Husbilsfärd

Sitter nu hemma hos Billy och har precis ätit lite så nu sitter vi och tittar på Criminal Minds, riktigt intressant avsnitt men det tycker jag alla avsnitt av CM är.
Vi har varit mega duktiga idag. Jag och Lina svängde först in om center syd och fick köpt lite sista saker som vi behövde sen körde vi över och hämtade Billy för att köra och kolla på en lägenhet men det slutade med att vi tittade på 2 st istället för mäklaren hade 2 lägenheter till salu på samma gata.
Båda 2 va riktigt fina men den första som vi skulle titta på från början va överdrivet fin och vilket kök och badrum, helt sjukt. Både jag och Billy vill ha den som fan.
Efter vi kollat på lägenheterna åkte vi och hämtade upp Brian och körde till Metro för att handla mat och sånt som vi behöver nu när vi ska iväg.
Har fått packat in mina och Billys saker i husbilen och Linas väska är oxå i husbilen så vi har vårat klart, blir bara att köra hem till Brian i morgon och få packat in de andras saker sen är det bara till att köra.
Nu ska vi slappa & förhoppningsvis snart sova så att det snabbt blir i morgon.


Irriterande

Så jäkla irriterande det är när internet förbindelsen plötsligt försvinner och sa har man suttit och skrivit ett helt inlägg som bara är väck sen *grrr....*
Orkar verkligen inte skriva om allt som jag skrev innan och kommer nog inte ihåg allt som jag skrev.
Ni kanske undrar vad jag gör uppe redan?!! Jag kunde så klart inte sova mer, när man äntligen är ledig så kan jag inte sova. Vaknade flera gånger så till slut så bestämmde jag mig för att det va lika bra att gå upp.
Solen skiner redan utanför fönstret dock är det lite blåsigt, ska se om där finns nått gott att äta nere i frysen.

Tvättat

Har tvättat det lilla som jag behövde tvätta inför resan och det sista hänger bara på tork nu, det får hänga över natten så packar jag in det i morgon förmiddag innan jag beger mig för att hämta upp Lina sen kör vi först mot center syd för jag vill in på New yorker och kolla en grej eventuellt köpa. När vi e klara där så e det of mot Köpenhamn som gäller och hämta upp Billy när han slutar och sen direkt iväg och kolla på en lägenhet på Amager, den ser så jäkla fin ut på bilderna och jag hoppas den e lika fin i verkligheten.
Håller på att fixa med lite musik så att jag har nått att lyssna på i hubilen, lite tråkigt med radion för jag lyssnar alltid på radio när jag jobbar.....

(lite senare)
.....det e nog dax för mig att få lite sömn nu, känner att jag är riktigt trött och om jag går och lägger mig nu så blir det dessutom snabbare nästa dag. Hoppas ni sover gott.

Husbil

Nu har jag kört husbil för första gången i mitt liv och det har faktiskt gått bra än så länge. Är bara hemma och ska hämta mina saker och Sessan sen ska jag köra hem till mamma i Mörarp, ska ju som sagt sova där inatt.
Jobbe dagen gick så otroligt långsamt precis som jag viste att den skulle göra men den tog slut till slut och jag har äntligen semester. Längtar sjukt mycket tills på fredag, ska bli så skoj och vi e så himla många som kommer att åka över.
Blev lite chockad när jag körde in om jobb för att hämta en sak i min bil för en som jobbat hos oss och fick sparken för att han fuska stod där och sa att han skulle börja jobba igen. Han ska tydligen börja på måndag igen och jag fattar inte hur han kan få det för han fuskade ju sjukt mycket men ändå får han tydligen behålla jobbet, vilka signaler sänder det ut? Tycker att det är för jävligt iaf och hoppas verkligen att jag snart hittar ett annat jobb så att jag inte behöver jobba där om han ska jobba där.
Nu ska jag packa ihopa datan & få in alla mina saker i husbilen, vi hörs kanske senare om jag får igång internet hemma hos mamma.

Semester

God morgon på er, har ni sovit gott? Själv har jag sovit riktigt gott och jag e uppe i god tid *stolt* Ska snart köra iväg till jobb & få mig en god kopp kaffe. Längtar tills arbetsdagen är slut då, ÄNTLIGEN startar min semester. Känns overkligt nu för man har ju jobbat & jobbat hela långa året och nu ska man bara slappa och ha skoj.
Måste borsta mina tänder nu och sen bege mig. Ha en underbar dag!


Packat

Nu har jag packat ihopa allt som jag ska ha med förutom en del små saker som jag måste köpa och min data + min första hjälpen väska. Man vet ju aldrig om nån (mest troligen jag själv men tanke på min klumpighet) skadar sig och då är det bra att ha lite förband till hands.
Trodde att min packning skulle ta mycket större plats men blev positivt överraskad nu när jag märkte att det inte va så farligt ändå.
Tycker tiden går otroligt långsamt idag, vill bara att det ska vara i morgon och efter jobbet i morgon. Lovar att hela arbetsdagen i morgon kommer gå sjuuuukt långsamt.
Kommer inte blogga någonting när jag e på festivalen men ska försöka ta massa bilder som jag kanske kan visa er sen när vi e tillbaka.
Nu ska jag snacka klart med Rebecka sen ska jag ta en dusch och därefter blir det sängen för min del.

