Bio & Fredagsrock

Fredag och det har regnat en hel del men det känns ändå som en sjukt underbar dag.
Jag och älsklingen startade dagen men ett dans pass, provade det nya spelet till Wii, just dance, verkligen mega kul men jävlar vad man blir trött. Därefter fick Billy mig till att prova mario galaxy vilket faktsikt var kul, jag är dock inte den stora spelaren.

Skall hoppa in i duschen om en stund, vi ska på bio ikväll och se Alice i Underlandet i 3D men först ska vi äta innan filmen. Michele & Simon ska oxå med oss och efter filmen ska vi till Tivoli och lyssna på fredagsrock. Ikväll är det Rasmus Seebach.

Har precis kommit hem från en runda i solariumet och fått mig en uppfriskande dusch. Ska ta på mig och göra mig klar så att vi sen kan sticka in mot stan. Ska fixa med nytt månadskort först sen ska vi ut och äta på fisketorv innan det e dax för bio.
Hoppas ni får en underbar fredag kväll.


Handlat & gör mat

Jag och älsklingen har precis varit en runda på fields och inne i bilka för att inhandla matvaror och annat som vi saknade här hemma. Fick oxå köpt Just Dance till wii:et så nu ska det dansas som tusan här hemma.
Håller på att göra mat till oss nu, blir kokt potatis, biffar & brunsås. Känner mig som en riktig husmor =)

Gjorde ett litet test på facebook innan om hur min och Billys baby skulle kunna se ut, vist vet att det inte är på riktigt men gud så söt den lille va. En liten Neo Engell ;-)


Slösa

Alltså nu blir jag trött på mig själv snart. Satt och kolla på mitt konto och pengarna är nästan redan slut, inte för att jag hade över mycket efter att räkningarna var betalda men jag har gått och småhandlat såna onödiga saker och det är det som gör att allt försvinner innan jag nästan hunnit få dem. Får va slut med det nu, blir bara så trött på mig själv. Vet alltså inte vad jag ska göra.
Gubben fyller oxå år snart och han ska ha present och sen är det lite annat som jag planerar till. Gud vad det hade varit skönt om jag bara hade tjänat ett par 1000-lappar mer i månaden.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, ja jag vet det är lite sent för frukost men jag vaknade väldigt sent. Va vist tröttare än vad jag trodde. Ska se om jag kan få ordnat en del saker nu under dagen. Har en ledig dag för det hade jag verkligen behov för.

To make it work

Gårdagen startade bra. Jag tog kontakt med cheferna och hörde mig för om det fanns en möjlighet för mig att bli flyttad till Malmö. Hade inte allt för stora förhoppningar men det visade sig att chefen där hade planer på att utöka med en tjänst till och att jag mer än gärna kunde få den om det var okej med min chef och det va det så om allt går som det skall så startar jag i Malmö i september. Det kommer förkorta min resetid till jobbet med 3 timmar. Istället för att ha 4 timmars resetid till jobb så kommer jag endast ha 1 timmes resetid. Känns helt overkligt, för bra för att vara sant men det är sant.

Senare på kvällen när jag och Billy snackade i telefon så höll dock allt på att gå åt helvete, hela vårt förhållande hängde på en skör tråd och jag var helt enkelt tvungen att ta mig hem och fixa det hela. Ska jobba över de 2 timmarna som jag missa i slutet på arbetspasset. Tänkte att jag ska ta det i morgon då jag har en kort arbetsdag.
Vi fick snackat ut och har bestämt oss för att vi ska jobba på att bli bättre på att ha ett liv tillsammans för den senaste tiden har det i princip bara varit sova, jobba & festa och det är inget normalt liv man måste ju ha lite mer.
Vi älskar iaf varandra och är beredda på att göra allt för att få det liv vi verkligen vill ha.
Haha tänker bara på den låten med Cheryl Cole - Fight for this love så därför får ni den här


Munnen bättre!

