Mys onsdag kväll följt av mys torsdag kväll

Igår kväll umgicks jag med mina 2 favvo töser, Lina & Tessan. Blev en massa snackande & ännu mer skratt. Gud vad jag älskar att vara i deras umgänge, mår alltid så himla bra och känner mig trygg. Om jag så har en dålig dag så e det bästa för mig egentligen att va med dom för det får mig alltid att må bra.

Nu ikväll e jag och hälsar på Bennie och Ronja, har inte varit här sen förra veckan så jag tyckte det va dax nu & det tyckte nog dom också. Mendoza kom också hit nu, han ska hjälpa dom med nått, kommer inte ihåg vad. Antagligen något elektriskt.

I morgon kommer älsklingen hem, längtar efter honom mega mycket men tycker ändå att denna veckan har gått sjukt fort. Alla veckor borde gå så här fort, inte helgerna dock. De ska gå långsamt så man hinner njuta extra mycket om jag inte jobbar helg för då får tiden gärna flyga förbi.

På tal om flygning, stackar alla de som har bokat resor med sterling...

Insider

Sitter & tittar på insider & blir sjukt förbannad, vilka idioter det finns.
Att bara kidnappa barnen & gå under jorden så att den andra föräldern får leva i ovishet & saknad efter sitt barn. Att någon gör sin egen lag bara för att de själv inte klarar av sin föredetta längre.
Det är så taskigt & egoistiskt gjort, inte minst mot sitt barn. Snacka om att de inte alls tänker på sina egna barn, det är sådana människor som INTE förtjänar att ha barn för det är så självcentrerade och det ska verkligen inte en bra förälder vara.
Tycker det är skit bra att insider lägger upp bilder på de som har kidnappat barnen för dom ska verkligen hittas så att barnen kommer fram. Fy för sådana människor!



Förresten är inte aschberg för skön, så himla bra e han

Mitt i maten

Har precis krängt BK mat, kommer nig aldrig någonsin bli trött på den maten.

Har gått sjukt bra på jobb idag (har inte slutat än) allt har bara rullat på och mer ska det blir.
Slutar 7 ikväll och då ska jag mysa med mina 2 älsklingar, sjuuuukt längesen vi hade våra kvällar men nu e det fan fax igen tycker vi alla 3

Ska snart köpa ny mobil, har bara inte bestämt mig vilken jag vill ha än men jag ska titta lite på det nu under denna vecka & nästa. Jag e sjukt mobil galen så det känns som julafton för mig varje gång jag ska ha/har köpt ny mobil.

Kamera testing

Testa min nya fina kamera lite nu på kvällen, den har ju sjukt många funktioner som kommer ta skit långt tid för mig att få in i huvudet, om det någonsin kommer fastna i huvudet vill säga.
Ni får 2 bilder som jag tog med kameran nu för en liten stund sen.

          

Så fick ni se min fina tv oxå, sjukt nöjd med den måste jag erkänna.

Dator fix

Har ominstallerat windows i datorn, programmet var helt fucked. Är mäktigt stolt över mig själv när jag kan reda ut sådan här saker själv.

Har dessutom fixat minneskort till min kamera, endast ett 2 GB minne men tror nog att det räcker för det får plats över 500 bilder trots att det är inställt på den bästa kvaliten.

Borde ta tag i städandet här hemma oxå men sorgligt nog så e jag allt för lat för att kicka igång mig själv till att göra sånna grejer. Ganska irriterande för det mesta om jag själv får säga det men lika väl så är det alltid på samma vis.

Pablo Francisco



Nog en av de bästa stand up komikerna ever, finns många fler klipp med honom....enyoj =)

Chips & cola

Idag har jag inte gjort ett skit, jag har bara legat & tittat på grey's avsnitt. Har inte ens tagit på mig kläder, eller job tidigt i morse tog jag på mig för att köra Billy till stationen men så fort jag kom hem igen så tog jag av mig & hoppade i säng.

Tror ni jag va trött eller vad? Jag vaknade vid 14-tiden och kunde knappt tro mina ögon när jag kollade på klockan. Men jag har iaf varit vaken sen dess.

