I Köpenhamn

Så nu e jag äntligen hemma hos Billy & vi ska snart sticka iväg till Parken för att se Depech Mode.
Har inte tid att skriva mer idag för jag är ganska stressad men vi hörs i morgon, puss

Inte....

Har inte haft lust, tid eller ork att sitta vid datan. Igår va jag helt slut och satt bara i soffan och mös med älsklingen och idag har jag knappt varit hemma. Började jobba 6 i morse och har bara varit hemma en snabb runda under tiden som jag jobba för att hålla min rast sen efter jobb drog jag till Tessan och hälsade på henne på hennes jobb.
Hon jobbade över så jag passade på att tvätta min bil på hennes jobb, blev lite sådär för eftersom det är så varmt så torkar det så snabbt så det blev sånna prickar från vattnet, skit störigt.
Stack till Mac D när vi va klara på hennes jobb och fetade i oss massa god mat och fick ett till coca cola glas, rosa denna gången. Hoppas jag hinner få alla färger, skit fina dom glasen ju.

Va hemma i 2 minuter typ innan och hämtade Sessan sen körde jag ut henne till mamma & Uno, hon ska vara där nu när jag ska vara i Danmark resten av veckan. Sticker ju dit i morgon efter jobb och ska först på arbetsintervju sen ska vi på koncert och se Depech Mode kommer kännas helt overkligt men det ska bli så fett.

I lördags va vi ju på 50-års fest hemma hos mamma & Uno och det va verkligen super trevligt och vi skulle egentligen bara va där resten av kvällen men jag fick sån lust att sticka på festen som Fredrik och dom andra höll i så vi stack dit. Skulle först bara va där en liten stund men jag hade så kul där, träffade så många man kände & musiken va underbar, så vi blev kvar där mycket längre än planerat.

Nu måste jag packa min resväska, började lite innan men tog en liten paus för att skriva lite här. Har ju en himla massa som jag måste packa eftersom jag ska vara där i flera dagar och jag måste packa nu ikväll för jag hinner inte i morgon då e det bara jobba sen snabbt iväg till DK.
Måste få i mig lite mat sen oxå och en efterlängtad & välbehövlig dusch ska jag hinna pressa in nu ikväll oxå. Shit klockan är ju redan tjugo i elva, hur tusan ska jag hinna med allt?????

Shopping

Har precis kommit hem från shopping runda, hittade faktiskt en hel del sommriga kläder och ett plagg som jag ska ha på mig ikväll när vi ska på 50 års fest. Tänkte att jag även kan ha den när jag ska gå och se Flo Rida med min lillasyster.


2 linnen ochett par sommriga shorts från H&M


2 fodral & 1 par korta leggings från Gina Tricot

 
Fodralet som jag ska ha ikväll, är helt förälskad i den.

God kväll

Nu e jag äntligen hemma från stranden, jobb & besök hos Rebecka. Va bara hos Rebecka en snabb sväng nu precis för hon hade ju födelsedag idag så jag ville ju klart dit och säga grattis. Kändes lite taskigt att jag bara stannade en halv timme men jag va svin trött och va inte alls uppklädd för fest.

Billy e här nu, han sitter som vanligt & spelar. Jag ska bädda rent i sängen för det hann jag inte göra tidigare idag sen kommer jag nog lägga mig och läsa i min bok.
I morgon ska vi ut och kolla lite i butiker om där finns nått skoj, jag ska iaf ha Twilight filmen som jag inte fått köpt än men nu så. På eftermiddagen ska vi hem till Uno & mamma för dom håller 50 års fest för Uno. Han fyllde år i april men det har inte funnits tid innan att hålla fest och jag tyckte dom valde en himla bra dag för nu har ju solen och värmen kommit så det kommer nog bli sjukt trevligt.

Strandbilder från idag

   

R.I.P "The King Of Pop"

Hur overkligt känns nu inte detta???
Kan inte förstå att det är sant, han har ju alltid funnits med och han är en av vår tids största någonsin. Det finns ingen som är så stor som han & det kommer heller aldrig finnas någon så stor som honom.
Sitter här och gråter faktiskt, det är så himla sorgligt, kan inte förstå.....

Minns när jag va liten och mamma hade köpt ett sånt kasset tejp men hans låtar där b.la Black or White va med, som jag lyssnade på det bandet och dansade & sjöng med. Hans musik har alltid varit bra, det kvittar hur gammla låtarna va så gick dom aldrig ur tiden. Michael Jackson var en musik gud och nu är han borta, varför???


Michael Jackson - DÖD

Azzå helt sjukt, är han verkligen död??? Dom håller på att diskutera om han verkligen har dött eller om de kanske fått liv i honom igen men som det verkar så är "the king of pop" har dött!!!!!
Hur kan detta vara sant, det känns helt overkligt, han kan bara inte vara död men enligt artiklar överallt så är han död dock sitter dom och diskuterar för fullt över nyheterna i USA vad som verkligen har hänt.
Hoppas inte det är sant, det är allt för sorgligt......

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

http://hd.se/utrikes/2009/06/25/michael-jackson-foerd-till-sjukhus/

http://www.expressen.se/noje/1.1619451/tmz-michael-jackson-ar-dod

http://www.tmz.com/2009/06/25/michael-jackson-dies-death-dead-cardiac-arrest/

Heldag med Lina

Har haft en heldag med Lina idag, först va vi på stranden och hade det härligt. Christian, Fredrik och 3 till av Freddes vänner anslöt oxå vårt sällskap. Blev en massa snack och frukt ätande, killarna hade med sig en himla massa frukt som smakade mega gott när man satt i solen & stekte


Lina ligger & smörjer sin mage på beachen


Helsingör på andra sidan vattnet, sjukt närma



Vid 15-tiden va det dax för mig att jobba igen och Lina hängde på där oxå, hon va med halva jobbe dagen eller lite mer t.o.m Vi avslutade vår dag med en plankstek på bulls nere på söder. Snacka om att vi blev mätta och jag va riktigt impad över oss båda att vi lyckades kränga en hel plankstek var.

  

Ögonen rinner

Åhh,,, mina ögon är mega irriterande för tillfället, dom bara rinner hela tiden vilket gör att jag ser helt suddigt. Mega störigt e det. Ska hoppa in i duschen strax och hoppas att det försvinner då.
Mamma kommer nog oxå snart sen ska jag snabbt till OnOff för att köpa Twilight filmen, lönen har ju kommit idag. Betalade in mina räkningar redan inatt när jag hade kommit hem, lika bra att göra det direkt så vet man vad man har att röra sig med.
Idag e det 5 veckor tills jag & Lina reser över med husbilen till Köpenhamn sen i morgon är det 5 veckor tills vi alla åker till Tyskland. Längtar så sjukt mycket.
Måste in i duschen nu, hörs sen.