Munnen känns mycket bättre, kan knappt känna av det alls nu. Har kunnat äta utan att nästan börjar gråta för att det gjort ont.
Idag blir det jobb i sin vanliga ordning, börjar klockan 14 och det ska jag göra tisdag och onsdag oxå sen på torsdag ska jag jobba 9-21 och därför sover jag nog hos mamma från onsdag till torsdag.
Fredag är både jag och Billy lediga och då ska vi ha en dag för oss två bara, vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men vi snacka om att gå till Tivoli inne i stan så kanske det. Det viktigaste är att vi tar oss tid tillsammans för det har varit så dåligt med det på sistonde och vi känner båda att vi saknar varandra.
Gud vad jag längtar till semestern, ska bli så sjukt skönt att komma iväg en hel vecka och bara få slappna av och få massa värme dessutom blir det hur mysigt som helst att få en hel veckan men min man, det blir massa tid tillsammans =)


Sorry för dålig uppdate

Ledsen att jag inte har skrivit på länge men jag har helt enkelt inte haft någon tid. Har jobbat 9-21 torsdag, fredag och 10-17.30 igår. Har bara varit jobba, hem och sova och iväg och jobba igen. När jag varit hemma har jag inte orkat sitta vid datan för jag har haft ont i min mun sen i torsdags och det har verkligen tagit på mina krafter. Har inte kunnat äta ordentligt heller eftersom det gjort ont och heller inte kunnat prata så mycket som jag brukar.
Har antagligen fått någon sorts infektion i munnen som jag vaknade upp med på torsdag morgon. Har fortfarande lite ont men just nu känns det bättre. Har sköljt munnen med klorexhodin och käkat panodil så förhoppningsvis försvinner det snart helt.

Igår efter jobb åkte jag hem och gjorde mig i ordning lite sen åkte jag hem till Michele. Hemma hos henne tog vi en liten drink. Kvart över åtta gick vi ner och över gatan till en resturang som heter Kung Fu. Maten där va verkligen mega god och drinkarna va suveräna. Vi satt kvar där och snackade ända till klockan 1 på natten sen va det dax att gå hem. Hade en så himla trevlig kväll, Michele är verkligen en helt underbar människa och jag trivs verkligen i hennes sällskap. Har bestämmt att vi definitivt ska ses lite oftare.

Älsklingen är och jobbar nu, lite tråkigt att va själv här hemma men man får ju tänka på att han tjänar en HIMLA massa pengar när han jobbar övertid och speciellt nu på helgerna.
Själv har jag inga stora planer för denna söndag, tvätta lite och kanske städa lite men det får vi se senare under dagen.

Vad gör man?

Sitter just nu och tänker en himla massa, vet varken ut eller in. Funderar och funderar men kan inte komma på nått svar som känns rätt. Tror bara jag får tänka vidare och hoppas på att jag kommer fram till något men har en känsla av att det kan ta ett tag tyvärr.
Är nog bara inne i en förvirrad period och förhoppningsvis är det snart över. Ska få i mig lite mat nu och sen lägga mig på soffan igen. Trött som tusan idag och blir inte piggare fast att jag sovit hela dagen typ. Hoppas att jag är mindre trött i morgon för då e det dax att vara tillbaka på jobb.

Skånes stolthet

"För vi e skånes stolthet, skånes stolthet e vi och vi hatar malmö ff, vi hatar mff"

Precis hemkommen från Helsingborg där jag fick så vårt underbara HIF krossa malmö. Vi vann med 2 -1 och det var verkligen rättvist att vi vann. Malmö borde inte ens fått sitt mål för det va på en straff som va helt feldömd. Synd att våra killar hade lite otur med boll i ribba och sånt för annars hade det varit mins 4-1 men vi vann iaf och det är det viktigaste. Mot ett sm-guld är vi på väg

Underbar helg i Guldborg

Måndag e redan här men jag har halva min ledighet kvar innan jag ska tillbaka till jobb. Har ionga planer för idag, min man är mega tråkig och sover bara hela tiden. Har försökt att få honom att vakna till liv men det kan jag bara glömma.

Helgen i Guldborg var sjukt rolig. Hade så jäkla kul med bara massa trevligt folk. Spelade brändboll och åt mat och satt i trädgården medans det var sol ute och fint väder. Verkligen lyckat blev det och tråkigt när det tog slut men är sjukt nöjd med helgen iaf.

