Tidigt uppe

Jag kunde inte sova så länge idag, första gången jag vakna va det fortfarande mörkt ute, klockan va 6 - 7 och jag var super pigg. La mig på soffan & somnade om en stund där sen vakna jag halv nio igen, hade drömt nått skumt som fick mig lite avtrubbad i humöret men nu e det mycket bättre.
Har varit & solat sen va jag en sväng på söderpunkten & inhandlade hårsnoddar för mina är helt slut & så lite glitter som man sprejar på, ett måste till nyår.
Ska snart börja tvätta & packa sakerna som jag ska ha med. Håller på & färga håret oxå, skulle egentligen inte göra det men har stört mig på min hårfärg länge nu, eller alla tusen olika färger så nu ska jag bara försöka få det lite jämnare & lite mörkare igen. Tycker inte om när det blir för ljust nu på vintern.

7 dagars ledighet

Så jag då är man ledig i 7 dagar, ska bli såååå skönt, verkligen en välbehövlig paus.
Kunde sluta tidigare idag oxå, duktig som attan e man ju.
Har varit & klippa mitt hår & jag blev sjukt nöjd, hon e så himla duktig, vet precis hur jag vill ha det.
Nu e jag hemma & har precis ätit lite, ska faktiskt snart hoppa i säng så att jag får sova ut ordentligt så att det inte finns någon risk att jag börjar gäspa innan tolv slaget i morgon. Nyår 2008 gick jag hem redan klockan 1 och la mig för att sova & det vill jag helst inte ska hända i år igen.
Har en del tvätt att ta itu med i morgon men det är inte förrän klockan tolv på dagen & så ska jag packa med alla saker som jag ska ha med mig & även en del saker som Billy ska ha sen tar jag bilen över till DK efter att jag hunnit med en snabb solning. Brun & fin till nyår, ja det kan jag nog säga att jag e

Byta byxor

God morgon, hoppas ni har sovit gott. Jag har som vanligt haft massa konstiga drömmar men i övrigt har jag sovit gott.
Har precis fått mig en liten avsköljning i duschen & ska snart få i mig lite mat, blir kåldolmar till frukost, ja ni gissade rätt jag älskar dom!
Ska hinna ner i stan sen innan jobb & byta ut byxorna till en storlek mindre, dom va lite stora som sagt i mindjan sen är det jobb för resten av dagen som gäller. Ska klippa mig oxå idag men det får bli under min rast eller om jag har tur så kanske jag skriver många idag oxå & kan gå tidigare men det får jag ju se senare.

2 dagar kvar...

....sen e det nyår, längtar jätte mycket. Kommer nog bli riktigt trevligt, både en del vänner som jag känner ganska bra nu & även med en hel del nya ansikten, lite gott & blandat.
Denna arbetsdagen gick ganska snabbt för jag kunde sluta tidigare eftersom jag skrivit så många lapp redan och det var riktigt skönt för jebblar vilka idioter jag fått snacka med idag i telefon.
På lunchen va jag hemma hos Bennie & Ronja, dom bjöd på mat. Blev riktigt glad tidigare på dag när jag fick mess från Ronja där hon undrade om jag ville äta med dom idag. Mat? Ja, tack!!! Det bjöds på spagetti & köttfärssås av mästerkocken Bennie. Tusen tack för maten, det e kärlek det =)
Har varit & solat efter jobbet, vill vara brun & fin till nyår. Därefter körde jag hem till mamma & hämtade mina kåldolmar, ska trycka i mig 1 eller 2 redan nu. Älskar mammas kåldolmar, det e med surkål & så e det kött & ris som fyllning *smarr*

Back to work

Så ja då ska man alldeles strax köra till jobb igen & ha tråkigt som fan i några timmar, tro inte att jag e trött på mitt jobb nej då. Har bara jobbat här i snart 3 år & känner att jag inte kommer nån vart men trött på det, pyttsan heller.
Ska sola & byta ut mina byxor idag oxå och så måste jag till banken & sätta in pengarna som jag fått av Billy.

Onsdagen & nyår närmar sig med storm steg, glädjer mig riktigt mycket. Ser mest av allt fram e mot att vara fri 1 hel vecka. Bara slappna av, ta det lungt & hämta andan.
Måste rusa nu om jag ska hinna till banken innan.

