Frustrerad

Är arg, irriterad & frustrerad. Har försökt att snacka med personen flera gånger på ett snällt och vänligt sätt för jag vill inte va för hård men när ingenting hjälper och när personen inte ser vad den håller på med så kände jag nu till slut att jag inte hade nått annat val än att slänga sanningen rätt upp i huvudet på personen så att den förhoppningsvis öppnar upp ögonen och ser vad den sysslar med
Har försökt under en längre tid att snacka snällt med personen för det är ändå en vän till mig som jag bryr mig sjukt mycket om och så klart vill jag inte va hård om det inte behövs men det har inte hjälpt att va den snälla så får prova med ett par hårda sanningens ord och se om det hjälper, får låta det gå någon vecka eller två dock och ge personen en chans att visa någon förändring, håller tummarna......

Konstig känsla i magen

Har en konstig oros känsla i min mage, har suttit i nu i 3 timmar typ och jag blir inte av med det fast jag har försökt att koppla bort det och skjuta bort känslan. Vet inte riktigt vad det beror på men ska försöka att inte tänka på det så mycket nu under kvällen och hoppas att det försvinner under natten.

Precis hemkommen från jobb och det gick faktiskt skit bra idag, bättre än vad jag trodde det skulle göra. Fram till ikväll dock och när oros känslan kom....

Har varit och hälsat på Tettan idag innan jobb, alltid lika kul att träffa henne. Liten söt kula börjar synas på hennes mage, skit sött. Busat lite med deras lilla hund Puma, hon hade fått några utslag/exem som kliade men dom skulle till veterinären senare på dagen med henne så jag hoppas allt gick bra och att det inte va nått farligt.

Ska lägga mig i sängen nu och skämma bort mig med lite chips, cola & chocklad de 3 magiska C:na

Lägenheten på blocket



Så nu ligger min lilla lägenhet uppe på blocket, lite nöjd med fotot från köket blev jag allt.
Hoppas nu först och främst att jag får bud från någon billig mäklare, hade fått 1 bud från en mäklare men han va fan svindyr så nej tack.

Somna skit sent i natt, kunde inte somna men det va nog för att jag drack 2 koppar kaffe så sent på kvällen. Låg bara och snurra i sängen i 2 timmar tills jag finally föll i sömn. Vaknade dock vid sju i morse för Mette skicka mess till min mobil men somnade om igen till nu klockan nio.

Mamma är på väg till Paris nu, gotte gris, men det e hon värd och jag får en parfym sen när hon kommer hem så it's a win win situation.


Äckligt smal



Australiens representant för Miss Universum är detta, Stephanie Naumoska heter hon och är 180 cm lång & väger endast 49 kg. Helt sjukt att dom ens tillåter någon som ser ut så att delta i tävlingen och att hon sen även vinner och ska representera landet i Miss Universum. När alla ben sticker ut lite här och där över hela kroppen så e det fan inte snyggt längre, smal för all del men det finns gränser där oxå.

Här kan ni läsa mer om det (obs det står på danska)

Indra - High Quality

Älsklingens favorit låt, den är så sjuuukt bra

Mamma som väckar signal

Vist är det underbart när någon ringer till ens telefon endast några få minuter innan man ska gå upp och väcker en, tack för den mamma.
Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning så att jag kan sticka ner i stan, har lite att fixa med innan jobb i eftermiddag.

Nu när man själv har gått upp så ligger katten och snarkar på sängen, hon e ju bara för söt. Älskar den lilla hårbollen.
Om man kanske ska ta och göra lite frukost till sig själv så att man får lite energi och kommer igång.


Bästa pojkvännen i världen

Jag har lätt den mest underbara och bästa pojkvännen som finns. Är så glad att jag funnit honom och att jag har honom vid min sida.

Skrev ett litet mess till honom för en liten stund sen:
"Hej älskling! Ville bara säga att jag älskar dig så otroligt mycket. Hoppas du sover gott. Puss"

Fick ett så himla fint svar av honom:

"Det var sødt, jag elsker også dig ufatteligt meget. kan slet ikke vente til at du kommer herover og vi kan begynde på vores liv sammen for real. Sov godt og drøm sødt. Kys kys"

Blev alldeles varm i kroppen, så ovanligt att killar är så söta och att vi fortfarande har det så bra tillsammans efter så här långt tid det e helt sjukt. Kanske inte är så långt tid för många andra men för mig är det. På fredag e det 1 år & 4 månader.

touchdiva

Jag vill ha vill ha vill ha en sån här.....



