Maskerad kostym = 0

Har fortfarande inte hittat någon kostym till maskerad festen på fredag. Va ju & kolla i en butik igår i Köpenhamn och idag har jag varit i en butik här i Helsingborg men jag har inte hittat nått som jag verkligen vill ha. Får väl gå in i den i Köpenhamn igen på måndag eller tisdag och köpa nått ändå för jag har slut på ideer nu.

Har rast nu & är hemma och äter lite, jobbar till tio ikväll sen ska jag försöka börja vid 6 tiden i morgon bitti för jag vill ju vara fri tidigt, 1 år i morgon ju.  Kommer missa finalen på tv i morgon, skit oxå.

Ska äta lite nu sen måste jag jobba vidare ett litet tag till.

Kroatien i final

Tyvärr förlora Danmark idag mot Frankrike, det var en rättvis vinst för frankrike va mycket bättre idag, danmark spelade tyvärr skit dåligt idag hoppas dom gör bättre ifrån sig på söndag när de möter Polen i matchen om 3-4:e plats.
Kroatien vann ju sin vilket jag e sjukt lycklig över, nu ska dom bara slå Frankrike ännu en gång, dom har ju redan vunnit över dom en gång i denna turneringen men nu ska dom mötas igen i finalen. Nervöst, javisst men Kroatien är det bättre laget så dom borde vinna men man vet aldrig för bollen e ju rund....

Har tyvärr inte funnit nån ny kostym än till maskeraden så jag börjar känna lite press nu men jag har några ställen som jag ska till för att kolla in om de har sån kostym som jag vill ha.
Ska snart hoppa ner i sängen för jag ska jobba i morgon, ska försöka komma upp så tidigt som möjligt för jag vill kunna börja tidigt för att det inte ska bli så sent, hörs mer i morgon.

Motorsågs helvete

Fan har vaknat flera gånger tidigare av att nån jävel står nedanför fönstret med en motorsåg & håller på och kapar ner buskar & träd. Hade lust att öppna fönstret & kasta allt hår jag kunde hitta på idioten.

Ska snart göra mig i ordning för jag ska ju ut på jakt efter en maskerad dräkt sen tillsammans med Brian, för er som inte vet så är Brian Billys bror. Billy jobbar så länge så jag hinner inte gå dit med honom & helgen när han kan så e jag på jobb.

Nu ska jag slappa lite till innan jag får ta mig ett ryck.

Brännande

Jag & Billy har precis varit och solat men jisses vad det brände om arslet när man låg i solariet, överdrivet varmt blev det om rumpan. Fick lyfta på rumpan flera gånger för det brände så mycket.
Man kunde trycka på en knapp så man fick sig en liten mini dusch oxå, riktigt coolt. Jag e sån som måste testa alla möjliga knappar.
I morgon ska jag ut & leta efter maskerad dräkt med Brian.


Gamla men åh så bra

Alphaville - Forever young En favorit ända sen jag va liten, kommer alltid att älska denna låten



The Kelly Family - Feel in love with an alien bara så underbar




Dåligt, mycket dåligt

"Hej   Dessvärre ser det ut som det blivit en förväxling mellan 2 olika ordrar vid packningen. Dom kläder du fått skulle någon annan haft samt dom du fått skulle någon annan ha. Vi har dock ej kunnat se vilken order mer som felleverans. Och till råga på allt var den du skulle haft den sista som fanns kvar och plagget har utgått från leverantören. Vi har avaktiverat din faktura så den kan du kasta. Kläderna du fått fellevererat kan du behålla då det kostar mer för oss att returnera dessa + redan utlagda kostander på denna försändelse. Tråkigt när det händer men vi kan bara skylla på den mänskliga faktorn vid packningen. Hoppas du hinner få fram något annat plagg till din fest.   MVH ExtremeZ "

Det var svarat som jag fick idag ang. min outfit som blivit fel och vist e det schysst att dom river fakturan att jag får behålla kläderna bryr jag mig inte om för det va ju inte det jag ville ha det jag däremot tycker är märkligt är att dom hävdar att det måste blivit nån förväxling men hur skulle någon annan kunna ha beställt det jag har fått när den outfiten inte ens finns att köpa på deras sida?
Vad jag tror verkligen har hänt är att dom inte haft det jag beställt, skickat en annan & hoppats på det bästa. Dock har dom tagit bort den varan, som jag egentligen beställde, från deras hemsidan nu men jag sparade en bild på den så ni kan få se hur den skulle sett ut.


