Hemma från jobb

Så var man hem kommen från jobbet över i Sverige. Har tänkt mycket på en vän idag som lämnade oss på midsommar på grund av att nån/några idioter tyckte dom hade rätt att ta ditt liv. Hoppas dom brinner i helvetet.
Det va alldeles för tidigt för dig Ivan och du är så saknad av så många.

I morgon ska jag jobba på nya jobbet och sen på eftermiddagen ska jag se Eclipse med min älskling och Michele och hennes man. Blir nog en jäkligt bra dag i morgon.

Jobba

Skall snart iväg och jobba, hela vägen över till Sverige men snart är det slut med det for ever =)
I morgon skall jag jobba i butiken och det ska jag kanske göra på söndag oxå, det hoppas jag iaf.
Mindre än 2 veckor tills vi åker på semester och jag längtar mer och mer för varje dag som går.
I morgon skall vi kolla på twilight: Eclipse. Billy, Simon, Michele & jag. Ja just det, Michele och Simon är ÄNTLIGEN hemma från deras semester. Har saknar Michele en himla massa.
Nu har jag inte tid att skriva mer, måste dra till jobb.

Ladylol

Igår va jag och prov jobbade i en butik på fisketorv och det gick faktiskt bra. Det enda som var lite tråkigt va att det inte va så mycket att göra men så e det på alla jobb. Butiken är ganska ny, de har bara haft öppet nån månad.
Tanken är att jag så småningom skall vara ansvarig för butiken, jag ska bara lära mig allt först. Sjukt spännande känns det, en ny STOR utmaning som jag ser fram emot. Tror helt säkert att jag kommer klara det galant.
Butiken heter förresten som det står i överskriften LADYLOL!!!

Nu måste jag göra mig i ordning, skall nämligen på födelsedagsfest i Slagelse idag. Orkar egentligen inte men måste för vi har lovat att vi kommer.
Nästa helg ska jag oxå på födelsedagsfester men då ska jag på 2 st, en på fredag & en på lördag. Ser verkligen fram emot helgen därefter då vi åker på semester. Bara 2 veckor kvar nu.

4 dagar kvar till Eclipse =)

...och förresten...STORT grattis till min Rebecka som har födelsedag idag, älskar dig <3

Tusan oxå

Danmark förlora och är därför ute ur VM men så som dom spela så är det inte mer än rätt tyvärr. Man kan inte missa såna chanser i ett sånt här läge.
Jag och mannen bäddar nu ner oss och säger godnatt. Hoppas morgondagen blir en fantastisk dag.

Dåligt start

Vaknade upp i morse och mådde inte alls bra. Kollade tempen och det visade sig att jag hade lite feber så det blev att stanna hemma för mig idag från jobb. Har legat och sovit på soffan hela dagen nästan.
Nu mår jag mycket bättre och febern är borta igen men ska dock bara ta det lungt hela dagen för jag måste va fitt for fight i morgon.
Ska kolla på fotbollen sen ikväll bara. Danmark möter ju Japan och det är bara vinna som gäller.

Jobba, sova, jobba, sova

Ja det är i princip så mitt liv har sett ut än så länge denna vecka och det kommer fortsätta idag och i morgon oxå. Så jäkla tråkigt men det positiva är att vädret har varit & skall fortsätta vara fint.
Ska ta över min bil igen men vet inte om jag gör det idag eller i morgon.
I helgen ska vi på nån födelsedagsfest till en kille i Slagelse vilket jag inte alls känne för men det blir säkert trevligt.
Hinner inte skriva mer för jag måste göra mig klar till att sticka på jobb.

Sleepy head

Oj vad jag har sovit, somna snabbt som tusan igår när jag kom hem & sen har jag sovit mega länge idag. Vakna kvart över elva, ca 20 minuter sen.
Måste äta nått snabbt och göra mig klar för det e redan dags för arbete igen.
Argentina ska spela ikväll och det missar jag =( Hoppas jag inte missar Danmark på torsdag.

Hinner inte

Jag hinner inte skriva så mycket nu för jag har riktigt bråttom, hoppas dock jag kan skriva lite ikväll när jag kommer hem från jobb.
Hoppas ni får en super fin dag

Nedräkning

3 veckor tills vi åker till Kroatien

10 dagar tills den nya Twilight filmen - ECLIPSE har premiär och vi skall se den då



Vist är det underbart när man har saker att se fram emot.