1 dag kvar

Nu e det bara 1 dag kvar tills jag går på semester. I morgon vid den här tiden har jag startat min ledighet och det ska bli såååå skönt. Ska hämta husbilen efter jobb och jag glädjer mig något enormt till det.
Ska hålla på & packa idag, har ju redan varit duktig och skrivit min packnings lista. Det gjorde jag redan förra veckan och jag har dubbelcheckat den några gånger och lagt till några saker som jag kommit på efterhand.
Ronja ska oxå komma en liten sväng sen, längesen hon va här nu. Blir lite trevligt med sällskap när jag ändå bara ska hålla på och packa, har ju ganska mycket jag ska ha med mig.
Nu ska jag ge mig på att göra lite mat för jag är vrålhungrig, har inte fått nått ordentligt att äta idag. Blir stekt falukorv & stuvademackaroner.


Lina tyckte om denna bilden som tusan så denna lägger jag upp för hennes skull

Hunden får han inte tillbaka

Blev så himla glad innan idag att jag började gråta, fick besked att han inte får tillbaka hunden och att det redan har varit en kille och kollat på den som vill ta hand om den. Vilken lycka, är fortfarande mega glad över det.
Det älskade lilla livet ska äntligen få ett nytt och bättre liv, ibland går livet bara åt rätt håll.

Är precis hemkommen från Malmö, Jag, Tessan & Lina har varit där och lekt modeller för 1 dag haha. Lite skoj va det men gud vad mycket man fick vänta & vänta & vänta. Va ju svårt att välja ut bara några bilder som man ville ha men som tur va så hade dom ett speciellt sommar erbjudande just nu där man fick köpa alla foton för 2800 och där va lite mer än 60 bilder så vi körde på det alla 3. Tog även några gruppbilder, lägger in 1 bild på oss tillsammans så ni kan se


Malmö & massa annat

Har hunnit med en himla massa denna helgen oxå, igår va vi ute en sväng på HBG festivalen och tittade men bara en kort runda mitt på dagen, är inte så glad för all trängsel mellan alla människor men ville ändå kolla lite.
Hann även med en runda till Media markt i Lund, Billy ville gärna se den affären oxå. Blev dock en tidig kväll som tusan, va riktigt trött och somna redan runt sex-sju tiden på kvällen, vaknade upp vid 12 för att hoppa över i sängen och fortsätta sova, snacka om utslagen.
Idag va vi uppe tidigt som tusan för att va söndag, redan vid nio tiden studdsa jag upp. Gjorde ve oss och sen stack vi till väla lagom till dom öppnade. Fick äntligen fixat mina solbrillor så nu kan jag använda dom igen. Körde och hämtade Kenai, sen tårtan på city gross och därefter Bastian & sist men inte minst Ronja sen bar det av mot Malmö för att träffa Bennie. Va skit kul att se honom igen, va ju inte igår precis.
Nu e vi hemma igen, har badat Kenai vilket han inte alls va överförtjust i men han va som vanligt duktig och stod stilla, fick mig dock en dusch sen när han hoppade ut och skakade pälsen.
Håller på att göra mat nu till mig & Billy sen efter maten ska jag lämna tillbaka lilla Kenai 

Lång dag igår

Blev verkligen en lång dag igår, va inte hemma förrän efter 2 inatt och jag hade säkert kunnat fortsätta jobba ännu längre men jag orkade helt enkelt inte mer.
Såg en som sparkade sin hund i huvudet och då fick jag utbrott och skrek på personen så när jag tittar upp så visar det sig att jag känner människan. Jag ställde mig och försökte lugna ner denna personen och där va en annan dam som blev vittne till det hela som ringde polisen.
Den stackars hunden va så rädd för honom så han skakade hela tiden så fort han prata eller rörde på sig. Till slut kom polisen och tog in killen och hunden fick stanna hos mig tills polisen viste vad dom skulle göra med den. Hunden la sig i baksätet, totalt utslagen och bara sov sov sov, stackar lilla älskade liv.
Till slut tog polisen hunden med upp till sig för att ge den vatten, lite mat och invänta att hunhärbärget skulle komma och hämta honom. Kan inte sluta tänka på han och måste försöka ta reda på hur det e med honom. Hoppas verkligen inte dom ger tillbaka hunden till sin ägare.
Nu måste jag göra ve mig för vi ska runt lite överallt idag.

