Sladd till mobilen

Hittar inte usb sladden till min mobil, mega irriterande eftersom jag hade en bild som jag tänkte ladda upp men får skita i det tills jag hittar sladden.

Har ni sovit gott, jag har sovit ganska bra men kände mig ändå trött när jag vaknade, gick upp för ca 1 timme sen och har hunnit med att duscha och packa min väska. Ska snart göra lite mat så att jag får något i magen innan jag ska sticka.
Blir att lämna Sessan hos Uno och mamma sen och efter det ska jag kanske sola lite snabbt, därefter kör jag över till danmark.

Ska kolla posten nu så vi hörs senare

Så trött

Är så jäkla trött på att ha lärling med mig, nu har jag haft samma lärling i 2 veckor och jag ska ha honom nästa vecka oxå. Får dock se om han överlever nästa vecka för jag kommer kanske avliva honom eller nått så trött e jag på honom. Helt ny och förösker bestämma om hur jag ska jobba när jag jobbar helg. Vi har ju så att om vi fast anställda kommer upp i ett vist resultat så får vi gå tidigare men ändå få fullt betalt, har jag då en lärling med mig så får tyvärr inte han fullt betalt om vi går tidigare. Lärlingen som jag har nu sa då till mig att jag inte får gå tidigare för det går inte han med på, som om han har något att säga till om i saken, fan jag som bestämmer han kan få bestämma sitt eget när han går på sina egna pass men så länge han går med mig på mina pass så ska han inte bestämma ett skit.
Han är ganska okej i övrigt har dock en del sidor som jag inte gillar, märks att han är från stockholm från början för den översittar attityden sitter kvar, antagligen sånt som inte går bort.

Nu e jag iaf ledig till måndag morgon, behöver verkligen sammla krafter. Ska kolla på lägenhet i morgon, som jag längtar och som jag tjatar om det.
Har varit hos Ann och hälsat på henne idag innan jobb. Lilla Stephanie har blivit så stor och är så söt och Bamse bus är lika fin som alltid.
Nu ska jag hoppa i säng, hör i morgon, natti

Sista dagen denna veckan

Idag är sista arbetsdagen för denna veckan, känns otroligt skönt. Börjar dock inte förrän klockan 3 och innan dess ska jag till Ann och hälsa på henne ska först bara morrn mig och fixa med mat till senare på jobbet.

Måste verkligen rensa i min garderob snart, har så himla mycket som jag inte använder och aldrig kommer använda igen så det är helt onödigt att ha det speciellt eftersom jag ska flytta och att flytta saker som man ändå aldrig kommer att använda känns bara korkat.

Lite blåsigt ute men sol iaf, hoppas det slutar blåsa och att solen bara gassar på resten av sommaren. Frukost tajm


Brownie & festis

Har precis kommit hem från jobb, slutade lite tidigare för att vi höll en kortare rast vilket min kära lärling blev väldigt glad över eftersom han gärna ville hem snabbt och kolla på fotbollen.
Själv ska jag inte titta på fotboll utan antingen Vänner eller börja om från början med mina greys boxar, har inte riktigt bestämt mig än det enda jag vet är att jag sak feta mig ordentligt med en svingod brownie från 7eleven & min apelsin festis



Sessan fick oxå va med på 2 kort, längesen jag hade henne med på nån bild och det brukar vara svårt att få någon bra bild på henne för hon ska alltid röra så mycket på sig.

    


Innan jobb

Nu e jag hemma en snbb vända innan jag ska iväg till jobb, va tvungen att hämta maten som jag ska ha med mig så att jag har nått att äta på lunchen.
Har varit hemma hos Ronja en runda medans mäklaren visade min lägenhet. Hoppas dock där ringer fler som vill kolla på den men det tror jag nog, den har ju bara varit ute sen i fredags eftermiddag och det är inte ens en vecka.
Städade här hemma innan lite snabbt och så fick jag fixat med min tvätt oxå så nu har jag rena underkläder igen, hade jag iofs innan oxå men det började nästan ta slut i byrån.

Har inte så mycket mer att skriva nu så vi kan höras sen ikväll istället, ha en solig dag


Klar för dagen

Då va denna dagen så gott som överstökad, ska bara bädda ner mig i sängen och titta på de 2 sista greys avsnitten. Undra vad tusan jag ska ta mig till sen efter när jag inte har nått att titta på, kanske kan börja leva ett normalt liv igen eller nått.
Bara 2 dagar kvar att jobba denna veckan känns riktigt skönt men har dock annat att göra på fredag. Ska över till Danmark igen och kolla på en lägenhet men innan dess måste jag lämna Sessan hos mamma så hon slipper va själv, dock blir det Uno som tar hand om henne denna helgen för mamma skulle till Umeå på nån konferans tror jag det va.