Ska ta på mig nu (endast mjukis kläder) & köra till macken för att köpa det som står som överskrift till detta inlägget sen ska jag snabbt hem igen och bädda ner mig i min underbara soffa. Ekeby möbel affär soffa


Mops

Jag vill så sjukt gärna ha en mops, dom e ju fula så att dom e söta, grymt söta
Har tittat runder lite på annonser men så länge jag har det jobbet jag har så kan jag inte skaffa en, jobbar ju 12 timmars pass.



 E den inte bars sjukt söt?

Jobb hela dagen

Har arbetar hela dagen idag så jag har inte haft någon tid alls att sitta vid datorn men nu har jag slutat för idag och e hemma med min Billy boy igen.
Han tycker nog det e riktigt skönt att va hemma så att han kan få spela sina spel på playstationet, liten spel nörd e han men inte sån överdriven. Tycker han e skit söt när han sitter & spelar för han lever verkligen sig in i det, tar i med hela kroppen och sånt emellanåt.

Eftersom jag har jobbat hela dagen idag så har jag inte mycket mer att skriva om för det har ju inte hänt något speciellt därför avslutar jag för idag & hoppas på att jag har nått lite mer intressantare att skriva om i morgon men känner jag mig själv rätt så blir det väll som alltid, bara massa babbel som ingen annan mer än jag själv är intresserad av att veta.

Billy e hemma

Nu har min älskling kommit hem, hämtade honom på knutpunkten tjugo över åtta när han kom med båten. Verkligen skönt att se honom igen, har saknat honom jätte mycket.
Har dock haft en allvarlig diskussion som gjort mig lite nedstämd men man måste snacka om sånt också, det är viktigt att man har en öppen dialog i förhållande annars funkar det ju inte i längden, kan iaf inte kännas bra om man inte prata med varandra.
Ska snart gå & lägga oss för jag ska jobba i morgon och han ska upp och träna. Vill verkligen inte jobba helg men måste man så måste man.
Har inte riktigt lust att skriva mer nu så vi hörs när jag har mer lust. Sov gott allihopa!

Sömn problem

Kunde inte somna inatt, tror klockan blev halv 3 - 3 innan jag lyckade somna. Vet inte vad som har hänt med mig, jag har blivit hur pigg som helst vilket jag kanske brukar vara ibland men verkligen inte under höst & vinter tiden. Men jag ska inte klaga, jag är hellre pigg & glad än trött och depprimerad som jag (med många andra) brukar bli när det går mot mörkare tider.

Hinner inte skriva så mcket nu för jag ska iväg till Väla (stort shopping center vi har här) och möta upp Ann sen ska vi gå runt och se om vi hittat nått fint, måste dock äta frukost först men det gör jag där på väla.

Grey's Anatomy



Ja jag erkänner, jag är addicted. Det är nått med sjukhus serier som gör att jag alltid fastnar för dom antagligen är det min nyfikenhet till traumatiska händelser som gör att jag lockas av det.
Jag älskar att gråta till film/tv och Grey's är en sådan serie med många känslosamma avsnitt som jag suttit & bölat floder till så det är nog också ännu en anledning till varför jag fastnat för denna serie.
Följer inte serien när den går på tv länge, med tanke på mina arbetstider så missar jag många avsnitt, jag väntar istället tills jag kan köpa boxarna. Har de 3 första säsongerna & snart släpps 4:e


Design

Någon vänlig själv som vill göra någon enkel design till min blogg???


Karlskrona

Idag har jag varit låååångt iväg från Helsingborg, över 20 mil har jag kört för att komma till Karlskrona och (givetvis) lika långt tillbaka.
Bara restiden blev ca 6 timmar sen spenderade jag 2-3 timmar i Karlskrona för att utbilda 2 kollegor på PDA:n

Blev positivt överraskad när jag kom till Karlskrona, det var en mysig liten stad, en riktigt sommar stad. Massa små öar, riktigt liten skärgård. Verkligen mys faktor på den staden.
Jag själv hade dock aldrig kunnat bo där, jag måste bo i en större stad så där är mer liv & rörelse. Helsingborg börjar ju kännas för litet för mig, jag vill ju vidare till Köpenhamn och utforska den staden mer.