I morgon ska jag hämta mamma när hon slutar jobba sen ska vi titta på fotboll på kvällen, längtar =)

Mot Guldborg

God morgon allihopa. Jag har nästan precis duschat och är i full färd med att göra mig klar sen bär det av mot Guldborg =) Hoppas & tror att det kommer bli jätte skoj men det får tiden utvisa.
Kommer inte ha nått internet där så nästa gång ni hör från mig är tidigast i morgon kväll om jag orkar då.
Hoppas resten av er helg blir super nice så hörs vi =)

Linas nya lägenhet

Är nu hemma igen efter en liten runda i Sverige. Linas lägenhet var jätte fin, jätte mycket mer plats nu, nästan så att man inte riktigt vet vad man ska göra av sig själv hehe. Det var iaf kul att träffa Lina lite och snacka av sig en smula. Den lilla gotte grisen skall åka till Holland ikväll för i morgon ska hon på fest där och dansa röven av sig.

Vår älskade vän Tessan har införskaffat sig nya läppar, lite svullna va dom nu och jag har bara sett det på bild men glädjer mig till att se det på riktigt.

Har nästan precis tagit mig en dusch och ska strax klä på mig sen måste jag nog ringa till Brian och så ska vi hem till Billys nya bästis ;-)

Mag ont

Vaknade upp med ont i magen, verkligen oskönt. Känns dock lite bättre nu och jag ska snart bege mig. Har massa att göra idag. Ska först sola sen över till Sverige och hälsa på Lina. Måste ju se hennes nya lya och hur där ser ut och så får jag vinka förväl till henne för hon drar till Holland och ska stampa röven av sig. Därefter ska jag hem till mamma för att hämta bilen, ska låna den nu över helgen. In till stan för att lämna mat till bror och sen köra hem till Köpenhamn igen.
Väl hemma i Köpenhamn ska jag för det första ta ett bad (efter solningen ju) och sen ska jag både träffa Brian & så ska jag och Billy hem till en som heter Sören, vet dock inte i vilken ordning det blir men det tar vi då.

Igår på min rast va jag hemma hos Ann och hälsade på, har ju inte sett henne på skit länge. Lilla Stephanie har blivit sååå stor och Amanda snackade på för glada muggar hehe. Ann har oxå blivit stor eller rättare sagt hennes mage, japp, hon ska ha ett till barn nu i september =)
Blev bjöden på hemlagad mat. Älskar Anns mat, hon e verkligen super duktig på att laga mat.

Försov mig

I morse försov jag mig så klart men som tur var så va min kollega snäll och hämtade upp mig på knutan så jag blev bara en kvart sen. Det har varit en bra men lång dag och nu e jag mega trött och känner att jag måste sova så jag får skriva mer i morgon.

Wierdoes

Jag har nog en förmåga att dra till mig alla dom, inte för att det alltid är en dålig sak men ibland önskar jag att jag inte hade den förmågan. Eller så står det "snacka med mig" i pannan på mig på alla möjliga språk.
Från det att jag gick på båten och hela vägen in till huvudbangården fick jag sällskap av en turk som bodde i sverige men arbetade i köpenhamn och han kunde typ nästan ingen svenska eller danska, han kunde heller inte engelska. De språk han kunde var turkiska & kurdiska och det är inga språk jag är någon hejjare på precis så det blev väldigt fåordiga samtal och istället hade jag ofrivilligt fått mig en följeslagare på nästan hela hemresan. Jag som tycker om min ensam tid.
Är iaf hemma nu och sitter i sängen med lite chips, cola & choklad bredvid mig. Älsklingen jobbar över idag så han kommer först hem inatt.
Förresten så vann HIF idag igen mot Åtvidaberg. Längtar sjukt mycket till tisdag då dom möter mff hemma.