Tröttast i världen

Det har jag nog varit idag, har sovit sjukt mycket men det e ju oxå så när man inte riktigt har nått att göra. Har haft lite ont i magen både idag & igår vilket gör att jag blir ännu mer trött.
Har iaf varit hos Bennie & Ronja och hälsat på dom en liten runda precis, hade ju lovat att komma i helgen och man ska ju hålla vad man lovar.
Inte många dagar kvar till nyår, helt sjukt vad tiden går snabbt men först e det arbete 2 dagar som gäller tyvärr, man måste ju tjäna ihop pengar så att man kan leva.

Sov morgon till max

Snacka om att jag har sovit länge idag, behövde nog sova ut & det e inte så konstigt eftersom jag både jobbat & firat jul i samma veva typ.
I morgon åker Billy tillbaka till Köpenhamn för han ska oxå jobba måndag & tisdag precis som mig. Men sen åker jag över på onsdag så det dröjer inte så långt tid innan vi ser varandra igen.
Fick ju ett par byxor av mamma & Uno i julklapp men jag måste åka och byta dom för dom e lite för stora men tror dock inte det blir idag som jag gör det, blir nog i morgon eller nått i den stilen.
Min hals känns lite konstig idag men det e ju för att jag sjöng som en galning igår till det där singstar spelet, verkligen as kul synd bara att rösten sviker efter ett tag.
Ska äta resten av min pizza från igår nu, milanos pizzeria är helt klart den bästa.

Julstöket över

Julen har verkligen varit helt underbar om man bortser från att jag varit tvungen att jobba men i övrigt så e jag hur nöjd som helst.
Har fått juklappar som jag verkligen ville ha & fått massa god mat & trevligt sällskap, både på julafton & igår när vi fira jul hemma hos mamma & Uno.
Har bara inte haft någon ork & inte heller så mycket tid till att sitta här vid datan så därför har jag inte skrivit någor blogg inlägg förrän nu.
Är ledig nu i helgen & det känns extremt skönt, behöver vila för jag känner mig helt slut körd. Har bara varit hemma idag, provat singstar en hel del men till slut så höll min röst på att försvinna helt så jag va tvungen att sluta tyvärr.
Ska beställa pizza eller nått liknande sen nere från pizzerian, bara mys med älsklingen idag & likadant i morgon.
Jobbar måndag & tisdag sen e jag ledig en hel vecka, helt underbart.
Ska fortsätta kolla på Harry Potter nu.

Julafton



Nu e julafton här gott folk & jag e uppe innan tuppen. Ska alldeles strax sticka iväg till jobb och arbeta några timmar sen blir det iväg till Köpenhamn. Ville dock först hinna önska er alla en riktigt gärlig jul, hoppas ni får allt det ni önskat er & massa god mat!

Grattis på din födelsedag, 25 år hade du blivit idag om u hade levt. Snart 4 månader sen du försvann och det är fotfarande helt ofattbart.
Din mamma har det riktigt jobbigt & jag e faktiskt lite arg på dig för att du lämna henne, du kunde ju tänkt en extra gång men mest e jag ledsen för att man aldrig mer kommer att få se dig.
Du har verkligen haft en stor roll i mitt liv & jag e glad över att jag fick lära känna dig.

Nu börjar det bli lite bråttom, börjar jobb om 10 min och jag vill inte va sen. Vaknade precis innan klockan ringde av att jag drömt att jag var sen till jobb vilket gjorde att jag var sen till allt annat idag.

JULKLAPPAR!!!!

2 1/2 timme

Nu e det inte långt kvar till julafton, hoppas arbetsdagen i morgon går snabbt för jag vill bara komma iväg till Köpenhamn & fira jul men men en sak i taget.
Har fått en himla massa gjort idag, börja dagen med mitt årliga jul bad så nu e man ren & fin ända in i minsta lila poren. Har hälsat på Bennie en snabb runda, varit på väla, hem till mamma & nallat av hennes as goda köttbullar som hon va i full gång med att göra. Åkt till familia en runda & sen tillbaka till väla.
Hem för att städa, diska & tvätta och nu är jag nästan helt färdig, det sista håller bara på att torka & så ska jag byta till nya sängkläder. Ni kan tro att jag e sjukt nöjd med mig själv idag.

