Ganska behaglig dag!

Är nu hemma från jobb och det gick faktiskt ganska bra, trots att det va röd dag och inte fullt så måga bilar ute som det brukar så lyckades vi finna en hel del och lärlingen som jag haft med mig idag är riktigt duktig och var även ett riktigt trevligt sällskap. Vi ska köra tillsammans i morgon oxå sen ska han nog få köra själv from nästa vecka.

Brian & Mads är här på besöka. Billy & Mads sitter och spelar Wii Sports Resort och det är riktigt kul att titta på dom för dom ser inte kloka ut när dom håller på med alla sina rörelser, Mads har verkligen ingen kondition till det märker jag för han flåsade som en gallning innan efter ett paddlings race som dom hade.


God mitt i natten typ

Har nästan precis vaknat och är i gång med att slänga i mig lite frukost. Ska iväg och jobba, har helgen denna veckan oxå så tio-tjugo över sju nått ska jag köra mot Helsingör.

Bion igår va jätte mysig tyckte jag. MJ filmen va jag nöjd med, tycker inte riktigt man kan bedömma om den va bra eller dålig för det e ju ändå en dokumentär om förberedelserna inför hans slut show och jag tycker ändå att den va ganska bra gjord. Hade gärna hört lite mer av Michael när han snackar för jag har alltid tyckt om hans röst, den är på nått vis lugnande och trygg. Tyckte synd om de dansare & musiker som hade sett fram emot att få göra den här showen med Michael men så blev det ju aldrig av fast dom har ju iaf fått träffa han i verkligheten och dansat en del med honom när dom har tränat så tror ändå att dom känner en vis glädje över det. Va man ett fan av MJ så tycker jag man ska se filmen.

Tolv timmars pass både idag & i morgon och så ska jag ha en lärling med mig hela helgen. Blir lite trevligare att jobba när man har sällskap + jag slipper att köra för han ska få köra båda dagarna för att lära sig att hitta bättre.

Vann förresten den andra budgivningen oxå på 3 korsett linnen, endast 299kr sen tillkommer lite frakt oxå, tror att det va 50 kr men tyckte ändå det va riktigt billigt för det är ändå 3 st linnen. Hoppas nu dom sitter snyggt på men det tror jag nog.


Hemma & ska äta

Har precis hämtat Billy från jobb & e nu hemma igen för att äta sen ska vi som sagt iväg igen och kolla på Michael Jacksson - This is it!
Glädjer mig riktigt mycket till att se den, kan fortfarande inte fatta att han e död.

Hittade inga stövlar som jag riktigt gärna ville ha så när jag kom hem så beställde jag ett par billiga över nätet som ändå är okej och skulle jag hitta ett par som jag verkligen vill ha så kan jag ju köpa dom då.
Väntar på att en auktion ska ta slut oxå på tradera, hoppas jag får dom linnena oxå för det hade varit skit snyggt till mina jeans.

Billy har lämnat papperna på 5 olika lägenheter till vår bankman (kvinna) så nu ska hon se vilken/vilka vi har råd till sen kan vi åka ut och titta på dom. Hoppas bara det går snabbt nu för jag vill verkligen verkligen flytta nu.


Fixa & dona

Älsklingen har inte bara väckt mig en gång idag utan 2 gånger men jag har somnat om båda gångerna. Vaknade av mig själv nu för 15 minuter sen och tänkte att nu fick det va nog med sovandet för jag har en del att göra idag.

TODO LIST FÖR DAGEN:

* Köra till tandläkaren & hämta nya räkningar

* Hämta ut bio biljetterna till Michael Jacksson - This is it!

* Leta efter varma & goa vinter stövlar

* Hem & tvätta

*Vinna en budgivning på tradera

* Iväg och kolla på MJ filmen på bio kl 19.00

Förutom detta så ska jag oxå hinna äta mellan varven och jag insåg precis att jag inte har så många timmar på mig att hinna med allt, knappt 7 timmar ju, bäst att jag skyndar mig.
Hoppas jag hinner oxå hinner med att blogga lite idag men det kan jag nog ha tid med när jag tvättar....om jag nu hinner det.


