Bröllops nerver

Snacka om att jag är nervös, har varit s nervös hela nästan hela dagen och inte kunnat tänka klart.
Hade som tur var 4 timmar till godo sen innan så jag kunde gå tidigare för jag kunde inte alls koncentrera mig alls på arbetet eller nått annat för den delen.
Har fått min lilla brud bukett och den är jätte fin och så hade mamma hittat skorna och dom har jag gjort rent oxå. Där va några små fläckar som jag va tvungen att tvätta bort men nu ser dom jätte fina ut, nästan som nya men inte helt och det ska dom inte heller för det ska va mitt nått gammalt.
Har nått gammalt nått nytt, nått blått & nått lånat så =)
Ska försöka varva ner lite nu, hoppas jag kan sova i natt. Sov gott allihopa.

1 dag kvar

I morgon e det dax. Känns ännu overkligare nu. Har inte haft ork eller lust att sitta vid datan.
Fick lite saker av mamma som jag ska ha till bröllopet & min klänning hade oxå kommit och den e så himla fin. Ska prova den snart för det har jag inte hunnit, jobbade ju igår och när jag kom hem va det ganska sent och jag va trött så då orkade jag inte prova den. Visade dock allt för Billy =)
Han har varit duktig och fixat med sina kavajer och köpt byxor men dom måste läggas upp och så har han hittat ett par fin skor. Han va ju tvungen att fixa allt trots att han inte mådde så bra för vi har inte så långt tid på oss.
Förresten så e det bara 3 dagar kvar till min födelsedag.


Under täcket

Sitter just nu i sängen med täcket runt om mig, har varit hemma bårde igår och idag för jag har inte mått bra. Skulle egentligen jobba helg. Har sjukt ont i mitt huvud men min mag ont har iaf försvunnit så jag tror och hoppas att jag e uppe på benen i morgon igen.
Ska bädda ner mig nu & försöka sova bort huvudvärken.

Cool bebis

Den e så jäkla söt, som han dansar loss den lille. Skrattar som fasiken varje gång jag ser den

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=221438635564


Kollat lounge baren

Nu är jag och älsklingen båda hemma igen. Har varit och kollar på lounge baren som vi ska ta en drink på efter bröllopet. Bokade bord så att vi är säkra på att där är plats för allihopa.
Gick förbi restaurangen som vi ska äta på sen efter vi tagit en drink och det ser verkligen jätte mysigt ut.
Körde ut till Fields och fan äntligen bh & trosor som jag kan ha, har letat hela dagen och inte riktigt hittat nått som passar men skam den som ger sig.
Billy har ont i sin rygg och ligger på soffan & kvider, lite synd om honom e det allt, vet ju hur det känns när man har ont i ryggen.
Ska inte göra så mycket ikväll mer än att titta på idol sen klockan 20.00 intill dess e det bara lite mer dötid framför tvn.

Ut på jakt

God morgon på er allesamman. Idag ska jag ut på jakt efter nya ljus blå underkläder. Att det skulle va så svårt att finna hade jag aldrig trott men det är alltid så att det man behöver det hittar man aldrig. Ska iaf ner på ströget lite senare.
En lycklig nyhet är att HIF van över AIK igår, älskade Henke satte 2 mål.
Blir att åka och kolla på lite ställen sen efter att Billy jobbat klart.
Jag och älsklingen har nog kommit fram till 1 hus som vi tror att vi kommer få sattsa på men det beror på uppvärmningen oxå iofs. Hoppas bara allt går snabbt nu.

Restaurang bokad

Nu är restaurangen bokad till efter vigseln. Dom öppnad dock inte förrän klockan 17.00 och vigseln är ju redan 14.30 men vi tänkte att vi ska gå till nått lounge ställe där emellan och ta 1 drink eller 2 innan det är dax för att äta. Ska ut och titta på ställe i morgon efter att Billy är klar med jobb och träning.

http://www.houseofhereford.dk/page.php?id=11 

Klänningen skall komma på måndag fick jag svar om idag. Började bli mega nervös när jag såg att dom inte hade skickat det än så jag sände ett mail till dom och frågade och fick då svar att den sänds i morgon.
Skall jobba i helgen och då kan jag passa på att hämta lite saker från mamma, post och en del grejer till bröllopet. Funderar på om jag ska beställa sån makeup på nån studio för jag e själv värdelös på sånt och det hade varit kul att va lite extra fin. Funderar oxå på om jag ska göra nått med håret själv eller om jag ska gå till en frisör. Fan dock ett ställe där de gör både och för lite mindre än 1500 danska kronor, kanske ska boka tid där?!

