På Billys jobb

Sitter på Billys jobb nu, va tvungen att ta med min data hit och låna internet så att jag kunde fixa lite med räkningar. Föra över pengar på mitt svenska konto så att jag kan betala ränkningar som jag har kvar i sverige.
Ska se om min danska bank kan lösa lånet som jag har i sverige så slipper jag föra över en massa pengar i framtiden.

Så fort vi e klara här så ska vi till Tivoli och köpa årskort och så ska vi så klart in en runda och titta, där e så himla mysigt nu när det e mörk och vinter för dom har miljoner lysen där inne som skapar en så himla mysig stämmning.

Förresten så jobbade jag min sista helg denna helgen och jag avslutade verkligen med bravu, satte nytt rekord 100 lapp på en dag. Skrev sammanlagt 151 lapp på 2 dagar, snacka om att jag va stolt över mig själv och min kollega Micke va också skit duktig. Tillsammans skrev vi 289 lapp på 2 dagar, ELIT!!! haha
Kommer fan sakna det stället men ser oxå riktigt mycket fram emot att starta på nytt.

Denna helgen som kommer ska vi över till Sverige, ska på barndop för lilla Oliver, Tettans & Mickes lilla sötnos. Efter det ska vi hem till mamma och Uno och ha mys kväll med dom så sover vi där för på söndag ska vi till Ekeby möbelaffär och hitta lite nya möbler till vår nya lägenhet.

Förhoppningsvis får vi internet där hemma denna veckan vet dock inte vilken dag än men håll ut....to be continued =P

Inget internet

Sorry att jag inte uppdaterar men vi har inget internet an, får det førhoppnigsvis i børjarn av næsta vecka och då e jag igårn igen och kommer upp med lite bilder på lægenheten men intills dess så blir det ganska tyst från min sida hæe tyværr. Saknar verkligen att kunna skriva hær men jag får stå ut några dagar till.
Hoppas allt e bra med er och hoppas ni får en underbar helg. Jag ska arbeta min sista helg denna helgen sen har jag 2 veckor kvar på Q-park. Samtidigt som jag glædjer mig så e det lite sorgligt før jag kommer att sakna mina kolleger och inte minst min underbara chef, han har bara varit den bæsta chefen ever verkligen guld værd.
Kram till er alla


Dåligt morgon humör

Jag vakna inte med det charmigaste humöret, Billy ringde och väckte mig och när jag blir väckt brukar mitt humör va ännu värre. Har iaf hunnit vakna lite nu och måste få nått i magen innan jag ska köra och fixa med lite saker.
Ska åka ut till lägenheten iaf och tänkte se om jag kan ta lite bilder som jag förhoppningsvis kan lägga ut lite senare eller i morgon. Har lite ont om tid för att sitta vid datan och när vi sen har flyttat så vet jag inte hur lång tid det tar innan vi får internet igen.
Förresten så har jag fått brev tillbaka från jobb ang. min uppsägning så min anställning upphör den 12:e december men eftersom jag ändå inte jobba den dagen så blir min sista dag den 11 december. Kan starta på det nya jobbet den 14 december.
Nu har jag lite bråttom så ni får ha en underbar dag så hörs vi kanske senare.

Tagit mått

Nu har vi fått nycklarna till vår fina och underbara lägenhet. Har varit där och tagit lite olika mått så vi vet vad vi ska gå efter sen när vi köper möbler och annat.
Vill bara att det ska va fredag nu så att vi kan flytta.

Nu ska vi äta lite, skriver mer i morgon för har inte tid idag riktigt, puss på er =)

En dag närmare

Nu e vi en dag närmare flytten och det känns hur jäkla underbart som helst. Om allt går som det skall så flyttar vi om 3 dagar.

Dagen på jobb har gått sjukt fort, tror aldrig att en arbetsdag har känts så kort som den gjorde idag. Hade lärling med mig på jobb och det ska jag ha i morgon och torsdag oxå sen får vi se hur det blir med helgen.

Har inte så mycket mer att skriva nu, måste äta nått för jag har inte ätit sen i morse.

Nytt hem

Förlåt men jag har inte haft tid att skriva förrän nu, det har varit full rulle hela dagen.
Vi åkte ut för att titta på en lägenhetn men fick titta på en annan oxå som låg i samma hus fast höst upp. Den va oxå 20 kvm mindre och 500 kr dyrare.
Vi valde dock den första lägenheten som ligger på 3:e våningen. Va och skrev på kontraktet vid fyra tiden och förhoppningsvis får vi nycklarna redan på fredag. Lägenheten e sjukt fin och ligger så perfekt på ett helt nybyggt område. Har oxå shoppingcentret FIELDS som granne haha.