Ny byxor

Vann budgivningen på ett par nya jeans igår kväll på tradera, kostar mig endast 280 kr. NU ska jag bara ut och finna ett par varma vinterstövlar. Vill helst inte ha uggs för alla har det men får se om jag kan hitta några andra snygga som inte e allt för dyra.


Bild lånad från annonsen på tradera

Nu ska jag sova lite till så fort älsklingen har gått till jobb, han väcker alltid mig =)


Nytt linne från Kan dee

Har klickat hem ett nytt linne från bloggaren Kan dee. Hon designar dom själv och är grymt duktig, va bara tvungen att ha ett av linnena, blir skit snyggt till jeans eller leggings.


Bild lånad av Kan dee

Lägenhet ändå

Efter många om och men, disskusioner fram och tillbaka har vi enats om att det blir lägenhet i stället. Det ger oss ett par år på oss att betala av lite lån så kan vi istället köpa det huset som vi verkligen vill ha om några år istället för att nöja oss med ett hus som vi inte egentligen ville ha men som vi fick nöja oss med.
Har suttit och kollat på lägenheter på amager och där finns riktigt många som är mega fina och inte speciellt dyra och hyran är oxå rimligt låg så det här ska nog gå bra. Får bara hoppas vi får en bättre person som behandlar vår ansökan när vi väl bestämt oss för vilken lägenhet vi vill ha för hon som vi haft nu som behandlat vår låneansökan till hus är helt värdelös.
Nu kom älsklingen hem, hörs senare =)


En del nyheter gör en så glad

Satt precis och kollade igenom nyheterna på aftonbladet och nått av det första jag ser och läser är om en varg som fastnar innanför grillgallret på en bil. Föraren och passagerarna i bilen tror först vargen dör när den kolliderar med bilen men 96 mil senare när det är tillräckligt ljust för att kolla bilen stannar dom och ska kolla då ser dom att vargen sitter fast bakom grill gallret på bilen.


(Bild lånad från aftonbladet.se)

Konstiga drömmar

Jag drömde inatt om att jag hjälpte till eller va inblandad på nått sätt i ett bankrån och att polisen hela tiden letade upp och och ville prata med oss. Lite jobbig kännsla det va, vaknade upp med en känsla av obehag.
Satt & pratade lite med älsklingen innan han skulle på jobb sen somna jag om igen. Nu ska jag snart köra och hämta honom på jobb, ska ju iväg och titta på ett hus idag =)
På torsdag får vi förhoppningsvis svar från banken, håll nu tummarna för oss.

Hus titt

God sen kväll =) Hoppas ni har haft en bra dag, själv har min dag varit bra. Inget speciellt som hänt men har haft ett bra humör hela dagen.
I morgon ska vi titta på hus kockan elva på pretoria alle ska bli skit kul att få komma ut och se på mer hus. Har sagt till gubben att han ska boka visning på några andra oxå.
Håller för övrigt på att läsa en bok som jag hoppas på kommer hjälpa mig sluta röka, japp ni hörde rätt, är trött på det här rökandet och helt ärligt det finns inga fördelar med att röka.

Väckt

Blev väckt av min kära man nu i morse. Det va inte med meningen han gjorde det, jag brukar vakna när han e uppe så tidigt sen när han går till jobb brukar jag lägga mig ner och somna om igen.
Har inte orkat eller haft tid att skriva i bloggen nu i helgen för jag har jobbat hela dagarna men det har ju ändå inte hänt nått speciellt i helgen så ni har inte missat nått.
Ny vecka nya tag, hoppas på svar från banken denna veckan men det borde vi ta mig tusan få. Måste ringa till min bank här i danmark och fixa så att jag kan föra över pengar till utlandet, till mitt svenska konto.
Förutom det så e det bara jobb som står på schemat idag.
Bokade förresten bio biljetter igår till Michael Jacksson - This is it, börjar ju gå på bio nu på onsdag ochvi ska gå och se det på fredag.