Söndags stök & Danmark vann

Håller på att rymmer upp här hemma. Plockar och ställer i ordning, gör det fint helt enkelt. Är även igång med att tvätta, det va så längesen jag tvättade sist att jag nästan inte hade några rena underkläder.
Igår kväll satte jag och älsklingen upp den ena lamellen och det blev riktigt snyggt. Vi har en kvar att sätta upp men den måste kapas lite på längden för att fönstret är inte lika brett som de andra 3 fönsterna.

...och nu till det viktigaste...DANMARK VANN!!!! Igår när dom spelade mot Kamerun så vann dom med 2-1. Lite glada jag och Mani blev när dom gjorde sitt andra mål, skrek rätt ut bägge två.
Dom får dock inte göra så många missta,g som dom gjorde i matchen ,sen när dom ska möta Japan för då kommer det gå helt galet. Men nu jäklar så laddar vi inför matchen på torsdag, hoppas jag hinner hem och kan se matchen.


Bröllop & sånt

Idag gifte ju sig Kronprinsessan Victoria med sin Daniel och festen håller ju på resten av kvällen där uppe i Stockholm. Vist är det jätte kul och mysigt för dom att dom gifter sig men gud så uttjatat det e med deras bröllop, skönt när det är över. Sjukt irriterande att vi skattebetalare skall bekosta deras bröllop, då tycker jag att dom kunde bekostat ett dunder bröllop till mig. Nä vet ni vad, dom skattepengarna hade "vi" folket kunnat ha mycket bättre nytta av.
Skattepengarna skall hjälpa vårt land inte försörja en familj, som skattebetalare så känner jag mig blåst. Kungafamiljen tar emot bidrag precis som en vanlig familj i Sverige som behöver hjälp från myndigheten för att klara det ekonomiska skillnaden är dock enorm när man ser till vad en "vanlig" familj får och vad kungafamiljen får. Tycker dom inte själv det är pinsamt att leva på bidrag eller får dom aldrig dåligt samvete, kan dom inte själv se att de pengar de får hade kunnat göra mycket för vårt sammhälle?? Det sammhälle som vår kära kungafamilj ska representera. Tycker inte vi borde ha någon kungafamilj längre i Sverige, det bygger på urgammla traditioner och det är dags för att förändra och förnya.


Fortsätt rösta tack =D

Så va de dax att bege sig till jobb igen, inte lika fint väder idag men har man tur så kanske det spricker upp senare. Jobbar hela dagen så jag kommer inte kunna skriva nått men under tiden kan ni som inte har röstat vara söta och rösta på vår bild sök på M.E för att hitta vår bild

God afton

Har precis kommit hem från jobb. Det har varit en ganska annorlunda dag på jobbet eftersom jag skulle på rättegången. Den skulle ha startat klockan 11 men det blev försenat så vi kom inte igång förrän vid 12 tiden och så höll det på i en timmes tid. Den gick bra iaf men vi får inte veta svaret förrän den 1 juli.
Träffade Ronja en snabbis när jag hade min rast. Har hänt lite annat oxå idag men det kan jag tyvärr inte ta här i bloggen.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, upp tidigt i morgon igen för att jobba.

God morgon

Har sovit så dåligt och känner mig helt slut i kroppen. Har kännt mig febrig under hela natten.
Ska snart ner till stationen och ta tåget mot jobb. Ska på rättegång klockan 11 idag, lite smånervös inför det men som tur e så följer mamma med.


Små sjuk

Usch och tvi, tror att jag börjar bli sjuk. Har ont i hela kroppen och sover sjukt länge, dessutom va jag tvungen att ta 2 panodil igår kväll/natt för jag kände mig helt febrig.
Blir bara lugn stanna hemma dag idag oxå för jag kan inte va sjuk för i morgon måste jag till jobb för jag ska på rättegång oxå ju.
Har precis gjort scones, ska äta dom nu medans jag kollar lite tv. Ha en underbar dag


Åh typiskt

Jag skulle egentligen hälsa på Jenny idag och dricka kaffe hos henne i Tåstrup men gissa vem som har sovit till klockan 15 idag, ja just det jag har gjort det. Trodde inte det va sant när jag titta på klockan. Störigt för det hade jag faktiskt sett fram emot. Får ta det en annan dag.