Besviken över att jag inte kommer kunna ha denna!
    


Avlyst

Fick min outfit som jag hade beställt idag men när jag öppnar & tittar på den så e det inte alls den som jag beställde, det är en helt annan modell, kommer inte i närheten av hur den jag beställde såg ut på bilden och den som jag fått finns inte ens att beställa på deras sida, har inte sett en enda bild med den outfiten.
Undrar nu om dom helt enkelt skickat fel eller om dom kanske inte ens har den som visas på bilden & istället skickar nån annan?! Den som jag fick va inte alls fin så den vill jag verkligen inte ha.
Dock finns där inget telefon nummer man kan nå dom på utan man kan endast maila dom vilket jag har gjort & inväntar nu svar från dom.

Håller på att göra ve mig nu för jag ska åka över till danmark idag ju men tar inte bilen över denna gången, blir alldeles för dyrt att ta den varje gång. Jag e ju tyvärr ingen miljonär men e där någon som har en extra miljon eller nått sånt över som ni snällt vill ge bort för en god gärnings skull så tar jag glädjeligen emot det.


Ivano Balic

Så nu e man ledig till på lördag, ska jobba i helgen men först har jag ju 3 dagars ledighet att se fram emot.
Ska som sagt hjälpa till att måla i köket hemma hos Walle & Billy ska bli kul som attan för jag tycker det e skit kul att måla.

Danmark vann mot tyskland idag, så nervös jag var de sista 5 minuterna. Kunde inte sitta ner gick fram & tillbaka framför tv:n där hemma och hjärtat bankade vilt hårt men till slut så vann dom med 2 bollar.
Kroatien spelade mot Frankrike lite senare, kunde dock inte se den matchen för jag jobbade & sen har jag ingen kanal som sände den matchen men iaf så vann Kroatien så klart.
Hoppas på en final mellan Kroatien & Danmark nu. Hade dock varit häftigast om Kroatien vinner eftersom VM går där och jag tror faktiskt att dom kommer att vinna men det får tiden utvisa, på söndag vet vi vem som är världsmästare


God morgon världen

Idag e man uppe med tuppen typ, va ju tvungen att tvätta nu på morgonen så det är därför jag e vaken redan. I annat fall hade jag fortfaraden sovit gott som tusan.
Blev kvar lite längre på jobbet igår kväll bara för jag skulle hinna med det sista som jag höll på med, va hemma kvart i elva istället för kvart över elva.

När jag e klar med tvätten ska jag iväg & fika med mamma på söderpunkten, dom har skit god kladd kaka där som jag tänkt kränga i mig idag. Efter det ska jag iväg och jobba till tio på kvällen.

I morgon åker jag till Köpenhamn igen men ska först till barnmorskemottagningen och ta cell prov, bara rutin undersökning så det är inget allvarligt.
Tvätten kallar....

En glad jag

Monday, stupid monday

...och så va det måndag igen & dax för att jobba. Har precis kommit hem, ville kolla att Sessan mår bra & att hon har mat innan jag ska iväg till jobb. Arbetar till klockan tio ikväll så det känns inte allt för hårt, det e det som e bra med de dagar som jag jobbar måndag & tisdag då e inte dagarna lika långa.
Efter jobb e det bara hem & slappa som gäller för jag ska upp tidigt i morgon för jag har tvätt tid redan klockan sju på morgonen, enda tiden som jag kunde.
Onsdag till fredag kommer jag vara i Köpenhamn igen, ska hjälpa till med att fixa köket hemma hos Billy & Walle, måste fan bli klart nån gång.
Lite mat i magen sen of to work!


Way to fast

Varför går tiden så snabbt när man e ledig? I morgon e det måndag igen & jag måste tillbaka till Sverige för jag ska jobba, vill inte vill inte vill inte. Låter som en mega gnällig unge nu men det e så jag känner.