Flickan som lekte med elden



Har precis kommit hem från bion, sg flickan som lekte med elden och den va helt okej inte lika bra som 1:an dock men det är det ingen film som är. Alltid när det är sån serie med filmer så är 1:an alltid bäst dock tycker jag att den är värd att se.
Jag glädjer mig mest till att se New Moon dock och nu är det mindre än 1 månad kvar tills den har premiär.
Ska hoppa i säng nu för ska tidigt upp i morgon, tillbaka till arbete och tillbaka till verkligheten, sov gott

Makrill mackor

Hoppas ni har sovit gott, jag har sovit alldeles för mycket den senaste tiden så jag e trött hela tiden.
Drömde nått riktigt konstigt om att nån liten flicka ramla av båten och jag hoppade i efter henne och räddade henne. Helt konstigt men efter den drömmen vaknade jag upp och kunde inte somna om igen.
Ska ner och köpa smör nu så att jag kan äta frukost, makrill i tomatsås och majonäs *mums*
Ikväll ska jag och gubben kolla på bio, han hade bokat bio biljetter till oss.

Farligt att skala potatis

Hade köpt en ny potatis skalare och skulle igång med att skala potatisen men istället börjar jag skala mitt finger vilket gjorde sjukt ont och det blödde riktigt mycket. Tur att man hade första hjälpen nere i bilen, sprang ner och hämtade den fick plåstrat om mitt finger och kunde gå igång med potatis skalningen


Bedövad

Jag är bedövad i hela över käken så jag kan inte snacka ordentligt, kan heller inte äta,dicka eller röka. Försöker jag smila ser jag ut som en idiot. Snacka om att det känns obehagligt men nu har jag iaf fått gjort det och det gjorde heller inte ont hoppas dock bedövningen släpper snart för jag är mega hungrig.
Ska slappa framför tv:n nu ett tag, hörs senare.

Uttåkad & trött

Jag bara sover och sover, vist behövs det när man e sjuk men det är oxå för att jag är så himla uttråkad, finns ju absolut inget att göra.
Förresten kommer det inte bli det huset vi ville ha så det kan vi glömma. Varför kan man inte bara va miljonär så man slipper ha den huvudvärken.
Ska sticka ner till affären och köpa frukost nu för som vanligt finns här inget att äta.

Sovit ut

God middag allihopa. Idag har jag verkligen fått sova ut, eller jag har iaf sovit länge men jag har iofs vaknat ett antal gånger för att jag har hostat och sånt. Min röst e fortfarande helt fucked up, ganska jobbigt eftersom jag älskar att prata men kan inte riktigt prata ordentligt för man kan inte riktigt höra alla ord som jag säger.
Ringde chefen igår kväll för att prata med honom, först kunde jag inte ens få fram ett hej utan fick prova 3 gånger och säga det innan han hörde mig. Vi kom fram till att jag blir hemma idag och i morgon oxå sen e jag ändå ledig torsdag och fredag, lördag & söndag hoppas jag att jag kan jobba för det e så himla tråkigt att bara sitta hemma och inte ha nått att göra.

Både jag & Billy går på lite halv depp för vi e så oroliga för det här med huset. För det första väntar vi på svar från banken så vi oroar oss för hur mycket vi kommer att få låna och om det nu skulle va okej så oroar vi oss för om nån kommer buda över oss på huset. Den här oron är riktigt jobbig, man får ingen ro och vet inte vad man ska göra. Ska ringa min kära man nu och höra hur det e med honom idag.

Grinig

Känner mig jätte grinig & lätt irriterad idag. Vill att Billy ska komma hem från jobb så jag kan mysa lite, känner att jag behöver kramas en massa idag.

Har glömt att berätta att min kompis Therese och hennes kille fick en son för snart 1 månad sen och han är bara för söt. Har dock inte fått se honom i verkligeheten än men har sett masa bilder på honom och man bara smälter när man ser honom. En liten guldklimp


Grattis ännu en gång gumman.

Tappat rösten

Allt hostande har gjort att jag tappat rösten, tror iaf att det e på grund av det för jag har inte hållt på och gapat och skrikit nått har heller inte speciellt ont. Min hosta håller oxå i sig, 3:dje veckan nu.
Har tänkt att jag ska palla mig ner till läkaren och kanske få nån ordentlig host medecin men det blir nog inte idag för känner mig helt färdig idag.

Drömmde om huset som vi kollade på sist igår. Huset va vårt och vi bodde där men så vakna jag så klart och insåg att det bara va en dröm =( Klockan va någon stanns mellan 2 - 3 på natten när jag vakna och vaknar upp med kännslan av att jag nästan inte får luft och det va ju inte så konstigt eftersom jag va helt täppt i näsan och as torr i munnen. Satans förkylning kan det inte bara försvinna.