Ska göra lite frukost nu sen ska jag titta på avsnitt från en ny serie som heter The starter wife. Vi hörs nog lite mer senare.

Inget nytt jobb än

Fick tyvärr inte jobbet vilket va synd som fan men jag hade det på känn och eftersom jag haft den känslan hela helgen så e det nog precis som om jag förberett mig på det och därför känns det ändå rätt okej.
Ska skriva ansökan till ett annat jobb lite senare idag så det e nya tag direkt. Det positiva är ju att jag inte behöver ställa in min semester nu för det hade jag behövt göra om jag skulle fått jobbet.

Danmark förlora tyvärr sin match mot Holland men det va oxå väntat. Hoppades så klart att dom skulle vinna men tvivlade starkt på det för Holland är ett starkare lag. Nu får dom ladda om och köra fullt ut i nästa match.

Låt inte motgångarna knäcka dig, ta bara nya tag och kämpa vidare för till slut så kommer ljusningen och du kommer att vara så stolt över dig själv för att du kämpat på

Ledig måndag

Är ledig och hade kunnat sova länge men nej för istället vaknar jag halv 7 och är mega pigg, så typiskt för sen när man jobbar och måste upp tidigt så är man ALLTID trött.
Ska ner sen till Netto och köpa lite frukost. Med lite mat i magen så kanske jag får mig en liten powernap på soffan.
Väntar ju oxå på svar från jobbet så tror det e lite därför som jag inte riktigt kan sova. Har sovit dåligt sen i torsdag efter jobb intervjun.

Älsklingen har stickit till jobb. Stackaren var så trött, tyckte så synd om honom men han slutar lite tidigare idag eftersom dom skulle ha nått möte. Tyvärr har dom lagt mötet precis när Danmark spelar mot Holland så han missar matchen. Jag ska sitta här hemma och hejja på som attan, köper nog med mig lite godis upp från netto så jag kan ha det till matchen.

ToDo List!

Skrev en ToDo lista i förmiddags men jag tvivlar faktiskt på att jag kommer göra allt idag.
Har iaf fixat min data, tömt diskmaskinen, vikt och lagt in det nytvättade i garderoben. Jag har tom fått rensat i mina sista flyttkartonger vilket iofs bara va 2 st som nu har blivit till 1.
Hittade 2 gammla dagböcker från när jag bodde i Mörarp med mamma och Uno. Läste en del i dom och usch säger jag bara. Jag mådde verkligen inte bra då, det va faktsikt hemskt att läsa. Vist vet jag att jag inte trivdes men att jag mådde så dåligt har jag mitt huvud förträngt och jag kan förstå varför, riktigt sorgligt att läsa.
Nu är dom anteckningarna nerpackade i lådan igen för även om det är hårt och hemskt att läsa så sparar jag det för det är ju en del av mitt liv.

Älsklingen sitter och spelar Final fantasy XIII här inne och har gjort det i flera timmar så det blir inte mycket fotbollstittande idag men det är ändå inget intressant lag som spelar idag, skulle va Tyskland i så fall. Håller iaf koll på slutresultaten här på internet.
Ska se om jag kan övertala Billy om att vi ska fixa klart med gardinerna och lamellerna sen så det blir gjort annars får jag göra det i veckan när jag ändå e ledig.

Imorgon ska jag få svar från jobb intervjun jag va på. Intervjuen gick bra men jag har bara en sån dålig kännsla om att jag inte kommer att få det. Återstår att se om min magkännsla har rätt.


Rösta på vår bild

Samsung är igång med en tävling där man kan vinna en resa till Venedig för 2 eller så kan man vinna en kamera från dom. Vill ni nu inte vara söta och gå inte och rösta på vår bild. Hittar ni inte vår bild så sök på M.E
Mega tacksam för er hjälp =)


Fotbollsfebern är i full gång

Sitter och tittat lite på vm, just nu är det Sydkorea som spelar mot Grekland och det förstnämnda laget leder med 2-0
Gubben min är lite förkyld och gnäller som om han håller på att dö. Nu somna han nog förresten, kunde höra lite små halv snarkningar från honom.
Har absolut inget planerat till idag, vädret växlar så mycket fram och tillbaka så man vågar heller inte bege sig ut för helt plötsligt får man en sjö tömd över sig.
Funderar på om jag ska palla mig över till bilka innan dom stänger men det e så himla tråkigt att gå dit själv. Hade iaf velat göra lite toblerone fondue, doppa lite banan, marshmellows och lite annat.
Vi ska iaf få satt upp lammelerna denna helgen e det sagt men vi får ju se hur det blir med det för det har vi sagt mega länge nu men det blir aldrig av känns det som.