Om 1 vecka firar jag & Billy 1 år tillsammans men gissa vem som jobbar nästa söndag, japp det gör jag. Skit tråkigt jag menar årsdagar kommer ju bara 1 gång om året och hur roligt e det om man måste jobba just då.

Håller på & tvättar för tillfället & tänkte passa på att äta lite nu mellan tvättstuge varven. Klockan 16.30 spelar Sverige match igen, idag ska dom fan vinna annars blir jag skit sne. Danmark spelar oxå idag men det e inte förrän klockan 20.00, riktigt bra för då kan jag se båda matcherna.

Har också skickat ut ansökning till ett till jobb idag, det jobbet hade verkligen varit fett om jag hade fått. Verkar hur kul som helst men vi får se, tänker skriva en massa förrän jag vet något säkert.

Köpenhamn

Är i Dk nu, riktigt skönt e det. Älskar att vara här känner mig hemma och känner mig ännu mer hemma eftersom jag e med min älskling. Han e bara det bästa som finns, snart 1 år, som jag tjatar om det men kan inte fatta att vi varit tillsammans så länge & att tiden gått så snabbt.

Den 6:e februari ska vi på maskerad fest, ska bli riktigt kul för jag har aldrig varit på någon sån fest innan & här MÅSTE alla vara utklädda annars kommer man inte in. Jag har hittat en outfit som jag vill ha så förhoppningsvis har jag den inom några dagar.

Ikväll blir det bara mys mys & åter mys med älsklingen, har ju saknat varandra otroligt mycket så nu får vi ta vara på tiden vi har med varandra nu i helgen.

Handboll

Har varit hemma hos Ronja & kollat på handbolls matchen mellan Sverige & Kroatien, tyvärr förlora Sverige men dom går ändå vidare efter grupp spelet för dom har ju vunnit alla andra matcher.
Blir ju glad när Kroatien vinner oxå så klart men inte när de spelar mot Sverige för Sverige går före utan tvekan, det är ändå här jag e född & uppväxt så då spelar det ingen roll att jag e hälften hälften. När Sverige spelar så e jag så svensk som man kan bli.
Den andra Ronja kom oxå på besök så vi hade nästan en liten tjej kväll kan man säga, riktigt mysigt faktiskt. Kenai va oxå där så klart & jag fick mysa en massa med honom igen, har träffat honom varje dag nu den senaste tiden & jag älskar det. Har saknat honom så enormt mycket men inte så konstigt har först levt med honom i 2 1/2 år & sen knappt fått se honom, har ju uppfostrat honom & allt, han va ju bara liten när han först kom in i mitt liv. Världens bästa hund!
Bennie va inte hemma, han e i Malmö & hjälper Mendoza med att bygga en trappa eller nått. Får ta & våldgästa honom i morgon istället innan jag ska åka till dk.
Nu blir det sängen snabbt attan så att jag kommer upp i tid i morgon

Flytt hjälp

Va knappt hemma igår, jobbade först halva dagen sen hjälpte jag Tessan & Johan att flytta lite saker från garaget till nya huset. Blev riktigt många skratt igår, har alltid så roligt när jag e med Tessan, hon får mig alltid på bra humör, ibland tar det lite tid men det kommer förr eller senare.

Idag e det jobb igen som gäller, e bara hemma och håller lunch nu men har inte riktigt lust att äta nått, måste nog slänga i mig nått litet iaf.
Ska inte göra så mycket annat idag eftersom det e jobb i morgon igen. Shit vad jag tycker det e tråkigt för tillfället, känner mig lite nere, vill inte riktigt säga deppig men är inte heller på topp. Allt beror säkert på att jag gärna vill komma vidare men det känns som att jag aldrig gör det utan mer som att jag står & stampar på samma ställe hela tiden.


Ny president & independence day

Ja idag har Barak Obama intagit sin plats i vita huset som USA:s nya president, vilken tur att Bush e väck för han hade ju inte alla hästarna hemma om man säger så.

Ska slänga mig i sängen nu & kolla på Independence day, riktigt passade film för dagen tycker jag & det var dessutom as längesen jag såg den. Skit bra film & så e ju Will Smith med i den och det finns typ ingen film där han e med i som jag tycker är dålig.