Har inget mer inplanerat för dagen så det blir en slappa/ta det lungt kväll. Fundrade lite på att åka och hälsa på Bennie & Ronja men Bennie e sjuk och jag vill verkligen inte bli smittad. Har iofs sjukt bra imun försvar men vill ändå inte riskera att jag åker på nått.


Lina mys

Har spenderat hela kvällen hemma hos Lina & det va verkligen inte igår jag va hemma hos henne. Har verkligen saknat mys kvällarna hemma hos henne och som jag sa till Lina "Jag har saknat din lägenhet"
Har verkligen varit en hel mysig kväll så jag kommer definitiv att somna nöjd ikväll (den meningen kan lätt misstolkas)

Har förresten varit as duktig & bytat däck på bilen själv, eller ja de 2 första däcken bytte jag helt själv sen fick jag lite assistans men inte för att jag behövde det utan bara för att 2 vänliga själar ville hjälpa till lite.
Lite nöjde jag med mig själv, eller nej MYCKET, detta betyder att jag ännu en gång visat att jag klarar mig själv och vist känns det skönt när man vet att man inte behöver någon annan.

Nu e det säng dax för mig, ska upp tidigt som attan för att köra ända till Karlskrona (bor ju själv i Helsingborg) för att utbilda 2 st där på PDA:n
Sov gott

Fel på mig

Azzå det är nått som verkligen är konstigt med mig, jag har vaknat skit tidigt hela helgen & alla dessa 3 dagarna som har gått av denna veckan, jag som alltid är as trött & ska sova länge men nej helt plötsligt e jag friskheten själv om morgnarna. Har dock vägrat gå upp de gånger som jag först vakna, vakna typ vid 7 i morse men nej nej jag vägra gå upp. Tvingade mig själv att somna om igen sen har jag vaknat några gånger mer, till slut gick jag upp runt elva.

Ska hem till mamma senare idag & byta till vinter däck på min bil, detta kommer nog bli första året som jag är ute i god tid med att byta däck så nått positivt förde den här punkteringen med sig ju.
Jag är en sån löjligt irriterande människa som alltid försöker finna nått positivt i allt, livet är för häftigt & överväldigande för att gå och spilla tid på att tjura och vara arg.

Nu blir det frukost tajm för mig, coco pops & ägg *smarr*

Däck byte....

Vilken dag säger jag bara, när jag skulle köra till jobb så körd jag mot en kant & får punktering på mitt däck. Duktig som jag e så bytar jag däck heöt själv, är sjukt stolt över mig själv för att jag lyckats med det. Spände bultarna bra oxå men sen stöter jag på nästs problem, 2 varningslampor har tänts på min instrument panel, ABS & esp nånting och när de tänds så slutar min hastighets mätare att funka så jag har ingen aning om hur snabbt jag kör och som om inte det vore nog så e där dåligt med luft i reservdäcket men det va ju ett ganska litet problem som jag fixade nu när jag körde hem från jobb.
Problemen tar inte slut där, nej nej, under min arbetsdag så har PDA:n (hand datorerna) krånglat, den hängde sig när jag skulle skriva ut så jag fick skriva för hand istället och göra en rebot på den senare. Nu under kvällen de sista timmarna som jag jobba så ville inte skrivaren fungera så då fick jag också skriva förhand.
Men vet ni va, trots alla dessa små missöden så tycker jag ändå att det har varit en bra dag.

Prata med min Lina innan & hon ska med till nästa Trance Energy, snacka om att jag blev glad när hon sa ja. Va tvungen att ringa Bennie direkt & berätta att "Lina ska minsann med" fy tusan vad vi kommer ha skoj.
Mendoza & Costas ska även dom med och så Bennie och Ronja förstås så än så länge e vi 6 st som kommer att åka.

Nu ska jag skämma bort mig med chips, cola & choklad för det e jag värd idag.

Morgon pigg

Fick ett sött meddelande av min älsk i morse

"Godmorgen baby! Håber du sover godt og får en fantastisk dag! Elsker dig!!! Kys over det hele"

Med ett sånt meddelande på morgonen så kan man helt enkelt inte va på dåligt humör och trots att det regnar och är grått utanför mitt fönster så känns det som en underbar dag.