http://www.artofstyle.dk/

I love Føtex

Va och handlade lite innan, behövde lite mat här hemma. Gick runt inne på Føtex och hittade massa varor som vi oxå har i sverige, exakt samma varumärke. Kändes som om jag va hemma i Sverige igen och det kändes så skönt. Missförstå mig inte nu, jag älskar att va bo i Danmark men så klart saknar jag Sverige en hel del ibland speciellt när man ska handla för jag vill gärna ha de varor som jag kan få när jag handlar i Sverige.
Fick syn på barbeque chips från Estrella och blev så glad att jag nästan började gråta, lite sentimental jag kände mig. Så klart köpte jag en påse chips, det var jag ju tvungen att göra.


I know you want me

Älskar denna låten, tror jag har fått lite musik feber här hemma =P


Grinig gubbe

God kväll allihopa, hoppas ni haft en bra dag. Det har inte hänta allt för mycket hos mig men har ändå haft en bra dag. Har suttit och skrattat åt min tokiga man så att tårarna sprutade innan.
Älsklingen va ju hos tandläkaren innan idag och han fick lagat 2 hål så när bedövningen sen släppte när han va hemma så blev han lite grinig, blev lite trött på att lyssna på honom så jag tryckte i honom lite panodil, nu verkar han ha det fint =)
Kollade på kvällens avsnitt av idol innan, irriterande när man måste vänta till nästa dag för att se fortsättningen jag har ju så bra tålamod.

Förresten är inte David Guetta bara för jäkla bra med hans mixar? Den senaste som han gjort tillsammans med Akon är ju bara för jäkla bra.


Idol 2009

Har precis suttit på kollat på de 6 senaste avsnitten av Idol, har missat en himla massa eftersom jag jobbade eftermiddag förra veckan och och de 2 kvällar som de har gått denna veckan har jag inte haft tid. Tur att internet finns. Ikväll ska jag dock se på det hade jag tänkt mig för jag har inga planer alls för ikväll.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, vaknade upp med en himla mag ont men det är mycket bättre nu.
Har lämnat papper till kyrkan ang. namn byte. Kommer ju snart heta Engell i efternamn, bara 8 dagar kvar nu =)

Älsklingen kommer förhoppningsvis snart hem, han har ju varit och jobbat hela dagen men han fick gå lite tidigare från jobb för han skulle till tandläkaren vid halv 3 tror jag det va.
Lite mat i magen behöver jag nu så vi får höras senare.

Halvblods prinsen

Nu har jag och älsklingen precis kommit hem från bion, filmen va mega bra men det tycker jag iofs att alla Harry Potter filmer är.
Vi har fått vår bekräftelse från rådhuset ang vigseln 1 oktober kl 14.30. Hoppas nu min klänning kommer som den skall annars får jag panik, förhoppningsvis kommer den redan denna veckan så jag inte behöver oroa mig.
Ska ut och shoppa lite på fredag, har lite små saker som jag måste handla in.
Ska hjälpa Billy med hans mat nu som han ska ha med i morgon sen ska jag hoppa in i duschen.
Sov gott allihopa =)

Klänning

Har varit ute & letat efter en vit liten söt klänning idag (blir ingen riktigt brud klänning denna gången) men hittade ingen ute i affärerna men nu när jag kom hem så hitta jag en skit söt liten vit sak här på nätet så jag har beställt hem den. Den kommer dock komma hem till mamma eftersom jag beställde från en svensk sida, eller till posten i Mörarp.
Nu ska jag och älsklingen mysa och titta på sista Harry Potter filmen, vi somna till den igår kväll så vi fick inte riktigt sett den. I morgon ska vi antagligen på bio och se den Harry Potter filmen som går nu i biografen.

Om 10 dagar är jag mrs Engell =)

Huset

Huset va fint men som sagt lite för dyrt och Billy har ett annat hus som favorit som vi ska titta på snart, vi vill bara gärna först veta hur mycket vi kan få låna för.
Jag har ett annat hus som jag oxå gärna vill titta på som va ett par hundra tusen billigare än det vi tittade på idag. Kul va det iaf att äntligen komma ut och titta på nått.

Nu har vi precis kollat färdig på Harry Potter & fången från Askabar, lite nördar vi e men dom filmerna är faktsikt riktigt bra.
Har även bokat hotel till mig och Billy, inget dyrt och fancy men däremot nytt och coolt. WakeUp heter hotelet och det öppnade nu i september så det är som sagt helt nytt och ser faktiskt häftigt ut på de få bilderna som jag lyckats rota fram.
Ska värma lite mat till mig och gubben nu.