Whatever you like

Oj vad jag INTE vill köra till Helsingborg, har det så bra här i Köpenhamn men jag måste ju jobba så det finns inte så mycket att göra + jag saknar min älskade katt så sjukt mycket. Tomt som tusan att inte ha henne vid sin sida varje dag, världens bästa och finaste katt utan tvekan.

Måste snart få lite morgon mat i magen, känner att jag börjar bli ganska hungrig och det är lång väg att köra hem sen så då e det bäst att man har lite föda i magen.

Dagens låt:


Det e dax nu

Ska sätta min lägenhet på försäljning nu så snart som möjligt så att jag kommer vidare någon gång. Får helt enkelt pendla till jobb i starten vilket kommer bli lite jobbigt speciellt med det schemat som vi har nu men finns inte så mycket att göra åt det. Vill ju komma vidare och det känns som om jag aldrig gör det annars.
Får ta ett snack med mamma i veckan och be henne om lite hjälp med allt för jag är inte så super bra på allt sånt där med bostadsförsäljning.

Riktigt trött e jag hela tiden, skit jobbigt. Känner mig ganska sönder stressad av arbetet, är inte van vid att arbeta så här många timmar. Dom andra schemana som vi haft så arbetade vi mycket färre timmar trots dom långa arbetsdagarna.
Hårt att jobba så många dagar och knappt ha nått ledigt, ledigheten tar slut innan den ens hunnit börja. Kroppen har börjat krångla en del b.la huvudet och magen har jag ofta ont i och har svårt att hålla humöret uppe, känner mig lite små deppig hela tiden....som sagt sönderstressad, det är väl det dom så fint kallar gå in i väggen

God lördag + en av mina favvo låtar

Idag har varit en riktigt lat dag, sov till nio typ gick upp och åt frukost och sen gick vi och la oss igen i några timmar och sov lite till, man sover ju så sjukt bra efter att man har ätit.
Har hunnit med att tvätta idag, skulle gjort det igår men vi stack hem till Billys bror på kvällen och va inte hemma förrän vid 1 tiden.
Vi ska snart iväg till Billys tjej kompis och ha en trevlig hemma kväll med mat och hygge. Hoppas ni får en nice kväll.


Äntligen tillbaka i Köpenhamn

Nu e jag äntligen tillbaka i mitt älskade köpenhamn och hos min underbara man. Helt sjukt så lycklig jag blir så fort jag kommer över till den danska sidan, jag älskar danmark & jag älskar Köpenhamn.
Har haft en helt underbar dag idag, vakna redan klockan 5 i morse av mig själv, helt pigg men kan oxå bero på att jag somnade ju as tidigt igår.
Helt underbart väder har det varit hela dagen, har dock varit sjukt varmt att gå runt i arbetskläderna, fasar för hur det kommer bli senare i sommar när det är ännu varmare. Vi kommer få värme slag allihopa eller nått i den stilen.

Har varit duktig och tvättat min lilla bil så nu skiner den fint i solen. Tessan ska så småningom få ge den ett riktigt ansiktslyft. Hon är vad man kan kalla en bils plaskirurg haha nä men billackerare och en JÄVLIGT duktig sådan, stolt som tusan e jag över henne.

Snart dax för att tvätta lite kläder åt mig och älsklingen sen blir det bara massa mys. I morgon ska vi hem till hans vän och äta & ha en trevlig hemma kväll med vänner.

Svårt att hålla humöret uppe

Trots att det e så fint väder så känner jag mig ändå lite nedstämd och det beror på att jag saknar Billy så otroligt mycket och att det känns som om jag aldrig kommer få nått jobb i danmark, hade jag kunnat så hade jag behållt mitt nuvarande jobb och pendlat fram och tillbaka men eftersom svenska kronan är så dålig jämfört med danska så går det bara inte.

Har oxå råkat slänga en av mina favorit låtar och nu hittar jag inte den nån stanns på nätet igen, skit störigt. Får höra mig för om det är någon som har den.
Är i full gång med att borsta tänderna nu för att kunna hoppa i säng och titta lite på tv innan jag somnar, vill att det ska bli i morgon så att jag får träffa älsklingen.
Sov gott

Knäckebrödsdansen

Måste bara dela med mig av detta klippet, så jävla ballt

Tessan & Lina mys

Har spenderat de senaste timmarna med mina töser, Lina & Tessan. Käkade as gott på harry's och jebblar va många garv det blev men så är det alltid iofs. Dom 2 är så underbara, de bästa vännerna som man kan önska sig. Finns där för en i vått & torrt. Älskar dom så himla mycket!