Billy e på jylland med sin chef och kollar hur hur deras företag ser ut där borta, Han fick flyga bussines idag och så ska han sova på hotel, lyx unge. Jag älskar hotel, hade jag haft massa pengar så hade jag tagit in på hotel lite oftare, typ bara nån weekend eller så bara för att det är så nice.
Blir iaf hotel i mars när det e trance energy, NH hotel, like always baby ;)

Min tvätt e snart klar, där va lite av tvätten som jag inte han med i helgen så fick ta det nu. Men i helgen när gubben kommer hem så kommer där väl va fullt med tvätt igen.

Ska jobba om typ 1 timme, arbetar fram till tio ikväll sen e jag normalt fri onsdag - fredag men på torsdag ska jag upp till Karlskrona & utbilda de som jobbar där på PDA:n (hand datorer) så det blir lite extra pengar där, riktigt nice, kommer att komma bra till hands lagom till jul månaden.


Datum klart


Datumet för nästa fest är klart det blir den 7/3-09 kommer bli 5:e året i rad för mig & sen vet jag att Ronja och Bennie följer med. Ska bli kul att se vem som mer hänger på, hoppas många vill med detta året. Blir ju alltid roligare ju fler man är.
Denna gången kommer jag dock att flyga dit på fredagen & åka hem på söndagen så att man får 1 dag innan festen i holland så man hinner vila ut ordentligt. Förra gången åkte jag & Therese ner på lördagen (samma dag som festen e) och hem igen på söndag vilket gjorde att vi inte fick vila ut ordentligt innan festen eftersom vi åkte tidigt på lördag morgon så vi hade inte fullt så mycket energi som vi hade velat ha när festen väl drog igång.
Ser iaf sjukt mycket fram emot detta event, biljetter släpps i slutet av november & line up släpps i början av december. Brukar va så iaf så det blir nog detsamma i år igen.
Kläder e typ redan bestämt men det kan iofs ändras, får se, det är ändå ett litet tag till innan det är dags ;)

RIX morgon Zoo



Jag är ingen morgon människa över huvud taget men nått som faktiskt kan locka mig till att va vaken på morgonen (förutom jobbet när jag jobbar morgon) det är Roger Titti & Gert i deras program på morgonen.
Gert är så klart min favorit men de andra två är oxå skit bra och dom kompleterar varandra sjukt bra.
Tror inte där finns någon som missat deras program som går mellan 06.00 -10.00 på vardags morgnar, nytt är att de även syns i tv rutan nu på kanal 6 men det är då mellan 07.25 - 09.00

Nu blir det frukost mys för mig, hörs sen

Film söndag

Har hunnit med hela 2 filmer idag, har ju inte haft något annat på agendan så därför blev det en mys söndag. Va iväg & köpte massa lösgodis & coca cola så klart sen blev det film tajm
Första filmen blev Death Race, hade sett lite av den för nån vecka sen men missade mer ä halv för att jag somna. Filmen va dock skit bra & det hände något hela tiden
Andra filmen blev Batman, the dark knight, skulle ha sett den på bio när den gick men det kom altid nått i vägen så nu äntligen. Tyckte den va riktigt fet & också i denna filmen hände det nått hela tiden, bara han jokern som jag inte klarar av men det har jag aldrig gjort.
Kan starkt rekomendera båda filmerna om man tycker om lite action


Panik tvätt

Bokade en tvätt tid igår kväll för att hinna tvätta lite till Billy så han kan ha lite rena kläder med sig till DK i veckan men så klart sover jag för länge och han e ju kille så tvätta e ju inte det första han tänker på så nu när jag vakna halv elva så kom jag ju på att just det, tvätta skulle jag göra.
Blev att sammla ihopa det som skulle tvättas snabbt som tusan & så får jag hoppas på att det hinner tork sen oxå vilket jag tvivlar starkt på. Har bara tvätt tid till klockan 12 men nått hinner vi nog med.

Igår kväll va vi hos mamma & Uno och käkade tacos, riktigt smarrigt. Blev lite senare än vad jag trott att det skulle bli från början så vi va mega trötta när vi skulle åka därifrån.
Skulle egentligen hem till Therese & Johan efteråt men ingen av oss orkade det så vi körde hem istället, hoppas dom hade kul igår iaf.