Solen e tillbaka

När jag vaknade i morse så va jag helt utvilad och klar till att gå upp från sängen. Vände mig om för att ta mobilen och se vad klockan va.....05.46 visade klockan haha. Snacka om att jag blev chockad men inte mycket att göra åt det för jag va ju pigg så det va bara till att gå upp. SOLEN e ju här igen vilket gör det ännu svårare att sova. Sitter och tittar ut genom fönsterna och det är så himla ljust och fint.

Igår träffade jag förresten Rebecka en liten runda, längesen jag träffade min BBQ men det är nog skit samma hur långt tid det går mellan gångerna vi träffas för det känns alltid  som igår. Men vi har ju oxå kännt varandra sen vi var 12 år vilket faktiskt är 15 år snart. Gammla kärringar börjar vi bli Rebecka haha.

Nu ska jag göra lite frukost till min gnälliga man. Han har lite ont i halsen och gnäller som om han håller på att dö här hemma så lite te ner i strupen gör det förhoppningsvi lite bättre annars kommer jag fly hemmet ;-)


En trött student

Kolla till höger bakom Obama ;-)


Sovit dåligt

Gud vad jag har sovit dåligt. Har haft mega konstiga drömmar och vaknat 1 miljon gånger känns det som.
Somnade dock tidigt som tusan igår på soffan, tror att jag var ganska slut i huvudet efter all förberedelse de senaste 4 dagarna och sen intervjun.
Sitter och borstar tänderna nu och ska snart iväg till jobb. Har som sagt 9-21 pass idag men hoppas på att jag kan sticka tidiare. Inte så kul att jobba så länge på en fredag och egentligen skulle jag varit ledig idag men jag bytade ju arbetsdag till idag istället eftersom jag skulle på intervjun igår.
Ska skriva en annan ansökan när jag kommer hem, skulle egentligen gjort det igår kväll men jag somnade ju.
Måste göra mig klar nu, hörs ikväll =)

Väntan

Nu är jag hemma från intervjun. Tyckte faktsikt att den gick bra, det var ett väldigt lungt och avslappnat samtal. Nu är det bara väntan kvar, får svar i morgon eller senast på måndag.
Gud, jag som har så dåligt tålamod haha, vill ha svar nu nu nu. Men ja som sagt det kändes väldigt bra och jag gick därifrån med en bra känsla.
Har inget annat planerat för dagen, ska ju inte jobba idag eftersom jag har bytt arbetsdag till i morgon istället. Jobbar 9-21 i morgon sen e jag ledig resten av helgen.

Snälla gud, gör så att hon ringer i morgon och säger att jag får jobbet =)


Kläd problem

Hjälp, vad tusan ska jag ha på mig????

Hadde en idé igår om vad jag skulle ha på mig men det visar sig nu att det jag tänkt ha ligger i tvätten så nu vet jag absolut inte vad jag ska ta på mig och jag måste betämma mig rigtigt snart för jag ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig klar.

Ska även se till att få någon mat i magen så att jag inte kommer sitta på intervjun med tom mage. Måste vara tipp topp, fit for fight och allt annat vad det heter...break a legg...ja ni förstår vad jag menar.

Kommer meddela senare hur det gick men tror nog inte att jag får svar på om jag får själva jobbet idag. Det tar säkert någon dag innan jag får det svaret. Hoppas ni får en fin dag

Inför

Har hållt på och förberett mig nu i 3 dagar typ på arbetsintervjun och känner mig taggade till tusen. Skrivit upp ett par frågor som jag har och som är relevanta i intervjun sen om jag nu får jobbet så har jag massa fler frågor men det tar vi då. Ska öva mig lite till nu ikväll och i morgon bitti innan jag ska åka dit. Kommer nog gå igenom det i huvudet på vägen dit oxå men jag vill verkligen va förberedd för dett är ett jobb som jag verkligen vill ha.