Räkningar betalda

Dessa 2 sista månaderna har känns så himla bra efter att räkningarna blivit betalda. Har ändå haft ganska mycket kvar båda månaderna nu efter att ha betalt alla mina räkningar och det känns så jäkla skönt, äntligen börjar jag få ordning på min ekonomi.
Igår kväll/natt efter jobb va jag så himla trött att det blev direkt sängen, hade haft så mycket att göra och hade säkert haft mer att göra ett litet tag till men jag beslutade mig för att det fick vara nog ska ju även jobba över idag så jag måste spara på mig själv lite.
Fick 100kr i hittelön idag, hittade ett preem kort för någon vecka sen som jag skickade in så idag kom en liten check som jag kan lösa in på banken.
Ska göra lite frukost & kolla på Twilight nu innan det e dax att bege sig runt på lite små ärende innan jag ska jobba.

Papper påskrivna

Så nu va alla papper signerade och köpet är så gott som klart, lägenheten gick för 475 000 vilket är mer än vad jag trodde och det känns så himla skönt. Kommer gå med en vins på 60 tusen men sen ska jag betala lite skatt på det oxå.
1 september är det datumet som jag flyttar till Danmark, allt känns så overkligt, skrämmande, nervöst, underbart, spännande på en och samma gång.
Fick ett fint paraply av mäklaren oxå med deras logga på, passade perfekt nu när det regnade som det gjorde och så klart en fin ny penna med deras logga.
Har sagt upp elen & comhem och även avslutat ett en kredit som jag fortfarande hade öppen. Känner mig sjukt nöjd med mig själv att jag får fixat en massa saker. Sitter och funderar på om det är något mer som jag behöver avsluta men jag tror inte det. Jo just det ska ringa banken som jag har bostadslånet hos och säga att lägeneten blivit såld.


Skriva kontrakt

God morgon allihopa. Nu ska jag snart iväg till mäklaren och skriva kontrakt, ska bli så skönt att få det gjort. Så den 1:a September flyttar jag till Danmark är det nu tänkt. Kan inte fatta att det är sant, längtar så himla mycket.
Vakna väl inte upp till världens bästa väder tråkigt nog. Hoppas det blir bättre senare men det blir det antagligen inte *suck* Snacka om att män längtar efter sol & värme igen, det va inte länge vi fick ha det här men det e ju som vanligt.
Ska tvätta sen när jag kommer hem igen & resten av eftermiddagen kommer jag jobba. Spännande dag va?

Budning

Azzå helt sanslöst, är fortfarande i chock tillstånd. Det blev budning på min lägenhet trots allt och priset det ligger på nu är mer än vad jag trodde det skulle kunna bli. Vad det slutat på säger jag i morgon för vill inte säga något förrän vi skrivit på kontrakten och det ska vi göra kvart i tio i morgon förmiddag.
Har varit och klippt mig idag, skit fint blev det. Min frisör är sååå himla duktig, går aldrig därifrån missnöjd.
Efter klippningen stack jag direkt till jobb, började 2 timmar tidigare för Kristian mådde oxå dålig, igår va det Micke ju. Slutade dock en timme tidigare idag så det blev bara 1 timmes övertid men än så länge har jag 12 timmars övertid denna månaden och det kommer bli lite mer eftersom jag antagligen kommer jobba över i morgon & på fredag eftersom det är helsingborgsfestivalen. Den sätter ju igång i morgon. Vi ska dit en runda på lördag, om det är fint väder annars vill jag inte gå där.
Nu ska jag äta kokt majskolv ikväll igen, så himla gott ju. Sov gott sötnowsar

Mulet utanför

Vaknar upp till en ganska mulen dag men känner mig på bra humör ändå, dock lite trött men jag har inte tid att sova mer. Ska ju iväg & kolla på husbilen igen. Måste planera lite inför resan. Lady Lina ska oxå med så ska hämta upp henne om 1 1/2 timme ca.
Nu e det bara 7 dagar kvar till min semester kickar igång, kan snart inte vänt längre. Vill att det ska va nu nu NU.
Måste göra lite frukost till mig nu. Vi hörs senare idag.

Majskolvar

I fredags åt jag kokt majskolv & jag älskade det. Till saken hör att jag aldrig varit glad för majs och jag inte jag hade gillat majs på burk om jag prövat det nu igen men majskolvar smakar inte alls likadant, de är as goda.
Blev mega sugen på det nu ikväll så jag körde in om affären och köpte 2 st som jag är igång med att koka nu. Hoppas verkligen det smakar lika gott i dag oxå men varför skulle det inte göra det.

Bjuder på en mysig låt så här på kvälls kvisten, sov gott allihopa


Ny kamera

Har fått hem min nya kamera, fick ju beställa en ny eftersom jag aldrig hade hunnit få tillbaka min andra från lagningen innan vi ska iväg til Vuuv. Skit fin e det nya, glädjer mig till att få ta en massa bilder med den.
Det är canon ixus 100 IS, en guldig sådan, lägger upp en bild så ni får se hur den ser ut.