Årets första dopp

Idag har jag tagit årets första dopp, känner mig skit stolt men mest stolt e jag för att jag fått Lina att bada oxå, till slut va det nästan hon som mest vill i och doppa sig. Vist va det kallt men uppfriskande och det va riktigt gött att ligga i solen så skönt att jag somna till ett tag.
Det blir stranden i morgon förmiddag oxå för vår del, man måste ju passa på när solen äntligen är här och värmer så himla skönt.
Har precis varit ute hos Tessan en runda och hälsat på, körde dit efter jobb för hon hade hittat en liten kattunge i en av ladorna. Jag såg dock inte den men fick träffa Tessan den lilla negern en runda iaf & Lina oxå för den delen för hon va oxå där, hon hade spenderat hela eftermiddagen och kvällen med Tessan. Mina 2 favoriter på samma gång, wünderbart. Nu e jag as trött och ska faktiskt hoppa i säng direkt. Vi hörs i morgon igen, sov gott.

Beachen here we come

Nu va det dax, årets första beach visit och med min fina bikini från Kroatien.



  


Strand tajm

Yes, jag e uppe i tid t.o.m innan min klocka ringt, har ställt den på klockan nio just för att det inte ska bli för sent men jag är redan uppe och klockan är knappt åtta.
Ska titta på ett avsnitt Grey's sen får jag börja ta på mig och göra mig klar inför beachen. Ska hem till Liiniisen först, hon hade lite tvätt att ta tag i sen ska vi ner och försöka få lite färg. Blir mitt första besök på stranden i år, lite osäker på om jag kommer att gå i vattnet men det märker vi när vi e där.

Drömde nått verkligen oroande, drömde att Edward inte skulle va med i de andra Twilight filmerna, snacka om wake up call. Det va iaf ingen dröm jag tyckte om så då va det dax att vakna tyckte jag. Längtar verkligen tills New moon kommer.
I morgon är det lön & då ska jag köra och köpa Twilight filmen, den ska bara finnas i min samling och även uppföljarna.

Brownie & knäpp katt

God kväll allihopa.

Har precis kommit hem från jobbet och ska mysa ner mig i soffan med en bit av min brownie. Köpte en hel länga på 7eleven, är helt såld på deras brownie som iofs är mer som en choklad kaka men herregud vad gott det e, går inte att beskriva ni måste helt enkelt prova själv.



Min älskade lilla katt är lite knasig, hon vill absolut inte dricka från sin vattenskål utan ska hon dricka så ska det helst va från en rinnande kran och helst den i badrummet. Hon brukar "kalla" på en att man ska följa med in i badrummet och sätta på kranen sen står hon där och dricker.



Bjuder på en liten kvällsbild på mig själv nu när ni ändå fått se kakan & katten


Sovit bort dagen

Känns som om jag har sovit bort halva dagen vilket jag faktiskt oxå har gjort. Gick upp först halv två och trodde knappt mina ögon när jag titta på klockan, snacka om att jag måste varit trött.
Somnade dock väldigt sent i natt för jag va tvungen att åka ner en sväng till stan för att köra hem en tjejkompis som missat sista bussen sen när jag kom hem så fastna jag såklart vid datan ett tag till, brukar alltid bli så. Somna nog först vid 3 tiden inatt så det är nog inte så konstigt att jag sov så länge.
Det här med sovandet förstörde dock mina planer för förmiddagen. Hade ju tänkt mig att dra till stranden och få lite färg på kroppen men det har jag inte alls nån tid till nu för jobbet startar om en halvtimmes tid typ.

Polis svin

Seriöst hur äcklig är inte den här polisen då, äckel gubbe.....


Fint väder

Vilket underbart väder det har varit idag, värsta varmechocken fick man ju, nog den ända chocken som man blir riktigt glad över att få. Kändes verkligen som sommar och det ser ut som om det ska fortsätta så här resten av veckan. Har iaf bestämt att om det är fint väder i morgon förmiddag så ska jag till stranden och drar med mig min favorit Ronja oxå. Hade ju inte skadat att få lite mer färg på kroppen, va as längesen jag sola nu för det har kännts så dumt att hoppa in i ett solarie när det är sol ute men det har varit för kallt ändå för att sola ute. Dock regna det ju typ hela förra veckan men då hade jag ingen tid att sola eller så hade jag bara ingen ork, minns inte riktigt för det va ju förra veckan och mitt minne stäcker sig inte så långt bak.
Längtar tillbaka till Köpenhamn redan och saknar älsklingen, gud vad jag längtar tills jag flyttar över dit kommer kännas helt overkligt men HELT FANTASTISKT!
Nu ska jag hoppa i säng och läsa min bok, har inte haft nån tid till det i helgen och det har stört mig mega mycket för jag har gått och tänkt på min bok hur mycket som helst men nu så.

Dåligt morgon humör

Är det någon mer än jag som har ett jäkla dåligt humör ibland när ni vaknar upp på morgonen, speciellt om någon väcker er? Mamma ringde precis & väckte mig och jag blev skit sur för hon hade först skickat meddelande lite tidigare då hon väckte mig men så svara jag inte på det och då blir hon orolig och ska tvunget ringa. Först svarar jag inte för jag kände irritationen i kroppen över att hon väckte mig och tänkte att det är bäst att inte svara men när hon sen ringer igen så sprack det & jag svara med värsta tjuriga humöret och då blev klart hon tjurig. 

Ändrade bakgrunden igen innan, den andra blev lite för mörk på en del ställen tyckte jag vilket gjorde att texten var svår att tyda på en del ställen. Blev mycket bättre med den nya bakgrunden eller vad tycker ni?
Ska snart packa min väska för att köra tillbaka till Sverige, känns inte alls lockande men saknar min katt så det ska bli skönt att se henne igen.
Den 30:e ska jag på en arbetsintervju i Danmark tillsammans med Rebecka, det är hon som fixa intervjun till mig oxå. Hoppas verkligen det går bra och att vi får jobben, skulle va helt underbart om jag hade fått ordning på en av sakerna i mitt liv så att jag kommer ett steg närmare flytten till Danmark.
Nu ska det packas & sen köra mot Sverige.

Bilder från i fredags

Nu har jag äntligen laddat in bilerna från kameran in i datan så tänkte därför bjuda på några bilder nu på morgonen.


Ulrik sötnowsen ser lika glad ut som alltid


Brian & jag


Pierre & vår söta värdinna Camilla


Älsklingen & jag


MIna två favoriter, Ulrik & Billy


Mads & Billy har hittat leksaker att roa sig med


Mads ser riktigt nöjd ut med sina leksaker


Jesper står & snackar med Mads medans Billy är karate kid i bakgrunden


Värdparet Camilla & Jesper, så söta tillsammans


2 små söta bönder, Ulrik & Anne


Min kära man, känner mig så stolt

Så va det dax...

