Klar för dagen

Har fått gjort en himla massa idag fast jag jobbat och nu e jag äntligen klar för sängen. Ska upp tidigt i morgon igen för att jobba, kör hemifrån vid fem tiden så att jag kan börja klockan 6 i morgon för då kan jag gå redan klockan 14.
Har fått bytt lamellen och den sitter nu fint vid det andra stora fönstret. Vi har även fått handlat in det sista som vi behövde och så har jag hämtat stolar. Fick även med mina sista saker hemifrån mamma och min bil står numera i sverige och ska lagas sen säljas. Har mammas bil nu men den får hon tillbaka i morgon. Känns som om jag har styr på saker och ting nu och i morgon e det nyår, kommer bli så kul.
Hörs mer i morgon. Sov gott =)

Nyårsmat inhandlad

Kylen är ganska fullproppad nu efter vår "lilla" shopping runda. Ska dock inhandla köttet i morgon hos en som vi känner för vi fick det mycket billigare där och slut summan per person blir nog mycket mindre än vad jag trodde, tror det kommer hamna på typ 120 dkr/per person.
Har även köpt lite nyårspynt så att här blir fin fint när vi skålar in det nya året, kommer bli sååååå mysigt och jag glädjer mig sjukt mycket till torsdag.


Kylen fullproppad med mat

Ska ta bilen till jobb i morgon för jag måste ta med den ena lamellen och byta den så att vi kan få upp den nu till nyår. Kommer ha fullt upp i morgon oxå men det är bättre det än att man bara sitter hemma och inte har nått att göra. Den andra lamellen hänger fint vid det ena stora fönstret, va lite svårt att ta bild men fick en ganska bra bild så ni kan få se


Det e inte vårt bord som e med på bilden, vi får inte vårt förrän i januari/februari

2 dagar kvar på 2009

Shit alltså vad tiden går fort, om man inte räknar med denna dagen så är det endast 2 dagar kvar av detta året. Det har verkligen hänt en massa detta året och det började faktiskt väldigt bra och såg ut till att sluta bra ända tills vi kom fram till December och när man känner att slutet på ett år har varit dåligt så känns det som om hela året blir förstört, ungefär som en bra film med dåligt slut fast som sagt så är det 2 dagar kvar och det kanske går att räddas upp.

Roligt är att vi ändå blir 12 stycken som ska äta tillsammans på nyår sen efter har jag sagt till en del andra som skulle äta på annat ställe först att dom e välkommna hit sen när dom vill så förhoppninsvis blir vi ännu fler. Kommer nog bli super kul & super hårt men om det är nån gång man ska festa så e det väll för tusan när man ska säga "haj å godbaj" till det gammla året & välkommna det nya året med ett stort HALLÅ JA!!
Glädjer mig extremt mycket till att få fira nyår med Linisen & så klart med Ronja oxå, ska bli härligt att ha 2 av mina svenska vänner här bland alla danskarna.

Nu måste jag ringa Brian & Mads, ska ha hit ett bprd med 2 stolar till och så ska jag iväg och handla med Brian.

Party now-Apologize later

Dessa reklam afficher finns överallt i hela Köpenhamn. Verkligen fräck reklam


(bild tagen från http://www.cult-party.com)


Hack i ögonbrynet

Hej alla, har inte haft någon tid att skriva här i helgen. Har inte tid till nått nästan känns det som och ekonomin krisar. Känns väl inte så jätte fett och jag funderar starkt på om vi ska flytta igen för jag kan inte få ordning på nått i mitt huvud.

Har förresten råkat spräcka ögonbrynet lite. Behövde alltså inte sy, eller om jag åkt in till sjukan kanske som hade sytt ett stygn eller tejpat det men jg torka bara av det och satte på ett plåster sen fick det gå ihop av sig själv. Vad jag gjort?? Jo jag tänkte hoppa in i bilen innan jag fått upp bildörren ordentligt och *pang* så skalla jag bildörrskanten. Gjorde inte så ont som man skulle tro att det gör men det ser väl kanske inte så snyggt ut.

