Ny arbets vecka

God morgon på er, hoppas ni sovit gott och att er weekend har varit fantastisk. Själv e jag fortfarande helt slut efter allt flyttande i helgen.
Vakna i morse när Billy skulle upp och sen har jag inte kunnat somna om men det gör inte så mycket för jag måste ändå över ganska tidigt till Helsingborg idag för jag har lite att fixa med där innan jag börjar jobba.
Annars händer det inte så mycket denna veckan, ska jobba måndag - onsdag sen är jag ledig i helgen igen för jag har mer att fixa med flytten. Så typiskt att min flytt krocka med de helger som jag skulle flytta. Förlorar massa pengar på det ju.
Hoppas att jag hittar ett arbete här i Köpenhamn snart så att jag slipper pendla, tror att det kommer bli jobbigt i längden och så är våran svenska krona så dålig jämfört med den danska så min lön är ju inte alls värd så mycket här i DK.

Bor i Danmark nu

Nu har vi flyttar klart allt och ställt i ordning här hemma så nu bor jag faktsikt i Danmark på riktigt. Det va inte det här man trodde när man va yngre, att man skulle flytta till ett annat land för att man funnit kärleken där men det känns helt underbart.
Här var vi bor nu kommer vi dock inte bo så länge eftersom vi letar hus men vi har fått det riktigt mysigt här trots att det är så litet.
Tessan min älskade pärla har varit en sån underbar ängel idag och hjälpt till med flytten. Tusen tack hjärtat!
Har dock lite kvar i lägenheten i Sverige och lite kvar här att göra men det får vi ta nästa helg för mer kan vi inte göra denna helgen och jag behöver vila nu, har varit så mycket att göra.
Nu ska vi slappa och ta det lungt resten av kvällen. Vi hörs i morgon.

Flytt dag!

Idag e det dax för att flytta. Känns både kul men även sorgligt för jag kommer faktiskt att sakna min lägenhet riktigt mycket, älskar den ju.
Är uppe tidigt idag igen tack vare min kära man, igen. Tror han har satt det i system för han använde samma metod idag som igår.
Tessan kommer strax efter tio någon gång tills dess ska vi kolla på film. Köpte 2 blueray filmer igår och den ena såg vi igår kväll så det är dax för nästa nu.
Vi hörs lite senare, antagligen efter flytten när vi e tillbaka i Danmark.

Allt för tidigt

Jag vaknade allt för tidigt tack vare min älskade man som först råka slå till piercingen i navlen så det gjorde ont och sen lyckades han trassla in sina fingrar i mitt hår så när han skulle ta bort handen så höll han ju på att skalpera mig, god morgon Michella.
Ska kanske vila 1 timme till sen måste jag komma igång. Ska till IKEA och se om jag kan finna den satans bänken som vi ska ha så länge till tvn. Den v ju slut både i HBG & Malmö.

Igår va jag förresten i Malmö och hälsade på bästis. Det va så himla skönt att se honom igen och se hur bra han mår. Träffade oxå Ann Sofie & Reynor och det va verkligen kul. Största överraskningen va dock att se en annan person som jag gjort behandling med för 6 år sen. Han va inte där som patient nu, nej istället har han blivit terapeut och arbetar där. Så himla häftigt att det inte e sant, har fortfarande svårt att smälta det, sånna saker gör att man får hopp om livet.

Ska till skatten idag och höra om hur jag ska skatta och så ska vi lämna in våra papper till banken så att jag kan få mitt konto och så att vi kan få uträknat hur mycket vi kan få i lån. Vi har kommit fram till 1 hus som vi riktigt gärna vill ha men vi får se om vi kan få lov att låna så mycket om inte så har vi reservhus som också är okej men så klart inte lika fint som det som vi allra helst vill ha.