.....att krypa ner i sängen om några få minuter. Har ätit kvällsmat & fått borstat mina tänder och nu väntar sängen på att man ska krypa ner i den och somna gott till tvn.
Har varit en super härlig weekend & jag känner på mig att nästa vecka kommer bli en fantastisk vecka. Sov gott, vi hörs nästa vecka

Piffat upp bloggen

Äntligen har jag fixat till bloggen lite så den fick en lite mer personlig toutch men gud vad jag inte har tålamod till sånt. Höll på att bli idiot tusen gånger om och höll på att bli riktigt sur men ska den som ger sig så nu ser den lite roligare ut min lilla blogg.
Blev dock ingen header, kanske provar på att göra en senare nästa vecka för idag har jag fått nog av sånt. All heder år er som orkar sitta och pilla med massa såna koder sånt, ni måste har tålamod till tusen.
Börjar bli hungrig så får nog se till att få nått i magen snart, hörs sen

Lång lista

1. Hur gammal är du om fem år? 30 år (År 2013)
2. Vem var den sista du träffade? Min Billy, min underbara älskling
3. Hur lång är du? 165 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Twilight, helt underbar film som alla bör se
5. Vem ringde du senast? Hmm....tror helt bestämt att det va min älskade mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Glad midsommar till en vänninna som kallas Bella
7. Vad är dagens planer? Det jag planerar att göra först är att sova sen blir det mys med Billy resten av söndagen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?  Tycker nog bättre om att ringa men sms:ar mest när jag e i DK blir billigare
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Mina föräldrar skilde sig redan när jag va ca 4-5 år
10. När såg du senast din mamma? I fredags när jag lämnade Sessan hos henne & Uno
11. Vilken ögonfärg har du? Mörk bruna & jag är så glad för mina bruna ögon
12. När vaknade du idag? vid ca 18.00 på eftermiddagen/kvällen
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej men jag fick en hittekatt som nån annan hade hittat som jag gav till mamma
14. Vilken är din favoritplats? Måste nog med handen på hjärtat säga Köpenhamn
15. Vilken plats föredrar du minst? Skulle nog va i fängelset inte för att jag provat men vet att jag hade avskytt det
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Boendes i Köpenhamn tillsammans med Billy och våra barn
17. Vad skrämde dig som barn? Va typ inte rädd för nått som liten så kan inte minas nått just nu.
18. Vem fick dig att skratta senast? Billy, han får mig alltid att skratta, en egenskap som jag värderar riktigt högt
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej det är jag absolut inte, har nån gammal LP skiva kvar faktiskt, nostalgi ju
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar så att jag kan ta med mig den vart jag vill
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Naken, kroppen behöver oxå frihet tycker jag
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st har jag nu
23. Hur många landskap har du bott i? Har endast bott i Skåne men på olika orter 
24. Har du någon gång spytt på fyllan?
Ja då det har hänt många gånger faktiskt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Är det varmt nog så tycker jag om att va barfota annars e det skor
26. Är du social? Ja det e jag men jag uppskattar & ser till att jag får mycket egen tid oxå
27. Vilken är din favoritglass? Finns så många man tycker om men nått med choklad glass i går alltid hem
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Satt in på banken och låtit pengarna växa genom räntan & shoppar lite
29. Tycker du om kinamat? Ja om jag gör men det va dessvärre längesen jag åt det
30. Tycker du om kaffe? Ja det gör jag men jag måste ha både mjölk & socker i det annars kan jag inte dricka det
31. Vad dricker du till frukost? Helst o'boy, det blir man aldrig för gammal för
32. Sover du på någon särskild sida? Har sovalkov just nu & sover ytterst  
33. Kan du spela poker? Ja men bara på amatörs nivå och är inte speciellt bra. Spelar dock aldrig om pengar
34. Tycker du om att mysa? Ja det gör jag men inte överdrivet mycket, ska va lagom annars blir det för mycket för mig
35. Är du en beroendemänniska? Ja det skulle jag nog påstå att jag e en liten smula iaf
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej & det e jag glad för, vill ha min dag för mig själv om det går
37. Vill du ha barn? Ja det vill jag helt klart ha
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och en hel del danska och en del på Kroatiska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej lyckligtvis har jag inte behövt det än så länge
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet men är väl inte helt överförtjust i Östersjön, hellre medelhavet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mig själv sen vad det är spelar ingen roll 
42. Äger du dyra smycken?
Är inte så himla glad för smycken så nej några dyra smycken äger jag nog inte
43. Har du någon gång testad narkotika? Ja det har jag gjort
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett tuggummi som jag sitter och tuggar på nu
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj det vet jag inte, känner många som e roliga men på olika sätt
46. Välj ett ärr på din kropp? Hakan, hände midsommar för några år sen. Flög av en moppe & slog huvudet i asfalten
47. Vad har du för ringsignal? Infinity
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja min dopklänning som min farmor gjort.
49. Flirtar du mycket? Inte nu när jag har pojkvänn men innan gjorde jag helt klart det, why not när man e singel lixom?
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Tog bilden med webcammen för 2 dagar sedan
51. Kan du byta olja på bilen? Har aldrig bytt olja själv men jag skulle helt säkert klara av det om jag va tvungen
52. Har du fått fortkörningsböter? Ja. förra året på alla hjärtans dag
53. Vilken var den senaste bok du läste? Om jag kunde drömma - Stephanie Meyer (Twilight) Håller på att läsa den 
54. Läser du dagstidningen?
Bara på internet och då blir det oftast Aftonbladet, hände dock att jag köper ett lös nummer
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej men köper ofta skvaller blaskor så som veckans NU & Hänt Bild
56. Dansar du i bilen? Skulle mer vilja kalla det diggar, blir lite farligt om jag ska dansa när jag kör
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The Voice (danska)
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Packlista över saker jag skulle ha med över till DK i helgen
59. När var du i kyrkan senast? Det va den 12/9-08 på Johans begravning, så jobbigt 
60. Vilka personer utmanar du?
Dom som läser min blogg & vill. Skriv gärna till mig om ni gör lista så jag kan läsa er
61. Va du berusad när du svarade på frågorna? Nej det va jag inte, fick nog av sprit igår för denna veckan

Listan kommer från Tettan

Dålig uppdatering, förlåt

Har inte alls haft tid att sitta vid datan idag förräns nu. Kom hem för ca 1 timme sen.
Gårdagen hemma hos vännerna va jätte bra, vi va väl 10-12 människor som satt & festade tillsammans och det blev sent in på natten, eller ja morgon kvisten men det va så himla kul. Bara bra människor, de flesta kände jag sen innan men där va 3-4 st som jag mötte för första gången och dom va hur trevliga som helst.
Sov till sen eftermiddag idag eftersom det blev så sent igår, jag & Billy gick nog inte upp förrän vid 6 tiden nu ikväll sen körde vi hem till några andra vänner och hälsade på dem och kom då hem därifrån för ca 1 timme sen.
Har inte hunnit titta igenom bilerna som jag har tagit från igår men förhoppningsvis finns där någon bra bild som jag kan slänga upp här i bloggen men det blir förmodligen i morgon för idag orkar jag inte. Ska mysa med älsklingen nu.

Glad midsommar allihopa

Nu ska vi sticka iväg på fest hemma hos 2 vänner som vi inte sett så mycket ett bra tag. Blir ingen midsommar fest eftersom vi e i Danmark & det har dom ju inte här men kan ju låtsas att det är lite midsommar iaf för min del. Puss på er

Flo Rida

Den 6 juli ska jag ta med min lillasyster & se Flo Rida, blir en tidig födelsedags present till henne för hon fyller 15 den 23 juli. Har precis varit och hämtat ut biljetterna så nu e det verkligen bokat och jag glädjer mig jätte mycket vilket jag tror att mina lillasyster oxå gör, det får jag hoppas iaf.