 

Skall inhandla nyårsmat idag och så ska jag städa här hemma e det tänkt. I morgon e det tillbaka till jobb och så ska jag ha med den ena lamellen för att kunna byta den. Va inne igår och frågade först om jag får lov att byta den för den e ju inte lönt att släpa med den över till sverige igen om vi inte hade fått byta den.
Har varit duktig och lagt in annonser på tradera som jag tänkt göra mega länge men nu har jag fått tummarna loss iaf.
Nu ska jag äta lite mat och göra mig i ordning sen ska jag hem till Brian.

Sönder

Den andra lamellen har gått sönder, jävla piss skit. Vi som verkligen har kämpat med skiten nu på fömiddagen, snöret gick först av när jag höll på att testa den genom att dra in & ut dom så fixa jag det, trodde jag iaf för sen när jag skulle prova det sen igen när vi fått upp det så va det nått som rök av. Nån plastbit och nått annat så vi får byta ut den och hur himla lätt e det när vi köpt den e Sverige och den dessutom är mega lång så den får inte plats i min bil utan då måste jag ha mammas bil =/


Mamma jul

Idag ska vi till mamma och fira jul, vi ska va där vid 16-17 tiden så vi får köra härifrån vid 15 tiden.
Har sovit så gott i natt men drömt en massa konstiga saker.
Billy springer runt och e irriterande så här på morgonen, jag försökte skicka honom i säng men han lyssna inte.
Längtar tills jag får äta mammas kåldolmar senare idag, vattnas redan i munnen på mig.

Julstök eller vad man nu ska kalla det....

Vi har fått flyttat hit Brians bord och stolar idag så att vi kan sitta vid det och äta sen + vi ska sitta och äta vid det på nyår. Brian e duktig och står och gör mat nu till oss 3 (Billy, Brian & mig) vi ska äta när som helst.
Jag och Billy har fått upp lamellerna på ena fönstret sen får vi ta det andra fönstret i morgon eller kanske på måndag, det va iaf mycket lättare när man va 2 om det. Iaf så blev det as snyggt speciellt eftersom att de e svarta.
Ska kolla vad killarna gör nu, hörs kanske lite senare


All I Want For Christmas Is You



GOD JUL PÅ ER, HOPPAS NI FÅR ALLT NI ÖNSKAR ER!



Dan före dopparedagen

Har kommit upp från sängen nu(?!) Somnade som en stock i går kväll och har sovit riktigt skönt, vaknade tidigare i morse av att älsklingen pussade på mig för att säga hej då eftetsom han skulle till jobb.
Idag har jag tänkt att äta något lite snabbt sen ska ja åka mot jobb så fort som möjligt. Ska se om jag kanske kan komma i tid idag åtminstonde. DSB & skånetrafiken går helt i blackout så fort det kommer lite snö. Förseningar, förseningar, inställda turer och åter igen förseningar. Förstår inte varför dom inte kan få rätt på det och det är likadant varje år.
E ni spända inför i morgon, julafton? Det e inte jag, vill bara att dagen ska vara över. Fredag ska vi hem till mamma och äta och det ser jag fram emot sjukt mycket för jag ska få mina kåldolmar =D

Kvälls mat

Sitter hemma i soffan och äter lite kvällsmat sen ska jag hoppa i säng, krypa ner bredvid min sovande man och själv sova gott.
Förresten har jag sagt att jag har världens bästa mani, det har jag nog men det tåls att upprepas.
Om 2 dagar e det jul och jag har fortfarande ingen julstämmning, är inte på lika dåligt humör som jag va igår men det va ju oxå måndag igår hehe.
Nyår ska vi ju va här hemma och från början skulle vi varit mellan 10-15 pers men nu ser det ut som att vi bara blir 7 fast det gör inte så mycket man kan ha himla kul ändå och vem vet vi kanske får sällskap av fler efter 12-slaget
God natt på er, hörs mer i morgon. Dan före dopparedan e det då =)