Hus titts maraton

Har precis kommit hem efter en fullspäckad dag med massa hus tittande. Första huset vi kollade på idag var klockan 10.00 och sista huset vi kolla på va kl 15.30
Så fort vi hade kollat klart på ett hus körde vi vidare till nästa, har totalt tittat på 7 hus idag och vi har både blivit besvikna, positivt förvånade och förälskade. Förälskade blev vi i det sista huset vi va och tittade på, så fort vi klev in i hallen så fastnade vi för huset, vi hade inte ens hunnit se hela huset förrän vi båda sa att det e detta huset vi vill ha. Lite jobbigt att vi förälskat oss i huset direkt för titt när man riktigt gärna vill ha nått så får man inte det så blir man bara mega ledsen. Jag sa till Billy innan att om vi inte får det huset så kan jag garantera att jag kommer att böla för så mycket tycker jag redan om huset.
Billy fastnade oxå för det huset och han känner mega oro nu för att vi inte skall få det. Vi fick båda kännslan att "this is it, this is the house" och den kännslan fick vi inte med nått annat hus som vi titta på inte ens det helt nybyggda huset fick vi den kännslan, vist va det nybyggda huset mega fint och så men det kändes bara inte som om det va "vårt hus"
Hoppas verkligen att vi får detta huset, ni får hjälpa oss på traven och hålla alla tummar, fingrar och tår så att vi får lite lycka med oss så kanske det ändån blir vårt.

Födelsedagsfesten i fredags för Kaspar var jätte trevligt, hade verkligen mega skoj. Dansade som en galning hela kvällen och där va bara en hel hög med underbara människor, helt perfekt med andra ord. Kan dock säga att både jag och Billy va helt slut efteråt så hela gårdagen låg vi bara och slöade i sängen. Ska man oxå få lov att göra ibland ;-)
Nu ska jag in titta på huset igen här på nätet och drömma mig bort lite grann *hoppar, hoppas, hoppas.....*

Övernattning i Sverige

Sov hos mamma inatt i mitt gammla rum, va faktsikt riktigt mysigt och jag somnade förvånadsvärt fort trots att jag inte hade nån tv att titta på. Sessan är nog lite sur på mig för att jag ha lämnat henne där för hon ville inte alls sällskapa med mig.
Har precis kommit hem, ska göra ve mig inför ikväll. Lite stressade e vi för vi ska vara där halv 6 och vi har båda precis kommit hem. Billy står i duschen nu och jag ska in efter honom men hade lite tid att skriva några rader här innan.
Haha Billy står och sjunger väldigt dåligt i duschen men det e sött.
Överrasknings födelsedagsfest e det vi ska på ikväll och det kommer säkert bli mega trevligt för det e många man känner som ska dit. Hoppas ni får en trevlig kväll, kram

Ballerina Pepparkaka

Är riktigt stolt över mig själv att jag kom igång med tvätten och är för tillfället i full gång med det. Vaknade innan klockan ringde oxå så jag kom igång lite tidigare än vad jag hade trott att jag skulle.
Håller på att kolla runt på fler hus och där finns skit många som ändå ser riktigt bra ut men inte är allt för dyra. Har redan bokat 2 hus visningar på söndag och nu hitta jag ett 3:dje som har öppet hus som vi oxå kan köra och kolla på, blir hustitt delux på söndag.

Tycker ni om Ballerina?....Bra....Tycker ni om Pepparkaka?....Ännu bättre ...då måste ni bara prova Ballerina pepparkaka för den är svinigt god och beroendeframkallande, verkligen jul stämmning på dom, kanske lite tidigt men gud så gott.