I morgon ska jag först tvätta och städa som sagt sen måste jag fly lägenheten för det skulle komma folk och titta på den, blir en runda hem till Ronja vilket ska bli så kul för jag har inte sett så mycket av henne den senaste tiden eftersom jag haft en massa annat att tänka på och fixa med.
Hoppas ni sover gott inatt, puss på er

Hemma hos mamma

Sitter just nu hemma hos mamma, varken hon eller Uno e hemma men jag har bara kommit hit för att hämta Sessan. Som jag saknade henne igår kväll, tyckte t.o.m att jag kunde höra henne hoppa ner från soffan min älskade lilla katt. Världens finaste och bästa katt i världen.
Mamma är nog på väg hem nu men vet inte om jag stannar så länge, måste hem och fixa med några små saker innan jag jag ska börja jobba.
Somnade mega sent inatt, typ vid 3 tiden, skyller på serien igen för jag fastnar vid den hela tiden.
Nej om man ska ta och packa in sin katt i transportburen så att vi kan komma hem, hörs senare

Dålig uppdatering

Sorry men har inte haft tid idag att uppdatera eller jo på förmiddagen hade jag men då fastnade jag med en massa Grey's Anatomy avsnitt, verkligen beroendeframkallande.
Har precis suttit och betalt en massa räkningar och känner att jag börjar få lite styr på min ekonomi, vist jag har fortfarande allt för mycket i räkningar men det börjar gå neråt vilket känns sjukt skönt.
Nästa månad ska jag ha betydligt mycket mindre i räkningar det är en sak som är säker, min telefonräkning nästa månad kommer inte ens vara i närheten av vad den har varit de senaste månaderna.

Mäklaren ringde innan idag och har redan en som vill kolla på min lägenhet, ganska snabba ryck för den kom upp först i fredags eftermiddag. På onsdag blir det dom ska komma och kolla och jag ska hålla mig väck härifrån då, hoppas dock det ringer fler som vill komma och titta för jag hade gärna velat ha lite budning på den så klart.

Saknar redan älsklingen men vi ses på fredag igen, fick förresten ledigt av min underbara chef. Han e verkligen världens bästa chef, kommer bli jobbigt att behöva sluta där för jag kommer aldrig hitta en så bra chef igen.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på Grey's igen.


Lägenhets titt

Nu ska vi snart iväg och kolla på 2 lägenheter, ska bli spännande och båda ligger på det området som vi gärna vill bo på. Nästa vecka på fredag ska vi kanske titta på en annan lägenhet men det beror på om vi kan eller inte, måste först snacka med min chef om jag kan få ledigt för man kunde bara kolla på den mitt i veckan och det blir lite svårt för mig eftersom jag jobbar men som sagt om jag kan få ledigt då så fixar det sig.

Igår kväll va vi hemma hos Mia & Brian ju, riktigt fin lägenhet har dom. Helt nybyggt ju och stor och rymlig va den oxå men dock dyrt att bo. Dom betalar nästan 12 000 i hyra.
Vi hade mega trevligt hemma hos dom. Brian är ju en av mina favoriter, han är alltid så glad och go.
Testade en himla massa peruker vilket vi hade sjukt roligt åt, fy fan vad Billy kan se ful ut haha.
Va nog hemma strax innan 2 inatt, jag va helt slut och somnade som en stock.

Gör oss i ordning

Nu håller vi på att göra ve oss, ska snart sticka hem till Brian & Mia och ha en mysig afton tillsammans med dom. Vet dock inte om vi ska ta bussen eller hur vi ska göra för jag skulle gärna vilja dricka en öl eller två och då kan jag ju inte köra. Får disskutera lite med gubben här hemma, han såg bara så grinig ut när jag nämde buss haha

Lördags lat

Ligger i soffan med täcke och kudde, har precis kollat klart på min Grey's Box och lider lite för att säsong 5 inte kommit ut än och det kommer dröja ett tag till innan den kommer ut för den måste först bli klar på tv, gud vad jag hatar att vänta.
Ska kolla om det kommit nått nytt ghost whisperer avsnitt så kanske jag kan glädjas åt det lite.

Sov sjukt gott inatt men vaknade av en dålig dröm, jävla Billy och Ronja som spökade i min dröm haha. Men jag har dom i mina tankar iaf om man nu ska försöka se allt från den ljusa sidan.

Ikväll ska vi nog hem till Brian dj & Mia, kolla på deras nya lägenhet och umgås lite. Jag vill oxå ha en ny lägenhet men det kommer. Ska på öppen visning på 1, kanske 2, i morgon och så ska Billy ringa till en mäklare i morgon så att vi kan få komma och se en annan lägenhet som vi är intresserade av, spännande det här.