Minnes kortet & väskan som jag har beställt till min kamera har fortfarande inte kommit, en smula störigt måste jag säga. Gick in & kollade på min order status och såg att ordern inte ens blivit behandlad så jag ska ringa dit i morgon och skälla lite på dom tänkte jag.


Lördag morgon, vaken allt för tidigt

Vakna allt för tidigt om jag själv får avgöra, jag menar vad ska man egentligen göra vid den här tiden på en lördag morgon när man e ledig?
Man kan inte göra ett smack ju men min lilla kropp tyckte att den va färdigvilad så det va ju lika bra att gå upp då + att jag har en riktigt morgon pigg pojkvän som verkar ha hur mycket energi som helst vilket jag verkligen inte har.

Grått & mulet e det utanför så vädret hjälper ju inte precis till med energi biten, som jag önskar att det vore sommar igen så man kan ha minimalt med tyg på kropppen och ändå känna värmen enda in i benmärgen.....





Vickys underverk

Måste berätta att min barndomskompis Vicky fått en underbart söt dotter för nästan 3 månader sedan, hon var egentligen beräknad till den 3 november men hon kom alldeles för tidigt och har fått va på sjukhuset länge men igår fick dom komma hem.
Så glad för din skull gumman!

Weekend

Så har man jobbat klar för denna veckan. Jag har det mest hatade jobbet av alla för den delen, har arbetat på Carpark i snart 3 år. Carpark som förresten byter namn nu & blir Q-park istället eftersom vi blivit uppköpta av det sistnämda företaget.
Jag hoppas dock på att jag finner ett nytt jobb i Köpenhamn snart som passar mig men jag måste ha lite tålamod för det sker oftas inte på 1 dag bara.

Om 1 timme e min älskling i Helsingborg igen, ska hämta honom på knutpunkten då. Vi ska bara ha en lugn och mysig helg. I morgon blir det hem till mamma och äta gott, hon skulle göra fondue, blir nog smarrigt som tusan. Mammas mat brukar iofs alltid va god, om hon gör sånt som jag tycker om förstås.

Nu måste jag snabba mig till affären så jag hinner handla innan Billy e framme i HBG





Dödligt vapen 3

Alla de filmerna är ju bara för jebbla bra, har nog sett dom allihopa tusen gånger men det va när man va lite yngre fast nu e det nummer 3 av de filmerna på 6:an så jag tänkte ta min chips påse & min cola och mysa till det lite innan jag ska gå och lägga mig.

Gick skit bra på jobb idag förresten, har tjänat in 3 timmar till idag som jag sen kan ta ut i ledighet. Försöker att få ihop så att jag kan va ledig den 25 december men ändå få betalt för det, vill ju inte förlora allt för mycket pengar och det hade jag gjort om jag skulle varit ledig utan betalning den dagen.

I morgon kommer min älskling hem, ska bli såååå skönt att få krama & pussa på honom igen. Har saknat honom en himla massa, tycker faktiskt det e lite små mysigt att sakna honom för det blir så spännande då när man ska ses igen om ni förstår vad jag menar.

Sessan hoppade precis upp bredvid mig och började gnälla lite, tror hon vill ha lite uppmärksamhet så det e nog dax för mig att kela lite med henne innan jag måste hoppa i säng.

Coco Pops

Viktigt är att få nått i magen på morgonen & för mig blev det Coco Pops idag, riktigt gott faktiskt.
Hade en skit jobbig dröm nu precis innan jag vakna och när jag vakna så vill jag ju bara att Billy skulle va här så att han kunde krama mig så som han brukar göra när jag frömt nått jobbigt men nej nej, ingen Billy här inte.

Måste köra till jobb nu, ha en underbar dag.

God natt

Nu ska jag ny duschade lilla jag krypa ner i min säng där det är helt nya rena sängkläder i, vist e det underbart när att krypa ner i en helt ren säng när man själv är helt ny duschad....god natt på er hoppas ni sover gott

Coca cola



Jag är en sån som är helt galen i coca cola, jag har alltid älskar det & det går inte 1 dag utan att jag dricker minst 1 glass coca cola.
Hur kan nått vara så gott? Det är den mest lyckade drickan som någonsin gjorts.
Det bästa e ju att ta en ny iskall coca cola från kylen där det e massa kolsyra, så mycket så att det sticker i näsan & ögonen tåras, då är njutningen total.
Drickan passar dessutom bra till allt men mina favoriter är till chips, choklad, pizza & burgare.
Coca cola älskande freak, det är jag!