Solig morgon

Riktigt fint väder nu på morgonen & jag vaknar tidigt som attan nuförtiden. Vetitusan varför jag har blivit så morgon pigg men det e väll bara positivt antar jag.
Har en hel del att ta tag i idag, städning & tvättning och ett härligt jul bad till mig sjäv. Måste iväg till partaj & köpa en liten roli jul present oxå för vi ska tydligen ha en sån julklapps lek i morgon. Har aldrig lekt det så det blir säkert intressant.
Ska morrna mig lite nu sen ta tag i lite sysslor.

KLAR!!!

Alla julklappar är inhandlade, riktigt gött. Fy fan va folk det va på väla, ni som inte tycker om att trängas ÅK INTE DIT!!!
Jag hatar egentligen när det e över mycket folk men va så illa tvungen att sticka dit för mammas julklapp skulle ju inhandlas. Gick dock rimligt fort, va ute från väla på inom en halv timme.

Har varit & solat idag oxå med Rebecka, har tänkt mig att va riktigt brun & fin så där lagom till nyår. Glädjer mig riktigt mycket till att fira nyår, kommer få se mååååånga raketer eftersom jag ska va i köpenhamn.
Ska till köpenhamn på julafton oxå men först ska jag starta dagen med att jobba, lite surt men sånt e livet ibland.

Har även hunnit med att hälsa på hemma hos Mia & familjen i deras nya hem, riktigt fint och hemtrevligt och så har jag fått gosa med hundarna och även varit ute på jakt efter 2 av hundarna som rymde ut men dom kom tillbaka ganska snabbt. Pocca har ju fått 7 stycken underbara små valpar som jag mös lite med.
Älskar att komma hem till dom, inte bara för hundarna utan även för att jag alltid känner mig hemma där & det är världens underbaraste familj.

Ont

Har ont som fasiken i min handled, fattar inte vad jag har gjort. Har försökt smörja in det med nån kräm & haft skydd för att stötta den men tycker inte det blivit bättre.

Julbordet med jobbet va riktigt trevligt, as god mat bå båtarna och kollegerna är guld värda tyvärr blåste det som fasiken i lördags vilket bidrog till att det gungade som faaaan på båten så jag, chefen & en annan kollega steg av ganska tidigt.
Blir mega lätt åksjuk så ni kan ju tänka er hur jag mådde när det gungade & skakade som det gjorde.

Annars har jag bara jobbat i helgen, va riktigt dött uta igår men jag passade på att fixa maskiner. Lite stolt över mig själv måste jag säga. Tog dock riktigt långt tid att hitta rätt nyckel till de olika maskinerna men skam den som ger sig.

Ska äta lite nu sen ska jag köra till väla om jag hinner, därefter ska jag sola sen ska ja ut & hälsa på Mia och resten av familjen.

2 dagar kvar, helt sjukt vad tiden går snabbt

4 dagar kvar

Idag e det dan före dan före dan före dopparedan =D Snart jul & för första gången på år så glädjer jag mig riktigt mycket till julafton & även julen hemma hos mamma och Uno den 26:e, vilken tur man har att få fira jul 2 gånger.

SKa snart iväg till jobbet, inte alls lika kul men vad gör man inte för pengar. Blir dock ingen lång dag idag för vi ska äta julbord med jobbet ikväll på båtarn så det kommer nog bli riktigt trevligt.

Solade igår & har bränt mig lite grann så nu springer jag runt & liknar en tomat i huvudet hela tiden men det kommer att ha lagt sig till imorgon eller kanske t.o.m ikväll. Brular inte va så känslig men nu hade jag inte solat på as långt tid & så klart ska jag alltid vara värst.

Ska göra ve mig inför jobbet nu, vet inte riktigt hur jag ska göra med bilen & sånt ikväll men det löser jag under dagen.


Friday

Fredag idag & full fart mot helgen. Ska dock jobba i helgen så det blir ganska lungt men ska iaf på julbord i morgon med arbetskamraterna & det ser jag verkligen fram emot.
Igår va jag på väla & IKEA, inhandlade lite mer julklappar & kläder till nyår, känns sjukt skönt att det e fixat. Tack som tusan till Ann för tipset, sprang ju runt & letade som en galning innan dess.
Mammas juklapp e kvar, har ingen aning om vad jag ska köpa till henne men förhoppningsvis kommer jag på nått, helst innan jul.