Nu e det bara 2 dagar kvar tills jag kan åka över till Köpenhamn igen och träffa älsklingen, som jag saknar honom. Har saknat honom så himla mycket nu att jag känner mig helt tom på saknad kännslan. Ska bli så skönt att få hålla om honom igen.

Förresten så sänkte ju riksbanken räntan igen igår, jag kommer i princip bo gratis snart om man inte räknar med hyran till förreningen. Har gått från en hyra på 4100 till en hyra på 3100 och nu eftersom riksbanken sänkt räntan ännu mer så kommer jag ha en ännu lägre hyra nästa månad, helt underbart.

Ska hoppa i sängen alldelse strax, ska först kolla efter husbilar som man kan hyra. Behöver hitta en som vi kan hyra nu till sommaren när vi ska till Tyskland. Hörs i morgon, sov gott!


Härlig dag

Denna dagen började väldigt segt men det är inte så konstigt eftersom jag började redan klockan 6 på morgonen, snacka om att det va hårt att komma upp från sängen men upp kom jag och iväg till arbetet.
Dagen gick ganska snabbt trots att det var ganska segt de första timmarna på morgonen, fanns inte allt för mycket att göra.
Va och hälsade på mamma och Uno en sväng efter jobb, skönt att se dom igen har ju inte sett dom på länge nu eftersom dom varit i Egypten över påsken och sen har varken jag eller dom haft tid att ses förrän idag.
Har även hunnit hälsa på Ronja och Kenai en sväng och det är alltid lika trevligt. Nu e jag hemma igen och ska mysa lite i soffan innan jag ska sova, jobb tidigt i morgon oxå.

Bebis & Bamse

Har varit och hälsat på Ann idag, fick se lilla Stephanie för första gånge, så himla söt hon e, verkligen ett lite charmtroll. Lite tråkigt dock när dom e så små för dom gör inte så mycket mer än ligger och ser söta ut.
Lik sin pappa är hon iaf men där e helt klart en hel del Ann i henne oxå.
Fick busat och kelat en massa med lilla Bamse oxå, det är deras hund för er som inte vet.

Igår när vi va hos Ronja 2 så tyckte vi det luktade skit äckligt i hennes trapp, vi hade alla möjliga gissningar på vad det kunde va och svaret på vad det verkligen va fick vi idag - ett lik blörk säger jag bara, lite äckligt. Nån gubbe som bodde i en av lägenheterna hade dött och det tog ett tag innan någon upptäckte det, minst 2 dagar iaf.

Nu ska jag hoppa i säng så att jag kommer upp på morgonen i morgon för jag börjar redan klockan 6, hemskt jag vet men vad gör man, man måste ju jobba iaf

T.I. Ft. Justin Timberlake - Dead and Gone

 
Chorus:

(Justin Timberlake):
Ooooooo
I've been travelin
On this road to long
Just trying to find
My way back home
The old me
Is dead and gone
Dead and gone
Ooooooo
I've been travelin
On this road to long
Just trying to find
My way back home
The old me
Is dead and gone
Dead and gone

(T.I.)
Ever had one of dem days
U wish woulda stayd home
Run into a group of niggas
Getting they hate on
U walk by
They get wrong u reply
Then shit get blown
Way outta proportion
Way past discussion
Just u against them,
Pick one then rush em
Figure u get your hair?
That next
They don't wanna stop
There now they bussin
Now u gushin, ambulance
Rushin u to the hospital
With a bad concussion
Plus ya hit 4 times
Plus it hit ya
Spine paralyzed waist down
Now ya wheel chair bound
Nevermind that now
U lucky to be alive,
Just think it all started u
Fussin with 3 guys
Now ya pride in the way
But ya pride is the way u
Could fuck around
Get shot die anyday
Niggas die
Every day all over
Bull shit dope money dice
Game ordinary hood shit
Could this be
Cuz of hip hop music
Or did the ones
With the good sense
Not use it
Usually niggas
Don't kno what to do
When their back
Against the wall
So they just start shootin
For red or for blue
Or for blo I guess,
From Bankhead
Or from your projects
No more stress,
Now I'm straight,
Now I get it now I take
Time to think,
Before I make mistakes
Just for my familys sake
That part of me left yesterday
The heart of me is strong today
No regrets I'm blessed to say
The old me dead and gone away.