Städat halva

Nu har jag städat halva lägenheten, resten får vänta tills allt är tömt.
Ska snart iväg till IKEA och kanske en snabbis till väla sen e det mot Malmö jag ska bege mig. Först ska jag få på mig lite make up och sen packa ner lite saker i bilen. Vet inte om jag ska ta med datan till Köpenhamn eller inte för vi ska ju ändå hit i morgon igen men jag får se sen.
Tessan ska också hjälpa till lite på lördag med flytten och kanske hennes gubbe oxå så nu har jag all hjälp jag behöver. Hoppas nu allt går smidigt. Tur man har mamma och Uno som man kan låna bilar av för först ska vi låna volvon för den har drag och sen när vi ska köra över till köpenhamn så ska vi låna Hondan så att vi får plats med tvn och byrån i bilen.
Fick förresten min bikini & mina ballerina skor idag. Riktigt nöjd med bikinin, skorna har jag inte hunnit prova än men dom ser jättefina ut.

Detta har jag på mig idag, sommar sommar sommar =)

Träffa bästis i morgon

Nu är jag hemma från arbetet och det va sista dagen denna veckan för till helgen blir det flytt, flytt, flytt. Riktigt duktiga har vi varit idag jag och min lärling.
Min hals krånglar igen, har ont nu ikväll igen. Så himla konstigt att det e på eftermiddagen/kvällen som jag får ont. Hoppas det gått över till i morgon och att det inte kommer tillbaka. I morgon ska jag till Malmö och träffa bästis, va så längesen vi sågs sist så det ska bli sååååå kul att se honom igen. Ska va där nere vid halv fyra - fyra så på förmiddagen har jag lite tid på mig att fixa och dona lite till här hemma. Tänkte att jag kan ta och städa ordentligt i garderoben, köket och i badrummet så att det e helt klart så har jag bara rummet & hallen kvar sen att städa.
Gud vad jag längtar tills vi får vårt eget dock för det kommer vi inte ha nu i starten eftersom vi inte hittat det vi vill ha än men hoppas det går snabbt för jag vill inte bo där va vi ska bo nu först allt för länge.
Ska köra över till Köpenhamn i morgon kväll efter att jag varit i Malmö och då får jag träffa älskling igen. Vi måste fixa med skatten och sånt så att jag får ersättning för körningen nu när jag ska pendla i starten. Sen på fredag ska vi tillbaka till Helsingborg så att vi kan flytta en massa i helgen =)


Bästis & jag, väldigt glada och svettiga haha

Stolt över mig själv

Gud vad jag har varit duktig idag. Har flyttat över fler saker till mamma nu och har precis torkat av lite till här hemma i badrummet. Garderoben,köket & badrummet är så gott som tömt Det är mest stora saker som jag har kvar nu att flytta vilket är skönt för det är allt smått skit som tar tid.
Ska snart köra och handla lite mat som jag kan äta på jobb innan jag börjar. Får inte glömma mina papper som jag måste kopiera, viktiga papper som jag behöver ha med till Danmark i morgon när jag ska dit.
Ska nog ta med mina kläder till Danmark i morgon också så blir det lite mindre på lördag, det är ju ändå nerpackat i väskor.
Kom precis på att jag helt glömt bort mina gardiner men det e lungt för det är inget som är direkt jobbigt att ta ner.
Sen vid 3-tiden kommer en tjej och ska kolla på stolarna så har jag tur *korsar fingrarna* så blir jag av med dom idag.
Magen kurrar så jag tror det e dax för mig att bege mig.