Hustitt

Hustitten idag gick bra, huset va helt okej men det visa sig att ägarna till huset vägrar att gå ner i pris och vi ville inte riktigt ge så mycket som det stod ute för så vi tittar vidare istället. Ska titta på 2 andra hus på söndag och Billy har skickat förfrågan om hustitt på en del andra hus.
Hann ner till skatten i HBG idag innan jobb och fick lämnat in mina papper om efternamnsbyte och giftemål så att det blir registrerat i Sverige oxå =)
I morgon MÅSTE och SKA jag tvätta, har ju inte fått gjort det än så det är sista chansen i morgon för denna veckan för vi behöver en del av de kläderna som ligger i tvätten till på fredag och jag kommer inte hem i morgon efter jobb för jag sover hos mamma då eftersom jag bytat skift på fredagen och ska börja tidigt på morgonen.
Ska få träffa min älskade katt Sessan, har inte sett henne på mega länge och jag saknar henne så himla mycket. Vill bara att vi ska få vårt eget så att jag kan få hem min älskade lilla sessa.
Nu ska jag bädda ner mig, är mega trött och känner mig lite slö. Förkylningen är rätt bra på att matta ut en.

Dålig planering

Min kära man är nog den sämsta ever på att planera och han har sjukt dålig koll, får nog ta och dra han i örat lite så att han skärper sig ordentligt. Sätta spel förbud tills han lär sig haha.
Har precis kommit hem nästan, fick värsta host attacken på båten så jag va tvungen att gå in på toaletten och hosta för det blev bara pinsamt till slut för det tog ju aldrig slut.
Är spänd inför hustitten i morgon, hoppa verkligen att vi tycker om det lika mycket i verkligheten men det tror jag faktsikt. Har det på känn.

Ingen tvätt

Blev inget tvättande idag, får ta det i morgon eller på torsdag förmiddag. Orkade helt enkelt inte ta mig samman tidigare.
Nu ska jag köra mot helsingör för att ta färjan över för jag måste som sagt hinna till skatteverket och få ändrat mitt efternamn.
Hoppas ni får en trevlig dag =)


Intriger - nej tack

Sjukt att intrigerna börjar direkt så fort den personen kommer in i någons liv igen så börjar det. Vist kommentarerna kommer inte från den personen men att intriger uppenbarligen förföljer människan.

Har tänkt en hel del på hur jag ska hantera en viss situation när den kommer att uppstå och jag har kommit fram till att så klar kommer jag att acceptera det för det är ändå min bästa vän och jag tycker det är så man gör. Har bara varit svårt eftersom jag har en annan vän att tänka på men om hon är en riktigt vän så kommer hon förstå min situation och acceptera det hon med.

Dags att tvätta lite här hemma, behövs verkligen sen har jag tänkt att köra lite tidigare till Sverige för jag måste in på skatteverket och ändra mitt efternamn där oxå. I morgon e det äntligen hus titt och jag hoppas verkligen vi kommer att ha det huset innan jul så vi kan fira vår första jul där.


AjAjAj

Har ont ont ont =(
Det va som tur va ingen tand som hade gått av men det va däremot en bit tandsten som satt mellan tänderna som hade åkt av och jag hade en hel del kvar vilket jag fick bortrensat. Gjorde så himla ont att jag började gråta, tyckte mega synd om mig själv. Fick bedövning, hon sprutade in det på flera ställen och nu har jag ont både där hon bedöva och där hon gjort rent. Har precis tagit 2 panodil och hoppas att det ska hjälpa.
Ska tillbaka till tandläkaren nästa torsdag och lägga i ny fyllning för de gammla fyllningarna som jag fått gjort för länge sen är helt nedslitna nästa.

Hus titten har blivit flyttad till på onsdag istället, hoppas bara dessa dagarna går snabbt. Måste kanske ta mig till läkaren oxå och kolla upp det här med min möjliga halsfluss kanske men jag är bara så dålig på att ta tag i såna saker, så länge jag inte har feber är det väl ingen fara???

Tandläkaren

Ska snart köra till tandläkaren och japp, jag är skit nervös. Satt precis och tittade på ett avsnitt med Drew Carrey och där va b.la en tandläkare från helvete så jag är lite halvt skräckslagen nu.
Hoppas dock inte mina tänder är allt för kassa så att jag inte behöver gå dit så jätte ofta, har fan riktig tandläkar skräck. Om jag överlever så hörs i senare antagligen.


Förkylning

Denna förkylningen som jag dras med kommer ta livet av mig, näsan är tilltäppt och jag har blivit en effektiv användare av nässpray. Slemmet sitter som fastklistrat i strupen, det kliar i halsen och jag hostar så att tårarna sprutar och håller på att klökas. Har fått några märkliga prickar längst inne på tungan, ingen aning vad det är men det har väl nått med förkylningen att göra. Jag har iaf inte feber vilket åtminstonde är positivt.
Har köpt host medecin i veckan men den hjälper inte alls, känns lite hopplöst när det aldrig blir bättre.