(Chorus:)

(T.I.)
I aint never been scared,
I lived through tragedy
Situation coulda been dead
Lookin back at it
Most of that shit
Didn't even have to happen
But u don't think about it
When u out there trappin
In apartments hangin
Smokin and rappin
Niggas start shit didn't
Next thing ya kno we cappin
Get locked up
Then didn't even get mad
Now think about damn
What a life I had
Most of that shit
Look back just laugh
Some shit
Still look back just sad
Maybe my homboy
Till be around
Had I not
Hit the nigga
In the mouth that time
I won that fight, I lost that war
I can still see my nigga
Walkin out that door
Whoda thought I'd never see
Philant no more
Got enough dead homies
I don't want no more
Cost a nigga his job,
Cost me more
Ida took that ass-whoopin
Now for sure
Now think before I risk my life
Take them chances to get my stripe
A nigga put his hands on me alright
Otherwise stand there
Talk shit all night
Cuz I hit you, you sue me,
I shoot you, get locked up, who me?
No more stress, now I'm straight,
Now I get it now I take
Time to think
Before I make mistakes
Just for my familys sake
That part of me left yesterday
The heart of me is strong today
No regrets I'm blessed to say
The old me dead and gone away.

(Chorus:)

(J.T.)
I turn my head to the east
I don't see nobody by my side
I turn my head to the west
Still nobody in sight
So I turn my head to the north,
Swallow that pill
That they call pride
The old me is dead and gone,
The new me will be alright
I turn my head to the east
I don't see nobody by my side
I turn my head to the west
Still nobody in sight
So I turn my head to the north,
Swallow that pill
That they call pride
The old me is dead and gone,
The new me will be alright

(Chorus:)

Härlig dag

Har haft en riktigt mysig dag faktiskt, eller ja den började rätt segt för jag va sjukt trött i morse och så va det ganska kallt klockan nio när jag började jobba. Kunde sluta redan klockan 17.00 idag för jag tjänade in timmar igår och valde att gå tidigare idag istället ju.

Efter jobb åkte jag och hämtade Ronja för vi skulle till Oj och handla hundmat sen körde vi hem till den andra Ronja och hämtade upp henne + en annan tjej som heter Malin. Stack och käkade pizza sen hem till Ronja 2 och snacka lite skit ett tag. Riktigt trevligt och mysigt framför allt med massa tjej snack.

Nu e jag hemma igen och vet inte riktigt vad jag ska göra, saknar Billy ENORMT mycket, det e faktiskt ganska tråkigt utan honom. Han får mig alltid att le, går inte att va sur på honom en längre stund heller för den delen.
Vi har snart varit tillsammans i 1 år och 3 månader och så lite som vi bråkat under denna tiden, så lite har jag aldrig bråkat med någon jag varit tillsammans med. Klart att även vi bråkar nån gång då och då men det är sjukt sällan vilket iofs är väldigt bra. Får hoppas att det alltid kommer att vara så.
Tror dock det kan bero på att vi accepterar & älskar varandra för dom vi är. Lev & Låt Leva som det så fint heter

Snabb dag

Denna dagen har gått oväntat fort faktiskt, trodde den skulle gå sjukt långsam och vara mega tråkig men nej då det blev i princip tvärtom, har väl inte haft skit kul men det har iaf inte varit tråkigt.
Varit duktig som fasiken på jobb och tack vare det kan jag sluta 4 timmar tidigare i morgon, sparade timmarna till i morgon. Vill hellre sluta tidigt på söndag för det finns inte så mycket att göra då.

Har pratat en massa med älsklingen idag, eller inte en massa men flera gånger. Vill bara ringa honom hela tiden för jag saknar honom så himla mycket. Riktigt jobbigt att behöva va ifrån varandra så här och vi kommer inte ses förrän nästa helg.  Blir en massa mys med Sessan istället vilket aldrig e fel

Träffade på Kenais mamma idag, Kira. Så himla söt e hon, kände igen henne direkt och hon kände igen mig. Hon blev helt till sig och skulle slicka mig i huvudet en massa, söt nöt. Kommer ihåg när vi hämtade henne och Kenai, hon va så rädd lilla stackaren, verkligen en helt annan hund nu.