Har även fått en ny ruta insatt i bilen nu tack vare Matang och dessutom fått rengjort inredningen i bilen. Hur underbart som helst med sånna vänner och han tog inte betalt för arbetet heller, det enda jag behövde betala va rutan som han satte in.

Ska hoppa i säng nu och hoppas på att somna tidigt för jag ska upp sjukt tidigt i morgon. Har förmiddag denna veckan + helgen. Lite jobbigt om vi nu får nycklarna på fredag och ska flytta i helgen men det löser sig alltid på nått sätt.

WHATCHA SAY

Är alldeles för nervös för att skriva en massa nu så slänger in en låt som jag verkligen har fastnat för. Hoppas ni gillar den


Lägg dax

Nu ska jag och älsklingen hoppas i säng, är så spända inför i morgon. Undra om jag ens kommer kunna sova eftersom jag e så nervös, eller sova kommer jag så klart men tror att jag kommer sova väldigt oroligt.
Hoppas verkligen den blir vår, det hade bara varit helt sjukt underbart. Vågar och kan inte riktigt tro att vi kommer få den men det e väl bättre att inte gå in med för mycket förhoppningar så man inte blir för besviken, problemet är att man har byggt upp förhoppningar i huvudet omedvetet.
Skriver jag inget i morgon så vet ni varför, då sitter jag & gråter i ett hörn här i vårt sorgliga rum för att vi inte fått lägenhetn....vi får se helt enkelt. KL 11.30 ska vi titta på den glöm inte hålla tummarna för oss då *hoppas hoppas hoppas*

Sov gott på er! 

Svin influensan

Det e ju ett himla tjat om det här med svin influensan för tillfället vilket kanske inte e så konstigt eftersom så många blivit drabbade. Det tjatas om att man ska vaccinera sig och va uppmärksam på symptomerna och det e ju sjukhusen och de som arbetar där som varnar oss som mest, det e dom som kommer med uppmaningar att man skall va försiktigt men det är oxå dom som sänder hem dom som kommer och söker vård för att dom har starka symptom och så säger dom att nej du har inte svin influensan du har det här eller det där så patienterna går ju hem för att sen komma tillbaka igen när dom blivit ännu sämmre och blir antligen hemskickade ytterligare 1 gång till eller så är personen så sjuk då att det inte finns en chans att rädda dennes liv.
Läser artikel efter artikel där sjukhuset har sänt hem dom som kommit för att söka vård, då baggateliserar sjukvårdspersonalen deras syptom vilket har lett till att dom har dött.
Dom varnar ju själv för den här influensan men ändå tar dom inte människor seriöst, hur kan man leva med det på sitt samvete efter att personerna t.o.m dör. Hade dom fått vård direkt hade dom kanske haft en chans.
Det hjälper ju inte att man bara vaccinerar hela befolkningen man måste även vårda dom som faktiskt redan blvit sjuka, skrämmande att det finns så dålig vårdpersonal.
Man ska bara stå på sig som privat människa och kräva att dom ska ge en vård, jag hade inte lämnat sjukhuset förrän jag hade fått den hjälpen jag ville ha och förtjänade.
Hur många mer ska behöva dör p.ga läkare som slarviga i sitt arbete och inte lyssnar på sina patienter???

Artikel från dagens aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/article6126052.ab

Lillasyster i musik video



Det är min fina lillasyster som sjunger med i denna videon. Är så stolt över henne, så himla duktig hon e och så himla vacker är hon. Tror nog att jag är världens stoltaste storasyster för tillfället.
Hoppas verkligen hon fortsätter med musiken, hon e ju bara 15 år nu och redan så duktig.
Älskade lillasyster, synd att jag inte träffar henne så ofta men förhoppningsvis kan hon komma på besök lite oftare sen när jag & Billy har fixat eget hem d.v.s om hon vill då förstås.
___________________________________________________

Va med & tävla om egen designad kalender för 2010 gå in på FRU EVELINAS blogg

Uppe tidigt

Älsklingen & jag kom upp ganska tidigt idag, vaknade tjugo i nio och kom upp strax efter det. Billy gick ner & köpte bullar sen åt vi frukost. Har slängt in tvätten i tvättmaskinerna, 4:A fulla tvättmaskiner. Har aldrig haft så mycket tvätt men det märktes oxå i garderoben för jag hade inget rent, eller inte som jag vill ha på mig iaf. Har iofs inte hela min garderob här heller, hälften eller mer ligger fortfarande hemma hos mamma. Har ju inte plats med allt här.

Ska hämta ut biljetterna till New Moon idag, mindre än 1 vecka tills vi ska se den och jag längtar så sjukt mycket. Satt och kollade på Twilight igår igen men hann inte att se hela för jag va tvungen att köra mot jobb.
Igår kväll när jag kom hem åt vi lite sen kollade vi på IRobot med Will Smith. Mega längesen jag såg den men det e så bra, älskar roboten Sonny han e så himla söt.