Sovit lääääänge

Jag har sovit allt för länge idag. Skulle egentligen fixa med några saker innan jobb men det har jag verkligen ingen tid till. Har inte heller tid att skriva mer nu för jag ska gå om 5 minuter.
Ha en bra dag i den äckliga kylan

Löjligt nere

Gud vad jag börjar bli trött på mitt deppande och när jag börjar kritisera mig själv så blir man så klart ännu mer deppig, ond cirkel eller vad. Vet ju inte om man ska skratta eller gråta emellanåt.
Låg precis här i soffan & kollade ut och såg hur grått & trist det va ute och att jag snart måste bege mig ut för att åka över till sverige och jobba....igen *suck*
Inga fler jobb har det dökit upp heller som jag kan söka, innan kom det mail om nya jobb varje dag nästan men nu kommer det, om jag har tur, 1 mail i veckan.
Hoppas fan nästa år börjar bättre än det här året slutar. Gnäll, gnäll och gnäll ja det e helt enkelt vad ni får stå ut med om ni ska läsa min blogg nu för detta e säkert inte det sista gnäll inlägget jag gör.
Gud vad skönt det hade varit att ha ett jobb där man har jul ledigt & ledig på andra helgdagar & högtider under året så att man hinner vila ut lite då och då under månaderna som går. Jag kan ju bara vila ut när jag har min semester på sommaren för annars jobbar vi året runt oavsett vad det e för dag.
Ett nytt jobb med tillräckligt bra lön och bättre arbetstider är vad jag behöver för att må bättre och just nu känns det så långt borta. Jag vill känna mig glad igen, behöver inte va överlyckligt och euforisk, bara vanligt glad och känna det inne i hjärtat, tålamod....blö!

3 dagar till jul....

God morgon på er. Har ni haft en bra helg? Min har varit okej, den har mest bestått av arbete & så hann jag med att gå på 30-års fest på lördagen efter jobb.
Billy har precis gått till jobb och som vanligt så vaknar jag alltid när han går upp sen brukar jag sitta med datan i knäet resten av morgonen om jag inte har tur och somnar om igen vilket jag hoppas att jag gör idag för jag har verkligen sovit dåligt inatt. Har iofs inte sovit bra nån natt den senaste tiden p.ga mitt mående och stackars Billy har oxå sovit dåligt och t.o.m drömt om min jobb situation. Han e sån som normalt aldrig drömmer.
Är så glad att jag har honom för han stöttar och hjälper mig så himla mycket nu när jag e inne i en dålig period.

Har inte suttit vid datan alls i helgen, har inte haft någon lust och har väl inte så mycket lust nu heller för jag känner att jag inte har nått roligt att komma med i bloggen. Mitt dåliga mående tar helt över mig, irriterande för jag kan inte riktigt känna mig glad över en del saker som jag är glad över.

Jobba idag igen men jag börjar inte förrän klockan 15 och ska jobba tis & ons också sen e jag ledig på julafton & lille julafton. Bara 3 dagar till jul och jag har ZERO julstämning, vill bara att julen ska va över & nyår också. Får nästan ångest när jag tänker på det. Dom som sa att snö skapar julstämmning är ju helt väck för jag känner nada.
Blev ett negativt inlägg men det e ju också sån jag e för tillfället, har verkligen svårt för att hitta gnistan men jag vet att det vänder nån gång, hade gärna fått ske denna veckan gärna idag.....

Vinter depp???

Jag e bara trött trött & trött hela tiden. Sover sjukt mycket, somnade innan åtta igår kväll och vist har jag vaknat ett par gånger men jag går upp en liten runda sen går jag och lägger mig igen. Känner att jag skulle kunna sova alltid, sova i några månader så att allt negativt försvinner. Tror jag lider av lite vinter depp eller bara vanlig depp.

Den här kylan & snön kan man väl stå ut med så länge man inte behöver gå ut i det. Kyla har aldrig varit för mig och snö, nej tack. Vist e det skit fint att titta på men thats it, jag vill verkligen inte gå ut i det.
Har fått igång första maskinen med tvätt, har en del som behövde tvättas men har inte haft tid innan eller ork. Förhoppningsvis får vi upp lamellerna idag, det e sagt att vi ska få det men man vet ju aldrig.
Annars har jag inga planer för idag, får se om dagen har nått att bjuda på.