Tjejen som kolla på min lägenhet innan idag ville ha den och gav ett bud på 415 tusen så nu kommer jag inte gå back alls, plus minus noll blir det och ni anar inte hur skönt det känns. Snacka om att jag hade tur där, verkligen en obeskrivlig lättnad. Har varit såååå glad hela dagen.
Nu e det bara 8 dagar tills jag går på semester och som sagt så har jag en del att göra denna veckan så det kommer gå fort fort fort. I morgon ska jag & Lina först åka och kolla på husbilen som vi ska hyra, jag ville se den igen så man kan planera lite. Klippning blir det sen klockan 12 och därefter jobb.
Nu ska jag snart fortsätta jobba, ska bara kolla upp lite små saker. Får klämma in allt på bästa möjliga vis så fort man har en liten lucka i schemat.

En visning till

Chockande nog så va det en ny som ringt mäklaren i morse och ville titta på lägenheten så nu blir det en visning till idag klockan halv ett. Jag ska snabbt fixa det jag behöver här hemma sen ska jag bege mig ut så att här e fritt. Håll tummarna nu!
Ska börja jobba tidigare idag oxå för Micke mådde inte bra, börjar 12 istället för 3. Måste få lite mat i min mage innan känner jag så det får bli snabba ryck nu.
Hörs senare

Fullt upp

Fick helt plötsligt fullt upp att göra denna veckan vilket iofs är bra för då kommer veckan gå snabbare.
Ska klippa mig på onsdag och på tosdag måste jag tvätta sen ska jag även hinna med att sticka ner på skatteverket och anmäla mig ur för att jag ska kunna anmäla mig in i DK, ska även mötas med mäklaren och han som vill köpa min lägenhet någon gång nu i veckan blir eventuelt redan i morgon.
Förutom allt detta ska jag även hinna med att jobba.
Helgen kommer bli hur bra som helst, för det första e det ju löning på fredag sen kommer Billy på eftermiddagen/kvällen. Jag ska dock jobba till sent på fredag kväll men tror nog han klarar sig ändå, han kommer ju spela på sitt PS3
Lördagen ska vi ut och kolla in Helsingborgsfestivalen & på söndag ska vi köra till Malmö och hälsa på Bennie.
Nu ska jag hoppa i säng, är mega trött. Fick inte så mycket sömn denna natten som va för jag kunde inte somna, låg och oroade mig för lägenhets försäljningen.
Sov gott!

Lägenhets problem

Hade en som var & tittade på lägenheten innan idag, det va samma som och tittade på den allra först. Gubben vill gärna ha lägenheten men han hade först gett ett bud på under 400 tusen men jag sa till mäklaren att det inte går för jag ligger redan back 10 000 om jag får sålt den för utgångspriset (405 000) sen gav samma gubbe ett bud på 400 tusen men jag kan inte tacka ja till det för då ligger jag back 15 000 och jag har inga 15 000 över, har inte ens 10 000 extra undanstoppat någonstans heller. Shit, ger han nu ett bud på 405 000 så måste jag acceptera. Fan alltså varför tänker jag mig inte för ibland. Med min otur så kommer han säga 405 tusen så kommer jag ligga back 10 000, jäkla skit.

Är hemma på rast nu, jobbar till 22 ikväll och samma i morgon. Torsdag börjar helsingborgsfestivalen och jag ska jobba både då och på fredag, kommer jobba över båda dagarna antagligen för festivalen håller på till 01.00 på natten och det brukar alltid va en massa att göra under festivalen. Chansen att tjäna lite extra pengar kan jag ju inte neka, speciellt inte nu när jag riskerar att gå 10 tusen back. Suck, jag kan inte tänka på nått annat än det nu =/

Mamma skickade meddelande igår och berättade att när hon och Uno hade varit på stranden tidigare på dagen så hade någon stulit Unos väska med plånbok där han hade 2500 i kontanter + körkortet, kamera, mobil & kläder. Dom va nere i vattnet och tog sig ett dopp när någon idiot snodde hans grejer. Tycker så himla synd om honom & blir så jäkla arg på såna idioter som snor andras saker, hur lågt får man lov att sjunka. Stjäl från folk som är på semester, shit att det finns så dåliga människor e helt sjukt ju.
Jag har alltid varit nojjig för att jag ska bli bestulen på saker när man e på stranden och nu kommer jag helt klart vara ännu mer nojjig.