Är förresten hemma från jylland, kom hem i natt. Födelsedagsfesten slutade tidigt och vi ville gärna hem till Köpenhamn igen, hemlängtan hade vi alla 3. Så jäkla lång resa, tar ju 3 timmar att köra och jag va ganska trött innan vi börja köra så när vi kom hem va jag helt slut.
Det var iaf mega trevligt på kalaset och det va jätte kula att träffa Billys föräldrar. Hans pappa är skit rolig, diggar honom riktigt mycket och han mamma e bara så söt och rar. Fick se massa bilder på Billy när han va liten, riktigt söt när han va bebis och det krylliga håret har hängt med honom från starten. Men han är inte alls lik sig sen han va yngre, han har verkligen förändrats sjukt mycket.

Är så spänd på vilket svar vi kommer få från banken, vet ju att vi kommer få låna nått men frågan e ju bara hur mycket. Sen är jag oxå spänd på hur huset ser ut och om vi kommer få det. Tror det men man kan aldrig va helt säker.

Jylland hela helgen

Håller på att packa väskan, vi ska ju åka till jylland idag och stanna där hela helgen. Billys föräldrar har fyllt år och ska hålla fest hemma hos dom. Är nervös som tusan för jag har aldrig mött hans föräldrar och han har ju själv inte sett dom på 2 år eller mer. Dom har inte så tät relation, den tätat familje realtionen har han med sin bror Brian som oxå bor här i Köpenhamn och han har heller inte sett dom på lika långt tid som Billy.
Billy har lämnat in papperna om låneansökan idag så nu håller vi bara tummarna men tror inte det skulle va några problem.
På tisdag ska vi kolla på ett hus som jag verkligen hoppas att vi kommer att köpa, har en sån magkänsla om att det kommer va det huset.
Ska förresten till tandläkaren på måndag, nu när man fyllt 26 och gift sig så börjar man bli gammal och tappar tänderna. Har verkligen tandläkar skräck vilket och har gjort att jag inte varit hos tandläkaren på mer än 6 år så det är nog på tiden nu.
Kommer nog inte kunna skriva nått alls när vi e på jylland för, hör & häpna, dom har ingen data och så klart inget internet. Hoppas ni får en super hyggelig weekend.


Lång dag men hyggelig =))

Har precis fått min efterlängtade dusch så nu e jag clean clean clean. Ska strax hoppa i säng för jag ska upp tidigt i morgon igen och det ska älsklingen oxå.
Har haft Ronja på besök, hon tog båten med mig över när jag skulle hem sen körde vi hem till mig och har suttit och snackat, kollat på tv.
Bonde söker fru började idag igen och ni kommer säkerligen tycka att jag är mega töntig nu men jag älskar fan det programmet. Dom e ju bara för jäkla söta dom bönderna, blir ju så varm i hjärtat när man kollar på det programmet.
Körde Ronja till Brians jobb för 1 timme sen ca, hon skulle hem till honom idag efte hon varit här men han slutade så sent så hon fick umgås med honom på jobb lite innan dom kunde åka hem till honom.
Tandborstning sen bingen =P

Chilli

Vi fick en kaffe kokare från Billys arbete, den från obh nordicas chilli serie. Den e så himla fin, nu ska vi bara få köpt allt det andra oxå som tillhör den serien, eller där finns några saker som vi inte vill ha.
Hostar och är halvt täppt i näsan, riktigt irriterande har hållt på så sedan i förgår men jag får skylla mig själv för jag plaskade runt i regnet med genomblöta skor i lördags när jag jobbade.