Magen

Är riktigt trött min mage för tillfället.
Vaknade i natt/morse av att jag hade skit ont i magen, viste inte var jag skulle bli av först men tog panodil och lyckades somna om igen och när jag vaknade i morse för att sticka till jobb så hade jag inte ont mer.
Nu har jag dock fått ont igen & åter igen har jag stoppat i mig panodil men kan dessvärre inte gå och lägga mig & vila lite för jag måste fortsätta jobba....
....får vila mer sen efter jobb.....

Bennie tajm

Sitter hemma hos Bennie & Ronja och plinkar på tangenterna.
Bennie håller på & städar som en galning här, duktig som tusan. Han ville göra Ronja glad så att här va rent tills hon kom hem från arbetet.
Jag ska hämta henne nere i stan sen när hon slutar, körde henne ner innan oxå så att hon skulle slippa köra runt & leta parkering.

Bennie är nog klar med städningen nu men hittar massa andra saker som han ska fixa med, rätt roligt att kolla på honom när han yrar runder & letar efter saker som han behöver. Han ska tydligen borra ett hål genom en vägg här i storarummet för att kunna dra in antenn kabel till tv:n i sovrummet.

När jag kom hem igen i morse, efter att ha lämnat Billy på knutpunkten, så kändes det så sjukt tomt & ensamt så jag kände att jag ville inte va hemma själv idag & slog därför en signal till min favorit Bennie och fråga om jag inte kunde komma våldgästa dom lite och vist fick jag det.

Jobbigt som fan att inte få se Billy varje dag nu när han sover i Köpenhamn under vardagarna men det långa pendlandet varje dag påverkade hans humör som bara den, han var sur & irriterad konstant typ & tyvärr går det ju ut över oss då.
Nu när han inte behöver pendla så långt varje dag så har hans humör blivit bra igen och han är mycket mer positiv redan så jag har det hellre så här en tid.
Bättre att sakna honom än att ha honom surig hela tiden så att det tär på förhållandet så att det till slut förstörs + det e ju lite mysigt att sakna någon oxå men man ska inte behöva sakna någon för mycket.


Kamera *woho*

Fick min present idag av Lina & Tessan, en as snygg digital kamera med massa funktioner & grejs i sig som jag inte hunnit kolla igenom än eftersom jag har jobbat och jobbar fortfarande men jag e bara hemma och håller en liten rast sen ska jag vidare igen....
Men fy fan va snygg den e, tror jag har sagt det ganska många gånger redan idag & jag kommer nog fortsätta säga det varje gång jag tittar på den i ett bra tag framöver.
Vadå att jag har världens underbaraste bäste vänner, så klart e det inte för att jag har fått kameran som gör dom bäst men dom kom ännu längre upp (om det nu va möjligt) på bästaste vännerna i världen.
Om ni inte har märkt det så kan jag iaf säga att jag är mega glad för min kamera, stor blöt puss till mina töser =)

Nu ska jag titta lite på funktioner & så i min nya fina digital kamera sen måste jag jobba vidare, hatar att jobba helg....



Taget med den nya kameran *woho*

Tvättat klockan sju på morgonen

Så börja jag min dag ja, kunde inte somna om mellan tvättarna vilket nog va bra men när jag sen var färdig med tvätten så tvär somna jag. Ville egentligen sova ännu mer men hallå klockan va typ tjugo över tolv när jag pallade mig upp från sängen

Ska ner på stan sen & fika med min kära bror, han kom med förslaget i morse vid SJU på morgonen, vadå morgon pigg???

Har helt glömt bort att berätta vad jag fick i present när jag fyllde år ju...skriver namnen på de jag fått presenten av sen vad jag fick efter namnen.