Akut dusch

Är hemma nu en mega snabb vända för att packa & ta en akut dusch, alltså inte akut för att jag lukta illa eller så det skulle bara gå snabbt som tusan vilket det oxå gjorde. Har även hunnit packa allt, hoppas verkligen jag inte glömt nått nu. Det sista som ska ner i väskan är så klar min älskade data.
Måste köra snabbt till mammsen så fort jag har fått på mig kläderna för jag ska lämna Sessan där, hon kommer inte bli glad när jag ska tvinga in henne i buren sen men vem hade blivit glad över att sitta i en bur. Som tur e så blir hon inte långvarig i buren, mamma & Uno bor ju bara 15 - 20 minuters bilfärd från mig.
Nu måste jag sluta skriva så att jag får på mig kläderna och kommer iväg nån gång. hörs nog lite när jag precis kommit till Köpenhamn.

Soppa till frukost

Nu är jag åter igen hemma men idag blir det inte bullar eller mackor till frukost, nej jag ska göra soppa, min favvo soppa så klart. Tycker oftast det är godare att äta rejäl mat till frukost har ju aldrig varit glad för mackor & sånt, nybakta bullar går så klart bra men om jag får välja så väljer jag hellre middag till frukost.

Har skrivit ner en lista på saker som jag ska ha med mig sen idag men jag packar lite snabbt sen när jag slutat jobba, har lite tid på mig innan jag måste vara i Köpenhamn. Ska hämta upp Billy klockan 5 på hans jobb och jag slutar redan klockan 3 så jag har typ 1 timme på mig innan jag måste köra mot Köpenhamn.

Nya solbrillor

Va på City Gross innan med Jasmina, Jenny och deras barn. Det va inte jag som skulle handla utan Jasmina & Jenny, jag va bara lite snäll och körde dom så att dom inte behövde gå och bära på allt hem.
Hittade ändå ett par as fina solbrillor till mig som jag bara va tvungen att köpa, har en liten (stor) fetish till solbrillor och så fort det blir sommar så köper jag nya, inte 1 par & inte 2 utan kanske 4-5 st men jag gör ju av med brillor i samma takt oxå, antingen så glömmer jag dom någonstanns eller så går de sönder. Det är därför jag aldrig köper några dyra solbrillor, hade ju gått back tusen gånger om,



Nya solbrillorna på & mitt nyfärgade hår + lite hårfärg kvar som fastnat i pannan haha

Fattiga jävel

Blir så irriterad på folk ibland, sist jag tvättade så glömde jag mitt tvättmedel & sköljmedel nere i tvätt stugan och när jag kom ner innan för att tvätta så står mitt tvättmedel där men sköljmedlet har dom så klart snott.
Vist dumt av mig att glömma det där nere men ändå, kunde dom lämna tvättmedlet så kunde dom väl lämna mitt sköljmedel oxå?? Så jäkla fattiga kan dom väl ändå inte va här, bor ju ändå i bostadsrätt och jag utgår från att folk här borde ha pengar eftersom dom faktiskt köpt sin bostad men tydligen har dom inte det eftersom dom måste sno mitt sköljmedel, fattiga jävlar!!!


Depeche Mode

Jag ska ändå se Depeche Mode live i Köpenhamn, lite lyckig jag e nu. Har velat se dom skit länge, dom e sååå grymt bra och min älsklings låt med dom är så klart Enjoy The Silence. Kan inte fatta att det e sant, kommer att va helt i extas sen men jo vist fan e det sant.


Propp mätt

Har precis kommit hem från jobb, vi hade personal möte efter att jag slutat min ordninarie arbetstid. Det bjöds på smörgåstårta & jag har ätit allt för mycket för jag är så himla mätt nu att jag knappt kan röra mig känns det som.
Mötet gick iaf bra, va inget speciellt som blev sagt utan det va mest för att chefen skulle gå på semester nu nästa vecka och det som blev sagt är samma som blir sagt varje år så det har jag hört ett par gånger nu.

Glömde min mobil hemma innan i morse när jag va hemma och åt frukost men det va typ bara mamma som hade ringt och 2 sms, tur att man inte är allt för poppis.
Måste palla mig iväg till Ronja en runda snart för hon ska ha 200 som jag va skyldig henne men jag förstår inte hur det ska gå för jag orkar verkligen inte röra på mig. Varför proppar jag alltid i mig så mycket mat?!

När jag skulle köra tillbaka till kontoret och avsluta mitt pass så va där mega långa köer på motorvägen för det hade hänt en olycka med lastbilar så hela motorvägen var avstängd ett bra tag. Snacka om att testa mitt humör, jag som har noll tålamod  & så ska man sitta i såna köer i över 1 timme. Stackars dom som har suttit där i flera timmar för olyckan hände tydligen redan vid halv ett tiden och jag körde på motorvägen vid två så ni kan ju tänka er hur länge en del har suttit i kö där.

When It Was Good

Börjar denna dagen men en underbar låt från Flipsyde, enjoy.....

 

Hoppas ni får en underbar förmiddag så hörs vi senare idag när jag är hemma från jobb, personalmöte och annat

Paus

Har tagit en liten paus i mitt läsande för att äta lite soppa. Råka hälla i lite mycket peppar så det kommer nog bli sjukt starkt men gott ändå.
Har även hunnit med att färga mitt hår innan så nu e det härligt mörkbrunt igen. Va lite nervös för att det skulle bli svart för det har en tendens till att bli det trots att jag tar mörkbrun färg men denna gången lyckades det bli som jag ville.
Har egentligen mycket ljusare hår men tycker att det mörkbruna gör sig bättre till mina mörka ögon, dessutom är ögonbrynen & ögonfransarna nästan svarta på mig så jag tycker helt enkelt det ser bättre ut med den mörkbruna färgen.

Har inte hunnit läsa så mycket än i boken men jag är redan helt fast i den och vill bara forsätta läsa. Det kommer nog vara riktigt svårt för mig att lägga ifrån mig boken i kväll, antagligen kommer jag somna med boken över huvudet till slut så brukar det gå när jag är fast i en bok. Det va dock riktigt längesen jag hade sån lust till att läsa en bok och nu har jag lust till att läsa 4:a  böcker, helt sjukt men kul att jag fått tillbaka lusten att läsa.

Nej äta soppa nu sen krypa ner i sängen med min bok. Hoppas ni sover gott i natt.

Twilight böckerna

Har precis kommit hem, varit & fikat med mamma efter jobb. Fick i mig både kyckling paj och kladdkaka hade nog kunnat äta ännu mer.
Gick en liten runda på Åhlens med mamma och där fann jag alla böckerna ur Twilight sagan och vilken tur att man då har världens bästa mamma som säger sött men jag kan köpa dom till dig, ALLIHOPA!!!
Ni kan ju gissa vad jag ska göra resten av eftermiddagen, läsa läsa läsa. Kanske hinner med att färga håret mellan läsningen oxå får se vad jag gör men är sjukt glad över mina böcker, vadå att jag har världens bästa mamma och som pricken över "i:et" så fick jag 5 påsar med min favvo soppa. Mys eftermiddag/kväll blir det för min del.