*host host*

Har legat och hostat hela natten känns det som, det river kliar och irriterar i min hals och jag har vaknat flera gånger av att jag börjat host. Nu har jag vaknat till liv för att jag e hungrig men måste gå ner och handla om jag vill ha nått att äta och det orkar jag inte riktigt så försöker sammla krafter.
I lördags kväll åkte vi till Hilleröd till ett discotek där, för omväxlingens skull så va vi mest tjejer och det va faktiskt riktigt kul.
Igår va man helt död och låg bara i sängen hela tiden vilket bara va mysigt för jag kunde gosa med min man hela dagen.
Nu e Billy tyvärr på arbete och jag e hemma för jag e ledig idag, börjar först i morgon och då har jag morgon passet.
Längtar så sjukt mycket tills vi köpt vårt eget hus och kan flytta in där, är så himla trött på att bo här vi bor. Det är litet. äckligt och osundt att bo här + här finns inget kök, det rev dom ner för 2 år sen och det skulle komma upp ett nytt men Walle är bara allt för långsamt och lat för att någonsin få nått gjort så det har blivit uppskjutet hela tiden.
Måste ha mat nu, hörs senare.

Många grattis

Ær helt øvervælidgad av att jag har fått så många grattulationer idag. blir så himla glad. Det ær sånna små saker som betyder så himla mycket. Tusen tack till allihopa, ni e fan guld værda. Ni har alla gjort min dag helt underbar trots att jag varit tvungen att arbeta lite.
Fick iaf min 3 fødelsedagspresent av Billy nær jag kom hem från jobb. Fick wii fit till nintendo wii, har bara hunnit prova det lite men det e skit kul. Har ju fått ett par DC skor innan av honom och så har jag fått en parfym oxå.
Mamma betalade så mycket till vårt brøllop så vi ræknade in att min fødelsedagspresent va inræknad dær och det e jag mer æn nøjd med. Hon har verkligen bara varit den bæsta mamman ever ænnu en gång.
Førresten så glømde jag att berætta att våra vittnen på brøllopet ær min mamma & Billys bror =) Dom allra allra nærmsta.
Ha en super underbar kvæll det ska jag, hoppas ni kan først vad jag har skrivit. Sitter vid brians data och han har inte svenska bokstæver.

Födelsedag

Idag e det min födelsedag och jag måste jobba hela dagen, verkligen inte rättvist men så e det med sepe tiderna som vi har. Fick ju iaf ledigt i morgon tack vare en snäll chef.
Måste skynda mig nu, hörs kanske senare ikväll.

1 1/2 timme kvar

Om 1 och en halv timme är det min födelsedag, blir hela 26 gammal år. Tycker det låter gammalt fast att det egentligen inte är det. Kanske för att jag inte känner mig så "gammal" Ska få present av älsklingen, vet inte om jag skulle få den redan ikväll eftersom jag jobbar hela dagen i morgon.
Fick förresten ledig på söndag, några av mina vänner här i Köpenhamn ville hitta på nått med mig i morgon kväll vet dock inte vad än, ska bli kul =)
Annars har jag & älsklingen gjort så lite som möjligt har bara tagit det lungt och latat oss hela dagen. Billy mådde inte alls bra i morse haha, han va riktigt fylle dålig men nu mår han bättre.
Sitter & kollar på idol och vilka som går vidare sen ska jag bädda ner mig så jag orkar jobba i morgon. Hoppas ni sover gott.

Billy & Michella Engell




Härlig dag

Igår blev verkligen jätte lyckat. Hade det så mysigt och trevligt och maten va så himla god.
Mamma överraskade med ett tal som fick mig att börja böla, det va verkligen jätte fint. Är så glad för att alla kunde komma och va med och gjorde denna dagen till ett underbart minne för mig & Billy.
Nu heter jag inte Michella Frodlund längre, nu heter jag Michella Engell =) Passar mig fint tycker jag.



WEDDING DAY!



God morgon allihopa, hoppas ni har sovit gott. Jag sov ganska oroligt men det e ju inte så konstigt =)
Ska snart hoppa in i duschen, Billy står där inne nu så jag får vänta lite men det gör inget för då har jag ju lite tid till att skriva här.
Strykjärnet som finns här är värdelöst så jag måste springa ner snabbt i en butik som ligger här på hörnet och köpa ett nytt men först måsta jag nog äta lite. Kan inte gå på tom mage hela dagen och kommer inte ha tid till att äta sen förrän klockan 5 då vi har bokat bord.
Hörs nog inte så mycket mer idag för det kommer inte finnas tid till att sitta vid datan mer men jag hoppas ni får en underbar dag och så hörs vi i morgon någon gång.

RSS 2.0