En enda stor röra

Känns som allt ligger i en enda stor röra & det kvittar hur jag gör så får jag ingen ordning på allt känns det som men iofs så får det lov att se ut så här när man flyttar, jag har bara svårt att stå ut när det är så här rörigt runt om mig. Blir kaos i mitt huvud när är såhär.
Kom upp i morse som jag skulle för att tvätta vilket jag är klar med nu. Har även packa ner mina kläder och torkat av i skåpen i köket. Nu tänkte jag gå och hämta min bil och lasta den med lite fler saker som ska hem till mamma så kanske det ser en liten smula mindre rörigt ut här hemma.
Ska nog ta & ringa mitt hjärta nu och höra hur det är med honom, vi hörs senare

Snart Dansk

Nu är det knappt 4 dagar kvar sen bor jag alltså i Danmark i mitt älskade Köpenhamn. Känns så overkligt just nu och det kommer nog inte heller riktigt kännas som att jag verkligen bor där förrän jag & Billy har köpt vårt eget. Tror att jag t.o.m kommer ha svårt att fatta det då men det känns underbart men samtidigt lite skrämmande fast jag har ju Billy där så jag vet att jag kommer klara mig fint.
I morgon blir sista jobbe dagen denna veckan, va tvungen att ta ledigt denna helgen för att jag ska flytta och även nästa helg. Blir korta veckor men det är ganska skönt eftersom jag har så mycket som händer runt om i mitt privatliv som jag behöver ha tid till. Slutade 1 timme tidigare idag för vi jobbade in lunchen eftersom jag gärna ville komma hem så tidigt som möjligt eftersom jag måste upp tidigt för att tvätta.
Ska verkligen ta tag i en massa saker i morgon innan jobb, tvätta & städa en del här hemma i de utrymmen som jag har tömt och flytta över en del småsaker till hem till mamma.
Har lagt ut mina köksstolar på annons och där kommer en tjej och ska kolla på dom i morgon så jag hoppas hon köper dom men det tror jag nog hon gör eftersom dom är i perfekt skick, har nästan inte suttit på dom alls, Sessan är nog den som har använt dom stolarna mest. Kommer ju inte ha bordet kvar så då kan jag lika bra sälja stolarna oxå och ett sånt högt bord med höga stolar kommer inte att passa in sen i framtiden.

Behöver min Billy!!!!

Alltså jag behöver verkligen min Billy, han får alltid fart på mig utan att han ens gör något. Nu sitter jag istället i soffan varje dag och slöar fast att jag vet att jag har mycket som jag måste ordna.
Beställde förresten en ny bikini igår från Nelly och ballerinaskor, tror jag kommer få hem det idag. Vill så gärna prov bikinin och se hur den ser ut när man har den på.

  




Halsen krånglar

Får snart spel på min hals, den krånglar och har sig. Höll på likadant i Spanien och nu har den börjat igen. Börjar göra ont på kvällarna, igår kväll va värre än idag men har ont idag oxå. Det konstiga är att jag inte har ont på dagen utan det kommer på kvällen sen försvinner det nån gång under natten men sen nästa kväll e det tillbaka igen.
Är ganska trött nu och har en del att fixa med i morgon så jag ska alldeles snart hoppa i säng. Kom nästan precis hem från jobb så tänkte skriva 2-3 rader här först vilket jag har gjort nu så med detta lilla inlägg säger jag godnatt =)

Försov mig men ändå inte

Sitter hemma nu, skulle egentligen jobbat förmiddag och försov mig. Vaknade vid nio och tänkte så här ljust ska det inte va vid 6 tiden sen kolla jag på klockan och flög upp ur sängen. Kom till jobb & ringde min kollega som också arbetade nu på förmiddagen och han berätta att Micke som ska jobba eftermiddag e sjuk och han skulle ha en lärling med sig. Jag ringde chefen och hörde om jag inte skulle hoppa in för honom istället så att jag tar hand om lärlingen istället vilket chefen tyckte va en bra idé så därför sitter jag hemma nu och äter frukost. Börjar inte förrän klockan 15 istället och ska göra det tisdag & torsdag om Micke är sjuk då också.
Nu hinner jag ringa runt till det som jag behöver och skaffa fram lite papper. Hoppas allt går som vi vill, det borde det göra. Tycker att både jag och Billy har förtjänat det.