I Köpenhamn

Så ja då va jag tillbaka i Köpenhamn, har iofs varit det i några timmar men vi har varit hemma hos Billys bror ett tag och nu kom vi precis hem hit till Billy och datanördar som vi båda är (han mer än mig dock) så slängde vi oss båda på våra datorer.
Är ledig hela helgen nu, arbetsveckan har gått riktigt bra trots helgdag och lärling. Ska ha lärling med i 2 veckor till *puha* men det ska nog gå bra.
Har fått bokat husbil, äntligen. Riktigt söta dom som jag ska hyra den av, fick så himla gott intryck av dom direkt. Öppna och trevliga och babblade på minst lika bra som jag själv gör. Älskar såna människor.
Sessan är hemma hos mamma och Uno nu, hon hade hållt sig nere i källaren sa mamma innan när jag messa och fråga hur det gick men hon verkar ha det bra ändå. Hade stått och tittat på mamma lite när hon stod och strök kläder sen gick hon vidare.
Min lägenhet ligger ute på hemnet nu, tyckte väl att han kanske kunde tatt lite bättre bilder men lägenheten är fin i vilket fall som helst så det spelar inte så stor roll kanske.

Husvagn med övervåning

Kabe har kommit med en husvagn som har övervåning och ute terass. Helt sjukt men ändå coolt som tusan,Kabe Royal Tower heter den.










Kock Michella

Är i full gång med att göra mat till mig & gubben. Hasselackspotatis, kött, kokta morrötter och 2 såser till det. Låter gott va? Tycker iaf jag och Billy oxå. Duktigt stolt över mig själv för att jag lagar mat, ska laga mat i morgon oxå, kanske kan bli nått ordentligt av mig trots allt.
Mäklar assistenten va här innan idag och tog foto på lägenheten så snart kommer den nog ut på nätet. Tyvärr har lägenheten som jag & Billy så gärna ville ha blivit såld men då va det helt enkelt inte meningen att vi skulle ha den, vår lägenhet finns fortfarande där ute någonstans och väntar på att bli köpt av oss.


Snabbt

Blir ett snabbt & förmodligen kort inlägg idag för jag ska iväg strax igen.
Har jobbat hela förmiddagen och efter jobb stack jag hem till mamma med Sessan, skulle se hur det funka att ha henne hemma hos dom och det verkar som om det kommer funka hur bra som helst.
Blir lättare att hon är där när jag är över i danmark nu när mäklaren kommer visa lägenheten till massa folk och sånt.

Har fått min Grey's Anatomy box idag, har precis kollat på 1 avsnitt men hinner tyvärr inte mer nu för jag måste köra, ska hem till Camilla och hälsa på henne. Får kolla mer sen ikväll när jag kommer hem.
I morgon kommer älsklingen, längtar.

Fått ut mycket av dagen

Oj, så mycket som jag fått ut av denna dagen har jag inte fått på länge. Jag har haft mäklaren här vilket gick sjukt bra, va lite orolig över det med priset på lägenheten med tanke på allt det här med finans krisen o.s.v men han sa att det blir nog inga problem vilket va en otrolig lättnad.
Har även hunnit umgås med Jessica vilket va sjukt roligt, har saknat henne men det är sjukt att det kvittar hur långt tid det går mellan gångerna vi ses för det känns aldrig konstigt när vi ses nästa gång ändå, kan bero på att vi har känt varanda så länge vi kan minnas och även längre än det för våra familjer kände varandra redan innan hon föddes och vi har verkligen växt upp tillsammans. Det är en sån vänskap som jag VET alltid kommer att finnas där.
Körde hem vid sju tiden för jag skulle tvätta halv åtta och under tiden som jag tvätta kom min favorit Ronja på besök, fick snackat en himla massa, har saknat henne för vi har knappt setts förra veckan, tror faktiskt inte vi setts alls förra veckan men jag hade en "down" vecka och då vill jag helst va ifred och orkar inte med nått alls.

Har fått hjälp av min älskade mamma med att hitta en husbil vilket äntligen lyckats, dom skulle skicka kontraktet till mamma så nu är förhoppningsvis det problemet ur värden vågar dock inte säga helt säkert förrän kontraktet är skrivet. Vad tusan skulle jag gjort utan min mamma, känner mig så lyckligt lottad över att få ha henne som mamma alla borde få ha en så bra mamma. Finns inte nok med ord i denna värd för att kunna beskriva hur underbar hon är & hur mycket jag älskar henne men jag hoppas och tror att hon vet det men för säkerhets skull så säger jag det till henne ganska ofta.