Ska iväg & sola sen med rebecka, behöver lite färg på min bleka nuna, kroppen är inte så blek för det blir det typ aldrig på mig men ansiktet försvinner all färg hur snabbt som helst.
Baby kommer hem idag, längtar en himla massa sen åker han tillbaka till köpenhamn på måndag men så ses vi redan på onsdagen igen. Fatta att det bara e 5 dagar kvar till jul, helt sjukt!!!!

Tosdag 6 dagar kvar

Idag e det mindre än 1 vecka till julafton, helt sjukt vad tiden går fort.
Måste åka till väla & IKEA idag och inhandla det sista viktiga bland julklapparna .

Tjej kväll igår, trevligt som tusan, like always, det va säsongs avslutning på våra program & nu e det jul uppehåll på tjej kvällarna i 2 veckor eftersom nästa onsdag så e det ju jul  onsdagen efter det så har vi nyår.
Va ganska tidigt hemma för jag ve as trött, somna nog innan tolv eller iaf där runt omkring,

5 år med Trance Energy

År 2005

 

År 2006



 

År 2007



År 2008



År 2009


God morgon allesamman

Jag hade velat sova lääänge idag men nej min kropp vill inte sova länge, den e utvilad så det räcker tydligen. Vakna först vid 6-7 tiden & va grymt utvilad men nej, nej jag ska fan inte upp nu tänkte jag så jag somna om igen.
Vakna igen nu vid nio tiden & fick ge upp, jag behöver inte mer sömn helt enkelt för huvudet är inte trött mer.

Ska tvätta om 2 timmar så jag har lite "fri tid" innan dess, bir att slänga i mig lite frukost snart. SKa stor städa idag här hemma oxå tänkte jag sen en runda till IKEA & väla för att hitta julklapp till mamma och köpa en grej till Billys bror Brian.
Unos julklapp e fixad, den fixa jag igår, riktigt stolt över mig själv att jag nästan har allt klart.

Ikväll e det tjej kväll hemma hos Helena, verkar som om jag har min bil ikväll så jag kan köra dit själv men får dubbelkolla med mamma sen. I värsta fall får jag åka skrothög med Tessan till Helena, haha nej så farlig e den inte & det e ta mig tusan bättre än att åka buss eller någon annan kollektivtrafik förbindelse.

Julklappar

Får ångest bara jag tänker på det, inte bara på vad jag ska köpa till andra utan även när andra frågar vad jag önskar mig, snurrar bara i skallen så fort jag tänker på det ena eller det andra.
Har dock kommit ganska långt med julklappas handlandet, har bara 2 st julklappar kvar att köpa nu.
Michels & Antonios har jag redan här hemma, Billys har jag beställt idag och sen e det mamma och Unos julklappar kvar & det ska jag gå igenom nu i dagarna och försöka fixa det då.
Hade egentligen Unos julklapp fixad men så va den slut på lager & skulle inte komma förrän nästa år typ =S Får se om jag kan hitta den nån annan stanns annars får jag köpa nått annat.

Oj jobbet kallar...

Arg

Är arg just nu, blev arg & irriterad på Billy när jag prata med honom precis, känner hur det bubblar inombords men ändå känner jag lite att det inte e hans fel. Är nog egentligen arg för att jag känner mig utanför nu när han e i Köpenhamn & jag e här och så går det ut över honom tyvärr.
Får ringa & be om ursäkt sen ska bara lugna mig lite till, ibland e man lite konstig men vi har väll alla våra sidor.

Dra inte in mig

Om någon har något emot någon annan så kan dom använda sina egna åsikter om vad dom tycker när de snacka med denna personen låt bli att dra in mig & mina åsikter som jag har/har haft eller kanske aldrig ens sagt.
Om jag vill ventilera mina åsikter till en person så gör jag det SJÄLV, behöver inte nån annan som ska säga vad jag tycker om den personen och om man nu tvunget måste dra up vad jag har för åsikt så uppdater informationen lite en smula.
Är bara så trött på att jag blir indragen i sammanhang som jag inte har med att göra, vist vissa gånger får jag skylla mig själv men ibland så är det lite väl överdrivet hur många gånger jag blir indragen. Vill man dessutom dra in mig så se till att jag e där så jag kan få stå till svars för det som blir sagt att jag skulle ha sagt.
Gud vad skönt det hade varit att flytta härifrån....