Fotboll med mamma

God kväll allihopa, hoppas ni haft en nice weekend. Själv har jag haft det ganska trevligt trots att jag varit tvungnen att packa en massa hela helgen.
Nu ikväll har jag varit och kollat på fotboll med mamma, HIF spelade mot GAIS och förlorade tyvärr. Ingen rättvis match för fem öre, vist HIF spelade inte så bra men gais spelade ännu sämmre och dommaren har nog grävt sin egen grav. Dömde inte rättvist alls men jag hade trevligt ändå.
I morgon måste jag ringa samtal & fixa med de sista papperna som jag måste ha med mig på torsdag när jag ska över till Köpenhamn. Annars blir veckan full av städande packande och så ska jag hälsa på min bästis på torsdag i Malmö.


Läser Kalle Anka i sängen i Spanien =)

Tippen & 2 lådor

Vi ska snart köra och fixa frukost, vet inte om vi ska handla hem nått eller om vi äter ute nån stans.
Skall till tippen idag och slänga en del skit, skönt att bli av med det och får ju passa på när jag har bärhjälp. Måste även en snabb sväng till IKEA igen, ska köpa 2 lådor till för jag har en del små grejer som jag måste få packat ner i lådor annars kommer jag bara få panik på det för att jag inte vet var jag ska göra av det.
Ska ta tag i garderoben idag oxå, sortera det som ska hem till mamma så länge och det som jag ska ha med mig till DK nu direkt.

Igår kväll hade vi det jättemysigt, åt ju på oasen med mamm & Uno. Billy och jag kom dit 15-20 minuter innan dom så vi fick gå in och ta vårt bord så att dom inte skulle ge bort det. Beställde vars en fördrink medans vi väntade på att dom skulle komma. Jag och Billy åt revben till huvud rätt och det va så himla gott och till efterrätten blev det så klart deras berömda Toblerone fondue, gissa om det va gott och Billy va överlycklig. Först gången han prova det och han sken upp som solen när han fick den första biten indränkt i chocklad i munnen.

       

   

 

Packning & äta ute

Jag & Billy har faktiskt varit skit duktiga idag. Vi har packat ner hela mitt kök och kört hem lådorna till mamma. Har även packat ner en del andra saker så vi har hunnit med en himla massa. Gick upp ganska tidigt ändå, hann sticka en runda till familja och lite annat på förmiddagen sen hem och packa en massa av mina saker och därefter körde vi hem till mamma & Uno.
Nu e vi hemma igen och håller på att göra oss i ordning, ska ut och äta med mamma & Uno. Dom ska bjuda oss på restaurang eftersom vi har förlovat oss. Ska till oasen och äta toblerone fondue och så klart nått annat till förrätt.
Michele har lagt upp en himla massa bilder från Spanien på facebook nu idag, gissa om jag längtar tillbaka.


Hemlösa letar hem

Jag & Billy har suttit och kollat efter lite fler bostäder som vi skulle kunna tänka oss och vi har ändrat vårt tänkande en del och är mer inriktade på att investera i ett hus istället, fortfarande i Köpenhamn så klart.
Har hittat en hel del fina och om vi räknat rätt så blir det inte alls så dyrt för oss eftersom Billy får lånet till lägre ränta eftersom han arbetar för nykredit & jyskebank. Har sånt tur som har honom till min man.
Vi har funnit 7 st olika hus som vi är intresserade av, nu ska vi bara få reda på av banken hur mycket vi kan få i lån. Billy ska ta med mina papper till jobb och lämna dom där så att jag snabbt får upprättat ett konto och så vi snabbt kan få reda på vad vi har att röra oss med. Hoppas hoppas hoppas det blir så som vi har räknat det kommer bli helt fantastiskt isf. Håll nu tummarna för oss =)