9 dagar kvar

Om 9 dagar går jag äntligen på semester, det ska bli så skönt att jag inte ens kan beskriva det. Känner mig ganska slut och behöver verkligen en semester så jag förhoppningsvis hinner andas ut & vila ut mig.
I fredags va vi hemma hos Simon & Michele. Dom bjöd på mat och vi snackade om spanien resan. Riktigt trevligt va det, tycker verkligen bra om dom två och maten va mega god. Blev överraskad över att jag tyckte om kokta majskolvar för jag har aldrig varit glad för majs men det va verkligen mega gott.
Lördagen fixade vi lite små saker på förmiddagen sen vid 3-4 tiden hämtade vi upp Lina på stationen, hämtad upp Brian hemma hos honom sen körde vi hem till Pylle i Slagelse. Vi skulle samlas för att planera och snacka om Vuuv resan, vad som vi behövde ha med oss förutom vår egen personliga packning.
Det första jag ser när vi kommer till Pylle är en sån mega stor studdsmatta och jag flög ur bilen och upp på den för att hoppa, älskar studdsmattor.
Brian & Pylle gjorde mat, så himla duktiga och gott blev det. Brian är faktiskt riktigt bra på att laga mat.
Igår va ganska lungt, tittade lite på lägenheter, har hittat en som vi verkligen tycker om så just nu håller vi tummarna för den men det kommer iofs nya lägenheter hela tiden som man faller för.
Ska köra hem till Sverige vid 11-12 tiden, måste hem och städa lite där hemma innan jag ska på jobb för mäklarn ska visa lägenheten för någon. Måste ta ett snack med mäklarn nu i veckan oxå för där är en sak jag oroar mig för och måste få bort det från mitt huvud.
Nu ska jag läsa klart min bok, sista boken i Twilight sagan så lite sorgligt att det snart e slut. Dom böckerna har verkligen fängslat mig. Vill bara att filmerna ska komma snabbt, snabbt snabbt men det blir tyvärr en lång väntan innan alla är släppta. Nästa kommer iaf den 20 november i biografen.

Packa & duscha

Nu e jag hemma igen. Det va lika underbart idag som igår, gud vad jag älskar solen. Den person jag tänker på mest när solen tittar fram är Therese, vet inte varför det är just hon som alltid dyker upp i mina tankar men så har det varit de senaste 4 åren.
Nu ska jag va duktig och packa det jag ska ha med mig till DK i helgen, behöver inte så mycket med mig denna gången eftersom jag ska hem redan på söndag för jag ska ju hälsa på Bennie då.
Måste hoppa in i duschen snart oxå och duscha av mig allt klor sen får jag verkligen inte glömma att smörja in mig. Märkte innan idag att jag va helt torr på armarna så blev skit nervös för att jag skulle börja fjälla. Hoppas dock solen har tatt idag så att jag fått ännu mer färg.

Snabb sväng

E bara hemma en liten snabb sväng, ska ju ut till Mörap och doppa mig i poolen samt ligga och steka lite i solen. Va dock tvungen att fixa några små saker här hemma först men så fort det e klart så sticker jag. Hörs kanske ikväll igen.

18 grader kl 06.00

Helt sjukt ju, i morse när jag körde till jobb strax innan klockan 6 så visade temperaturen redan 18 grader. Kan knappt tro att det är sant, vi är ju i Sverige och här är aldrig varmt så tidigt men jo vist e det sant, värmen har äntligen förstått att den behövs här oxå och även tidigt om morgonen.
Är hemma & äter frukost nu sen

Dopp i poolen & solning

Nu e jag hemma igen, tog lite långt tid för tvätten, tror det e dax för mamma att köpa ny tvättmaskin men det är hon oxå på väg att göra.
Han doppa mig hela 3 gånger i poolen oxå innan det började bli för "kallt" ute för att va blöt. Har hunnit läsa as mycket i min bok och så har jag kelat lite med Smile & gett han lite extra mat, vilket matvrak den katten är alltså. Tror det är nått som vi har i familjen, riktigt glada för mat & vi äter dessutom as mycket. Jäkla tur att man har bra gener och inte går upp i vikt för då hade jag varit illa ute.
Nu ska jag borsta tänderna & hoppa i säng, hoppas det e lika fint väder i morgon oxå för då ska jag ut till Mörarp igen och bada i poolen + bättra på brännan.

Pooooool

Ska hem till mamma nu & bada i deras pool. Dom e inte hemma så jag har hela huset för mig själv. Ska passa på att ta med min tvätt så jag kan tvätta samtidigt och min bok ska oxå med så klar. Har börjat på den 4:e boken nu, sista i serien och varje bok har varit skit bra tycker jag. Kommer bli tomt när jag inte har nått att läsa mer sen men tänkte att jag ska va duktig och försöka hitta någon bok som jag vill läsa och köpa den på danska. Bra språk träning ju.
Nej nu måste jag sticka innan det blir försent, ha en fortsatt solig dag sunshines =)