God måndag

Solen lyser och det e varmt som tusan, alltså här innanför fönstret. Har inte hunnit vara ute än så vet inte om det är varmt där oxå men man kan ju hoppas.
Snacka om att jag har sovit oroligt inatt, drömt en massa konstigt b.la om mäklare och en massa annat. Idag kommer ju som sagt mäklaren men det är inte förrän klockan fyra får se vad jag ska hitta på innan dess. Tänkte prova att ringa på lite husbilar, är ju fortfarande på jakt efter en husbil som vi behöver hyra.
Ska även vara duktig senare idag och göra hemmalagad mat, kött och potatis får det bli men just nu är det lite väl tidigt för det.
Beställde hem grey's anatomy säsong 4 igår, kände att jag fa och med va värd det så förhoppningsvis har jag den redan i morgon.

P.S I love you

Har precis suttit och kollat på film. En böl film som det så fint heter, kände att jag behövde det för att få ut lite känslor.
Den va faktiskt riktigt bra men Dagboken va bättre böl film helt klart.
Hade velat fälla några fler tårar men nu har jag inget att titta på som jag kan böla till.
På senaste tiden (året eller åren?) så har jag haft svårar och svårar för att börja gråta, förr grät jag jätte ofta och det va så skönt. Man får verkligen ut en himla massa känslor men numera kan jag inte gråta som som jag gjorde förr och det stör mig lite eller ganska mycket för är rädd för att mina känslor kommer att komma ut i vredesutbrott istället.

Älskar & saknar min pappa, önskar att jag kunde få se honom igen. Vist det blir lättare med åren att leva med saknaden men det betyder inte att man glömt bort personen eller inte vill träffa dom mer. Man blir helt enkelt tvungen att tränga bort känslorna för att orka med allt. Hade jag gått och tänkt på pappa varje dag i resten av mitt liv så hade jag inte orkat med nått för saknade efter honom hade tatt på alla mina krafter. Livet är inte alltid rättvist.....

Norges nationaldag

Idag e det Norges national dag så stort grattis till dom, har skickat sms till min kusin Poul innan och grattat honom både för vinsten i eurovision & nationaldagen, han bor alltså i Oslo. Född och uppvuxen där e han.

Har jobbat klart för dagen, duktigt som tusan har jag varit idag oxå tycker jag och arbetsdagen gick snabbt men det kan ju bero på att jag inte behövde jobba så många timmar.

Ikväll ska jag bara slappna av och ta det lungt, känner att jag behöver lite lugn och ro. I morgon ska jag snygga till lite här hemma sen kommer mäklaren vid fyra tiden.
Ska tvätta i morgon kväll men jag ska även hinna med att åka ut en sväng till Camilla, en vän som jag spelat handboll med i flera år innan.
Tisdag är det jobb dax igen, startar redan klockan sex på morgonen och så fortsätter det enda tills fredag men på onsdag eftermiddag/kväll kommer Billy hit. Kommer bli en bra vecka tror jag, känner det på mig.

EUROVISION 2009 winner NORWAY



Finns ju inga tvivel om vem som vinner nu & dom e verkligen värda det för det är en sjukt bra låt som framförs på ett riktigt bra sätt.

Under sändning

Sitter & tittar på eurovision och just nu håller dom på med en snabb genomgång av alla låtar. Fanns faktsikt en hel del bra låtar i år tyckte jag, blev positivt överraskad.
Min favorit är danmarks bidrag Believe again - Brinck den låten är faktiskt grymt bra, har redan röstat. Tyckte dock om en hel del andra bidrag så chansen för att man skulle bli besviken är ganska liten tycker jag men vem som vinner återstår att se....

3 jobb timmar kvar

Sitter just nu hemma och har rast, ska ha rast i en halv timme till sen har jag endast 3 timmar kvar att jobba, riktigt skönt.
Har dessutom tjänat in 4 timmar så jag slutar redan klockan 17 i morgon,känns hur skönt som helst.
Ikväll ska jag snabbt hem efter jobbet och glo på eurovision, känns som ett måste. Orkar dock inte åka hem till någon eftersom jag ska jobba i morgon igen.
Blir lite mer uppdatering senare

Slut för denna dagen

Då va denna dagen förbi, har fått träffa både Tessan & Lina och det har helt klart gjort min dag. Vad tusan skulle jag ta mig till utan mina 2 guldklimpar, dom är ovärderliga.