God lördag morgon

Uppe i tid idag, ska vara på jobb om en halvtimme. Fy fan idag e det 11 timmars pass, att jobba helg över huvud taget suger. Dock tyckte jag bättre om vårt förra schema som vi hade för detta nya suger balle.

Ät så trött i huvudet alltid, antagligen för att jag hela tiden känner mig stressad p.ga det här med nytt jobb för att kunna flytta.... Måste ske något snart, verkligen snart.

Tvätt & hemma slapp

Håller på och tvättar men är alldeles strax klar, väntar bara på att det sista ska torka.
Annars har jag inte gjort ett skit idag, bara legat i sängen, vaknat somnat vaknat somnat......
Älsklingen har hittat världens finaste lägenhet och hade jag bara haft ett jobb i danmark så hade det inte varit några problem, då hade vi bara kunnat köpa den men nej....
Just idag känner jag mig lite nere och då känns det oxå som om jag aldrig kommer få nått jobb i DK
Ska äta lite lassage och kolla på ett ghost whisperer avsnitt.

Solstrålar

Undebart att vakna upp till solsken, har iofs varit fint väder nu hur länge som helst men man tröttnar aldrig på att vakna upp till sånt här väder.
Duschen är redan avklarad och tandborstningen, nu ska jag bara komma på vad jag vill ha på mig för kläder idag sen bär det av mot väla.
Ska dit med Ronja, vi kände att vi behövde hitta på något och väla är alltid en säker vinnare för även om man inte har pengar till att köpa nått så är det kul att sitta och glo på folket som går runder där.
I eftermiddag e det jobb igen, är ledig i morgon men jobbar sen hela helgen *suck*

I morgon ska jag åka och hälsa på Ann och lilla bebisen, har inte hunnit hälsa på dom än och dessutom ville jag inte klampa in hos dom så fort hon kom hem från BB, man vill ju helst ge dom lite tid att hinna installera sig med den nya familje medlemmen.

Idag e en bra dag

Jag känner det ända ut i fingerspettsarna, idag e en bra dag. Det är ingen speciell anledning, inget speciellt som har hänt eller ska hända idag utan det bara känns som en himla bra dag.

Känner på mig att det börjar närma sig, snart kommer det att hända något det är jag bombsäker på och jag kommer kunna flytta över till min älskling. Sitter ofta och drömmer mig bort nuförtiden har jag märkt. Om hur det kommer va när jag bor i Köpenhamn. Klart är det även en skrämmande tanke för det är något helt nytt och okänt.
Vist Köpenhamn ligger rätt så närma men det är ändå ett helt annat land och vem skulle inte tycka att det är lite skrämmande men mest av allt känns det roligt och spännande.
Älskar min Billy <3

Polarkreis 18 - Allein Allein

Har förälskat mig i denna låten och videon passar så bra till låten


he's living in a universe
a heart away
inside of him there's no one else
just a heart away
the time will come to be blessed
a heart away
to celebrate his loneliness
wir sind allein
allein allein
allein allein
allein allein
allein allein
we look into faces
wait for a sign
wir sind allein
allein allein
allein allein
a prisoner behind the walls
a heart away
wants to lead his universe
just a heart away
the time has come for us to love
a heart away
to celebrate our loneliness
wir sind allein
allein allein
allein allein
We look into faces
wait for a sign
wir sind allein
allein allein
allein allein
allein allein
sind wir allein
allein allein
wir sind allein
allein allein

Händelserikt....

Ja idag har verkligen varit tvärtemot gårdagen, det har hänt en massa hela dagen från morgon till kväll.
Gick upp halv nio för jag skulle va på bilbesiktningen tjugo i tio för ombesiktning. Det gick mega snabbt, tog inte ens 5 minuter sen körde jag hem till Ronja.
Vid halv elva typ så begav vi oss upp till Varberg och spenderade några timmar där innan vi körde hem igen. Va nog hemma vid 18 tiden typ. Satt och snackade lite skit innan jag drog hem för 3 vänner skulle komma på en kopp kaffe, dom körde för ca 20 min sen.
Är helt slut i huvudet nu känner jag, e inte van vid att ha så mycket på gång på 1 dag längre.

Ska slänga mig i sängen och slappa till några avsnitt ghost whisperer, ovanligt eller kanske inte =P
Jobb i morgon igen men inte förrän på eftermiddagen vilket känns riktigt skönt.