Nåja, back till soffan & mys med gubben som äntligen släppt datan och fått sig en dusch

Helgen

Festen va INTE bra, det enda som va bra va när Neelix spela men han spelade så sent så då va man helt försoffad typ så man hade inte tillräckligt med ork att dansa så som man normalt hade gjort.
Men jag hade riktigt bra sällskap & det är oftast det enda man behöver.
Träffade en himla massa folk som jag inte sett på as länge & det va sjukt skoj så det blev ju oxå ett plus.

Igår va jag & älsklingen bara hemma & mös en himla massa, kan behövas när man inte ses så ofta.
Idag har jag varit på födelsedags kalas hos jasmina annars har vi bara varit hemma.
Billy e som fastklistrad vid sin data eller så farligt tycker jag inte det är för han tar sig tid till att mysa med mig lite då & då.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan igen.

Neelix, Shiva chandra & D-formation

Ikväll e det fest i köpenhamn som gäller & jag glädjer mig sjukt mycket till den festen. Kommer utan tvekan att bli riktigt skoj och ett stort + är att Mette ska med, älskar att umgås med henne för hon är alltid glad & positiv och har en massa energi, precis en sån människa som man vill ha med på fest.

Har lite små bråttom för jag ska hinna duscha & göra ve mig och jag vet hur seg jag kan vara ibland så lika bra att komma igång med allt redan nu så att det inte blir allt för sent.

Hoppas ni får en underbar kväll för det ska banne mig jag ha =)



Snacka om misslyckade

Vist tycker jag att djur borde behandlas bättre men en del av de som kämpar för djurs rätt är bara för mycket & idioter rent ut sagt när det sen misslyckas så totalt att de själv tar död på djuren då borde man fan verkligen tänka om...IDIOTER

http://aftonbladet.se/nyheter/article3881026.ab


Mys med tjejerna

Tjej kväll i sin vanliga orning har det varit ikväll & idag va det hemma hos mig. Jag fick t.o.m vikt min tvätt under tiden så nu har jag plats att sova i sängen.
Min bil gick i sönder ännu mer när jag va på väg hem från jobbet, jag börjar misstänka sabotage azzå för ingen bil kan gå sönder så mycket som min gör, det måste va nån som hatar mig & vill få mig tokig eller nått i den stilen.
Har kanske min egen stalker......

Allas bästa vän

Blev helt rörd & tårögd när jag såg detta och var tvungen att dela det med er andra


Tvättat klart

Har iaf fått allt tvättat & har dessutom handlat tidigare idag, nu ska jag bara palla mig in i duschen sen har jag verkligen lyckats dra ut på mina sysslor så att de täckt hela dagen.
Har dock inte vikt tvätten, är för lat för det idag. Ska göra det lite snabbt i morgon innan töserna kommer på tjejkväll.
Jobb i morgon igen, tidigt på morgonen vilket jag hatar, blir verkligen en dålig människa när jag måste gå upp tidigt, humöret är inte det bästa.

En dusch nu sen mys i soffan med massa gotte =)


Sova = SKÖÖÖÖNT!!!

Ojojoj vad jag har sovit & sovit & sovit och jisses vad skönt det e, får ju aldrig nog eftersom det e så skönt. Va dock tvungen att pela mig upp nu, kan ju inte sova bort hela dagen som min mamma sa innan.

Dagens to do lista är inte allt för lång:

Köra & handla lite på city gross (b.la cola)

Duscha

Tvätta kl 17.00

Skönt när man inte har så mycket måsten när man e ledig men ibland hade det varit skönt om man hade haft nån hobby eller nått men idag nöjer jag mig mer än väl med att bara vara en lat människa.

Krångel

Har haft problem med att logga in på min blogg idag & igår, e det nån mer som oxå haft det?