Brrrrr.....

Fy tusan vad det e kallt idag, det e så att jag har fått panik ett par gånger under dagen för att jag varit tvungen att va ute i kylan. Jag e verkligen inte gjord för sån här kyla, kändes som om jag skulle frysa ihjäl och det menar jag verkligen. Man blir ju oxå på skit dåligt humör när man fryser. Har dock haft tur att jag kan värma mig en hel del i bilen vilket jag är väldigt tacksam för.
Tog as långt tid att komma hem för DSB hade ju som alltid stora problem p.ga av snön, dom går helt i black out så fort det kommer lite snö. Många tåg va inställda och de som inte va inställda va mega försenade.

Hade problem med att få igång film i mobilen och försökte flera gånger igår att få det att fungera men nej det ville inte sen har jag inte tänkt på att prova nu när jag va på väg hem. Provade istället nu när jag va hemma och jo vist nu funkar det. Ska bli kul att ha nått att göra när man åker tåg till & från jobb.

I morgon e jag ledig och då ska vi sätta upp lamellerna här i vardagsrummet. Har ju inte haft tid innan och ingen borr heller men vi ska låna en i morgon.
Food tajm...hörs kanske senare =)

Snurrat till det

Jag har verkligen snurrat till det ang jobb intervjun. Vist ska jag har intervju men det är inte alls på det jobbet som jag trodde. Ska ändå åka dit nu snart och se hur det låter, om det ändå låter ok så e det kanske värt att ta det så jag slipper pendla så långt.  Hörs senare.....

Tramsig mani

Sitter här hemma i soffan med en tramsig man, han vill bara ha lite uppmärksamhet och så håller han jämt på när jag sitter vid datan och han själv bara sitter bredvid.
Har beställt mat och väntar på att det ska komma. Idag behöver jag inte lägga mig tidigt för jag ska inte på jobb i morgon eftersom jag ska på en arbetsintervju kl 15.00 hoppas verkligen att jag får detta jobbet för det hade varit så himla perfekt. Inte bara för att jag slipper pendla så långt utan oxå för att det är ett arbete som jag kan utvecklas i och som faktiskt intresserar mig. Det är inte det arbetet som jag egentligen skulle ha börjat på utan detta är nått helt annat men vad det är berättar jag kanske sen, det beror på om jag får det eller inte för om jag inte får det så är det ju inte så lönt att skriva om det men håll nu tummarna.

Älskar min nya mobil, har fått trådlösa hörlurar till den som funkar as bra och så fick jag sånt så att jag kan ladda ner filmer som jag kan kolla på i mobilen och jag behöver inte betala nått för det i 12 månader. Får välja 5 filmer varje månad, riktigt nice. Det blir mys på tåger för min del =)
Nu kom maten

Sängen

Nu ska jag och min nya fina mobil gå till sängs, förhoppningsvis gör min älskade man mig sällskap men det beror på om han kan slita sig från sin nya leksak =)

Planerna inför nyttår börjar förresten ta form, berättar mer om det en annan dag. Sov gott allihopa =)

Aino

Äntligen, har nu fått min nya mobil och det är den vita sony ericsson Aino. Den e så himla fin, har inte hunnit pilla med den så mycket för jag håller på att lägga över kontakter, bilder och annat som jag haft i mina andra mobiler.
Billy har fått hem sin nya skärm till datan. 3D skärm så det blir ännu roligare för honom att spela spel.

Har varit uppe mega tidigt idag så jag e sjukt trött och ska i säng riktigt tidigt ikväll för jag ska ju upp tidigt i morgon oxå. Har bytat min arbetsdag på onsdag till torsdag istället för jag behövde ledigt på onsdag, berättar varför lite senare i veckan.


Sova på saken...