Väla

Hej & god morgon, hoppas ni sovit gott. Jag skulle egentligen upp vid nio - halv tio tiden men kom inte upp förrän lite efter tio. Sitter nu i soffan & har precis duschat och gjort ve mig. Måste köra ut en runda till väla och kolla efter en grej där, inte samma sak som igår för det visa sig att det löste sig ändå. Ska även se om jag hittar nån bra sömmerska som kan byta gylf på ett par av mina shorts för den gick sönder nu när vi åkte hem från spanien.
Ska först gå ner och ändra tvätt tiden till i helgen om ingen hunnit ta tiden än förstås.
Hittade två små nallar igår och jag kan bara inte låta dom ligga. Tycker så synd om dom små mjuka goa nallarna, känns som om dom ligger och tittar på mig med bedjande ögon , - snälla plocka upp mig...., så jag har inte mycket mer väl än att plocka upp dom. Nu har jag 3 st Lost bears här hemma hos mig.

Panik...lite smått iaf

Alltså jag flyttar om mindre än 2 veckor och jag börjar få lite panik. Inte för att jag inte vill flytta utan för att jag inte har packat ett smack, Jag måste verkligen börja i morgon förmiddag så att jag känner att jag kommer nån vart för just nu växer paniken mer och mer så därför måste jag göra nått åt det så snart som möjligt. Skall ändå tvätta i morgon förmiddag så då kan jag passa på att packa ner en hel del grejer.
Jobb dagen va seg som tusan för där fanns inte allt för mycket att göra, mycket roligare när där e massa att göra för tiden går så mycket fortare då.
Sessan ligger här bredvid mig & myser, har saknat henne en himla massa min lilla prinsessa. Hon har bara lite svårt för att ligga still när man ska klappa henne, ska alltid upp och röra på sig och snurra runder vilket gör det mer besvärligt att klappa henne.

Ut på spaning

Ska ll iväg på jakt nu efter några saker som jag behöver, vet inte riktigt var jag skall finna det men jag har ju tid på mig att leta nu innan jobb så känner ingen press.
Annars har jag sovit gott, drömde om att vi va på¨någon slags festival. Jag och en hel del andra och helt plötsligt skulle vi köra från en lägenhet och dom andra gick före mig och när jag sen gick ner för gå efter dom så kunde jag inte hitta dom, letade och letade och försökte hitta deras nummer i mina mobiler. Skumma drömmar man har ibland.
Kanske ska köra ut en runda till mamma och hämta tidningspapper så att jag kan packa ner lite av mina saker, tänker börja i köket för där är alltid mest att packa. Vet inte om jag kanske behöver fler flyttlådor men i så fall får jag köra till IKEA nu i helgen och köpa fler.
Ska sluta babbla om ingenting nu och komma igång med dagen.

 

Glömde berätta...

Glömde ju säga varför mamma va arg på mig. Jag gick ju och funderade skit mycket på vad det nu va som jag kunde ha gjort fel och va lite nervös så visade sig att hon bara va arg för att jag inte sagt att vi förlovat oss vilket jag förrsten trodde att jag redan sagt när vi skulle göra det. Mammor alltså, dom kan verkligen få en mega nervösa eller vad säger du Tessan =)
Är hemma nu & håller rast, är inte så hungrig men ska kolla runt lite på nätet efter en del viktiga saker och slappna av till lite tv tittande. Har även plockat upp flytt lådor så kan jag kanske komma igång redan lite ikväll eller i morgon förmiddag med att packa. Måste ta tag i en del saker nu i veckan så att jag kommer vidare, inte hamna på latsidan nu direkt. Tycker att jag fick så mycket gjort när jag va ledig och så fort man börjar jobba igen så känner jag mig mega lat.
Nu ska jag leta upp lite info och sånt på nätet, hörs senare ikväll antagligen.


Våra ringar, inte så bra bild dock.