Prata med älsklingen innan, han va på väg hem. Har varit på jylland hela dagen med arbetet för dom har haft sån kick of så nu var han helt färdig i huvudet för de har bara suttit & lyssnat på olika personer som snackat. Stackarn, när han äntligen får vila sina öron från mitt snackande så kommer där någon annan som snackar.
Snart har vi 1 år, älskar honom så himla mycket!

Tisdag & lat

Har inte gjort ett smack idag mer än legat i sängen, tittat på tv & ätit gotte. Snacka om att jag känner mig som världens mest lataste människa men det e skönt när man kan.
Nu har jag iaf kommit igång med tvätten, har nästan inget rent här hemma inte av det som jag använder.
Annars ska jag inte göra ett smack idag, ska bara längta till nästa dag så att det blir närmare fredag då jag kan åka till min Billy igen.

Va hemma hos Tettan igår på sånt oriflame party. Det va faktiskt riktigt trevligt, bättre än vadjag förväntade mig att kvällen skulle bli eftersom jag hade varit på ett jebbla humör hela dagen & blev ännu mer sur när jag inte fick tag i min kebab.
Fick dock min efterlängtade kebab sen när jag körde hem, Milanos pizzeria räddade min dag, vad tusan skulle jag gjort utan dom.

Tessan va lite halvrädd för mig för jag gick runder & va helt agro innan vi skulle till Tettan, kan förstå henne för minsta lilla hade fått mig att total flippa & gå långt förbi normala gränser på folk vett men som tur va så gick det ju ganska smärtfritt denna gången.


Sover dåligt

Har sovit dåligt som attan och känner mig helt tung & färdig i både kropp & huvud men jag kan bara inte sova mer, fast jag känner mig färdig så e jag inte ett dugg sömn trött.
Har tänkt att storstäda idag men så som jag känner nu så pallar jag verkligen inte ta mig samman och fixa med allt sånt, får se, om någon eller några timmar känner jag kanske lite annorlunda.

Ska på smink party ikväll hemma hos Tettan, kommer säkert att bli kul och det blir ju ett nice litet avbrott så där mitt i vardagen. Det är inte förrän vid sju tiden ikväll så jag har några timmar på mig att sammla ork & städa

Meteor

Då va helgen över & jag är så gott som redo för sängen, mega trött efter att ha jobbat hela helgen och idag har det varit as tråkigt för det har knappt varit nått att göra.
Känns som att jag inte har så mycket att skriva om då jag bara jobbat hela helgen så det har inte hänt ett skit.
Jo fick iofs en glimt av meteoren i går, riktigt stark ljus sken som flimmrade till på himlen i 3-4 sek sen va det borta lika snabbt igen. Fattade iofs inte vad det va då det va inte förrän jag läste om det på aftonbladet som jag förstod vad det var för konstigt ljus.
Saknar min Billy en himla massa men det e skönt att veta att han oxå saknar mig,

Lördags slut

Så va denna dagen snart slut, har bara jobbat HEEEELA dagen, så jävla tråkigt att en hel jävla dag, en hel lördag går åt spillo för att man ska jobba & i morgon e det söndagen som går åt att jobba.
Är hemma nu, har precis fått mig en efterlängtad & välbehövlig dusch. Saknar Billy en himla massa, verkligen ensamt nu när jag vant mig vid att ha honom där varje kväll.
Inga planer för kvällen heller, känns inte så lönt eftersom jag som sagt ska arbeta i morgon oxå.
Shit detta inlägget lät helt depprimerande & fullt så deppig  jag inte, har nog bara inte så mycket att skriva om eftersom jag inte gjort så mycket idag.
Mys i soffan blir det nu istället

Unhappy

Är inte alls glad för att va hemma i sverige, vist det positiva är att jag slipper sakna Sessan och att jag lätt kan träffa familj & vänner men förutom det så känns det inte alls kul.
Har bara varit hemma i Sverige sen i morse men jag saknar redan Danmark otroligt mycket, tråkigt nog så ska jag inte dit förrän på fredag igen men jag kan iaf se fram emot att få träffa vännerna & mys hemma i soffan.
Blir nog en bra vecka det här ändå & för den delen på onsdag e det ju tjejkväll som jag tyvärr missade i onsdags.
Måste jobba vidare nu, it really sucks!