Händelselös dag

Idag har det inte hänt allt för mycket, kollat en massa avsnitt av ghost whisperer och så har jag jobbat fram till klockan elva ikväll.
Nu e jag hemma igen som ni säkert förstår och ska hoppa i säng och glo på några fler avsnitt.

Grattis till Uno & Ronja idag båda två blir 1 år äldre idag, dock med ganska stor ålderskillnad mellan dom =)

I morgon ska jag upp ganska tidigt för jag ska besikta bilden på morgonen sen ska vi åka upp mot Varberg.
Hörs mer i morgon, har ont i huvudet så ska lägga mig nu.

Utan pengar = tråkigt

Så tråkigt när man inte har pengar, speciellt nu när det e så fint väder för allt som man gör kostar ju pengar. Jag har dessutom lite svårt för att komma på vad man kan göra här i Köpenhamn på en söndag eftersom jag inte känner till en massa här.
Håller dock på och tvättar så nått får jag ur denna dagen + jag har kollat på en himla massa ghost whisperer avsnitt, vet inte varför men jag älskar den serien, antagligen för det har massa med det övernaturliga att göra och jag har alltid varit fachinerad av sånt.
Grannarna här runt omkring vaknar verkligen till liv så fort solen lyser, alltid annars är det typ knäpp tyst här runt omkring men man kan verkligen märka att våren har kommit & sommaren är på väg för folk spelar musik till höger och vänster.

Har beställt Billys födelsedagspresent, hoppas bara inte det blir nått krångel nu. Vet dock inte hur jag jobbar den dagen han fyller år, får kolla upp det för eftersom han fyller 30år så vill jag gärna va med honom. Han fyller ändå jämt lixom.

Linas födelsedag

Idag e det ingen vanlig dag för idag e det älskade Linas födelsedag. Ringde innan och sjöng lite för henne, vet inte om jag kan säga att hon va värd det för det kan tas som en förolämning eftersom jag sjunger så dåligt men om man bara tänker på själva handlingen så kan man ju säga så.
Hoppade runder i sängen som en galning när jag sjöng oxå, snacka om inlevelse.

 
Linas bästa foto posé


Lina i sin favoritmiljö, helt i trance


så här glad e Lina för att hon fyller år

 

Bauhaus och fint väder

Idag har jag och älsklingen varit på Bauhaus, köpte ny toalett sitts och ett dusch drapperi synd bara att vi glömde köpa dom där öglorna som ska sitta i i drapperiet så att det kan hänga på duschdrapperi stången. Billy får köpa det här i närheten nu någon dag i veckan.

Riktigt underbart väder har det varit idag oxå och vi har varit ute lite iaf, synd bara att ingen av oss har några pengar så att vi kan hitta på nått. Blir väl bättre snart får jag hoppas.

Har suttit och kollat på husbilar, för uthyrning, nu i veckan också. Vi ska ju till VuuV festivalen nu i sommar och har tänkt att hyra en husbil så man har ett ordentligt ställe att sova på. Jag klara verkligen inte av tält och jag måste ha någonstanns där jag kan sova ordentligt. Blir även lite bättre ljud isolerat i en husbil än vad det hade blivit i ett tält.

Monster vs Aliens



Va och såg denna filmen igår kväll, fick sånna ur snygga 3D brillor till. Har tagit foto på mig & Billy när vi har dom på oss men jag har tyvärr ingen sladd så att jag kan ladda över bilderna här så får göra det när jag e hemma igen.
Hur som helst så va filmen faktiskt riktigt rolig och 3D.en va skit cool, ska verkligen se fler sånna filmer. Den nya Ice Age som kommer nu till sommaren kommer dom oxå visa i 3D
Vi fick behålla dom fina 3D glasögonen, betalade ju extra för dom, så jag och Billy ska ha dom som solbrillor i sommar haha

Lathet men ändå lite abitiös

Har inte gjort allt för mycket igår & inte heller idag men e man ledig så har man väl all rätt till att slappa.
Har dock varit duktig och skickat in en himla massa ansökningar till en massa jobb så nu vore det ju fan om jag inte fick nått positivt svar.
Senaste timmen har jag spenderat med att leta efter present till Billy, han blir ju 30 den 10 maj och vill gärna vara ute i god tid så att jag e säker på att jag hinner få hans present/-er innan han har födelsedag.