Skulle upp tidigt

Jag som skulle komma upp tidigt kom inte upp förrän vid 11 tiden så nu e typ hela denna dagen förstörd. Kan inte riktigt göra något innan jobb mer än att bara sitta här hemma och vänta på att klockan skall gå.
Som tur e så e det redan onsdag så nu e det inte många dagar kvar tills Billy kommer hit. Vi ska packa denna helgen fast jag ska nog tjuvstarta nu i veckan hade jag tänkt mig.
Hade behövt lite frukost men jag orkar inte köra och handla, hade varit så jäkla bra med en liten affär här nere. När jag först flyttade hit så öppnade de butiken efter att jag hade bott här i 1 månad men det butiken hade bara öppet i 2-3 månader typ. Nu lagom till efter jag har flyttat härifån så öppnar dom en Netto butik, jävligt bra tajming. Tror dom gjort allt det här för att reta mig, helt hundra.
Lägenheten som jag & Billy gärna ville ha men vi har tänkt på en annan lägenhet som vi oxå har tittat på så nu är vi inställda på den. Den är ännu större men den är inte lika fint renoverad som den andre men det kan vi fixa själv och den lägenheten är lite billigare, antagligen för att dom inte har renoverat den så fint som den andre men som jag sa till Billy, det kan vi göra själv och då kan vi få det som vi själv vill ha det.


Lite av utsikten från vår tak terass

Hoppa i säng

Ska hoppa i säng nu & bädda ner mig. Känner att jag e trött och sen vill jag inte komma upp allt för sent i morgon, hoppas på att få ut nått mer än bara jobb av dagen. Kanske ska åka och hälsa på Ann, har ju i princip lovat henne att komma och hälsa på denna veckan & det va så längesen jag va där så saknar henne faktiskt plus det ska bli spännande att se huset, hur det ser ut nu när dom nästan e klara med renoveringen.


Hämta Sessan

God morgon allihopa, har ni sovit gott? Jag har sovit bra men sakna Billy. Ska snart iväg och hämta min älskade lilla katt, det e så tomt här hemma utan henne.
Gud som jag längtar tills jag flyttar, tills vi fått vår egen lägenhet, tills man kommer bort från Helsingborg. Vist, älskar Helsingborg som stad men känner att jag vill komma vidare med mitt liv.
Jobba idag igen, men bara kort dag precis som igår, 15-22 känns som en väldigt kort dag. Hoppas chefen skriver om schemat snart för det schemat kommer inte hålla över vintern, vi behöver inte så mycket täckning över vinter halvåret för det finns inte behov för det då och det hade varit super bra för mig med ett schema som inte startar så tidigt på morgonen om jag ska hålla på och pendla. Måste ringa till de som jag köpt brobizzet av för att höra hur det går till när jag ska pendla, om jag måste ändra nått i mitt bizz för att det ska bli billigare.
Nu ska jag göra mig i ordning så att jag kan köra ut till mamma & få nån sorts utskällning, håll tummarna för mig *gulp*


81 spel i 1

När vi åkte flyget hem igår så hitta vi en sån liten disk till min Nintendo DS med 81 spel i 1. Det va Billy som såg det under sätet som va framför mig. Har precis kollat igenom det & provat ett spel och det funka skit bra. Är mega glad nu för det.
Har pratat en himla massa med min bästis nu ikväll, va så längesen jag pratade med honom eftersom jag varit iväg på semester. Det va verkligen skönt att få prata länge med honom, saknar honom en himla massa och hoppas verkligen att jag kan hälsa på honom snart. Tänkte att jag kanske kan hälsa på honom nästa vecka nån eftermiddag då.
I morgon förmiddag ska jag hem till mamma och hämta hem min älskade katt, saknar henne en himla massa. Känns som om jag inte har sett henne på år och dar. Ska antagligen oxå få nån slags utskällning av mamma, vet inte hur stor eller liten men hon sa innan idag att hon va arg på mig för nått men hon ville inte ta det då. Undra vad tusan jag kan ha gjort när jag inte ens har varit hemma men det får jag reda på i morgon.
Saknar min Billy, känns helt konstigt att vara utan honom och att jag inte kommer se honom förrän på fredag känns verkligen overkligt.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen, blir nog lite vänner ikväll för det va längesen jag såg det och vi snackade en en hel del om det i Spanien vilket gjort att jag verkligen saknar det.
Bjuder på en semesterbild