Kul om man hade sett sitt eget huvud på en vernisage

Fått gjort en del

Har iaf fått gjort en del idag trots allt, ett tag trodde jag inte jag skulle komma utanför lägenheten men tog tag i mig själv och tvingade ner mig i bilen och när jag ändå satt i bilen kunde jag lika gott köra en sväng ner till stan och göra det som jag hade planerat.
Var inne på arbetsförmedlingen och pratade med dom där ang möjligheten till att eventuellt ta en utbildning eller nått sånt men vet inte riktigt än.
Va sen även inne hos dem på 3etage och hörde lite med dom ang priserna vid försäljning, tänkte att jag först och främst kan koncentrera mig på att sälja lägenheten så att jag tar en sak i taget.
Känner att det har blivit lite för mycket för mig på en & samma gång, känns som om man nästan håller på att bryta ihopa men jag tar mig samman och försöker andas mellan varven och lär mig att slappan av och ta det lungt och framför allt låta saker & ting ta sin tid, har ju så dåligt tålamod.

Har busat lite med Tessan innan idag, åkt i hennes nya bil, BMW, me like a lot. Ska ut en sväng till sen, väntar på att hon ska komma och plocka upp mig. Måste dock byta linne först för jag har spillt vitlöksdipp över hela mitt linne.



Mitt ansikte hade passat fint på en sedel

Åskmoln

Jag vakna upp som ett åskmoln känner jag, är duktigt lättirriterad och håller på att koka över för minsta lilla grej. Undra vad tusan som har hänt med mitt annars så positiva humör, denna vecka känns det som bortblåst eller iaf sen i tisdags då jag va tvungen att åka tillbaka till Helsingborg.
Gud vad jag längtar till Köpenhamn, vill åka dit och stanna där för alltid.

Ska snart få i mig lite frukost så kanske humöret blir lite bättre, tvivlar dock för jag tror knappast det har med det att göra.
Måste palla mig ner till stan sen och försöka fixa med en del saker, suck, jobbigt när man måste va vuxen ibland.

Satt och sökte jobb i gårkväll så börja internet flippa så klart så jag fick lägga ifrån mig datan men nu i morse när jag satte igång datan så va internet fortfarande sepe, tror ni jag höll på att gå i taket eller? Men just nu verkar det okej.
Nej lite mat & slappa i soffan så jag lugnar mina nerver.

Fint foto på mig & Ronja


Hemma från jobb

Så då va man hemma igen, har gått ganska segt på jobb både igår och idag men ska inte häga läpp över det för känner att det är okej ändå eftersom jag alltid annars ligger på topp så om jag har en dag eller 2 där det inte går super så kan jag unna mig det.
Har ringt mäklare idag så på måndag kommer han hit och snackar lite. I morgon ska jag även försöka fixa en del andra saker. Känns som om det kanske äntligen börjar hända lite.

Har lite foto från i helgen men har inte lagt in dom i datan är, gör det kanske i morgon eller åtmindstonde denna veckan.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med lite chips cola och choklad =)

Trött & tröttare

Känns som att det kvittar hur mycket jag sover för jag är hela tiden trött, störigt som tusan. Gick upp alldeles för sent idag för att hinna med det jag hade tänkt göra. Får sikta på morgondagen istället för nu hinner jag inte, ska ju snart iväg till jobbet.

1 bra sak med att va hemma

En sak som är sjukt bra med att va hemma igen det är att jag har min älskade Sessan vid min sida igen. Känns så tomt när jag e utan henne, hon lyser verkligen upp min tillvaro.
Förresten, lägenheten som jag och Billy vill ha har gått ner med hundra tusen så nu kostar den bara 1 095 000 dkr, som jag vill och gubben oxå. Vi kan ju hoppas & drömma iaf.

Nästa vecka är Billy fri på torsdag och fredag så han kommer hit redan på onsdag kvällen så det dröjer trots allt inte så långt tid innan vi ses igen, snacka om att det kändes som en lättnad för oss båda.
Han ringde mig när han hade kommit hem från jobb och frågade varför jag inte va där, sötnöt, han tyckte det va tomt där hemma utan mig.

Känner mig ganska trött redan nu så jag ska alldeles strax hoppa ner i sängen. Blir en ganska lång vecka eftersom jag jobbar rätt mycket men då går förhoppningsvis tiden lite snabbare oxå.


Hem igen

NU e det snart dax för mig att köra hem igen, ska jobba kockan 3. Ska dock först hoppa in i duschen och frächa upp mig lite. Har legat på latsidan i ganska många timmar nu. Usch vill inte hem till Sverige för jag vet att det dröjer så långt tid innan jag får se Billy igen men man måste ta ta ansvar när man är vuxen ju. Jobba och få in pengar så att man kan betala sina räkningar.
Älsklingen är redan på jobb, han stack i morse någon gång. Vaknade till lite halvt av att han pussade på mig och sa hej då men va nog lite för trött för att riktigt reagera.
Måste packa ner alla mina saker nu sen blir det som sagt duschen.