Bus med tjejerna

Idag va det först jobb sen blev det bus med mina töser, Tessan & Lina. Stack först och handlade på city gross, lite mat till vår grillning sen hem till Tessan och börja fixa och dona. Lina fick stå i köket medans jag & Tessan fick leka grabbar och ha hand om grillen. Köttet blev väll lite bränt på ytan men det smakade smaskens ändå.
Började regna mega lite men vi trottsade & vägrade ge upp hoppet om sol och vist det tog inte långt tid innan solen va tillbaka igen.
Efter maten fick vi prova att köra åk gräsklippare, skit kul ju. Blev mega sugen på att köra go cart, va så jäkla längesen jag gjorde det och skulle vilja göra det snart igen.
När Johan hade klippt klart gräset och ställt undan vrålåket så blev det katt rastning, både Zlatan & Babbsan fick komma ut och vi va nog ute i 1 eller 2 timmar med dom, kanske t.o.m mer men det va skit mysigt. Härligt med trädgård, dom har alla möjliga sorters frukter & bär som växer hos dom så man behöver aldrig gå hungrig därifrån.
Läggdax snart för mig, ska bara hoppa in i duschen först. I morgon e det bara 2 dagar kvar tills jag ska till Köpenhamn igen =)


Halvdag med Therese

Har haft en helmysig dag med Tessan, eller halvdag blir det bara för jag kom till henne vid 3 tiden på eftermiddagen och har precis kommit hem från henne.
Vi körde först till Bjuv & käkade lite på sibylla sen drog vi en runda till Lund och in på media markt för att kolla på kameran som jag vill ha men den va inte billigare där så kan lika bra köpa den här eller beställa från internet. In en runda på center syd för att visa Tessan New Yorker, hon hade inte sett den affären än. Efteråt körde vi hem till Tessan igen och jag rensade hennes pool medans hon planterade om hennes blommor. Säger bara det Ariel kan slänga sig i väggen för här kommer jag, Michella den riktiga sjöjungfrun
Dax att mysa ner mig i soffan och börja göra mig redo för att sova, börjar tidigt i morgon och det kommer nog bli riktigt hårt att komma upp på morgonen.

Uppe

Jag e uppe, har nog varit uppe 1 timme nu så jag känner mig ganska stolt faktsikt. Trodde faktiskt att jag skulle sova bort hela dagen men icke.
Ska äta lite frukost nu sen ska jag antagligen iväg och hälsa på Jenny & Alex fast jag vet inte om Alex e hemma, kan va att han jobbar.

Oj...kom precis på att jag måste ringa scanlines oxå, lika bra att jag gör det med en gång.
Har förresten hittat en kamera som jag vill ha, ska kolla närmare på det nu i dagarna, hörs sen

Lång helg

Det blev verkligen en låååååång helg, kom hem från jobb för ca en halv timme sedan och jag är helt slut i huvudet. Jobbade ju 14 timmar igår & 12 timmar idag. Ska bli ganska skönt att vara ledig i morgon, man behöver lite paus ibland.
Ska kanske åka ut till Jenny och Alex i morgon och hälsa på dom. Va ju hur längesen som helst sen jag va där sist och dom jag saknar ju deras underbara hundar så himla mycket. Dom har ju så klart skaffat fler sen jag varit där sist så det ska bli mega kul. Måste se till att komma upp i god tid och jag ska bara ha mjukis kläder på mig så att jag kan gosa ordentligt med dom underbara liven.
Mamma, Uno & Sara körde på semester tidigt i morse, dom bilar ju ner till Kroatien och jag är lätt avundsjuk men jag hoppas dom får det mega underbart speciellt Sara, hon förtjänar verkligen en paus så hon bara kan koppla av och bara vara.
Har pratat med min underbara bästis Bennie oxå, saknar honom så himla mycket men ska åka och hälsa på honom nästa söndag och då ska jag äntligen få bamsekram som jag inte fått på allt för långt tid.
Har världens underbaraste man, han är så himla go snäll söt & underbar. Jag måste verkligen gjort något underbart i mitt förra liv för att förtjäna honom men iofs det har ju han oxå gjort i sitt förra liv för att förtjäna mig ;-)
Ska försöka va lite duktig i morgon och städa här hemma, det behövs verkligen för jag har ju knappt varit hemma den senaste tiden och när jag har varit hemma så har jag jobbat och inte orkat ta tag i städningen därför behövs det verkligen damsugas & torkas av här hemma. Lovar dock inget för då blir jag bara besviken på mig själv om jag nu inte gör det.

14 timmars arbete

Nu e jag mega trött efter 14 timmars arbete, ska alldeles strax hoppa i säng och sova. Måste va utvilad till i morgon för då e det dax igen att jobba men i morgon blir det bara det vanliga 12 timmars passet. Sov gott allihopa

Kamera kaputt

Dålig tajming eller vad? Min kamera har gått isönder och det finns inte en chans i världen att den hinner bli lagad innan Vuuv "panik"  Vad tusan ska jag ta mig till???
Funderar starkt på att köpa en helt ny för jag MÅSTE verkligen ha en kamera med mig. Lina har nog med sin men det kommer inte räcka och jag måste ha kamera med mig till Spanien. Blir nog så illa tvungen att köpa en ny helt enkelt.
Nu ska jag iaf äta lite, jobbar ju men har min rast nu sen ska jag jobba till minst 23 ikväll, kan bli lite övertid eftersom det är ganska mycket att göra idag för det är både Landskrona karnevalen & sen har dom någon sommar fest i Ängelholm oxå så det är full rulle.