Jag kom hem för en liten stund sen, min kära man sitter här bredvid mig och spelar PS3. Blir nog tidig säng idag så att jag kommer upp tidigt i morgon och hinner göra mig klar och känner mig förberedd. Lite nerver har man allt men det är bara positivt.

Nu har Michele och Simon åkt till sydafrika och ska vara borta i 3 veckor. Kommer sakna Michele sjukt mycket men jag hoppas att dom kommer få en underbar semester och att dom hejar fram Danmark till vinst i matcherna som dom skall se.


Kemisk kastrering

Tycker att fler länder borde följa Polen i det här. Den borde vara ännu hårdare tom, alla som våldtar borde bli kastrerade inte "bara" de som våldtar barn under 15 och närma familjemedlemmar. Det borde gälla alla som någonsin våldtagit någon.

Varannan dag

Verkar som om det regnar varannan dag. Det va ju sol i söndag, regn på måndag, sol på tisdag och nu regn på onsdag. Bra balans blir det ju.
Är igång med att tvätta lite och ska förbereda mig inför min intervju i morgon. Vill bara att det ska vara torsdag men nu e det som tur e bara en dag kvar.

Har förresten hittat en ny mobil som jag vill ha men jag får åtminstonde vänta till slutet av månaden. Har ju haft min sen i december så det är över ett halvår så nu förtjänar jag verkligen en ny mobil.

Åh dom håller på och borra här i huset någonstanns och det låter bara för härligt, kan heller inte sticka för tidigt hemifrån eftersom jag håller på och tvättar.

Denna e till dig Lina ;-)


Pappas födelsedag



Idag hade du blivit 55 år min älskade pappa, min fina ängel. Jag saknar dig så otroligt mycket och älskar dig med hela mitt hjärta. Att det börjar närma sig 4 år sen du lämna oss har jag svårt för att förstå. Är det verkligen så längesen jag fick se dig? Hoppas verkligen jag få se dig nån gång igen, höra dina underbara skämt se ditt härliga smil. Pappas lilla flicka, ja det va jag verkligen men det va ju inte så konstigt när man hade världens bästa pappa, vilken flicka hade inte varit pappas lilla flicka då? Kärleken till dig kommer aldrig att försvinna och saknaden finns alltid med i mitt hjärta <3

Pappa älskade Creedens Clearwater =)


Biljetter till Eclipse

Idag klockan 12.00 släpps biljetterna till Twilight: ECLIPSE och Billy har lovat att han ska sitta vid datan när dom släpps och beställa biljetter till oss. Jag ska bara se den filme så snabbt som möjligt, älskar du twilight sagan.

Igår när jag jobbade så hade jag ingen ström kvar nästan på min jobb mobil och satte därför över sim-kortet i min egen mobil men när jag sen skulle hem på kvällen så lyckades jag glömma mitt eget sim kort.
När jag sen kommer hem står min kära man och är jätte orolig för han tror det har hänt mig nått och han hade dessutom hört fel när jag vi snackade i telefon och trodde att jag hade sagt vid sju tiden att jag skulle sluta då. Stackaren hade oroat sig som fan och trodde att allt möjligt hade hänt mig, sorry hun!

Fick se Liiniisen en snabbis igår, dock inte under dom bästa förutsättningarna men det är alltid skönt att träffa Lina.

Idag ska jag in till skat innan jag ska åka mot jobb så det är därför jag är vaken så tidigt. Hoppas allt fixar sig snabbt och lätt. Måste även ringa försäkringskassan sen i Sverige för av någon anledning så har dom skrivit ut mig därifrån. Fick ett brev hem där det stod "Du har blivit utskriven från försäkringskassan eftersom du varken bor eller arbetar i Sverige längre" Jag arbetar ju vist det i Sverige, undra hur fan dom kommit till den slutsatsen men det ska nog lösa sig.

