Svårt att førstå

Det tog mer æn halva dagen før mig igår før att ens børja inse att det va sant sen spenderade jag resten av dagen med att gråta från & till...
Tænker mycket på hans familj, speciellt hans mamma, hon førtjænar verkligen inte det hær. Værldens snællaste & underbaraste e hon....

Johan Stålknapp

Ær i danmark nu som ni kanske ser på stilen, ska kanske ta med min egen data i fortsættningen så att man kan skriva med normala bokstæver, alltså normala før oss i sverige då.

Ska inte gøra nått speciellt idag & just nu sitter jag bara & længtar tills Billy ska komma hem från arbetet før det e så tråkigt att va ensam men han slutat inte førræn klockan 4.

Tv titt blir det nu istællet...hørs kankse sen.

Man hittad död

http://hd.se/astorp/2008/08/28/man-hittad-doed-i-aastorp/

Fan, jävla skit azzå...varför ska det jävla giftet finnas??????
En helt underbar människa va detta, skrattade nästan alltid och fick lätt en att le.
Kännt honom sen vi båda va 13 år & allt känns så overkligt......
Fick mess i morse kvart över sju från hans mamma men jag trodde det va en dröm sen läste jag det senare igen när jag vaknat och insåg att det va ingen dröm, det va verklighet och en hemsk sådan.
Kan inte riktigt förstå det, känns helt overkligt och jag tänker hela tiden på hans mamma och resten av familjen....
Livet e fan inte rättvist, varför händer detta???
VARFÖR????

Checkade in sig själv

http://www.aftonbladet.se/resa/article3187558.ab#3

Riktigt ballt, snacka om att jag hade velat se det där. Stackar lilla tant eller undra om kanske gjorde det med vilje? Hon kanske alltid varit nyfiken på hur det ser ut "bakom kulisserna"
Tänk va stolta dom som har henne som farmor/mormor måste va, det hade jag varit =D

Har varit på utbildning i malmö idag men jobbet, ska ha handdatorer istället för de blocken som vi haft innan.
Tar lite längre tid ia nu i början men man slipper att hantera så mycket papper & infon sänds direkt till huvudkontoret så fort ka-avgiften blivit skriven.

I morgon är jag ganska fullbokad känns det som, ska jobba extra för att utbilda de andra på hand datorerna sen ska jag tvätta halva dagen oxå typ, nej men från 12 - 17 och därefter ska jag packa ihop mig & sticka till Köpenhamn.
Ska va i DK till på söndag eller måndag, lördag till söndag ska vi sova på hotel med Billys arbete. De bjuder på hotel, mat & dricka =P

Biljetter till Astrix + friends den 6 september är fixade *weeeiioo* Kommer nog blir skit skoj för Bennie & Ronja ska oxå med och jag har alltid kul med dom.

Lokalen här vid mig är oxå bokad till den 3:e oktober när jag fyller 25 år så nu ska jag bara försöka komma på vilka folk jag ska bjuda & hoppas att jag inte glömmer nån =S

Mys på soffan blir det nu tills ikväll vid tio tiden för då ska jag hämta mamma från jobb för jag har hennes bil så får hon köra hem mig.
Måste sova själv i natt för Billy ska sova hos sin bror men 1 natt klarar jag mig nog =P

Uttråkad

Har varit helt rastløs hela førmiddagen så jag har gått loss lite hær hemma i Brians lægenhet (Billys bror)
Har damsugit & dammtorkat øverallt typ, diska gjorde jag tidigt i morse oxå.
Både Brian & Billy e på arbete & kommer hem vid 4-5 tiden tror jag, mega tråkigt att inte ha nått att gøra.

Bilen har vi funnit felet på tack vare Tessan & Johan, luftmassemætaren e det som e kass (tror det heter så)
Uno har varit och kollat upp med meckare om han kunde fixa det om vi bara køper resevdelen & det va lungt så førhoppningsvis så går bilen snart som den skall =)

Ska glo lite på tv nu, sitter alldeles før mycket vid datan....

Bilen sjuk & tvätt torsdag

Min bil är sjuk, vad det e med den vet jag inte än & ingen annan heller för den delen men efter lunch idag kommer jag förhoppningsvis få ett svar på vad som e galet med den.
Hoppas nu inte det är nått som är svindyrt för då får jag ryck azzå, fan va allt ska kosta pengar nu för tiden & fan vad jag ska va dålig på att hålla i dom.
Håller¨på & tvättar nu, inte så intressant kanske men det störiga e att fast jag tvättat örngotten så har inte vaxet (vax som Billy har i sitt hår) gåt bort. Antingen är det ett jävligt hållbart vax eller så är tvättmaskinerna dåliga.
Vad ska man annars hitta på idag då, ja du det har jag ingen aning om. Kanske hälsa på Benny & Ronja senare idag, beror iofs hur det går med bilen för den går före nu så att jag kan ta mig runt så snart som möjligt igen.
Ringde inte mitt viktiga samtal igår men jag har lovat Billy att jag ska göra det idag så nu måste jag verkligen göra det.
Magen hungrar efter nått så jag får gå in i köket nu & kolla om där finns nått ätbart.