Somnade

Jag totaldäckade på soffan igår klockan va nog inte ens sex men jag va totalt slut så jag somnade och sov fram tills i morse eller jag vaknade någon gång och förflyttade mig över till sängen men man kan knappast påstå att jag var vid medvetande.
Jobbar nu men är hemma & håller min rast, har kommit fram till att det är mycket bättre att ta en tidig rast när man jobbar förmiddag för där är inte så mycket att göra de första timmarna men det är det däremot senare vid typ 10 - 15 tiden så naturligtvis är det bättre att ta tidig rast.
Ska fika med mammsen efter jobb idag och så ska jag köpa Twilight filmen, jag bara måste ha den. Tror faktiskt att jag har blivit en smula besatt av den filmen.

Marabou Sommar

Har ni provat det nya marabou chokladet??? Där finns små jordgubbsbitar i och det smakar verkligen SOMMAR




Trött, tröttare tröttast

Herregud vad jag va trött i morse, trodde jag skulle avlida så trött jag va och hade riktiga problem med att komma upp från sängen men till sluta så.
Trodde först det skulle gå åt helvete idag på jobbet men iofs så känns det alltid när man jobbar morgon eftersom det är så otroligt segt då men det tog sig senare och som alltid så gick det bra till slut.

Har inga planer för resten av dagen, kanske ska färga mitt hår idag om jag orkar ta mig samman. Jag har iaf köpt hårfärg, vill ha mitt hår mörkbrunt igen, tycker det har blivit alldeles för ljust.
I morgon efter jobb ska jag fika med mammsen, det va så längesen vi gjorde det sist så det ska bli så mysigt.

Mäklaren ringde och ingen av de 2 som kollade på min lägenhet för 2 veckor sen har fått nått lånelöfte från någon bank, så jävla surt. Jag kommer alltså aldrig få sålt min lägenhet känns det som men det e ju typiskt min otur.
Nej nu ska jag självömka med lite chips, chocklad & cola.

En gång till

Har precis sett filmen en gång till & den va minst lika bra denna gången. Somna dock till några sekunder 2 - 3 gånger, är ju så sjukt trött idag och har varit det hela dagen. Ska hoppa i säng och sätta på vänner tänkte jag så somnar jag gott inom 10 - 20 min.
Ska först borsta tänderna & tvätta piercingen. Vill ju inte lägga sig helt ofräsch och borstar man inte tänderna på kvällen så tycker jag man alltid är helt konstig och äcklig i munnen på morgon. Är man väl kanske ändå men inte lika mycket som om man inte borstar gaddarna.


Twilight

Jag vet att jag är sen men igår fick jag äntligen sett Twilight och ja, jag är helt såld. Vill redan se den igen och kan inte bärga mitt tills uppföljaren kommer. Satt precis & kolla på en trailer till den och den verkar så grym, vet att jag kommer älskar den oxå

Sovit gott

Har sovit mega gott & hade gärna sovit lite längre men det har jag inte tid till idag, Billy ska till jobb nu och jag ska hämta Ronja & Ronja för vi ska upp mot Göteborg.
Hörs senare idag.....


Solsken

Vilket fint väder det har varit hela dagen, vist lite blåst men det har varit sol sol SOL!!!
Är redan hemma från jobb, klar för dagen eftersom jag var så duktig igår men det är jag ju alltid. Har väldigt få dåliga dagar på jobb och det är jag jäkligt glad för, tycker om att va bäst på det jag gör.
Älsklingen håller på att fixa till sitt hår sen ska vi köra iväg och äta någonstans har dock inte bestämmt oss var vi ska äta men det kommer vi nog på.
Har lite planer ang. födelsedagspresent till min lillasyster och ska kolla upp det i veckan som kommer. Det kommer bli en lite för tidig present isf men hon kommer nog inte bli besviken. Berättar mer om det sen när det är fixat för det är inte så lönt att skriva om det om det inte skulle gå som planerat.


Försov mig

Hej på er, har inte hunnit skriva något tidigare idag för jag har jobbat hela dagen + jag försov mig i morse så jag hade ingen tid på morgonen heller. Nu är jag hemma och ska äta sen ska jag jobba resten av dagen oxå.  Arbetar ju sånna 12 timmars pass på helgerna.
Maten kallar, hoppas ni får en underbar lördag

Hemma igen

Nu e jag hemma i Sverige igen & Billy förljde oxå med över hit för han e ju ändå ledig nu i helgen. Själv ska man tyvärr jobba. Hoppas fan inte det är samma skit väder i morgon som det varit idag för då dör jag alltså.
Nackdelen med att arbeta ute är när himlen bråkar med en och ska slänga ner massa regn snö eller hagel men man får iaf frisk luft och får verkligen uppleva varje årstid och när det är soligt och varmt så är det mega härligt att arbeta ute.

Håller på att göra spagetti & köttfärssås till mig och gubben. Börjar bli sjukt hungrig men som tur e så är det bara spagettin som ska bli klar sen är det dax att äta om Billy kan slita sig från sitt spelande. Vilken spelnörd jag har hittat, helt otroligt men ändå sött.

Ska kolla maten nu och duka fram så vi får höras mer i morgon för efter maten ska jag mysa ner mig i antingen soffan eller sängen, antagligen sängen.

Fredag och ledig

Hej på er, sitter i soffan hemma hos Billy med datan i knäet och har the voice tv på så jag har lite musik blir ju trevligare atmosfär med musik eller vad tycker ni?
Det enda störiga är väl att dom spelar samma låtar om & om igen i princip, dom slänger in nån udda låt lite då och då men annars e det samma. Tur e väl att det iaf är bra musik.

Har inga planer för denna dagen mer än att jag tänkt tvätta till min kära man, han e lite oduglig ibland, lort gris. Nä men han  har väl blivit för bekväm sen han blev tillsammans med mig för jag tar hellre hand om hushållsarbetet för då vet jag att det blir ordentligt gjort. Är ju lite kontroll freak så jag vill ha saker & ting gjorda på mitt sätt i mitt hem och Billy klagar inte. Vist nu är detta inte riktigt mitt hem men jag har redan tagit över.

Har inte så mycket att skriva om nu, skriver kanske några rader till lite senare, ha en trevlig fredag!


Hypokondri triggare

Vet ni vilka artiklar som jag verkligen verkligen ogillar????
Artiklar om epidemier, influensa storm, häslofarliga smittsamma sjukdoms artiklar
Varje gång jag läser nått sånt så får jag lite smått panik & tror att jag kommer att dör, varför inte jag lixom och så kryddar dom alltid på som bara den i tidningarna och jag sväljer så klart sånt med hul & hår. Tycker att på senaste tiden så har det varit för mycket smittsamma dödliga virus som cirkulerar i luften runt vår jord.
Sen gör det ju inte det hela bättre av att dom skriver i artiklen att Sverige måste vänta minst 12 veckor på att få nått vaccin och efter det i artiklen så tillägger dom att närmare 150 människor har dött av det.

Ja jag har en liten släng av hypokondri, eller som jag hellre skulle vilja kalla min diagnos, pro hypokondri. Jag tror oftast inte att jag är sjuk med nått men jag får för mig att jag kommer bli sjuk av det ena eller det andra men det är inte på nått jobbigt stadie utan mer lite små roande blandat med en gnutta oro.