I Mörarp

Sitter just nu hemma i mammas soffa med Ronja och glor lite på tv. väntar på att vi ska få mat. Går lite långsamt tycker jag eller e det bara för att vi e så himla hungriga.
Jag och Ronja har bogserat hennes bil till bilmekanikern innan, lite duktiga vi kände oss. Kvinnor kan minnsan =)

Har jobbat extra innan idag eftersom vissa timmanställda bara skiter i sitt jobb och ansvaret dom har för de tider de blivit uppsatta på enligt schemat. Förstår inte varför i helvete männsikan jobbar kvar när hon gör som hon gör. Men skit i det för jag får ju extra timmar vilket menas att jag får övertids betalt och det är ju aldrig fel.

Igår kväll va mega skoj, va ju på Landskrona karnevalen med Tessan & Lina och så träffa vi på Paddis och några tjej kompisar till honom så vi satt där och sjöng och dansade. Sjukt trevligt va det och mina 2 små stjärnor blev lagom runda under fötterna och Linas skor glappade.

Senare ikväll ska jag & Ronja hem till mig och kolla på Twilight, Ronja har ju inte sett den än och då är det ju perfekt att jag nu har den hemma.

"Ljudet av ditt hjärta"

Jag somnade inte förrän halv 5 - 5 i morse, kunde inte släppa boken så det slutade med att jag läste ut hela andra boken tidigt i morse. Nu har jag t.o.m börjat på bok nummer 3 men har baa hunnit läsa 4-5 sidor för sen va jag tvungen att sticka, mamma hämtade upp mig för vi skulle till Media Markt i Lund och kolla på lite el prylar. Jag fick dessutom Twilight filmen av mamma, på blueray då förstås och sen va vi inne en sväng på nova lund (ett köpcentrum) och åt + kollade lite i affärerna så klart. Fick ett jätte härligt linne av mamma.
Ska läsa lite nu sen ska jag iväg till La karnevalen med tjejerna.

Fängslad

Jag är helt fast i min bok, kan inte släppa den. Har redan läst mer än halva boken & jag börja med den igår kväll. Som jag längtar tills filmen kommer, New Moon.
Precis hemkommen från jobb och har inte gjort annat än läst & arbetat idag. Började klockan tre och innan dess låg jag bara i sängen och läste, tiden går så fort när man läser och jag hade så ont i min rygg innan idag att jag inte kunde förmå mig att resa mig upp från sängen. Kom dock till slut upp och hoppade in i duschen, kände att det behövdes sen gjorde jag lite mat & satt och läste lite till.

I morgon e jag ledig och då ska jag först med mamma till en affär i Lund, ska bli kul för jag har inte varit i den affären än har bara sett massa reklam om det på tv sen på kvällen ska jag till Landskrona med Lina & Tessan. Karnevalen börjar där i morgon så vi ska se om det är nått kul och så får jag kvallitetstid med mina töser.
Ska se om jag kan ladda upp lite bilder i morgon på Flo Rida. Nu ska jag hoppa i säng 

Hemma i Sverige

Så ja nu e man verkligen hemma i Sverige igen, känns inte alls kul om jag ska vara ärlig. Saknar Danmark redan & framför allt saknar jag att komma hem till Billy om kvällarna. Har haft det helt underbart i Dk. Saknar visserligen vännerna här i Sverige men det känns inte som mitt hem längre.
Har mått lite dåligt i slutet av helgen & igår förmiddags men mådde lite bättre igår kväll vilket va bra eftersom jag & lillasyster skulle på koncert & se Flo Rida Skulle börjat klockan 20.00 men vi fick vänta ända till 21.00 innan det drog igång. Va verkligen på väg att dra där ifrån till slut men är glad att jag inte gjorde det för gud så kul det va, riktigt jävla svin kul. Va så nära Flo Rida att vi kunde röra honom och jag hann ta några bilder innan min kamera dog sen filma jag med mobilen istället. Evelina fick komma upp på scen tillsammans med några anda tjejer och dansa med Flo Rida. Så lycklig hon va & så fick hon tag i en handuk som han kastade ut. Ska lägga upp bilder senare men just ikväll orkar jag inte. Är så himla glad över att Evelina hade en härlig upplevelse, det va det som va viktigast för mig sen att jag oxå hade skit skog är ju ett plus i kanten.

Har varit dålig som tusan på att uppdatera de senaste dagarna men jag har inte funnit motivationen helt enkelt och inte heller haft någon tid att sitta vid datan. Blir nog mycket mer tid till det denna veckan och även nästa.
I morgon måste jag ta och ringa scandlines och höra om båtbiljetter när vi ska åka till Tyskland och så ska jag så klart se till att ringa Ronja så hon inte tror att jag har glömt henne, det går ju inte att glömma henne.
Nu blir det sängdax för mig, ska fortsätta på min bok, är inne på den andra boken nu. 