Skrev ett långt inlägg innan om en sak som jag blev irriterad över och tänke att jag skulle skriva av mig om det men känner nu att jag inte är säker på om jag vill posta inlägget. Det är ju alltid så när saker precis hänt så tar känslorna över och man tänker inte alltid helt klart så jag ska sova på saken och sen får jag se i morgon hur jag gör. Tycker bara att det hela är så märkligt och jag undrar hela tiden varför?
Det är säng dax nu för både mig och min älskade man för vi ska båda jobba i morgon men han ska inte upp så tidigt som mig, om ca 7 timmar ska jag upp igen *snark*

Söndag

Nu e snart weekenden över och i morgon (tidigt som fan) ska man tillbaka till arbetet på Q-park vilket så klart inte känns jätte fett men det är iaf tusen gånger bättre än om jag inte hade nått arbete alls att gå till i morgon.

Igår sov vi ganska länge och fick lite panik när vi vakna upp för vi skulle va på julefrukost kl 14.00 och klockan va då ca 11.30 Blev att vi snabbt fick hoppa in i duschen och göra oss klara sen ner i netto snabbt som attan för att köpa paket till pakke lejen. Tillbaka upp i lägenheten för att packa in sakerna och sen körde vi hem till Brian för att hämta upp honom och sen hem till Mads för att hämta upp Anne & Mads. Blev lite sena men det gjorde inget för vi skulle inte äta direkt.
Alla som va där fick välja en mössa eller tomte luva när man kom in innanför dörren som vi skulle ha på oss och som vi även fick ta med oss hem om vi ville. Jag förälska mig helt i min nördiga mössa så den behöll jag och kommer helt klart att använda den nu i vinter så jag slipper frysa om mitt lilla huvud.

Idag har vi båda varit ganska slut och orkade inte göra nått så det blev en riktig slappe dag framför tvn. Ska tidigt i säng ikväll så att jag orkar komma upp i morgon bitti, gud vad jag hatar tidiga morgnar  och speciellt nu om vintern när det är så mörkt så länge.

Bra tajming Tess

Therese du hade bara världens bästa tajming idag, fan vad jag älskar dig. Du finns bara alltid där när man behöver dig som mest, tack för att du finns min älskade bäste vän.

Eftersom jag inte fått reda på nått datum eller nått annat egentligen heller för den delen ang jobbet så avbröt jag min uppsägning för jag vill inte stå där på måndag utan nått jobb bara för att en vis person inte kan få tummarna loss ur röven och ringa.

Har fått med mig en massa av mina saker som jag hade hos mamma, nu har jag bara några få lådor kvar där vilket dom säkert är lättade över. Min katt e oxå kvar där men hon kommer få stanna där eftersom jag inte får ha katt här =(

Måste köra nu, hörs kanske senare.

Pringles GRILL


Har ni smakat Pringles Grill chips? Dom är snuskigt goda och beroendeframkallande. Sitter här i soffan med cola, choklad och just pringles grill chips.


Uppe tidigt

Mörkt, mörkt & mörkt det är vad det är utanför mitt fönster
ursäkta röran, lite kartonger som skall kastas.

Billy har precis stuckit till arbetet och jag sitter i soffan & kollar lite på nyheterna.
Väntar på ett samtal som ska komma nån gång mellan 08.00 - 12.00, hoppas det kommer tidigt.
Har en hel del som jag ska hinna med idag. Ska ta bilen över till Sverige idag för att jag ska kunna med lite saker hem som jag har stående hos mamma och så ska jag köra in om IKEA för att lämna en duschstång som va för lång. Om jag hinner ska jag in om Swedbank och sätta in lite pengar som jag har i plånboken.
Hoppas på att jag kan börja lite tidigare på jobb så att jag kan sluta tidigare men det får jag se senare. Efter arbetet ikväll så e startar weekenden och det ska bli såååå skönt.
Jule frukost i morgon =)

Worried

Är orolig ang. det jobbet som jag skulle starta. Har inte fått nått datum än om när jag ska starta, har inte hört något från dom alls. Den enda som jag har pratat med är Heidi som ska va min chef och hon sa att dom skulle ringa vilket dom inte har gjort så ja jag är mega orolig nu för att det inte kommer att bli nått med det jobbet.
Ska prova ringa Heidi idag igen, känns som om man tjatar när man håller på och ringer hela tiden men måste ju veta så att jag kan lämna besked till min nuvarande chef. Kändes väl lite för bra för att va sant allt det här, med min vanliga otur så blir det säkert inget.