Mys måndag

Idag har varit en sån himla mysig dag, jag och älsklingen har bara latat oss hela dagen. Sovit & ätit, tittat på tv och myst.
Vi va nere i affären innan och handlade lite så att vi har lite att äta på hela dagen. Känns skit jobbigt att jag måste åka hem i morgon, har haft 5 helt underbara dagar och vill bara stanna här för alltid men jag måste hem för jag ska jobba resten av veckan, är endast ledig på fredag oxå. Kommer inte se Billy förrän om 2 veckor igen typ, detta suger verkligen men får försöka att inte tänka på det så mycket.
Har nog hittat en mäklare som är mega billig ska dock kolla lite närmare på det nu i veckan. En av Billys vänner skall även kolla upp om där finns möjlighet för mig att få jobb på ett ställe men får svar på det först i slutet av denna veckan.
Hade gärna stannat kvar på mitt jobb men det blir för jobbigt att pendla med dom arbetstiderna som jag har och tror inte det kommer att gå att ändra på mina arbetstider.

Ska kränga lite kanel gifflar nu och titta på tv, se om jag kanske får liv i Billy igen. Vi har precis sovit middag, jag är dock klar med min sömn medans älsklingen tar en förlängd middags sömn.

30 år

Idag fyller älsklingen 30 år och vi har haft en helmysig dag tillsammans.. Presenter fick han redan igår då vi höll fest för honom och han fick en hel del fina presenter så han va helnöjd.
30 år låter bara så gammalt fast att det egentligen inte e det men det kan bero på att jag har svårt att se honom som 30, inte för att han inte e mogen utan mer för att det låter så vuxet och stelt på något vis och det är verkligen inte sån han är.
Han har fortfarande barnasinnet kvar och tycker om att larva sig precis som jag gör och är bara allvarlig och seriös när det behövs, precis så som jag tycker att det ska vara. Är ju själv sån och kommer förhoppningsvis alltid vara på det viset, livet är alldeles för kort och underbar för att gå runt och va serös hela tiden, bättre att man kan slappna av och bara vara.


Älskar min Billy och hoppas att det vi har verkligen kommer att hålla

Fest

Så börjar det nu, har redan kommit lite folk och det känns hur bra som helst. Ronja är här och jag är väldigt nöjd med det. Ulrik, Brian, Thomas, Dennis, Billy, Ronja, Jonas och jag är här än så länge och det är en toppen stämmning här. Hoppas ni får en super duper underbar lördag för det ska fan & med jag ha =P

Uppe tidigare än tuppen

Jag vakna tjugo i sju och kunde inte somna om, hade drömt att mina tänder var helt förstörda så när jag vaknade så va jag tvungen att känna efter med tungan om de va hela. Verkligen en mega äcklig dröm, fy fan om man hade sett ut sådär, tror jag måste bege mig till tandläkaren.

Solsken ute än så länge, hoppas verkligen det håller i sig. Vi ska snart iväg till hans jobb så han kan träna lite för det gjorde han aldrig igår.
I morse fick han sina presenter och han blev som tur är väldigt glad för dom. Jag hade köpt 4 st t-shirts till honom och 1 huvtröja och av mamma & Uno fick han en parfym, Hugo XY

 

Solat

Nu har jag och älsklingen precis varit nere & solat, brukar inte sola 2 dagar i rad men det blev så idag. Nu ska jag inte sola på ett tag för jag har fått mega mycket färg, ser ut som man varit utomlands i 2 veckor eller nått. Älskar dock att vara brun, så jäkla snyggt ju.
Skit coola solarium med massa knappar som jag låg & tryckte på under i princip hela soltiden.

Sjukt nöjd över mig själv är jag för jag har varit super duktig idag och städat som tusan, har även tvättat. Billy är helt chockad över så duktig jag har varit men det blir han iofs varje gång jag får mina städ ryck. Han tycker jag e lite magisk när det kommer till städning, brukar säga att jag bara drar några tag här och där sen heemlt plötsligt ser det rent och snyggt ut på noll tid.

Resten av kvällen ska det bara slappas, ska slänga mig i soffan & glo på tv. Vill bara att det ska bli i morgon. Billy ska först iväg och träna på förmiddagen men jag följer med och sitter och spelar mitt DS medans jag väntar på att han ska bli klar så går allt lite snabbare om jag kör.
Vid halv 3 tiden hämtar jag upp Ronja i Helsingör sen är det hem hit och göra sig i ordning, roligare när man gör det tillsammans.

Göra rent

Idag blir det ännu 1 göra rent dag, ska tvätta och städa här hemma hos Billy så här ser någorlunda snyggt ut till i morgon. Bara 1 dag kvar nu sen e det äntligen lördag, shit vad jag glädjer mig.
Vaknade upp till solsken men just nu har solen gått i moln, hoppas verkligen den tittar fram igen och att den stannar minst hela helgen, för min del får den gärna stanna längre.