LITE SOMMAR FEELING ;-)

Välkommen tillbaka regnet

Så va vårt kära regn tillbaka igen, men det e ju bra för naturen att få bli lite återfuktad efter all torka ;-)
Sitter och äter lite frukost, ska snart iväg till jobb, inte så kul att jobba i regn men är iaf glad att vi har PDA:er numera så att man slipper skriva för hand.
 Blev väckt av ett telefonsamtal, jag ska på jobb intervju på torsdag kl 11.30 så nu får jag byta jobb dag från torsdag till fredag. Har en riktigt bra kännsla och tror faktiskt att jag kommer att få detta jobbet men vi får ju se efter torsdag.
Hoppas ni får en underbar dag för det tänker jag ha iaf =)

En dag ute i solen

Gud vilken underbar dag detta har varit. Vi stack hemifrån runt 11 tiden i förmiddags för att äta brucnh med Walle och Michele. Riktigt god mat och jag fick mig en pina colada oxå som smakade såååå himla gott.
Efter brunchen kollade vi lite snabbt i affärer och sen gick vi hem till Michele och la oss ute på gräset ett tag. Snackade en massa skit och mös.

Nu har vi precis kommit hem efter att ha ätit runing sushi på osaka sushi som ligger precis vid huvudbangården men på vesterbrogade. Det va första gången jag provade runing sushi och det verkligen en rolig upplevelse. Kommer definitivt att göra det fler gånger, så himla gott va det. Nu sitter vi helt propp mätta bägge två här i soffan. Michele och Simon va snälla och körde oss hem.
Resten av kvällen blir det bara mys mys mys med min älskade man.

Sveriges nationaldag idag
24 dagar kvar tills Eclipse har premiär
5 veckor kvar till semestern

Gospel

Gick upp för ca 30 minuter sen. Öppnar altan dörren och hör en massa som sjunger, det står alltså en hel hög människor och sjunger gospel här nere i den lilla parken som ligger mellan husen. Lite förvånande men jäkligt mysigt faktiskt.
Fint väder idag oxå, dock inte lika varmt som igår men det kanske det blir. Ska ut och käka med Michele och Simon senare idag. Får ta och ringa Michele snart, behöver bara morgna mig lite


Glad igen

Har haft en helt underbar dag och mycket är tack vare solen och värmen men det är även för att jag tagit ett beslut om att allt ska bli bättre nu.
Arbete gick bra som alltid och efter jobb åkte jag hem och fick lite liv i min kära man som var bakis eftersom han varit ute med några arbetskamrater igår. Vi va ute och gick en runda här i området i det fina vädret. Här e så fint runt omkring var vi bor och speciellt nu när solen är framme. Allt blir iofs mycket vackrare o solsken.
Efter vår lilla gåtur gick vi hem och beställde lite mat så nu e vi båda två propp mätta och sitter och myser i soffan.
I morgon ska vi få fixat med lammelerna så att dom kommer upp och så ska vi ut och äta med Simon och Michele. Dom åker ju till sydafrika nu på onsdag och ska vara borta i 3 veckor. Vi åker om 5 veckor ner till Kroatien och jag längtar så himla mycket, kommer bli så underbart.





I går kväll

Beställde hem kina mat igår när jag hade kommit hem. Fick sjukt mycket mat så jag orkade inte äta upp allt, står fortfarande kvar en hel del i kylen som jag kan äta en annan dag.
Michele kom över till mig en runda igår kväll och det var verkligen skönt att få lite sällskap och snacka en massa så som bara vi tjejer kan.

Vädret idag är ju sjukt fint. Va ute på balkongen snabbt för att känna hur temperaturen va och det va t.o.m varmt i skuggan, helt sjukt ju men gud vad skönt.
Har precis fått mig en välbehövlig dusch och försöker komma på vad jag ska ha på mig. Känner mig lite stressad för jag skulle egentligen tagit tåget nu tio över åtta men det hinner jag verkligen inte så det blir tåget halv nio istället.
Hoppas verkligen vädret håller i sig hela helgen och att det bara blir värme värme värme =D


Should I stay or should I go

Tror seriöst att jag har eller är på väg att bli psykiskt sjuk, orkar inte med allt kaos i mitt huvud. Vet inte vad jag ska göra åt det heller. Hoppas på en bättring snart.

Är hemma nu från jobb ska dock jobba i morgon oxå så det blir bara en lugn hemma kväll för mig. Saknar mina vänner i Sverige så sjuuuuukt mycket och jag saknar att ha bil. Bara kunna ta bilen och köra hem till någon av mina vänner, bara utan nån speciellt anledning, bara för att jag har lust....