Kudden från förr

För snart 9 år sen befann jag mig på en fest ute i skogen vid väla. På morgon kvisten när affärerna runt om hade öppnat så fick jag & en vän för oss att vi väldigt gärna ville borsta tänderna så vi traska in i den närmsta affären som då hette Robin Hood. Det första jag får syn på när jag kommer in är en dun kudde som jag bara måste ha så så fick det även bli. Denna kudde finns fortfarande med mig och jag sover gott som tusan på den om natten så det va ett väldigt bra köp måste jag säga.
Vi fick även skrivit våra namn på kudden & så klart var när den blev köpt.


Sol tajm

God morgon allihopa. Ännu en dag där man vaknar upp till den underbara solen, man blir aldrig trött på solen.
Har vikt lite tvätt och tömt diskmaskinen och nu ska jag snart äta lite frukost hade jag tänkt.
Ska hinna sola innan jobb och det blir nog inga problem för jag har verkligen gott om tid på mig.



Nu e vi redan halvvägs mot helgen. Jag jobbar idag och i morgon sen e jag ledig en hel vecka eftersom jag tagit ledigt måndag & tisdag nästa vecka och onsdag ska jag va ledig enligt schemat.
Tisdag ska vi kolla på skånederby, älskade HIF möter MFF och det är fan och med bara vinst som gäller!
Ska kolla igenom mina kläder och försöka komma på vad jag ska ha på mig i helgen, jag är en planerare när det kommer till kläder som jag ska ha på mig, iaf när jag ska ut, så därför vill jag ha det klart innan för annars blir jag stressad.

Effektiv som tusan

Jag gick upp lite innan sju i morse och har redan hunnit med att rymma upp och göra rent här hemma i lägenheten, snacka om att jag känner mig duktig och effektiv idag, klockan är ju inte ens nio.
Håller på och tvättar lite, hoppas på att hinna med två maskiner tvätt men det är inte säker än.
Klockan halv 11 kommer där en som ska ta lite bilder i lägenheten för att se om det är något dom kan använda sig av, skulle hans chefer eller ledningen tycka att vår lägenhet passar så ska dom låna den i 2 dagar för att filma till en film. Hade faktiskt varit riktigt coolt men jag vi får se vad dom säger först.





Blir så ljust och fint i lägenheten nu när solen är framme. Älskar vårt hem och vårt liv tillsammans, det som vi håller på att bygga på och utveckla varje dag som går.

Gårdagen var skit, den började jätte bra men så fort jag skulle till jobb började det dåliga och det fortsatte hela dagen. Det var en sån dag som man bara skulle blivit hemma för allt kändes fel, hoppas verkligen att det inte blir likadant idag men 2 likadan dagar, nej, det accepteras inte =)
En bra sak med dagen igår var iaf att älskade Liiniisen fyllde år, hela 24 år blev min Lady Lina. Tråkigt att vi inte kunde ses men förhoppnigsvis så ses vi snart så kan vi fira henne lite extra då.




Redan måndag

Så var det redan måndag igen, helgerna går allt för snabbt, fast iofs så hade jag bara en kort helg så det gick ju lite extra snabbt. Har iaf haft en riktigt bra helg och lever fortfarande på glädjen över att HIF vann.
Nästa gång HIF spelar hemma är tisdag den 20/4 och då jobbar jag men måste höra med chefen om jag kan va ledig då för dom ska ju möta MFF och det vill jag bara se. Malmö ligger ju 2:a i tabellen för tillfället och gud vad det hade varit härligt att få se HIF vinna över dom.
Har en ganska lugn vecka framför mig, ska bara jobba men sen till helgen så ska jag till fest med en massa andra. Mani ska tyvärr inte med för han ska på fest med jobbet istället. Hoppas dock att jag kan låna bil av mamma & Uno för festen är i Guldborg och det ligger en bit härifrån, annars om där e nån som har en extra bil att låna ut så får ni gärna hojta till. Behöver låna den från fredag till tisdag =)
Oj, magen kurrar och gnäller bäst att jag får i mig lite frukost.


HIF vann

Det va helt underbart att se HIF ta hem segern idag på Olympia, vilken lycka. Hoppas det fortsätter på det här viset, mot ett SM-GULD!

