Paus



Som ni märkt så har jag inte skrivit något på länge här och det är för att jag håller en paus från bloggandet och kommer nog hålla paus ett tag till. Vet inte hur länge, kan oxå hända att jag inte kommer ta upp bloggandet alls men det får tiden utvisa.


Hår dagen

Idag ska jag få klippt och mest troligen färgat mitt hår. Sitter bara och väntar på att tiden skall gå, skall vara i Roskilde vid 13 tiden och behöver köra här hemifrån en halv timme innan. Längtar så himla mycket till att få klippt mitt hår och därför känns det såklart som om tiden går meeeeega långsamt.
Håller på och tvättar oxå men Billy får ta över lite sen under tiden som jag är hos frisören. Har redan sorterat allt i högar så att inget hamnar fel och jag får nog ta en snabb genomgång med honom innan jag köra haha
Förutom frisör besöket idag så har jag inget annat inplanerat idag, blir nog en lugn skön hemma kväll sen tillsammans med min kära man.

Hur kan man vara så ond?

Vad är det som händer egentligen i vår värld. På mindre än 1 vecka har jag kunnat läsa om 3 olika fall i tidningarna var vuxna människor har mördat barn, barn som står dem närma oxå för den delen.
Nu senast i raden är det från en artikel i Aftonbladet från idag där 2 barn och 1 vuxen man (som antas vara deras far) har blivit ihjälslagna, antagligen av sin styvfar. Nu är detta inte helt säkert att det är han och jag hoppas verkligen att det inte är det men med största sannolikhet så är det han. HUR I HELVETE KAN MAN GÖRA NÅTT SÅNT?  Hur kan man döda någon över huvud taget och hur kan man döda BARN som du dessutom känner mycket väl????? Jag kan bara inte begripa det, den enda förklaring som jag kan komma på är att det är ondskap som finns i människor helt enkelt.

Regning dag idag och jag känner mig sjuuukt trött, antagligen för att jag inte kunde somna igår kväll. Somna först nån gång sent inatt och vaknade vid halv åtta tiden för att inte kunna somna om igen. Börjar jobba kl 14 idag oxå men jobbar bara till 20.00 idag sen ska jag köra bil hem ikväll.
Glädjer mig till i morgon då jag ska få fixat mitt hår, är redan så spänd på resultatet. Ska bli så skönt att få lite luft i min tunga kaluffs som jag har på huvudet.

Måste nog se om där finns nått gott att äta nu, kan märka att magen inte är helt nöjd med att den inte fått någon föda på länge nu.

Jubbi

Yes, jag fick ledigt på torsdag vilket betyder att det bara är i morgon oxå som jag ska jobba denna veckan.
Ska få fixat mitt hår på torsdag, längtar sjuuuukt mycket. Tar min bil över till DK i morgon så att jag kan ha den här under ledigheten. Nu ska jag krypa ner under täckat, godnatt på er =)

Kort vecka?

Gud vad trött jag va idag och ont i kroppen har jag oxå. Måste dock palla mig upp från sängen, hoppa in i duschen och får något att äta för sen ska jag till jobb igen.
Frågade chefen igår om jag kunde få ledig på torsdag så förhoppningsvis får jag det. Ska få fixat mitt hår och det behövs verkligen för jag har inte gjort något alls med mitt hår sen i slutet av januari så just nu är det bara tragiskt.
HIF vann igår igen, obesegrade genom 12 omgångar. 10 vunnar matcher & 2 oavgjorda. Hoppas jag kan se nästa hemma match, det blir sista matchen innan uppehållet.




Manis födelsedag!


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Billys födelsedag, hura,hura,hura =)
Min kära man fyller 31 år idag, han börjar bli gammal nu ;-) men han är fortfarande som en liten skit unge haha.
Firade honom igår ju och det var verkligen mega mysigt. Åt tårta & kakor och fick snackat en himla massa sen efter att mamma, Uno, Sally & Annis hade kört hemmåt så gjorde Michele mojitos till oss. Killarna spelade lite PS3 och vi Michele och jag snackade som vanligt en himla massa. På kvällen gick vi ner och köpte sushi i resturangen på bottenvåningen sen satt vi 4 här hemma och åt tillsammans. Verkligen en helmysig kväll.
Älsklingen fick ett likadant dun täcke som jag har i födelsedagspresent, han har gnällt om att han oxå ville ha ett sådant så därför fick han det igår och han blev jätte glad för det, sov som ett litet barn inatt med sitt nya täcke.

Födelsedagskalas

Min kära man fyller år i morgon och vi ska därför hålla lite födelsedags kalas här hemma idag för honom. Mamma, Uno, Sally, Annis, Simon & Michele kommer. Vet dock inte med Brian för han har inte svarat på mitt mess.
Har precis gjort oss i ordning och nu väntar vi typ bara på att folk ska komma.
Mamma har med sig min ena present till Billy, ville inte ha den här hemma för då hade han öppnat den redan. Hans andra present är att jag betalar hans flygresa när vi är på semester men det har jag redan sagt till honom.





Hemma, ÄNTLIGEN hemma!