Billy hade sorterat sina kläder som han skulle slänga och sånt som han skulle spara och han har gjort ett ganska bra jobb men där är 1 tröja kvar som jag tycker är ett stort frågetecken för jag fattar inte vad hjan ska med den till. Får fråga han sen i helgen varför han sparar den.

Igår fick jag förresten 1 ny kusin, min moster födde en liten pojke. Han skulle varit född den 25-26 November men han blev vist lite sen.
Mamma håller på och gör kåldolmar nu som vi ska ha till jul, dom e mest för min skull för jag vägrar ha en jul utan kåldolmar. Jag älskar dom och nej inte svenska kåldolmar, det ska va med surkål och innuti så är det kött & ris *mums*
Måste gå till affären nu och fixa lite frukost till mig, hörs senare.

Fixat i garderoben

Har varit lite duktig idag och fixat en del i garderoben, känns som om att den garderoben är ett evighetsprojekt tar ju aldrig slut. Kunde inte gör i ordning helt i garderoben för jag har ju inte mina galgar här och Billy ska rensa bland sina kläder, det han inte använder ska slängas.

Här e poliser över allt på vårt område eftersom vi bor grannar med bella center typ, ligger några hundra meter längre bort på vägen och dom har ju det där klima topp mötet där nu så här e full beredskap i kvarteret.

Hinner inte skriva mer nu, ska göra mig klar så att jag kan köra till jobb

Saknar...

Jag älskar verkligen att jag har flyttat till Köpenhamn, älskar att bo här och det känns rätt att jag bor här men....
Jag saknar mina vänner riktigt mycket, det e ju inte så många som orkar ta sig hit och hälsa på och vist jag e inte heller den bästa på att åka och hälsa på dom.
Jag har väl oxå blivit dålig på att höra av mig men ja man försökte ju hålla kontakten i början men när det känns som om det bara e en själv som bryr sig så tappar man själv intresset.
Antar att man får skylla sig själv, det va ju jag som flytta och bytar land och jag trivs verkligen med att bo i Köpenhamn fast jag saknar mina vänner från Sverige.

Galgar

Tänkte ju hänga in kläder idag i garderoben men så kom jag på att alla klädhängare e ju kvar hos mamma. Kan iofs vika och lägga in de kläder som inte ska hängas men det är skit störigt ändå.
Håller oxå på och tvättar så att allt ska vara klart till att hängas in.
  


Nya garderoben.

I helgen ska vi på julefrukost hos några vänner och jag glädjer mig riktigt mycket till det. Får ju inget annat julbord detta året eftersom dom dragit in vårt julbord på jobbet för att spara pengar.
Tydligen blir vi rätt många i helgen vilket bara är ännu roligare och vi ska leka pakke leken. Gjorde det förra julen när vi va hemma hos Brian och det va verkligen jätte kul.

Tisdag idag och det som väntar resten av dagen är jobb. Börjar klockan 15 och slutar 22 men tar antagligen ingen lunch så att jag kan sluta 21 istället. Nu måste jag fixa nått att äta till mig för jag kan märka att magen börjar snart protestera.

Jul edition

Nu när det e december och det börjar närma sig julen så tyckte jag att även bloggen behövde pyntas lite så att man känner julstämmningen även när man sitter vid datan. Ny bakgrund med små söta snögubbar.

Har börjat att sätta in hyllorna och sånt i garderoben men tar lite små pauser hela tiden för att jag b.la behövde äta och sen skulle jag beställa 2 saker över nätet och så skulle jag ladda upp lite foto från barndopet i lördags. Har försökt skicka dom till Tettan oxå men det går inte, fattar inte vad som e fel.
Så klart ska ni oxå få se några av bilderna från dopet.....