Billy - fick jag en GPS av

Tessan, Lina & Johan - fick jag en digital kamera av (har dock inte kommit än, lite förseningar)

Helena & Robban - fick jag en OBH Nordica maskin som jag kan göra as god mat med

Michel - fick jag ett fotbad med massage & hela fadderuttan

Mette & Kim  - Presentkort på KICKS

Jessica - Presentkort på Familia

Sara, Anna, Rodrigo & Mark - Presentkort på Väla

Bennie & Ronja - Hårklippning

Mamma & Uno - Grey's Anatomy Säsong 3, Dolce & Gabbana Light Blue och en äggkokare

Fick oxå presentkort av Brian & Walle på lördagen, riktigt sött av dom.

Nu ska jag äta lite nudlar sen måste jag köra & träffas med bror min.

Vill komma nån vart....

Känns som om man har varit på samma ställe hela livet, att man inte kommer nån vart.
Jag är inte en sån person som vill födas & dö på samma ställe för då känner jag att jag inte kommit någon stanns här i livet.
Jag behöver inte flytta till ett främmande land långt långt bort men till ett grann land hade jag kunnat tänka mig & så klart är det danmark & deras huvudstad Köpenhamn som jag är riktigt sugen på. Vill väldigt gärna flytta dit men måste först i så fall ha ett arbete där för klarar mig inte på min nuvarnde svenska lön i danmark eftersom våra pengar inte är värde mindre där & det är lite dyrare att bo i dk än i sverige.
Håller dock på att söka för fullt & hoppas snart att jag ska hitta nått som jag kan trivas med.

Födelsedagsfesten som jag hade i fredags blev bra va dock SJUKT trött till slut att jag inte orkade underhålla längre. Fick massa fina presenter som jag blev mega glad för.
Är besviken på folk som hade sagt att de skulle komma men sen inte kom eftersom jag hade beställt mat efter hur många som skulle komma, man gör inte så helt enkelt.
Tusen tack till alla er som kom & tack för presenterna

Lördagen åkte vi till köpenhamn & stack på fest där men tyvärr fick dom stänga vid 3-4 tiden för att där va nån idiot som sprang runder med kniv & knivhög 2 st personer där.
Riktigt irriterande va det för festen va bara såååå sjukt bra, bästa på evigheter. Musiken va helt underbar & stämmningen va sjukt bra.

Billy ska sova i Köpenhamn fram till helgen så att han slipper att pendla så mycket, blir jobbigt i längden & det kan jag förstå att han tycker men jag saknar honom sjukt mycket & när man vet att man inte kommer att ses på några dagar så saknar man personen EXTRA mycket. Älskar min Billy!

Min födelsedag =D

Idag blir jag HELA 25 bast =)
Helt otroligt egentligen, känns som om det va igår som man var en liten knodd & sprang runder och fattade ingenting, nu e man istället en stor knodd & jag fattar fortfarande ingenting.

Måste sluta skriva har en massa att hinna med innan folk kommer ikväll.

Fullt upp hela tiden

Har haft allt för mycket att göra & den senaste tiden, för mycket som måste hinnas med innan min födelsedag. Känner mig halvt sönder stressad men förhoppningsvis så blir det lugnt igen efter denna helgen.

Har alla 4:a stolar nu till vårt köksbord men Billy får fixa bort vickandet på den sista stolen som jag köpte. Skruvade ihopa den själv igår men den står inte jämt på marken, försökte att fixa till det själv men det gick inte & jag har heller inte så mycket tålamod.
Skulle få upp lamporna oxå men behöver få tag i en bättre borr. Tror dock inte jag hinner med det till på fredag dessvärre.

Efter jobb ska jag äntligen få lite frisyr igen, Ronjas styv mamma ska klippa mig. Färgade håret i måndags, Ronja hjälpte mig. Tack som tusan för det gumman.
Ska oxå tvätta ikväll så det blir stressigt idag oxå & även i morgon & likaså på fredag, hoppas inte man får en hjärtattack eller nått för att jag stressat för mycket och haft mycket i tankarna den senaste tiden.

Har tänkt & ta foto av lägenheten snart & lägga upp det här så att ni kan se hur det ser ut. Lovar att jag ska försöka göra det snart men jag skulle iofs helst vilja ha upp lamporna först.

RSS 2.0