Har sovit oroligt inatt, vaknat flera gånger. Riktigt störigt e det för man känner sig inte riktigt utvilad när man sen ska stiga upp. Är väl inte direkt trött men kroppen känns helt mördbulltad.

Billy ska iväg och träna sen med sin kompis som han inte ser så ofta vilket jag tycker ska bli lite skönt för då e han inte ivägen sen när jag tänker städa.
Nej nu ska jag kolla runt lite på nätet, hej på er så länge.

Windows 7

Har installerat nya windows nu och jag är redan helt förälskad i det. Så himla snyggt uppbyggt och lätt att förstå sig på. Där finns en massa coola funktioner och har man en touch skärm så kan man styra det genom att trycka på skärmen, gissa vad jag hade velat ha nu


I Köpenhamn

Så ja då va man äntligen tillbaka i Köpenhamn, underbart att vara här igen. Längtar dock till på lördag, kommer nog bli svin kul.
Har hunnit med sjukt mycket idag och är stolt som fan över mig själv att jag gick upp relativt tidigt så att jag kom igång snabbt och han med allt stort & smått som jag skulle fixa.
Nu sitter vi hemma hos Billy och ska lägga in det nya windows på min data, så trött på vista.

Har riktigt lust att gå igång med städningen här redan idag men det ska jag inte göra förrän i morgon, måste lära mig att slappna av och ta det lungt. Ska även tvätta i morgon, hade lite tvätt som jag tog med annars e det så klart mest Billys tvätt, han har blivit såååå lat sen han blev tillsammans med mig för han tvättar inte och städar inte bara för att han vet att jag tar hand om det. Vist hade jag sagt till honom att han själv ska göra det så hade han gjort det men mig gör det inget om jag får göra det.

Nu ska jag göra lite mat till gubben & mig, på söndag blir han riktig gubbe 30 år haha

Torsdag morgon och jag är på bra humör

Är på riktigt bra humör idag, vakna upp lite halv trött men tänkte att det är bäst att gå upp för somnar jag om så kommer jag va mega trött nästa gång jag vaknar.
Har packat in Billys presenter, lagat mina solbrillor och lagat fronten till min bil stereo och klockan är bara lite över tio. Känner mig riktigt nöjd med mig själv än så länge.
Ska snart sticka iväg och lämna gröten till chefen, om han e på kontoret, annars får jag göra det senare. Klippning klockan 12, ska bli så skönt.
Packade väskan igår kväll, allt som jag ska ha med mig till Köpenhamn. Blev ganska mycket och allt får inte plats i veckan så jag får gå i omgångar och lasta bilen sen, nej men så mycket va det inte men mer än en resväska iaf.
Ska ju ha med extra täcke och kudde så att Ronja kan ha det när hon ska sova där, hon kommer ju över på lördag.
Hoppas verkligen det blir kul. Vet inte vad jag ska ha på mig på lördag så jag har tagit med mig sjukt många kläder, hoppas bara jag kan välja ut nått bland det jag tagit med mig.


Mini semester

Så nu har min lilla mini semester börjat, så himla underbart känns det. Började dock klockan 3 idag när jag slutade jobba men har inte haft tid att skriva förrän nu för jag har storstädat hela lägenheten, snacka om att jag e stolt över mig själv. Har tagit mig dryga 3 timmar men man ska ju vara nogrann.

Ska snart hem till Ronja & Ronja och fika lite, fira att jag har semester i 5 dagar nu. Börjar inte jobba förrän på tisdag eftermiddag klockan 3
I morgon ska jag klippa mig vid tolv och så ska jag hinna med att sola innan jag åker över till Köpenhamn, mitt älskade Köpenhamn.
Måste dock förbi kontoret i morgon en snabb runda och lämna barn gröt till chefen som han kan ta hem till sin lilla dotter.

Måste sticka nu, full rulle hela tiden men jag älskar det

En dag kvar

Nu har jag bara en dag kvar att jobba denna veckan sen e jag ledig LEDIG LEDIG! Ska bli så skönt att få bara slappa och ta hand om mig själv i några dagar sen i helgen så blir det att ta hand om födelsedagsgrisen lite grann.
Ronja kommer oxå över till Danmark på lördag, snacka om att jag längtar. Det kommer bli så kul, det måste det bara bli haha

Idag har jag så klart jobbat och naturligtvis gick det bra, enda som va jobbigt va att jag va så satans trött och höll nästan på att somna på morgonen när min lärling körde, lite pinsamt om jag somnar.
Efter jobb körde jag hem till Ronja och fick upp henne ur sängen sen stack vi ut en sväng så att hon b.la fick i sig lite mat och så solade vi. Därefter drog vi upp till lägenheten på planteringen och tömde det sista + städade så nu e det helt klart där, riktigt skönt att det e över.
Har nästan precis kommit hem, vi avslutade dagen med pizza här på milano, bästa pizzerian i stan.