Bråk bråk bråk

Jag, Tessan & Lina har hamnat i krig med Helena och efter att ha snackat lite med henne över msn igår så tänkte jag låta det vila där och jag trodde att hon hade gett sig men efter att hon fått sagt sitt till både mig & Therese så ger hon sig på den 3:e av oss & skriver skit om henne istället i sin blogg tog mig friheten att kopiera det hon skrivit för att lägga in det här så ni andra kan se vad jag menar

Evelina N skrev på msn till mig igår, men eftersom jag var rädd att det var ett virus så klicka jag inte på länken, väldans tur kan man tycka. Kunde sluta riktigt illa. =/ Vi vet ju alla att den människan gladeligen skulle vilja smitta mig med både det ena och det andra.

Vad jag är mest nyfiken på är när fan hon kommer att ge upp & sluta gnälla och inse att hennes tid hos oss som vän är över FÖR ALLTID!!!!


Trötta mig...

Blir så trött ibland...

Nåja har ni sovit gott allihopa? Jag har sovit ganska ojämt, vaknat flera gånger och har därför inte kännt mig utvilad så det har slutat med att jag sovit ganska länge idag oxå men va fan, man ska väll passa på medans man kan.
I morgon e det back to work, kul....nej inte det minsta. Ingen människa kan väl tycka att det e roligt att jobba helg speciellt inte när man varit "fri" hela veckan och ska börja jobba på en lördag men som tur e så e det bara lördag & söndag sen e jag ledig i 2 dagar så det blir ju inte så hårt.
Det nya schemat som vi fått som ska börja i mars däremot det e det sämsta schemat någonsin & jag kan inte förstå att facket har godkänt & hur chefen kunnat skriva ett så dåligt schema övergår mitt förstånd, känns lite som om han vill tvinga fram en uppsägning. Lugn chefen jag ska hitta nytt jobb så jag e snart därifrån.....

Sovande prinsessan

Ja det där med prinsessa är ju knappast jag, kan mer tänka mig att jag e som en liten gris när jag sover eftersom jag snarkar, sött eller hur.
Billy är iväg på arbete & jag har nästan precis gått upp, tänkte snart slänga i mig lite frukost. Slutade förra dagen lite irriterad & började denna lite irriterad oxå men det är borta nu och jag sitter & funderar på vad jag skulle kunna hitta på idag men kommer inte på nått.
Men såg nu att klockan fan snart redan är 12 & då e det ju inte långt kvar tills Billy kommer hem men han e dock oxå skit dålig på att komma på saker att göra.
Morgon mad behövs nu.

Uppe i tid

Idag har vi kommit upp ganska tidigt, halv tio är väll helt okej. Har varit på tippen & kastat en gammal tv & en stol som va helt sönder. Lika bra att passa på när jag e här med bilen ju.
Är fortfarande förkyld, börjar kännas som om det aldrig kommer att ta slut, som om jag kommer gå runt resten av livet & va förkyld. Det e väl bara till att ta det lungt & inte anstränga sig för mycket så att man förhoppningsvis snart blir frisk,
Har inga planer annars för dagen men det är ganska skönt att ta det lungt. Ska kolla lite efter jobb & sånt här i Köpenhamn.

YES MAN

Har precis kollat på Yes man med Jim Carrey, tyvärr lite dålig kvalite på filmen vilket förstör lite men den va faktiskt bra dock brukar jag tycka att de flest filmerna med Jim Carrey e bra, älskar hans löjliga humor och alla han knasiga miner som han kan göra.
Ska hoppa i säng nu & sova gott hade jag tänkt mig, håller tummarna för att min förkyllning blivit lite bättre i morgon typ slippa halsont hade inte varit fel eller den irriterande hostan som jag har.

Sorry

Ledsen att jag varit dålig på att uppdatera men har inte haft tillgång till min data & jag tycker det blir irriterande att skriva på danskt tangentbord eftersom det inte finns Ä & Ö
Helgen har iaf varit jätte bra, flyttade över Billys saker i lördags så nu bor han hemma hos Walle igen, kändes lite ledsamt först men nu känns det helt okej för vi kommer ju ses mycket mer.
Bara jag som ska få fatt i jobb här i Köpenhamn så att jag oxå kan ta mitt pick & pack och flytta över hit.