Helgen har gått lungt till, har jobbat & sen bara varit hemma. Varit lite dålig oxå men känns bättre idag.
Billy har varit super social...not...kabinetten till hans nya data hade ju kommit så nu hade han alla grejer för att sätta ihop den vilket han oxå har gjort & installerat massa saker på den och spelat, som ett litet barn har han varit, riktigt sött får se hur länge jag tycker det e så sött hehe.

Har precis ätit så nu e jag fullproppad i magen & helt slö. Sjukt egentligen hur man riktigt kan märka att kroppen slappnar av efter att man har ätit och alla energi går åt att smälta maten.
Blir bara massa tv tittande & mys i soffan för mig idag.


Baby kom hem

Åhh...nu vill jag bara att Billy ska komma hem nu nu nu men får vänta lite till, han skulle åka från köpenhamn om en halv timme - timme sen tar resan hem ca en & en halv timme. Räknar med att han e hemma innan tolv.
Saknar honom en himla massa men jag får passa på att kramas med honom i bilen på väg hem för jag kan nog inte räkna med att jag får så mycket uppmärksamhet när vi kommer hem eftersom alla saker till hans nya data har kommit så han kommer va helt koncentrerad på det men bara att han är i min närhet igen räcker ganska långt för mig.



Överaskat mig själv

Trodde inte att jag skulle få allt gjort idag men jag har ännu en gång överaskat mig själv, har gjort allt som jag hade planerat att göra idag.

Diskat, dammat, röjt upp, damsugit, bäddat rent, ringt kodak suport, varit nere & snackat med ordförande ang. lokalen, hört med mamma vad maten skulle gå på ungefär, rotat fram kvitto till Billys mobil

Ja det va det jag skulle fixa med idag & allt e redan gjort. Låter kanske inte så hårt för er men jag är landets mest lata människa eller kanske inte så mycket lat som svår att kicka igång så därför blir jag extra stolt över mig själv när jag får gjort saker & ting.

Sänkta räntor

Riksbanken har ju sänkt räntorna riktigt rejält & jag tillsammans med alla andra bostadsägare jublar. Det här va verkligen inte väntat, eller jo kanske för dom som e insatta i ekonomin men för oss som inte e det så tror man iaf aldrig att en ränta ska sjunka & definitivt inte så mycket.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3924714.ab

Ska ner i mitt föråd nu & se om jag kan hitta kvittot till Billys mobil så att han kan skicka in den på lagning snart.

Biljetterna

Biljetterna har kommit, lite lycklig jag e nu




Mini tjejkväll

Ja det blev det ikväll, inte för att den va kort men det blev bara jag & Lina för Helena och Tessan kunde inte, dom hade att göra på vars ett håll men jag & Lina bar fanan högt och vägra ge upp vår tjej kväll.
Blev ju trevligt som tusan ändå & tiden gick sjukt fort tyckte jag.

Har även varit & fikat med bror & mamma idag, riktigt mys förutom att min bror pratar som en Malmö bor. Missförstå mig inte nu, Malmö dialekten har sin charm, låter bara konstigt när min bror snackar så men å andra sidan så har han bott där ett tag innan så det är väll sånt som fastnar.

Min säng ser sjukt lockande ut så jag ska nog snart ta & krypa ner under täcket. Hoppas ni sover gott.

Charmtroll

Lilla Cassandra är bara världens charmtroll, fick bilder på henne igår från hennes mormor.
Den lilla ungen bara ler & ler hela tiden, man kan inte annat än bli kär i henne.



Ny idol

Jag har en ny idol, han e bara så ball och jag tackar tele2 som funnit denna stjärna


VIP

Av nån mystisk anledning får jag mina TRANCE ENERGY biljetter sända hem till mig, alla andra får dom via mailen så att de kan skriva ut dom men inte jag. Måste vara för att jag e VIP

Fantastisk dag

Har haft en helt underbar dag, inte för att det hänt nått speciellt har bara mått så himla bra idag. Tror att det är för att jag hade en sån underbar helg & fick så mycket gjort så jag lever nog fortfarande på det.
Trivs så sjukt bra i min lägenhet just nu, här e verkligen hemtrevligt nu.
Saknar Billy lite men veckan kommer säkert att gå snabbt.
Ska hoppa ner i säng redan nu så kommer jag kanske upp tidigt i morgon.

RSS 2.0