Back to reallity

Nu e man tillbaka i verkligeheten. Landade i Köpenhamn tjugo i tolv igår kväll/natt och va hemma hos Billy runt 1 tiden.
Har haft det så varmt och skönt, kommer verkligen att sakna varmen men tycker ändå det är ganska skönt att vara hemma, det ända som inte e så skönt är att man ska börja jobba idag oxå, startar klockan 3 på eftermiddagen idag. Hade gärna haft nån dags ledighet innan man ska tillbaka till jobb.
Har en himla massa som måste ordnas nu de här 2 veckorna som kommer. Ska packa & flytta ju, känns helt overkligt men så e det. Måste kolla upp med skatt och sånt eftersom jag ska pendla i starten, tror det kommer ta kål på mig eftersom jag har såna skit tider på jobb med det schemat som vi har nu.
Har fått min första post hit till Danmark medans vi varit på semester, känns lite verkligare nu men kommer inte känns helt verkligt förrän vi flyttar in i vår egen lägenhet.
Nu måste jag fixa till mig och plocka ihop mina saker så att jag e klar tills jag ska köra till jobb.


Drar till spanien snart

Nu har både jag och Billy varit i duschen och håller på att göra oss klara för att kunna åka till flygplatsen, ska va där vid 2 tiden för att hinna checka in och sånt. Kollade upp hur vädret skulle vara där denna veckan och det ska bara va sol sol sol hela veckan som vi e där, tempen kommer att ligga mellan 33-35 grader om dan & om natten kommer den ligga på 25 så vi får förbereda oss på en varm härlig veckan, kommer bli så nice.
Kommer inte skriva nått i bloggen på resten av veckan för jag tänker inte sitta vid nån data över huvud taget. Kommer hem om söndag natt igen, som tur e så startar jag inte jobba förrän klockan 3 om eftermiddagen på måndag helt perfekt.
Nu har jag tyvärr inte mer tid att sitta här och skriva mer men jag hoppas ni får en underbar vecka så hörs vi nästa vecka igen.


Tivoli & ute kväll

Håller på att göra ve oss inför en utekväll, det va inte meningen att vi skulle ut men blev lite ändrade planer. Ska till amager bio & dansa till eskimos toner, kommer garanterat att blir fett.
Va inne på tivoli en tur innan men åkte bara en karusell fast det va skit skoj och jag skrek som tusan vilket oxå synd på fotot som vi köpte, va bara tvungen att köpa det tack vare min min. Gick runder & mös inne på tivoli, åt lite och jag slängde i mig en sockervadd, tycker fortfarande att det smakar smaskens precis som man gjorde när man va liten.
Nu ska jag fortsätta att fixa till mig så att det inte tar för långt tid.
Hoppas ni får en toppen kväll


Shopping tur

Billy och jag har nästan percis kommit hem från en liten shopping tur, idag igen. Hittade ett par fina flipp flopp och sen köpte vi produkter till naglarna och nått till kroppen. Verkar skit bra så vist det va vi tvugna att köpa och testa. Det innehåller sånt från döda havet vilket så klart alltid är bra uppenbarligen. Det till naglarna va skit bra iaf, har precis suttit och gjort vid dom och det blev mega bra och går hur snabbt som helst plus det är enkelt så vem som helst kan göra det.
Nu vet vi inte vad vi ska hitta på, har tänkt och sticka till tivoli men det känns lite för tidigt just nu och vi har lite ideé torka för alla som vi har provat ringa är redan iväg på sitt håll och nån har inte kommit hem från gårdagens bravader och en tredje är och jobbar o.s.v
I morgon tänkte vi sticka och kolla på en annan lägenhet, där e öppet hus i morgon och vi ska ändå bara packa och göra i ordning inför resan på måndag vilket inte tar så långt tid så det blir massa tid över till annat.
Slappa framför tvn i nån timme innan vi sammlar oss för nästa tur i stan.