Har varit dålig igår & idag, har fortfarande ont i halsen, snorar som en liten gris & hostar så att det känns som om jag ska kvävas ibland men va fan man ska inte klaga det finns dom som har det värre.

Let's dance

Har suttit & kollat lite smått på let's dance på tv nu under kvällen, ville mest se det för att Magnus va med. Världens starkaste man har han ju varit & han har varit min stora idol för några år sen. Älskade att sitta & titta på tävlingarna som dom brukade visa på tv när han lyfte stora stena & drog en massa tunga åbäken och andra tunga grejer.
Hoppas han går långt i programmet, han överraskade faktiskt mig trodde inte han skulle klara det så bra som han gjorde.

Jobb, sushi & älsklingen

Jobbat halva dagen sen hämtade jag upp Billy på knutpunkten när han kom med färjan så körde vi & köpte sushi. Vi har båda blivit helt galna i sushi, ingen av oss gillade det speciellt i början men ju mer vi äter det desto gladare blir vi för det & man blir inte mätt på sånt jobbigt vis utan mer behagligt mätt.

Nu sitter vi vid vars en data, Billy försöker lägga in det nya windows som kommit i beta version. Han e ju lite IT nörd min lilla snygging så allt nytt ska han ha & prova vilket jag bara tycker e kul för jag får ju oxå använda det.
Blir en avslappnad kväll sen i morgon ska vi packa han saker & flytta över dom till Danmark, längtar tills den dagen kommer då jag oxå kan flytta över mina saker, hoppas det blir snart.

Nu blir det dusch & sen soffmys med min älskling, han e bara så underbar. På söndag, den 11 januari, e det exakt 1 år sen vi träffades allra första gången men det e inte det som e vår årsdag den har vi den 1:e februari, shit vad tiden går!


Bilder från igår



   



  

Tidig morgon = skjut mig!

Jag va verkligen helt död i morse, snacka om att det va svårt att komma upp men upp skulle jag.
Lever fortfarande på gårdagen, så lyckat det blev.
Vi tog en hel del foto som kommer upp så småningom har bara inte haft tid eftersom jag jobbar. Ska se om jag hinner efter jobb, hade egentligen behövs städa här hemma oxå. Får se vilket jag prioriterar sen.
Redan fredag i morgon & älsklingen kommer hem då, längtar enormt mycket efter honom. Har saknat honom mer den sista tiden en vad jag brukar när han e borta, det känns så iaf.
Han flyttar tillbaka till Danmark nu i helgen, kommer kännas så tomt utan alla hans kläder & sånt här hemma men han lämnar iaf playstationet kvar här. Vi kommer kunna ses mer när han bor i Köpenhamn än vad vi gör nu vilket är helt snurrigt men sant.

Hemma

Vilken jävla underbar kväll jag har haft med världens bästa vänner i hela världen, dom finns alltid där för mig & jag älskar dom ovillkorlöst.
Har ätit massa gott, fått oss RIKTIGT många goda skratt & en del alkohol blev det så klart, vi hade nästan vårt eget lilla nyår tillsammans.
Jag är den mest lyckligt lottade människan i hela världen som fått dessa underbara personerna till mina bästa vänner, Tessan & Lina, tusen tack för ikväll flickor vi ses nästa onsdag om inget annat!

Samsung soul b



Den har äntligen kommit, min nya fina mobil. Stilren & snygg som attan.

Back to work

Så va det dax igen, jobbet kallar & den trista vardagen eller den känns trist så fort jag måste jobba. Är såå trött på mitt jobb att jag skulle kunna böla men det e bara till att bita ihop & jobba vidare tills jag funnit nått annat.
Drömmer så märkliga drömmar nuförtiden så jag sover ganska oroligt, hade verkligen varit skönt om jag hade fått vakna upp bredvid Billy istället, saknar honom otroligt mycket.
Måste snart köra så att jag inte blir sen första dagen sen efter jobb så ska jag ut & äta med töserna, kommer bli hur nice som helst.