Ska kanske hem till vänner och äta senare men det är inte riktigt säkert än, får se om ett par timmar hur det blir.
2 dagar kvar tills vi ska kolla på lägenheten, håll alla tummar, tår & korsa alla fingrar ni kan så e jag tacksam =)

Miss i nassen

Känns som om det e mitt i natten eftersom det e så mörkt och jag e mega trött. Min kära man väckte mig, som vanligt, för han vill ju gärna ha lite sällskap på morgonen. Jag har dock tänkt mig att somna om sen när han gått vilket förhoppningsvis e snart haha.
Fredag & sista jobbe dagen för denna veckan, sen e jag ledig tills på tisdag och det ska bli så skönt. Kommer ha massa tid till att sammla tankar och få styr på allt i våra liv som just nu känns lite kaotiskt.

Nytt jobb

Har sagt upp mig idag från mitt jobb i Sverige för jag har hittat nytt jobb här i Köpenhamn, äntligen =) Men kommer dock inte kunna börja där förrän efter nyår tyvärr eftersom jag har uppsägningstid på mitt nuvarande jobb. Hade varit så himla bra om jag hade kunnat sluta nu i december istället, bara haft 1 månads uppsägning men istället har jag 2.
Längtar till på måndag =)

Nu ska jag lägga mig ner & sova, vi hörs mer i morgon.

Adriana Lima

En av världens vackraste kvinnor om jag får säga min mening.



   



  



Sover oroligt

Gud vad jag inte sover bra nuförtiden, de sista dagarna har jag bara vaknat hela tiden och drömt konstiga drömmar. Känner mig trött hela tiden men vet ju oxå att det beror på att jag är orolig för det här med boende.
Har fått en hel del bakslag nu på sista tiden och känner att jag orkar inte ett till men tänker heller inte skriva nått om vilket boende det blir förrän vi väl fått det bekräftat.

Skulle egentligen på julefrukost i helgen men det har vi ställt in, måste få min bilruta fixad och så har vi annat att koncentrera oss på. Vi ska titta på en lägenhet på måndag och det e fan bara torsdag idag, känns som tiden går i slow motion och jag får spel.

Ska få i mig lite morgon mat nu sen e det bara den eviga väntan typ. Ska jobba senare i eftermiddag, hoppas tiden går lite snabbare då iaf.

Förresten bara så ni vet så har jag världens bästa mamma i världen, bara så ni vet. Finns ingen bättre än hon.

Inte lust eller tid

Har inte haft så mycket lust eller tid att sitta och skriva i bloggen, har heller inte tänkt skriva så mycket idag ville bara uppdatera lite så ni vet att jag lever ;-)
Skriver antagligen en del i morgon innan jobb. Sov gott

Ny vecka nya tag

Ska snart köra mot Helsingör igen för att ta båten till HBG sen bussen upp till jobb. Idag har jag som tur e bara en kort dag och likadant i morgon. Vill bara va hemma och mysa med älsklingen men man måste ju ta lite ansvar ibland oxå.

Lördags va förresten riktigt skoj, när vi kom till ladies night fick vi lite drinkar, vann en vibrerande penis ring, fick t-shirt där det stod ladies night med guld text på och tog foton som man fick gratis.
Maten va god men lite liten portion. Det enda som va lite segt var att man fick vänta så länge på att showen skulle komma igång. Showen va verkligen underhållande & sällskapet som vi var va helt toppen.
Dock fick jag panik när vi skulle ut för det va helt stopp och man kom ingen stans för ingen rörde på sig längre fram så jag fick upp en dragkedja på det tältet som vi stod vid och gick ut där och hoppade över ett stängsel.
Mamma körde mig och Lina ner till Knutpunkten så vi kunde ta båten över till Danmark, vi skulle ju vidare till Winter tam tam.
Lina kom in helt gratis, hon gick bara bakom mig och vakterna glömde helt att kolla henne sen när hon skulle köpa vatten där inne till oss så lämna hon fram en 50 lapp (dkr) men hon fick tillbaka 150 plus några mynt. Snacka om att hon gick plus den kvällen.
Festen va helt okej, kunde varit bättre men jag va på så bra humör att jag hade haft skoj vart jag än gick och Lina va på minst lika br humör hon oxå.

Igår va både jag & Billy helt färdiga så vi har bara legat och myst & sovit hela dagen. Man behöver sånna dagar ibland.
Hoppas fan & med vi får svar denna veckan från banken annars blir jag piss sur, håll tummarna. Nu ska jag göra mig i ordning.