Är äntligen hemma och är nu ledig fram måndag klockan 14, känns som om det är precis runt om hörnet men ska inte tänkta på det utan njuta av min ledighet.
Älsklingen och jag har beställt hem mat och väntar just nu på att det ska bli levererat. Blir bara mys framför tv:n resten av kvällen.
I morgon kommer mamma,Uno, Annis & Sally och besöker oss för att fira Billy som fyller år på måndag. Brian,Simon och Michele kommer oxå så det blir nog trevligt i morgon.


Konstiga drömmar

Jag måste nog ha dom konstigaste drömmarna som finns, tråkigt nog kan jag inte berätta om dom här inte bara för att det e privat men mest faktiskt för att det är så jäkla svårt att återberätta.



Igår kväll efter jobb körde kag och hälsade på Ronja en sväng, vi ses ju inte så ofta nu längre så det var verkligen kul att ses igen och få snackat lite.
Ska iväg och jobba nu, 9-21, sen ikväll ska jag hem till min älskling igen. Saknar honom sjukt mycket redan.


Saknar Mani

Befinner mig hemma hos mamma nu och är på väg att krypa ner i sängen. Ska sova här så att jag slipper gå upp så tidigt i morgon, har ju ett nio till nio pass i morgon oxå. Saknar dock min man och hade allra helst legat hemma bredvid han i vår säng.

HIF vann idag så jävla nice azzå. Synd dock att jag inte kunde vara där och se matchen men hörde lite på radion och sen ringde mamma efter matchen och gav slutresultatet. Älskade HIF, det är HIF tills jag dör =)

Behov av en ny damsugare

Vi har nog den dåligaste dammsugaren som finns och behöver verkigen en ny men tills vidare så får den helt enkelt duga tyvärr. Blir bara så tråkigt att dammsuga när det inte blir riktigt rent. Kan faktiskt tycka att det är ganska kul att dammsuga annars när man verkligen ser & framför allt känner resultatet men just nu är det bara en ont måste.



Nu väntar jag bara på Anne & hennes underbara lilla son, Oskar =)

Tvätt tanten

Jag gick upp redan klockan sju idag och satte igång med tvätten sen fixa jag lite frukost till mig och min kära make. Vet inte vad som flög i mig i morse, jag var nog bara utvilad så det räckte. Har doc somnat en liten stund på soffan innan men är nu vaken igen.
Funderar på om jag ska dra några tag med dammsugaren och eventuellt torka golven men då måste jag först plocka undan lite vilket jag faktiskt tror att jag ska starta med nu.
Senare idag kommer först Anne med sin lilla Oskar vid 3 tiden sen vid 4-5 tiden kommer Billy och Mads oxå. Vi ska fixa lite mat tillsammans och ha en mysig onsdag eftermiddag/kväll.

Sista veckan med lärling!

Detta är min sista vecka med lärling och denna veckan är det hon som kör och hon kommer göra mer och mer helt själv så att jag till slut i princip bara går bredvid henne är som ett extra stöd.
Igår när jag skulle till jobb så var där något som hade hänt på spåret mellan Ryngstedt kyst & Nivå så vi var tvugna att hoppa av tåget och vänta på extra bussar till Nivå. Resan tog 4 timmar istället för 2, konstigt att man är trött på att pendla så långt.
Köpte en dansk bok igår som jag oxå har börjat läsa. Ondskab heter boken och är en verklig historia av en tjej som heter Sophia Evensen.
HIF spela bara lika igår och gick därför miste om 3 poäng, fick bara 1 poäng =( piss & skit, nu får dom fan och med se till och vinna över Örebro på torsdag för jag jobbar men jag ska heja som tusan medans jag lyssnar på radion.
Nu måste jag se till att fixa lite frukost till mig hoppas vi har nått här hemma så jag slipper gå ner i Netto, lat som man e =P

Wünderbar

Gårdagen blev verkligen hur mysig som helst. Jag och Billy satte oss på resturangen Grand Vue på fisketorv och fick mega god mat som man blev helt proppmätt av så nått godis till bion va det inte ens tal om. Beställer man stor cola på den resturangen så kan jag lova att ni får en stor cola så där behöver man inte beställa stor, räckar med att man säger en cola så är det mer än nok.
Efter maten mötte vi upp med Michele och Simon och begav oss in i biograf salongen för att se Alice i Underlandet. Jag var verkligen nöjd efter den filmen, tyckte den va skit bra. Det enda "problemet" är väl de första 10-15 minuterna och de sista 5 minuterna av filmen för då va inte 3D:n så himla bra men det gjorde inte så mycket för resten var verkligen skit bra.



Efter filmen begav vi oss till Tivoli för att kolla på koncert. Jag stod och sjöng med och tyckte det va mega trevligt. Blev verkligen glad över att få höra Rasmus Seebach live. Simon & Billy va väl mindre roade, speciellt Simon. Som han kunde gnälla men roligt va det ändå och Michele tyckte det va trevligt precis som jag.

Idag ska vi först iväg och fira Ulrik, han blir 22 gammal år haha. Ska vara där redan vid 11-12 tiden sen ska vi vidare till parken och fira 1:e Maj. Kommer säkert bli en super trevlig dag idag oxå.

RSS 2.0