Kundtjänst

Igår innan vi kom in i Ekeby möbel affär så körde vi förbi loppisen i Ekeby för mamma behövde en sån glas kula till lampan i köket men dom hade ingen sån dock hade dom världens minsta kuntjänst, så kul vi hade åt det och jag va så klart tvungen att fota.



Ekeby möbelaffär tog ganska långt tid där inne att bestämma sig för allt som vi skulle ha, köksbordet & stolarna va det enda som va spikat redan från start sen va det en massa disskuterande fram och tillbaka men vi kom äntligen fram till beslut och det kommer garanterat se skit snyggt ut när vi väl får hem det vilket inte blir förrän i januari eftersom det e leveranstid på de flesta av möblerna.
Va tvugna att köra till IKEA efteråt för att köpa garderob för de hade inte så mycket garderober i ekeby. Garderobs letandet tog oxå tid men till slut blev vi äntligen klara där oxå och när vi hämtat ut garderoben och va hemma hos mamma igen va klockan nästan fyra på eftermiddagen (åkte till ekeby vid tio på morgonen)
Åt lite mat med mamma & Uno sen körde vi hemmåt. Kom hem vid halv sju tiden och började sätta ihop garderoben som tog sjuuuuukt lååååångt tid att sätta ihop, aldrig varit med om nått liknande. Vid tolv va vi klara med att sätta ihop garderoben och då hade vi iaf hållt på sen halv åtta. Snyggt blev det iaf, jag ska dock sätta i hyllorna och lite sånt idag.

Här har precis varit en snäll man och fixat vår diskmaskin så nu funkar den som den skall och så satte han fast listen oxå som va av och så skulle ha ta fatt i vice värden där nere nu och säga till att våra namn kommer upp på postlådan där nere & på dörren. Nu e det bara tvätt maskinen som ska fixas, eller gummit som sitter runt om där vid luckan. 

Möbel dagen e här

Idag e det äntligen dax, vi ska åka och kolla på möbler och köpa också förståss. Hoppas vi kan få möblerna snabbt så att det äntligen börjar likna ett hem där hemma hos oss.
Jag och billy vaknade först vid 6-7 tiden och va mega pigga men så somna vi om nån timme till för det va lite väl tidigt att gå upp då.
Nu har vi nästan precis ätit frukost och väntar bara på att mamma ska bli klar med sina morgon bestyr eller vad man ska kalla det, hon kallar det själv att "hon ska vakna"
Detta blir en bra dag känner jag.

Efter barndopet

sitter hemma i mammas kök nu och har nästan precis kommit tillbaka hit från barndopet. Det va verkligen trevligt på barndopet. fick några skratt anfall i kyrkan vilket jag nästan alltid får när jag e i kyrkan vet dock ej varför. Allt runt omkring blir bara väldigt roligt helt plötsligt.
Efter kyrkan körde vi till Husensjö och där bjöds det på kakor & kaffe och så va det present öppning. Lilla Oliver fick en massa fina saker och Tettan och Micke verkade oxå nöjda.

Mamma står och fixar med maten, kommer några till gäster sen klockan 18.00 ikväll blir säkert mysigt. Billy sitter inne i v-rummet och kollar på tv, han har säkert somnat oxå för han har varit mega trött hela dagen.
Längtar riktigt mycket till i morgon för då ska vi ut och titta på möbler. Ska in och mysa i soffan med gubben min nu.

Sverige tur

Vi är uppe och håller på att göra oss i ordning, packar, borstar tänderna o.s.v Ska ta tåget tio över nio härifrån. Himla tur att här e en station precis i närheten av oss så vi behöver inte byta förrän vi kommer till helsingör och då bytar vi till båt ju =)

Kom förresten på igår kväll att jag glömt köpa present till Oliver så det blir en snabb visit till Väla sen. Har en idee om vad jag ska köpa men jaghar haft så mycket att göra och tänka på att jag helt glömt bort det. Tänkte iofs på det tidigare i veckan men så...ja...ni förstår.