Värd närmare 1 miljard



Finns det något som denna killen inte har?
Han har utseendet med sig, han är en himelsk talang inom fotbollen, kroppen kan man ju verkligen inte heller klaga på och sen som ett fett plus i kanten så har han pengar.
Nu slår han även världsrekord genom att vara den dyraste fotbollsspelaren, för 80 miljoner pund vilket motsvarar  närmare 1 miljard  kronor så har  United accepterat Real Madrids bud.
Vilka belopp, det är ju helt sjukt egentligen, man han är väl värd det eller? Vad tycker du?

Vart tog solen vägen?

Det började ju så bra i morse tyckte jag, solen sken vilket gjorde att man vaknade till liv ganska tidigt och va på ett himla bra humör. Vist jag e fortfarande på bra humör men vart tog solen vägen, man känner sig allt lite lurad av vädret.
Har nästan precis kommit hem till Billy, skönt att va här igen. Billy sitter och spelar nått spel på sin data, han mådde lite bättre men är fortfarande täppt i näsan och lite hängig så det va ju tur att jag, apoteket Michella kom hit med nässpray & panodil till min stackar sjukling.
Annars har vi inga planer för dagen, ska bara slappa och ta det lungt för det behövs ibland oxå, speciellt när man har så mycket på gång i ens liv. Jag om nån måste verkligen bli bättre på att varva ner, håller ju på att nojja upp mig som tusan för att jag inte ska få sålt min lägenhet vilket är helt onödigt att jag gör redan nu för den har inte ens varit ute i 3 veckor men ändå. Det är ju "svåra" tider nu och tror folk har svårare att få lån för tillfället. Azzå denna jäkla finanskrisen kunde inte kommit vid en värre tidspunkt, iaf inte för min del.
Får som sagt försöka att slappan av, andas och inse att allt alltid löser sig, så har det alltid varit & så kommer det alltid att vara.

God halv natt!

Arbetat klart för denna dagen oxå och är nu man ledig i 2 dagar, ska till köpenhamn i morgon blev för sent att köra nu ikväll så kör i morgon så fort jag har vaknat.
Va hos Ronja och lämnade databordet & datastolen innan jobb. Åt lite frukost tillsammans sen körde vi ner till stan för Ronja skulle köpa en ny stav till sin percing viket hon gjorde och jag gjorde om mitt hål i naveln för det gammla hade växt igen. Va tvungen att göra det på impuls för annars hade jag inte gjort det eftersom jag är så rädd för nålar.
Blev helt vit i ansiktet efter att han gjort det så fick lite vatten att dricka och gick ut för at betala. Då börja det flimmra för ögonen & jag såg nog inte så kry ut för han som percade mig frågade hur det va & jag bara - Jag håller på att svimma
Så fråga han ska vi gå in i rummet igen och jag svara  - Ja det e nog bäst vi gör det
Lite känslig som sagt för nålar men vi fick oss ett par goda skratt iaf. Fick ligga där inne med benen i vädret ett tag innan jag & Ronja kunde traska vidare. Jävla tura att Ronja va med annars hade jag nog inte haft mitt visa kort kvar eller rengöringsgrejet till percingen för jag va helt väck i huvudet eftersom jag va helt svimfärdig.
Körde sen en runda till Väla så fick Ronja köpt lite nya kläder sen va hon nöjd som tusan.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan & längta till morgon dagen.

Back to the 80's - Aqua

Vilken underbar mogon man vaknar upp till. Vist det är inte jätte soligt, den runda gula tittar bara fram lite då och då men det känns ändå som en helt fantastisk dag.
Ska snart gå ner och hämta min bil hit till porten så att jag kan lasta in mitt dataskrivbord och stolen som jag ska lämna till Ronja. Blir nog lite tomt här sen men tror ändå det blir bättre. Ska dock först hämta en sak på posten *iiiiiiiiii.....*

Ni får en trevlig ny liten låt från Aqua av mig så här på morgonen, lägg gärna en kommentar och säg vad ni tycker om den. Själv får jag nostalgi & säger bara - Back to the 90's


Skatteåterbäring

Ja tack så har skatte pengarna kommit in på kontot, inte en dag för sent. Har betalt in min sista räkning som jag hade kvar att betala denna månaden och lagt undan 4000 till Vuuv festivalen i sommar.
Skoja min dojja att jag längtar till min semester börjar för då bär det raka vägen till Tyskland.

Jobbe dagen gick bättre än vad jag först trodde den skulle, det började ju regna och då brukar det alltid va svårt som tusan med att få lapp men det gick minsann och fick dessutom över vad jag behöver så nöjd blev jag.
Lurade chefen att jag hade backat på hans bil, lite panik han fick och ringde upp mig. Fick mig ett himla gott skratt haha.

I morgon ska jag träffa min favorit Ronja, har inte umgåtts så mycket på sista tiden för jag har haft så mycket att göra och sen när jag e ledig så pallar jag knappt röra på mitt arsle men i morgon förmiddag ska jag dit och lämna mitt data skrivbord till henne, ska höra med henne om hon vill ha stolen oxå men det antar jag att hon vill.

Alltså jag måste snart ta & fixa en header till min blogg men jag har ingen motivation alls *suck* Det skulle funnits sån sida som man bara kan gå in och klicka, den vill jag ha & så kan man betala ett vist belopp för en header beroende på hur avancerad den är.

Min sol försvann....

....och så kom den tillbaka och så försvann den, så höll den på hela tiden så till slut tröttnade jag och gick in och satte mig här i soffan.
Sitter & tittar på gammla Grey's avsnitt och har krängt lite chips samt druckit cola så klart. Nu ska jag kränga i mig lite glass med jordnöts sås sen ska jag bege mig till jobb.
Skatte pengarna kommer nu denna veckan, kanske redan i morgon. Läs Aftonbladet

Solning på balkongen

Har bäddat & gjort klart så att jag ska kunna lägga mig ute på balkongen och sola lite i hopp om att få lite färg. Laddat upp med DS så jag har något att göra medans jag ligger där, klarar inte av att bara ligga och inte göra nånting.





Ska först bli klar med tvätten vilket jag är om ca 10 minuter, hoppas solen håller i sig så att det inte blir för kallt det är ju ändå vindstilla där jag ska ligga så det behöver inte va överdrivet varmt men jag solen måste dock titta fram hela tiden annars ger det ju ingen mening

Kärlek

Fan vad jag älskar mina 2 bästa vänner, dom visar alltid på minsta lilla vis att dom finns där fast iofs så behöver dom inte visa det för jag vet det i mitt hjärta men ändå så gör dom det. Verkligen dom bästa vännerna som finns, jag skulle göra allt för dom.

Har precis klivit in genom dörren, nyss hem kommen från jobb så att säga. Det hade hänt en hemsk olycka på motervägen mellan Ramlösa & Ättekulla tidigare idag men det verkade iaf inte som om någon hade dött vilket va en himla tur. Jag körde förbi olyckplatsen precis när det hade hänt, varken polis eller ambulans hade ens hunnit komma till platsen men folket runt om kring verkade ha styr på allt. Hopppas mannen i den ena bilen inte blev allt för skadad, hans bil såg verkligen inte vacker ut.......

....läste precis om olyckan & den mannen som jag såg sittandes i bilen hade fått klippas ut ur bilen.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, måste upp redan klockan 7 för jag har tvätt tid då, alltid lika kul när man får såna skit tider men jag kan ju lära mig att boka i tid istället. Sov gott!