Nu e jag hemma hos min kära man och ska mysa här hemma resten av söndagen. Billy ville först vila lite, han har ju jobbat hela helgen och tjänat in massa pengar till oss.
Jag och mamma har oxå fixat med min deklaration så nu är den inskickad men det kan hända att jag inte får mina pengar förrän i december eftersom jag bor utomlands. Fattar inte varför för det låter bara så löjligt att det ska bli förseningar för att jag bo i danmark. Hoppas dock att jag får dom nu till sommaren.

Underbar dag

Jag har haft en helt fantastisk dag. Har först jobbat och då haft med min lärling som för övrigt är jätte trevlig och duktig.
Efter jobb åkte jag ner till knutan för att bli upphämtad av Ronja för jag skulle vara med och fira henne lite (fyller ju år på tisdag) sen kom mamma och hämtade mig. Tiden gick allt för snabbt där för jag hade gärna stannat lite längre men men. Vidare till 110 års fest för socialdemokraternas kvinnor och det blev verkligen super trevligt med mat, sång, lite dans och massa kacklande som det brukar bli med massa kvinnor ;-)
Är ganska trött (läs:ont) i huvudet nu och det ska bli så skönt att få sova. Ser fram emot att se HIF i morgon när dom möter Elfsborg på hemma plan och sen ska jag hem till min älskade man som jag är så lycklig över att jag har i mitt liv.
VIST E LIVET BARA FÖR HÄRLIGT!

Hemma med min man

Ska ta och mysa hela resten av kvällen men älsklingen för jag har inte sett så mycket av honom i veckan och kommer heller inte se så mycket av honom i helgen så man får ta vara på den lilla tiden vi har =)


Helgen är här =)

Så var det fredag och jag är pigg och vaken, sover alltid väldigt oroligt här men jag är konstigt nog ändå inte trött. Drömde en massa skumma drömmar oxå som alltid men just nu kan jag inte minnas dom riktigt.
Jag har precis fått i mig lite frukost och ska snart ner för att borsta tänderna sen är det tid att köra mot jobb igen. Arbetar 9-21 idag med men efter jobb idag skall jag hem till min kära man. Ska dock jobba i morgon oxå men bara en kort dag sen ska jag hem till Ronja efter jobb för att fira henne för hon fyller år på tisdag. Därefter ska jag spendera resten av helgen med min mamma =)
Måste snabba mig nu, hoppas ni får en fin dag!

Lärling med på jobbet

Jag har haft lärling med mig på jobbet hela dagen, det hade jag i tisdags oxå och det skall jag ha resten av min jobbe vecka oxå. Blir lite trevligare att jobba när man har lite sällskap iaf när man är så glad för att prata som jag är.
Köpte en prinsess länga som vi dela på men vi har vars en it kvar som vi kan äta i morgon. Kom fram till redan i tisdags att vi båda ÄLSKAR den sortens tårta.
Ser fram emot helgen riktigt mycket. Ska sova hos mamma även på lördag. Lördag kväll ska jag med henne på nån tjej fest och på söndag ska vi & kolla på HIF när dom spelar mot i Elfsborg.

Älskar att bo här

Vilken underbar dag det har varit hela dagen, solen har strålat och vi har t.o.m suttit ett tag ute på vår ena balkong och njötit av värmen och utsikten. Älskar verkligen att bo här var vi bor, här e så himla fint och det syns verkligen nu när solen kommer fram och sommaren närmar sig.









Jag och älskling har varit sjukt duktiga idag och fått röjt undan en hel del. Har ÄNTLIGEN kastat ut den gammla soffan och vi har fått rensat i lådorna som vi hade här uppe och fått slängt en himla massa därifrån. Där va 6-8 lådor + en massa kassar från starten och vi har fått halverat lådorna och alla påsar och säckar är väck. Nu har jag bara 3-4 lådor nere i källaren som jag skall gå igenom och kasta det som jag inte skall ha sen är vi klara med det. Det har tagit sin tid men bättre sent än aldrig =)

Nytt sim ingen pin kod

Uppe ganska tidigt idag, vaknade först vid halv 6 tiden och va jätte pigg men tyckte att det var lite väl för tidigt för att gå upp då så jag la mig för att somna om igen men så vakna jag nu vid halv 8 istället och tänkte att det är lika bra att gå upp så kanske jag får ut något av dagen har iaf kommit igång med att tvätta, 4:a maskiner tvätt har jag att se fram emot.
Antagligen komer det några hantverkare vid 8-tiden som ska fixa en del små saker här i lägenheten som inte har blivit ordnade sen vi flyttade in.