Ska nog beställa hem lite mat till mig själv och titta på någon film och tycka lite synd om mig själv. Lite självömkan.....åhh...var fan har min själv ironi tagit vägen??? Jag brukar alltid bli full av skratt när jag sitter och tycker synd om mig själv på det här viset men det e som bortblåst och kvar e bara trista lilla jag....jaja efter regn kommer solsken eller?


Solen mitt i ögat

Man vaknar upp med en strålande sol mitt i ögat, kanske inte det fetaste att få solen i ögonen men man blir iaf klar vaken kan jag ju säga.
Sitter och borstar tänderna nu och ska snart ner och ta tåget. Hjärtat springer runt och pustar och stönar, tror han tycker det e lite hårt nu på morgonen hehe. Han ska träna innan jobb så det är därför han oxå är uppe nu.

Sover hos mamma inatt. Ska dessutom jobba 9-21 så det blir inte med skrivande för mig idag tyvärr, Orkar inte asa med mig datan för jag har ingen ordentlig väska att bära den i (måste införskaffas) Efter jobb blir det ett besök hem till Tessan och eventuellt följer Lina oxå med. Kan bli en riktigt bra dag idag.

It's a wonderful wonderful life

Priserna på flygen går upp och ner hela tiden så vi har bestämt att vi får hålla koll på priserna, vem vet det kanske inte ändras förrän vi e där nere men då kan vi ändra bokningen ändå. Det ska bara vara senast 1 timme innan avgången. Jag hoppas och ber till gud att priset kommer gå ner så att vi får 1 extra vecka där nere, det hade varit så sjuuukt skönt.

Efter att jag varit och fikat med Michele så skulle jag till skat men uppenbarligen stänge dom redan klockan 14.00 lite tidigt tyckte jag men där fanns inte så mycket att göra åt det så jag får sticka dit på måndag istället oh fixa med skatten.

Mötte upp Billy på huvudbangården så åkte vi hem tillsammans. Har varit och ätit på Field's innan och nu har vi precis kommit hem från en liten tur på ismageriet som ligger precis här i närheten. Dom gör så himla god glass där. Har haft en helmysig dag.

I morgon e det back to work som gäller och jag ska sova hos mamma mellan torsdag och fredag. Ska även hem till Tessan en runda och hälsa på på torsdag efter jobb.
Saknar min bästaste bäste vän Bennie. Tänkte att jag ev ska sova hos mamma mellan fredag och lördag oxå så att jag kanske kan få träffa han lite. Får ta och ringa honom i morgon.


Fika med Michele

Sitter hør och trycker i mig lite frukost. Blir snart hämtad av Michele för att åka till ett café och mysa med vars en kaffe i det här underbara vädret.
Satt och kollade igår kväll på om vi kunde ändra vår resa så att vi kunde stanna 1 vecka till i Kroatien men det kostar 900 per person att ändra det så vi skiter i det. Jag behåller dock min semester som den e nu, håller v 29-32 så en hel månad i sträck.

Efter att ha fikat med Michele ska jag till ska, måste fixa nått som jag får skriva om mer sen för nu ringde Michele och hon va redan här.....

1:e juni

Det är redan den 1:e Juni, helt sjukt. Tyvärr ser vädret lite tråkigt ut idag men det blir säkert bättre. Kände att jag hade en himla lust att skriva nu men tyvärr har jag inte så mycket tid för jag ska snart sticka ner till tåget för att bege mig mot jobb. Arbetat inte så länge idag, bara 14-20 och i morgon e jag ledig så då kan jag förhoppningsvis skriva lite mer. Hoppas bar lusten att skriva fortsätter att infinna sig.
Var på polisen igår och fixad nytt pass så det kan jag hämta ut om ca 1 vecka. Man skulle lämna fingeravtryck i de nya passen.



Billy ska höra med sin chef om han han kan va ledig 1 vecka extra så att vi kan stanna 2 veckor i Kroatien istället för att bara va där 1 vecka. Ska ringa honom sen och höra hur det gick.
I lördags var jag på Tiesto i parken med Michele, Simon och en hel hög andra människor. Hade verkligen jätte kul men hans nya album var inte så bra som det förra. Billy jobbade extra och när han va klar på jobb vid 3-4 tiden på natten så möttes vi på huvudbangården och åkte hem tillsammans. Blev en mys söndag i soffan med massa film tittande för som vanligt var där inte ett skit att kolla på på tv.


RSS 2.0