Grattis pappa, önskar att du vore här!

Idag hade pappa fyllt 54 år om han hade levt, det är fan ingen ålder och 51 är verkligen ingen ålder. Han va endast 51 år när han lämnade oss.
Jag saknar honom fortfarande så det gör ont, det kommer aldrig att gå bort istället lär jag mig att leva med det genom att trycka bort tankarna på honom för mycket. Brukar tänka några sekunder ibland en minut på honom sen måste jag tränga bort det för annars brister det helt för mig, börjar jag gråta så e jag rädd för att jag aldrig ska sluta.

Gud som jag önskar att han fanns kvar här hos oss så mycket jag hade haft och berätta för honom nu. Hade skojat som vi alltid brukade, pappa och hans dåliga skämt som han drog om & om igen genom åren men jag tyckte alltid att dom va lika roliga. Min pappa va rolig, han va en sn människa som fick andra att le, inte bara mig utan alla andra runt om honom fick han oxå att le och det är dom människorna som är de bästa som finns.

           



Michel, pappa & jag för ca 24-25 år sen.

       

                                           

Jag & världens bästa pappa på stranden när vi va på semester i Kroatien
när jag va liten, älskar denna bilden.

Lingonveckan

Ekologiska tamponger med ett så sött namn som lingonveckan, men hallå var ska detta sluta??? Blev verkligen full av skratt när jag såg det på hyllan i affären.....


Rensat & lämnat av

Har faktiskt varit skit duktig och rensat ordentligt i garderoben, tänkte att jag måste göra det snabbt och ganska tanklöst så att jag inte står och velar & det därför slutar med att jag inte vill slänga en hel del används det - nej - slängas, punkt slut!
Har även varit och lämnat bordet och stolarna som jag hade på balkongen till Jasmina. Nu i veckan hade jag tänkt slänga skit på tippen, har lite kvar på balkongen och jag har nog en hel del nere i förrådet. Har dock inte gått igenom förrådet idag, orkade inte mer idag kan börja med det i morgon förmiddag istället.

Förresten, Jasminas lilla sötunge Cassandra har börjat gå. Så himla duktig, hon har blivit en stor flicka nu och så stolt hon ser ut varje gång hon hon har tagit ett par steg. Ler stort med hela huvudet, sötunge.


Dansk vinst

Ja det blev ju Danmark som vann igår i fotbollen men, sorry det hade jag redan på känn. Såg inte hela matchen bara 30-30 min av sista halvlek men den va ingen roliga match inte det jag såg och Billy som hade sett hela tyckte heller inte det va nån bra match.

Har jobbat klart för idag, blev bara 4 ynka timmar som jag jobbade vilket känns riktigt skönt för jag har tänkt rensa här hemma idag både i grarderoben och nere i källaren. Onödigt att spara på det som jag inte ska ha och väldigt onödigt att flytta med sån som jag inte vill ha.
Har varit duktig och varit nere och röstat, viktig sak som alla borde göra som får lov. Tänk på alla dom som gärna skulle vilja rösta men inte får för att dom lever i ett land där demokrati inte existerar, lite tur har vi allt.

Känne mig lite små trött nu men det e nog för att jag precis har fått lite mat i magen. Funderar på om jag ska ta en liten power nap men är rädd för att jag aldrig ska komma igång igen idag då. Först ska jag titta runt på nätet en runda.

Grattis Sverige



(du som inte kan den, se till att lär dig den)

Du gamla, du fria

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.





 


Ny duschad & frukost

Har nästan precis stegit ut ur duschen och ska snart äta frukost. Man känner sig så himla fräsch när man får en sån här morgon dusch och solen lyser utanför.
Idag ska jag jobba heeeela långa dagen, it sucks men man måste ju och har jag tur så får jag över 40 snabbt idag och då kan jag sluta mega tidigt i morgon eftersom jag redan har 3 sparade timmar så då jobbar jag endast 3 timmar, hade varit hur nice som helst.

Sovit gott har jag iaf och det hoppas jag att ni oxå har. Nu måste jag göra mig i ordning. Ha en solig dag =)

Natt på museet 2



Har precis kommit hem från bion, såg Natt på museet 2. Helt okej film men inte mega rolig dock hade jag inte heller förväntat mig det men ville ändå se den eftersom jag sett ettan.
Åt plankstek innan bion, så himla gott och jag är fortfarande mätt, känns som om man kommer att va mätt i 1 vecka framåt efter man ätit nått sånt men ändå kan man trycka i sig massa snacks på bion, finns alltid plats för snacks och cola så klart.

Billy sitter & spelar ett gammalt spel som han laddat ner till sitt PS3, final fantasy 7 tror jag det va, han ser duktigt nöjd ut iaf. Själv har jag precis klipps och filat till naglarna, dom började bli helt fnasiga ute i topparna så tänkte att jag får väl ta mig tid att göra det. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men kommer säkert på nått, klockan är ändå ganska mycket och jag ska jobba i morgon igen dock inte så tidigt som innan i veckan, börjar inte förrän nio.

Shopping tur

Älsklingen och jag har precis kommit hem från en shopping runda, blev lite spontant men det va kul iaf, mamma va oxå med oss. Hon ringde när vi va på väg till väla och ville oxå va med och det fick hon ju utan tvekan.
Ja just det vi ska förresten till spanien 1 vecka oxå i sommar, detta kommer bli en helt underbar sommar tror jag och hoppas så klart. Det verkar iaf väldigt lovande än så länge, först Tyskland sen Spanien, helt underbart och värme värme värme



Små vatten fläktar, ska vi ha på festivalen i sommar och även när vi ska till spanien 1 vecka.



Billy va tvungen att köpa den senaste Indiana Jones filmen på blueray

 

Älsklingen hittade även guitar Hero för ynka 300kr så det va han så klart tvungen att ha vilket jag lätt kan förstå

Lördag?

Känns som lördag men det e nog bara för att jag e ledig idag, ikväll kommer det nog kännas som söndag eftersom jag jobbar i morgon igen.
Igår satt jag och älsklingen och tittade lite på lägenheter och hittade skit nice lägenhet som vi båda skulle vilja ha, drömde t.o.m om den inatt . Hoppas verkligen det snart händer nått, skulle dock behöva lite budgivning på min lägenhet, det hade inte suttit dumt alls men än så länge är det helt tyst men jag måste nog ha lite tålamod för det har knappt gått 2 veckor sen den kom ut på försäljning och där har trots allt varit 3 st som varit och tittat på den redan, håll nu tummarna iaf.

Ska snart köra till affären så att vi kan köpa lite frukost känner att magen vill ha mat. Låg iofs och tänkte på mat när jag vakna men det va för att jag tänkte på vad jag ska ha med mig för mat när vi ska till Tysklan i sommar, mindre än 2 månader kvar och när vi e där nere kommer jag & älsklingen fira 1 & 1/2 år, riktigt bra tajming tyckte både jag och Billy, mest jag så klart för det är väl sånt som är typiskt för oss tjejer.