Billy & jag i starten av vår Vuuv resa

Klockan 8

Jag va uppe redan klockan åtta, pigg som aldrig förr och hade mega mycket energi. Gick ner för att handla till frukosten men tror ni affärerna hade öppet då, nej då. Mitt i stor stan och affärerna har inte öppet klockan 8, helt sannslöst ju. Hos oss har ju affärerna öppet från klockan 7 om morgonen, snackar om city gross, maxi och såna affärer nu. Som tur va så hade macken öppen där jag kunde köpa lite chockladmjölk och så köpte jag bullar hos bagaren.
Nu är jag och Billy i full gång med att tvätta våra kläder, det sista håller bara på att torka nu och tack vare det fina vädret så kan man låta kläderna torka där ute, perfekt.
Tycker att det här fina sommarvädret kom lagom till min semester, tummen upp för det. Vi ska ut i det fina sommar vädret om nån timme eller 2, har lite saker som vi ska fixa, b.la ska jag anmäla mig in här i DK så att jag får ett danskt personnummer så att jag kan starta upp ett konto så vi kan kolla upp hur mycket vi kan få i lån så att vi äntligen kan köpa en lägenhet, hoppas verkligen vi kan få det vi vill ha så att vi kan köpa den lägenheten som vi va och kolla på förra veckan.
Ska ut på ströget en runda sen oxå, Billy skulle kolla efter ett par sommarbyxor som jag har sagt till honom hur länge som helst att han ska kolla efter så nu äntligen har han kommit på att han ska försöka hitta sånna, killar alltså =)
Mys med älsklingen nu innan vi ska ta sista rycket med tvätten <3


Massa tvätt

Gissa om vi har mycket tvätt att ta hand om och det måste göras i morgon så att allt e klart till nu i helgen för då ska vi packa till vår resa på måndag. Helt plötsligt gick tiden bara allt för fort och det känns som om semestern snart är över *panik*
Har iaf fått gjort en del idag, lämnade ju husbilen tidigare idag och allt va ok där sen drog vi ner i stan till skatteverket för att anmäla mig ur folkregistret i Sverige så att jag i morgon ska kunna anmäla mig in i det danska så att jag får personnummer och sånt här och då kan jag starta upp konto för att sen kunna kolla upp med lån och så till lägenhet.
Ledsen att jag inte skrivit så mycket här i bloggen men känner att jag varken har tid eller lust nu när jag har semester, mest handlar det väl om tid för vi e inte hemma så mycket och de få studer som vi e hemma orkar man inte alltid sätta sig vid datan, då vill jag helst bara slappna av och bara vara.

Förkylning

Har åkt på en as jobbigt förkylning, är helt tung i huvudet hela tiden och orkar inte göra nått men måste tyvärr ta mig samman nu så att vi kommer över till Sverige och kan städa bilen så att den är klar till att lämnas i morgon. Som jag inte orkar men det finns inte mycket att be för.
Som tur e så e inte klockan så mycket än så vi hinner nog utan problem. Måste dock köpa nya stolar för de andra råkade få med sig 2 av våra stolar i deras husbil.
Nej nu ska jag sammla krafter, hörs kanske senare.

Hemma från Tyskland

Igår kväll närmare 12 tiden så va vi hemma från Tyskland & Vuuv festivalen. Har haft det skit roligt där nere förutom om man räknar med lite saker runt om boendet & körandet.
Själva festivalen va så himla rolig, ville inte att den skulle ta slut och vill verkligen på festival nästa år oxå men vill nog inte på samma då, roligare att testa lite olika ju fast det tar vi senare.
Stora scenen öppnande på lördagen halv elva på kvällen & då förlovade vi oss =) Våra ringar kan ni se här på bloggen och har kunnat göra det ett tag för jag har det som bakgrund.
Orkar inte skriva en massa nu, får hoppas jag har mer ork & lust till det senare. Kram


RSS 2.0