Hoppas ni sover gott så hörs vi säkert senare.

Hemma & trött

Har precis kommit hem efter att ha spenderat kvällen med Brian, Walle & Pingu kom oxå nu på slutet innan jag drog mig hemmåt. Har haft det mega mysigt men jag kände mig så himla trött till slut att jag bestämmde mig för att köra hem. Ska ju upp tidigt i morgon och vill gärna få sovit ut lite innan dess.
Älsklingen e på julefrukost med jobbet, jag sa att han kunde ringa sen om han ville bli hämtad men jag kan passa på att sova en timme eller två innan dess.
Vi hörs mer i morgon, hoppas ni har en jätte trevlig fredagskväll/natt ;-)


Lite förnyande

Har suttit och ändrat om lite på bloggen, orkar inte göra för mycket för man blir helt trött i huvudet av det men jag blev ändå ganska nöjd med resultatet. Bakgrunden är ett foto på mig när jag står på vår balkong i nya lägenheten så ser man lite bakgrund b.la metron som kommer körande. Lite sådär hörst/vinter och ny lägenhet bild som jag tyckte passa bra in nu.
Har ändrat lite i typsnittet oxå men alla ser ju inte samma typsnitt, det beror ju på om man har det på sin data.
Nu ska jag sätta på senaste avsnittet av greys & sen ghost whisperer

Väckt av postmannen

Vaknade för ca en halv timme sen av att det ringde på dörrtelefonon, Billy va vaken så han öppnade men jag vaknade oxå så klart för den ringsignalen hörs verkligen högt. Det va iaf post mannen som kom med ett paket till Billy, protein pullver till hans träning.
Nu sitter jag i vår tillfälliga soffa och tittar ut genom de stora fönstrena medans det blir ljusare & ljusare utanför, älskar verkligen att bo här.

Idag ska jag ut & köpa ett par 3D glasögon som Billy ska ha till sin nya data skärm som vi ska köpa nu i helgen när vi e på väg hem. Vi ska köra in om netonnet i Malmö så Billy kan köpa den skärmen & jag kan köpa en ny mobil telefon, vet precis vilken jag vill ha men det kan ni få veta när jag har köpt den.


INTERNET =)

Vi har redan fått vårt internet redan, äntligen kanske jag ska säga för jag har gått i nästan 2 veckor utan internet. I morgon har vi ju bott i vår lägenhet i 2 veckor, tiden går snabbt alltså.
Vi har inte fått det helt möblerat än som ni vet men det kommer förhoppninsvis väldigt snart ska ju först köpa möbler sen får vi se hur lång leveranstid det e på det.
Tänkte bjuda på lite bilder från lägenheten, tog några bilder innan vi flyttade in så man har på hur det ser ut utan möbler.


Köket & så kan man se in till det lilla sovrummet


V-rummet som går ihop med köket


Toaletten


Utsikt från vårt sovrum


Utsikt från v-rummet & köket. Metron som går utanför vårt fönster


Utsikt från balkongen, man kan se field's i bakgrunden 3:dje huset till höger


I morgon

Jag e ledig i morgon med full betalning eftersom vi varit så duktiga i helgen =)
Nu sitter jag på Billys jobb igen, va tvungen att fixa med lite räkningar. Vi kommer att få vårt internet i morgon e det sagt så jag hoppas verkligen det stämmer för i så fall har jag massa tid i morgon till att sitta och uppdatera.
Helgen blir fullspäckad, ska ju på barndop på lördag sen hem till mamma & Uno och äta gott + så sover vi där och söndag ska vi kolla möbler.

Har haft en sån där irriterad dag idag, allt smått har irriterat mig och jag har hållt på att koka flera gånger under dagen för att jag blivit så irriterad men det känns bättre nu iaf och ikväll ska vi bara mysa med en film jag och min kära man.
Nu kan jag använda min mobil igen, har haft lite problem med den nu i 2 dagar men nu ska allt va som vanligt igen.
Hörs mer i morgon förhoppningsvis.

RSS 2.0