Har förresten fått nytt sim kort till min mobil eftersom den mobil operatör som jag har hade blivit uppköpta eller gått ihopa med ett annat företag vilket resulterar i billigare avgifter för mig så så långt är ju allt bara bra. Problemet som jag har nu är att mailet som dom skicka, med pin kod till kortet, det har jag råkat slänga och därför skickade jag mail till dom igår ang att jag behövde få ett nytt sådant mail.
Får svar tillbaka att jag kan logga in på mina sidor så kan jag hitta pin koden där, problemet är bara att jag inte kan logga in på dom sidorna eftersom jag bara blir skickad till de gammla sidorna och nu kan jag heller inte ringa till dom eftersom jag inte kan använda mitt sim kort. Har skickat mail till dom igen men kommer nog inte få svar förrän tidigast kl 09.00 eftersom det är då kundtjänst öppnar. Vilken soppa alltså men förhoppningsvis så löser det sig under dagen.


Designa din egen bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Riktigt kul & du kan vinna en resecheck till ett värde av 20.000 kr

Fråge spalt i tidningen

Igår kväll när jag satt på tåget på väg hem från jobb så fick jag tag i aftonbladets söndags bilaga och satte mig och läste den. När jag sen kom till frågespalten i slutet av tidningen höll jag på att dö av garv, va så klart tvungen att ta en bild på det så att jag kunde visa er här i bloggen. Tänk er att människan som frågar är helt seriös, haha. Frågan är ju fri som man brukar säga....



....finns väl inga dumma frågor men det finns fan & mej jävligt roliga frågor.

Har varit inne och kollat lite på min deklaration och än så länge så ska jag få tillbaka nästan 6 tusen men det kommer bli mer för jag måste själv fylla i lite uppgifter men det får mamma hjälpa mig med för jag fattar nada av sånt.
Ska sova hos mammsen från torsdag till fredag tänkte jag så vi kan fixa det där nån gång förhoppningsvis. Jag ska oxå träffa Ronja en sväng på torsdag, har inte sett och umgåtts med henne på as länge nu så det känns som om jag är redo för en Ronja dos =)

Snart är det gubbens födelsedag, eller snart och snart han fyller år den 10:e Maj och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom. Tänkte iaf bjuda över mamma, Uno och ev. syskonen på fredagen den veckan han fyller år men får snacka lite mer med gubben om det först.

Ska ringa och få fixat med nytt körkort idag oxå men det gör jag när jag är över i Sverige. Billy ska ringa till Docken och få tag i den ansvarige där för lösa det här med försäkring för min jacka. Får jag tillbaka dom pengarna så ska jag ge dom till mamma så att hon får hålla dom till nästa vinter så jag kan köpa ny jacka då, inte så lönt att köpa nån nu när sommaren snart är här.

Förlorad jacka + lite till

Har inte skrivit på några dagar för jag har verkligen inte varit på humör för det.
Festen va verkligen skit bra, vi hade så sjukt kul men så klart är det nått som ska förstöra ens humör.
När festen närmade sig sitt slut så och jag skulle hämta ut min jacka i garderoben så kunde dom inte hitta den. Någon hade alltså snott min jacka i garderoben, så jävla dåligt och så klart e det min jacka dom snor. Fick iaf redan på att det finns en försäkring som ska täcka det men vi måste ha tag i den som e ansvari och det kan vi först få efter påsken. Hade som tur var tömt det mesta från min jacka men tyvärr hade jag mit körkort kvar i den och min bluettand till mobilen. Nu hoppas jag verkligen att jag får tillbaka pengar för den för det va min canadian goose jacka som jag köpte i början av vintern =(


RSS 2.0