Flytt hjälp & problem lösare

Har varit med Tessan & Johan och hjälpt dom med att flytta en hel massa saker till deras nya hem men bara garage saker än så länge. Har dock varit as duktiga & fått flyttat en himla massa och det har faktiskt varit skit skoj, roligare än vad man annars brukar tycka att flytt är.
Deras nya hem är ju skit nice & ligger på ett perfekt ställe, inte alls så långt ut på landet som jag först trodde det va.
När vi körde dit andra gången så körde Johan framför oss med släp så va det nått som luktade bränt som tusan, fattade först inte va det var men jag löste problemet, det va stöd benet till släpet som fortfarande va nere. Riktigt stolt över mig själv måste jag säga.
I morgon e det jobb, inte alls lockande men pengar måste in på nått vis ju.
Duschen kallar sen ska jag hoppa i säng.

Förkylning & mög

Azzå denna jebbla förkylningen ger sig inte, tyckte det kändes bättre igår men nu i natt har det bara blivit värre. Tror det e mammas fel hon slängde lite fler baciller på mig igår så därför har jag blivit mer sjuk.
Helt tilltäppt i hela huvudet ju & antagligen har jag andats genom munnen när jag sovit för varje gång jag vaknar så e jag snus torr i hela käften.
Kom på att det va afton igår & 13:dagen idag så det jag beställt kommer inte förrän tidigast torsdag, lite besviken jag blev när jag kom på det men men, det går snabbt.
Får se om jag orkar med att städa idag, så som jag känner mig nu så kan jag bara glömma det. Orkar inte ens köra & köpa frukost till mig.

Fika med mamma & snack om andra

Har varit iväg & fikat med mammsen en liten runda, alltid lika trevligt & kul att lyssna på hennes babbel. Jag babblar så klart oxå men inte innan jag fått ner fikan i magen.
Ensamt här hemma e det, saknar Billy otroligt mycket men så e det alltid på måndagar, dom e värst. Hoppas veckan går snabbt så att jag snart får se min älskling igen.

Blir så trött på folk när dom säger A men inte B, när folk håller på & snackar i gåtor för att de inte riktigt vågar säga sin mening, MEN HÅLL KÄFTEN DÅ ISTÄLLET FÖR HELVETE!!!! Vågar du inte säga rätt ut vad du menar så yttra inte dig alls, bara mesigt att hålla på på ett sådant vis.

Nu ska jag ringa min älskling & babbla hål i huvudet på honom

Bilder från nyår

Tänkte lägga upp lite bilder från nyår men lägger inte upp alla här för det blir ganska många, vill ni gärna se fler så får ni gå in på http://golddigga.bilddagboken.se/p/main.html?



       

Onsdag e det dax

Årets första tjej kväll blir det på onsdag med mina 2 favoriter, längtar sjukt mycket.
Flyg biljetterna till Holland är bokade, inte långt kvar nu, snacka om att jag glädjer mig till det.
Känner att jag bara har slappat nu de senaste dagarna men det kan behövas ibland, har iaf fått mer gjort idag än de 2 senaste dagarna.
Nästa helg flyttar älsklingen tillbaka till Köpenhamn, lite jobbigt men kommer ändå ses mer när han bor är än om han bor här konstigt nog. Längtar tills jag får tag i ett arbete där över så att jag oxå kan flytta & så att vi kan hitta en lägenhet tillsammans & börja ett ordentligt liv tillsammans, känns som om vi inte kunnat bygga nått liv tillsammans riktigt än eftersom allt är så rörigt men allt kommer så småningom falla på plats.

Nyår & sjuk

Nyår va sjukt bra, hade så roligt & det va bara massa underbara människor som va med. Nyår 2009 är nog utan tvekan det bästa nyåret hitentills.
Har varit lite små sjuk nu dagarna efter nyår, både jag & babe har bara sovit i 2 dagar typ men mår lite bättre idag, har inte ont i halsen längre men kan fortfarande märka att där e nått som inte e riktigt hundra & så e det ju näsan som håller på & rinner nu istället.
Ska köra en liten snabb runda till väla strax, ska bara duscha efter att gubben kommit ut från duschen. Han e nog klar nu, hörde honom hosta lite där inne ifrån iaf.
Har förresten varit tillsammans i mer än 11 månader nu, den 1:e februari e det 1 år.
Hade tänkt visa lite bilder från nyår sen men får se när jag pallar.

RSS 2.0