Älsklingen sitter & spelar det nya Crysus spelet på sin data, äntligen fungerar hans data igen som den ska och han e ju så klart överlycklig.
Ikväll ska vi kolla på bio, Monster vs. Alien 3D Ska till en mega stor biograf så jag längtar sjukt mycket men det är inte förrän kvart i sju. Vad jag ska göra tills dess vetitusan, slappa lite till kanske

Utbildning med övernattning

Är nu hemma efter att ha spenderat 2 dagar i Malmö för vi har haft utbildning inom jobbet. Fick sova över på hotel 1 natt och jag som älskar hotel va ju helnöjd, trist att det bara blev 1 natt dock för jag hade gärna stannat lite längre.
Har dock varit ett skönt avbrott från vardagen i arbetet och det har varit väldigt intressant enda som jag sakna va nog mer den här praktiska biten om hur man ska göra här och där o.s.v

Ska bara packa min väska här hemma nu och sen ska jag köra mot Köpenhamn och va där till på måndag, ska bli såunderbart att ha flera dagar med älsklingen för han e ju oxå ledig eftersom det är påsk helg där över i DK.
Ser dock inte fram emot bilturen ända till Köpenhamn just nu för jag känner mig helt slut i huvudet efter att bara ha suttit och lyssnat i 2 dagar.

Skulle egentligen på fest ikväll men det blir inget av det för ekonomin sviker lite, bättre att va säker på att man har pengar så att man klarar sig hela månaden ut än att man får leva på luft och vatten den sista veckan innan löning.

Mamma & Uno har åkt till Egypten idag, hoppas verkligen dom får en underbar resa. 


Skit bra dag

Har haft en mega bra dag än så länge, visserligen har jag bara jobbat men det har gått snabbt och lätt. Helt underbart när solen lyser som den har gjort idag man blir ju på så himla bra humör.

I morgon åker vi till Malmö med jobbet på morgonen sen stannar vi där till onsdag, vi ska på utbildning där och eftersom det vara 2 dagar så sover vi över på hotel där så att vi slipper åka fram & tillbaka. Kommer att bli så najs, jag är ju helgalen i hotel.

Ska tvätta senare ikväll men nu ska jag äta lite av lasangen som jag gjorde igår, as god BTW och så ska jag slappa i soffan.

Glömde förresten berätta att jag & Billy även såg slumdog millionair i lördags, grymt bra filmen. Alla borde se den och den förtjänar verkligen alla de oscars som den har kammat hem


Har inte haft lust

Ledsen för dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft någon lust alls att sitta vid datan och heller ingen ork. Har varit lite nere i helgen men det blev faktiskt bättre igår eftermiddag/kväll och idag har det varit helt okej.

Tittade på Will Smiths nya film innan, Seven Pounds, sjukt bra film & kan verkligen rekomendera andra att se den. Måste dock varna att ni antagligen kommer böla ögonen ur er. Det är helt sjukt vilken bra skådespelare Will är, blir aldrig besviken när jag ser en film med honom.

Billy kom hit igår vid lunch tid sen gjorde vi inte mycket mer än spelade, han på sitt PS3 och jag på mitt DS. Ska bara göra slut på den sista bossen sen e jag klar med Zelda.
Det kommer komma ett nytt Zelda spel, riktigt glad blev jag när jag fick höra det och sen kommer GTA oxå till DS eller om det kanske redan har kommit, iaf så ska jag köpa det oxå.

Har lite ont i min mage idag,har haft ont i magen lite från och till nu ett tag och jag va hos läkaren förra veckan men de sa att allt ser ut som det ska, får hoppas det går över av sig själv snart annars får jag sticka dit nästa månad igen.


Spin me right round

Vilken version tycker ni bäst om?






Saknar älsklingen & köpenhamn

Usch, vill verkligen inte va i Helsingborg för tillfället, vill va med min älskling och vill vara i mitt älskade Köpenhamn. Blir rätt mycket tjat om det från min sida men börjar bli riktigt trött på det här nu att behöva åka fram och tillbaka hela tiden, att inte få komma hem till min ängel varje dag.
1 år & 2 månader idag btw =)

Har varit uppe ganska tidigt idag för jag har hållt på och tvätta och mellan varven har jag letat efter fler jobb. Ska slänga mig i sängen en liten stund och kolla på vänner innan jag ska iväg och jobba igen. Samma tråkiga tid idag igen, shit verkligen ett positivt inlägg det här ju ;-)

RSS 2.0