Nice dag ändå

Fast att det har regnat lite idag så har denna dagen varit riktigt nice, jobbe dagen gick riktigt snabbt, helt plötsligt var klockan tre och vi skulle sluta för dagen. Har haft en lärling med mig idag och ska ha det i morgon och på onsdag oxå. Alltid lite trevligt med sällskap dock e jag inte så sällskaplig tidiga morgnar, kan ha ett jävla humör och snackar inte så värst mycket men efter några timmar så kommer jag igång.

Stack till väla efter jobb och möte upp min älskade mamma, har saknat henne en massa. Hon har ju varit i Paris i några dagar förra veckan sen har hon jobbat i helgen så hade inte sett henne och knappt pratat med henne på en hel vecka.
Gic runder lite på Väla, fick ett par skit fina byxor av mamma som var nedsatta till 250 kr bara, hade kostat 700 från början. Blev as glad och drog på mig byxorna så fort jag kom hem, sitter perfekt på mig.
Käkade lite på väla oxå sen åkte vi en liten runda till Rusta och kollade där. Fick föresten en parfym av mammsen oxå, Lacoste Touch of pink, mega god.



Nu på kvällen har jag varit med Ronja och lilla Bastian, har ätit mega god prinsessbakelse, druckit kaffe och snackat massa som vanligt. Helt plötsligt va klockan nio och jag va tvungen att sticka hem för jag börjar ju tidigt i morgon igen.
Dagen slutade ju extra bra eftersom HIF vann över mif med 1-0

*suck*

Nu har Billy åkt hem, skit tråkigt och så regnar det oxå, inte mycket med ändå. Grått och trist e det.
Känner mig ganska nere idag, inte alls på humör, nedstämd som satan och ensamt känns det.
Ska slänga mig i soffan & titta tv bara tills jag ska sova, hoppas de 3 dagar som jag ska jobba går snabbt så att jag kan komma över till Köpenhamn och få komma bort lite.


Grå dag

Inte alls roligt väder idag, helt grått & trist och det påverkar nog humöret lite för jag känner mig lite nedstämd, fast det beor ju även på en annan sak men hade det varit sol ute så hade man iaf varit lite gladare.

Håller på och tvättar för fullt men sista tvättmaskinen är förhoppningsvis snart klar så ska det sista bara torka.
Sen ska Billy och jag iväg och ta ut pengar till mig sen händer det nog inte så mycket mer idag förutom att Billy ska hem ikväll.

Igår kväll va det mys hemma hos Tessan & Johan med grillning och massa trevligt snack vilket va skönt för jag behövde verkligen koppla bort tankarna en del-
Jobbe dax i morgon igen, börjar redan klockan 6 på morgonen och det gör jag tisdag och onsdag oxå sen e jag ledig i 4 dagar, ska bli så skönt. Kör över till Danmark på tosdagen och stannar där till måndag, sen måste jag hem och jobba igen.

För hård

Tror jag varit allt för hård & ibland ska jag bara hålla käften när det inte ens har med mig att göra.

Ska snart ut till Tessan & Johan, väntar bara på att Billy ska bli klar med sitt nyklippta hår som faktiskt jag har klippt. Gick förvånansvärt bra, kanske ska bli frisör.....not!

Weekend

Så ja nu är det äntligen helg för min del, har precis kommit hem från jobb och ska mysa ner mig i soffan eller sängen snart tillsammans med gubben min förhoppningsvis, om han inte har fastnat helt på sitt playstation.
Dagen har gått ganska snabbt, va dock riktigt trött och less på att gå runt och jobba de 2 sista timmarna men bara till att bita ihop och se glad ut vilket jag oxå gjorde.
Fick träffa Kenai nu precis innan jag sluta, det gjorde verkligen hela min dag, all trötthet försvann och jag sken upp som solen själv så nu kan jag gå och lägga mig lycklig ikväll hehe.

1 maj

1 maj idag och alla e lediga....utom jag och mina kära kolleger men de andra slutar iaf klockan 3 jag börjar då och jobbar till halv 11 ikväll.
Älsklingen kommer senare idag och stannar hela helgen, har varit tillsammans 1 år & 4 månader idag, snacka om att tiden går snabbt.
Ska äta upp min frukost nu och sen kolla på det senaste avsnittet av ghost whisperer.

Hoppas personen inte tog det allt för hårt och är sur på mig men det märker jag ju under dagen.


RSS 2.0