Inte haft lust

Har inte alls haft lust att blogga på ett tag & har egentligen inte så mycket lust nu heller men har inte så mycket att göra för tillfället.
Ska bogsera min bil till Johans verkstad snart, bilen är helt fucked. Skoja att jag e trött på den nu, vill bara slänga den åt helvete.
Har varit ledig idag, är ledig fram till lördag. Ska jobba helg, inte min favorit precis men ibland måste man göra saker som man inte så gärna vill, det är väll det som kallas att va vuxen.
Är inte så bra på sånna där vuxen saker, känner mig för det mesta fortfarande som ett litet barn.
Måste gå till city gross sen & handla, behöver ägg & så va det nått annat som Billy oxå ville ha men minns inte vad just nu.
Ska ringa ett viktigt samtal i morgon & hoppas verkligen att det går bra i så fall kommer jag vara över lycklig låååångt framöver.

Mys weekend

Denna helgen blev inte som planerat, jag & Billy skulle egentligen åka hem till Sverige på eftermiddagen om fredagen & på lördagen skulle vi sen gått på bio men vi va tvugna att stanna i Köpenhamn till lördagen.
Om fredag kvällen siiter jag & Billy först ensamma men så kommer Sandra & Henrik upp och vi dricker öl & sprit och har det riktigt trevligt tillsammans så beslutar vi att dom ska följa med oss hem till Sverige på lördagen.

Lördagen vid 12 tiden kör vi mot Helsingborg och hem till Billy och mig en runda först & därefter åker vi hem till mammas & Unos hus för att ha en mysig kväll med lite alkohol, mat, musik & ett dopp eller 2 i poolen.
Det blev bara en helt galet bra kväll, vi hade så roligt ihopa, trots att det bara va vi 4:a så tyckte vi att vi hade lika roligt som vi brukar ha när vi är mellan 10 - 20 personer som vi brukar va.
Är super nöjd med denna helgen, det blev verkligen en positiv överraskning.

Är så glad över att ha Billy i mitt liv, så klart är det inte alltid en dans på rosor och vi har våra bråk ibland naturligtvis men han har verkligen fått mig att känna mig trygg med honom och jag älskar honom mer & mer för var dag.
Blir så lycklig varje gång jag ser hans ansikte & när han sen ger mig ett av sina underbar leende då är lyckan total.

Min bror

Jag har pratat med min bror idag och innan idag så har jag inte pratat med honom på typ ett år, kanske mer.
Snacka om att jag blev lycklig när jag hörde hans röst i telefonen, kunde först inte fatta att det verkligen var han som jag snackade med.
Kände så klart igen rösten direkt när han bara sa hej men eftersom det varit så länge sedan sen vi snackade med varandra så kunde jag bara inte fatta det. Känner mig fortfarande helt happy för att jag har fått prata med honom & han skulle ringa i morgon igen efter tolv sa han.

Har badat i poolen hemma hos mamma idag med Billy, Sandra & Pyton. Det va lite kallt men ändå uppfriskande.
Håller ju koll på huset & matar katten nu när dom e på semester båda två, dom kommer dock hem från semestern nu nästa vecka igen.
Nu ska jag va lite social med de andra, ville bara skriva det om min bror =)

Mer energi tack

Vad tusan ska man gøra før att få tillbaka energi?
Jag e bara trøtt HELA tiden & det e piss irriterande. Det e ju sol & mega fint væder ute vilket normalt brukar ge mig en massa energi men inte nu. Inget verkar hjælpa =S

Ær i DK nu som ni sækert mærker på skriften. Ska ner & hæmta ut Billys mobil som varit på lagning & så ska jag sammla ihop en del av hans saker som han har kvar hær så att vi får med det hem idag.

Har 6 månader i dag førresten, det hade jag næstan glømt bort. Hinner ju inte gøra nått idag men vi va ute & åt igår och i morgon ska vi nog på bio. Ska dock inte bara sitta inne hela helgen iaf, måste komma igårn & gøra nått så att jag får tillbaka lite ork.

Måndag e det dax att dra sig tillbaka till arbetet, gissa vem som inte længtar.....ME! Men men, pengar måste man ha & dærfør måste man arbeta.

RSS 2.0