Fixa & trixa

Nu ska jag snart hoppa in i duschen tänkte jag, måste göra ve mig i god tid så att jag inte blir sen. Brukar va duktig på att dra ut på saker och ting vilket gör att jag alltid får rusa som en galning.
Har kollat på ett greys avsnitt & 2 Ghost Whisperer avsnitt så min dag har startat riktigt bra nu är det bara resten av dagen som ska flyta på bra.

Makeover tajm, hoppas ni får en underbar lördag =)

Ladies Night



Då va dagen här, Ladies Night dagen =)
Vi har haft våra biljetter i flera månader och väntat på det här grymt länge så det ska bli såååå kul. Vip biljetter så klart eftersom vi e sådär lite extra speciella. Kommer få nån t-shirt, mat & lite annat.
Tror vi e 7 stycken tjejer som går dit tillsammans om jg inte räknat fel.
Jag ska först upp om Lina så kan hon och jag gå dit tillsammans.

Varför jag e uppe så tidigt? Kunde inte sova längre, har drömt sjukt konstiga drömmar som va HELT snurriga. Försökte återberätta det för Billy, han bara skratta. Han e oxå vaken btw, vi somna ändån vid tio tiden igår så det va senare än de andra dagarna men jag har gått upp så tidigt hela veckan så antgligen e det oxå därför som jag inte kan sova mer.

Har fått mina vinterstövlar, eller dom ligger fortarande på posten men mamma skulle hämta ut dom. Hoppas dom passar och framför allt hoppas dom ser bra ut när jag har dom på, isf kan jag ha dom ikväll efter ladies night.


Krossad ruta

När jag skulle ta bilen & köra hem idag så fick jag en otrevlig överraskning, nån idiot jävel hade slått in sidorutan där fram på passagerarsidan och varit inne och rotat i hela bilen. Tyvärr hade jag stationen till min GPS i bilen, inte framme men dom fann så klart den och snodde den, lönt, gps:en va ju inte i bilen för den hade jag med mig så hur jävla lönt e det att sno stationen då???
Har fått satt ditt en provisorisk plexiglas ruta tack vare vår kära vän Matang, så himla tacksam så det går inte att beskriva och han skulle beställa ny ruta till mig som endast kostade 400kr (danska) så kunde han sätta in den till mig i nästa vecka.
Nu ska jag mysa resten av kvällen med älsklingen & ladda inför i morgon. Först ladies night sen Winter tam tam. Kommer bli världsklass =)

I Mörarp in Sweden

Befinner mig hemma hos mamma nu, ska ju sova här i natt. Sitter i mitt gammla rum & min älskade katt ligger i sängen och sover, snarkar lite ibland sådär välbekant. Billy saknade oxå Sessan men om 1 månad ska vi båda sova över här för vi ska på barndop på dagen sen tänkte vi att vi kan stanna här tills dagen efter.

Har varit ute på en liten shopping runda innan med mamma, jag va iofs mest intresserad av att få nått att äta för jag va mega hungrig. Blev enchilladas på taco stället inne på väla, så jäkla gott. Träffade på bästis inne på väla, snacka om att jag blev glad. Fick 2 bamse kramar, sånna som bara bästis kan ge =)

Hade fått hem packet från posten med kläder, både korsett linnena, det ena par jeansen & Kandee linnet. Är verkligen super nöjd med alltihopa, inte illa faktiskt med tanke på att jag inte provat eller sett nått av det i verkligheten utan bara på bild.

Mitt hår skriker efter en dusch nu sen ska jag nog äta nån kvällsmat och därefter blir det sängen för min del. Sov gott så hörs vi mer i morgon.

Bio biljetter till NEW MOON!!!

Nu har vi bokat bio biljetter till New Moon, som jag längtar. Ska kolla på filmen den 20 november, den har lite smygpremiär redan den 19:de men det va bara dåliga platser kvar så vi tog den 20:e istället. Snacka om att jag har längtat efter att få se den filmen.

Sitter & väntar på att en auktion ska ta slut, hoppas jag vinner den oxå men vill inte ta ut segern i förskott. När den e klar så ska jag fixa nått att käka, magen e hungrig.


Choklad *mums*

Älsklingen va snäll och köpte choklad till mig när han va nere och köpte mat till sig, jag hade redan ätit för knappt en timme sen när han kom hem och va inte speciellt hungrig bara välfigt sugen på choklad.
Har inte gjort mycket alls idag bara sovit och tvättat, har precis blivit klar med tvätten och ska bara slappa resten av kvällen.
Upp tidigt tidigt i morgon, har förmiddag denna veckan, längtar tills helgen för då e det Ladies Night, har sett fram emot det riktigt länge så det kommer helt säkert bli super skoj och efter det ska jag över till Köpenhamn igen, Lina ska oxå med, till Winter tam tam och dansa röven av oss =)

Vann en auktion till på tradera i lördags förresten på ett par jeans, 270k r + frakt


(Bild från tradera annonsen)

RSS 2.0