Tror att jag ska ge mig på photoshop snart och lära mig det, jag har faktiskt aldrig varit inne i det programmet och testat det, lite efter jag vet men jag har inte alls haft lust att pröva det innan men den känslan fick jag dock igår så nu, nu e det nog dags. Kanske kan få till mig en nice header då & fixa till min blogg lite vilket jag inte alls har haft nån motivation till att göra hitentills, vi får se vad som händer helt enkelt.
.

Vet inte

Har ingen aning om vad jag ska göra, har heller inte lust att göra något speciellt....
Blev lite chockad när jag kollade på klockan precis, snart tio på kvällen och det är hur ljust som helt ute.

Har haft en sån konstig yrsel/avdomnande kännsla i kroppen hela veckan och jag vet inte vad det beror på måste åka till doktorn och kolla upp så att det inte är något farligt men vet inte hur jag ska förklara det och dom kommer säkert bara vifta bort det som nonsens eller så är jag allvarligt sjuk, nä men jag vet inte det enda jag vet är att det börjar bli riktigt jobbigt för det försvinner aldrig.

Älsklingen sitter och spelar nått av sina nya spel som faktskt verkar intressant, sån med en hel historia i och dom spelen tycker jag är ganska kul att sitta och titta på för det blir som en film som man hänger med i.
Nej jag ska nog lägga mig i sängen tror jag och kanske kolla på nått genom datan. Hörs i morgon.

Hemma på rast

Är hemma en sväng nu och ska äta, håller på att koka ris till min chilli & arne (vet att det inte heter så men det låter roligare iaf)
Har hämtat ut paketet från posten, mamma va så söt och satte in lite pengar på mitt konto, lite oväntat men typiskt min underbara mamma. Nu längtar jag till Billy kommer så att han oxå kan få ta del av paketet.
Han har dessutom 2 nya spel här hemma som han inte har testat än så tror nog han längtar hit oxå.

Hittade en ur söt nalle som jag bara va tvungen att ta med mig, ska slänga den i tvättmaskinen sen, jag är en liten skräp unge tror jag. Men seriöst ni hade oxå tatt den, slänger in en liten bild på den så får ni avgöra själv.


Hur hade du gjort, hade du oxå tagit med dig honom hem?

Feber?

Sover hela tiden och har ont i huvudet, misstänkte att jag hade feber men mätaren stannade på 37,8 så nope, ingen feber. Varför känner jag mig då helt sjuk?
Riktigt jobbigt e det iaf, ska äta lite sen ska jag lägga mig i sängen och sova mer, blir dusch tidigt i morgon bitti för jag har ingen ork alls att göra det nu, händerna så högt upp, usch nej låter allt för hårt just nu.

Ni får en liten bild på mig och hjärtat mitt istället, sommar bild vill jag nog påstå att det är

 

Blåsigt

Snacka om att man blir lite smålurad när man tittar ut för det ser ganska varmt ut eftersom att solen lyser men det e det verkligen inte, det blåser ju riktigt mycket vilket gör att det blir väldigt kallt, tur att jag slipper gå ut mer idag.

Har jobbat hela förmiddagen vilket har varit riktigt jobbigt för jag har varit sjukt trött och haft ont i huvudet hela dagen, har fortfarande ont i huvudet så därför ska jag bara ligga och slöa resten av dagen.
'
Tänkte hämta ut en grej på posten men det gick inte eftersom jag för tillfället ligger minus på mitt konto och jag va tvungen att betala 59 kr för att hämta ut det, kan dock hämta ut det i morgon eller på fredag när Billy kommer för jag ska ha lite pengar av honom sen om kommer förhoppningsvis skatte pengarna om några dagar. Har ju lagt 5000:- i depositionsavgift på hubilen så det är därför jag ligger back för tillfället.

Mys i soffan nu med glass och nötsås sen måste jag även tvätta. Saknar min älskling, 1 år & 4 månader igår =)

Sjukt trött



Det här e jag just nu, eller iaf om vilken sekund som helst. Vi hörs i morgon, sov gott!


Godis

Går kvällen slutade med att vi båda gick ner och handlade godis och lite mat oxå förstås. Blev em himla mysig hemma dag igår med älsklingen. Dock jobbigt att nu kommer jag inte se honom förrän på torsdag, vist det är ju ganska snart men inte snart nog för mig. Har saknat honom över mycket hela dagen och bara för det har jag varit sån överkänsligt, har varit nära till gråt hur många gånger som helst idag. Så fort jag sjöng med till nån sång eller blev rörd eller ja nästan p.ga vilken känsla som helst, pip sill har jag nästan känt mig som.

Det blev 2 stycken som va och kollade på lägenheten, inte samtidigt dock men direkt efter varandra. Båda två tyckte jätte mycket om den och ville ha den men det hänger på om de får lån eller inte så jag håller tummarna för att dom får det & för att där är fler som ringer och vill kolla på den. Det är ju en perfekt etta som dessutom är riktigt billig.

Ska äta lite glas & frukt med nötsås nu sen ska jag iväg till min lilla Ronja.
Va även och hämtade Sessan innan och hon verkar helnöjd med att vara hemma.
Nu måste jag snabba mig, vi hörs kanske mer sen. Hoppas ni alla haft en underbar helg!

God måndag!

Jag är fortfarande kvar i Danmark men är snart tvungen att köra hem så det inte blir för sent för mig, ska ju upp tidigt i morgon och jobba. Skulle egentligen jobbat idag men har flyttat min måndag till torsdag.
Ska iaf bli kul att få träffa Sessan igen och få med henne hem, saknar ju klart henne när jag inte är hemma men har iaf lite mindre dåligt samvete nu när hon e hos Uno och mamma för då slipper hon iaf att vara ensam störe delen av dagen. Längtar dock tills jag flyttar och kan ta med min älskade katt till Danmark.

I morgon har mäklaren en visning till på min lägenhet, riktigt gött hoppas det ringer ännu fler. Skadar ju inte om man har flera stycken som är intresserade för då blir det kanske budning, håller tummarna & korsar fingrarna.

Usch vill verkligen inte hem men eftersom jag har jobb så måste jag ju och plus att jag ändå har Sessan att tänka på, kan tänka mig att hon har hemlängtan även om hon har det bra hemma hos mamma & Uno så vet jag att hon trivs allra bäst hemma där allt hon känner igen finns.

Lägenheten som vi kollade på va mega fin och vi vill verkligen ha den, får dock se vad banken säger och om vi hinner. Vi va där nere idag men jag måste först fixa ett danskt personnummer innan dom kan räkna ut hur mycket vi får låna. Lite typiskt men jag får fixa det nu inom de 2 närmaste veckorna. Tror inte jag ska över till Danmark mer denna veckan eftersom jag inte är så mycket ledig men förhoppningsvis nästa vecka då är jag ledig torsdag & fredag och startar inte förrän lördag klockan nio.

Helgen har annars varit riktigt bra, har umgåtts med en himla massa trevliga människor och så har vi varit ute i fældesparken på elektronisk karneval. Förra året när vi va där tyckte jag att där va mycket människor men detta året va där minst dubbel så mycket, snacka om att det växt på bara 1 år och hur trevligt som helst. Vill mer än gärna dit nästa år oxå.

Nu ska jag sluta babbla & försöka tvinga ner gubben i kiosken så han kan köpa lite gotte, det var ju ändå han som började snacka om godis så då får han gå och köpa det.

RSS 2.0