Stranden & nu fest

Vaknade rätt sent idag och fick dra på mig kläderna ganska snabbt för att jag skulle hinna va på stranden ett litet tag iaf. Idag stack jag dit själv med min bok och hade det meg mysigt faktiskt. Skönt att va själv ibland och skämma bort sig själv med sol, bad, en bok & slush ice.
Igår stack jag ner till stranden själv oxå men mötte upp Anne, Stine & Louise där nere så vi hade lite av en tjej dag på stranden sen anslöt sig några killar oxå efter att jag varit iväg en sväng & hämtat Billy oxå. Kvällen slutade med att vi beställde ner pizza på stranden och satt och åt där, så himla mysigt.
Nu håller vi på att göra oss i ordning för vi ska hem till Sandra på 25 års fest och på skogsfest senare, kommer nog bli riktigt nice och jag glädjer mig till att träffa en hel del av de som kommer dit.


Amager stran

Ska sticka ner till stranden idag oxå dock helt ensam för idag har jag ingen som kan följa med men jag har min bok iaf som jag kan ligga och läsa så det blir nog nice ändå. Vill inte bara sitta här hemma när det e så fint väder ute, snacka om slöseri isf. Nu när vi äntligen har så fint väder så måste man ju utnyttja det till fullo. Hoppas ni får en solig & underbar dag.

Torsdag morgon

God morgon på er, hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort iaf, hade nog sovit längre om det inte varit för att min kära pv alltid väcker mig på morgonen när han ska till jobb för han vill ju säga hej då så klart, han e så himla söt.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag under dagen, funderar på att dra på mig bikinin & ta min bok och dra ner till stranden, ligga där och glassa i några timmar tills jag ska hämta Billy på jobb sen blir det bio ikväll iaf.

Skulle äta maten som jag fick av mamma men det gick ju inte alls att äta, potatisen va helt förstörd och det andra oxå, snacka om att jag blev besviken. Hade glatt mig till att äta det så får man en tugga i munnen så smakar det äckligt, inte alls så som det ska smaka. Kan nog konstatera att det inte är mat som ska frysas in utan det ska ätas färskt.

Lina dag

Nu har Lina åkt hem mot Sverige igen, lämnade henne på stationen för ca en halv timme - timme sen.
Har haft en helmysig dag, varit på stranden, efter många om & men. Fastnade lite i trafiken och sånt innan vi nådde fram till stranden. Blev inget badande utan vi satt istället och solade & snackade om allt möjligt i ca 2 timmars tid sen va vi tvugna att köra och hämta Billy på hans jobb för han slutade klockan fyra. Stack hem hit till Billy och har suttit och snackat lite mer och fått oss ett par goda skratt. Säger bara en sak, man kan inte må dåligt i Linas sällskap!

I morgon ska vi kolla på bio, ska se den nya ICE AGE filmen i 3D Vi skulle egentligen gjort det idag men vi kände att vi inte hann med det idag så därför blir det i morgon istället. Längtar för det kommer nog va skit häftigt i 3D med tanke på dinosaurierna som e med i filmen och allt annat för den delen.
Idag har jag & älsklingen varit tillsammans i 1 år & 5 månader time flyes

Reach Out And Touch Me!

Shit vilken upplevelse, så himla fett det va. Mäktigt som tusan & jag ville aldrig att det skulle ta slut. Fick höra mina 2 favorit låtar Enjoy The Silence & Reach Out And Touch Me, dock tyckte jag att hela konserten va mega bra.
Glömde naturligtvis kameran hemma hos Billy men jag filmade lite med mobilen istället, fick hela Enjoy The Silence vilket jag är sjukt nöjd med. Tänker dock inte lägga upp det här för jag lyssnade lite på det innan & man kan höra mig sjunga som en galning och det vill jag bespara era stackars öron ifrån.

Billy är på jobb nu, jag körde honom i morse. Stackarn va mega trött men han kunde ta det ganska lungt idag på jobb och typ bara svara i telefon för han hade förvarnat sin chef att han kanske inte kommer att vara mega pigg eftersom vi skulle på konsert.
Jag själv sitter här i soffan & har precis tagit mig en dusch. Har även hunnit slänga in tvätten i tvättmaskinerna nere i tvättstugan. Jag tog med min skit tvätt hit till DK för jag har inte haft tid att tvätta hemma i Sverige. Egentligen hade jag planerat att tvätta i morgon eller kanske fredag men upptäckte att jag glömt ta med några rena underkläder, har varit helt fokuserad på min skit tvätt. Ibland e man förvirrad alltså men så går det när man är stressad, tur att jag fick med några underkläder över huvud taget.

Senare kommer Liiniisen hit till Köpenhamn & jag glädjer mig mega mycket till det. Känns riktigt kul för min del att mina vänner kommer över och hälsar på mig när jag e här i Köpenhamn. Lina ska bara veta hur himla mycket jag uppskattar att hon kommer, världens bästa Liiniisen!!!


RSS 2.0