RiketsSal = SkitArsle

Haha hitta denna bilden inne på aftonbladet från en av deras artiklar, höll på att garva ihjäl mig. Vist fan e det roligt?! Lite själv distans kan dom väl ha ändå =P



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5823250.ab

Harry Potter

Jag och älsklingen har fått Harry Potter feber, vi köpte alla 5 filmer (som har kommit ut på blueray & dvd) igår och har sett 2 av dom redan. Ska fortsätta kolla på dom sen men vi väntar tills efter att vi varit och kollat på ett hus idag. Jag vill riktigt gärna ha det huset men det är inte det huset vi kommer att köpa för det är lite för dyrt, kostar nästan 3 miljoner.

Igår hade jag en jättemysig dag, Ronja va på besök och vi va ute på en liten snabb shopping tur sen åkte vi hem och hämtade Billy och körde & åt på ett ställe på vesterbro som har MEGA god mat.
Efter det körde vi Ronja till Helsingör så hon kunde ta båten hem. Tack för besöket gumman, alltid lika trevligt att umgås med dig =)


Brudbukett?

Satt och tittade runt lite efter någon fin billig brud bukett för det måste jag ju ändå ha. Vist att vi har tänkt att hålla ett stort bröllop om 2-3 år men vill ändå ha med en del saker nu oxå så som brudbukett & en slöja med tiara på. Ska så klart ha en vit klänning men det blir ingen riktigt bröllopsklänning denna gången.
Vi ska även boka hotel rum för den natten, tänker inte åka hem här och lägga mig i bäddsoffan på min bröllopsdag, hell o no =)
Ska bara bestämma mig för vilket hotel det ska vara, finns ju 1000 att välja mellan, hade varit fett om man hade fått tag i en sån svit men det är nog lite väl dyrt tror jag.
Från bröllops planer till tvätten, dax och gå ner och slänga in det i torktumlaren.

Datum bestämt

Datumet är satt nu, den 1:e oktober blir jag Fru Engell. Känns helt överkligt och det kommer det nog göra länge men jag glädjer mig riktigt mycket till det.
I morgon kommer Ronja & hälsar på, vi ska ut och kolla lite i affärer och jag och Billy måste kolla med gravering till ringarna, måste ju ha ett till datum i dom nu.
Söndag ska vi antagligen kolla på ett hus.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med min man =D

New moon trailern

Nu är det knappt 2 månade kvar tills den har premiär och jag längtar enormt mycket tills den kommer på bio. Vill se den nu nu nu. Har ju läst klart böckerna för längesen och jag älskar dom nu är det bara filmerna kvar, eller ja första filmen har man ju sett ett par gånger. Tycker verkligen inte om att vänta men dessa filmer är värda att vänta på.


Ego tripp

I fredag fick vi på jobbet en stor kista fyllde med godis & nötter av fastighetsägaren som vi skulle dela på. Jag sa til Janne, vår service kille att ställa in den på sitt kontor tills chefen kom på måndag så att han kunde bestämma va som skulle göras med den eftersom vi va några som ville ha den kistan som godiset låg i oxå.
I måndags ställde de fram godiset, chefen tog kistan. På måndag kväll när jag och Emma slutar jobba, klockan va runt 21.00, så va i princip allt godis kvar.
På tisdag morgon när de första börjar jobba så är nästan allt godis väck, då har nån ful jävel varit inne på kvällen/natten och tagit allt godis som vi egentligen skulle delat på. Tycker bara det är så himla dålig stil och ego trippat och jag hoppas det händer något riktigt dåligt med denna människa för det är vad den förtjänar.

Idag fyller bästisen Therese år, hela 23 år blir hon. Ska hälsa på henne en snabb runda senare när hon slutar jobba. Lina va ute på väla och fann en present från henne och mig och den måste vi så klart lämna.
Grattis Tessan på din dag!

Internet klabb

Igår la internet bara av medans jag satt och kollade runt, riktigt irriterande för jag var precis igång med att fixa med lite saker. Fick dock tillbaka internetet igår kväll när jag va på jobb.
Hinner dock inte skriva en massa nu för jag måste snart köra till jobb.
Fick mina produkter igår från Proactive, hoppas på att det är bra för i så fall kommer jag lätt fortsätta med det.
Bästis är i HBG från idag till i morgon så jag ska träffa han under min rast en liten runda.

Sudoku i mobilen

I min nya mobil finns sudoku med bland spel och jag är helt fast i det, kan sitta & spela det om och om igen. Finns ju olika svårighets nivåer. Älskar sånt som är lite klurigt men det ska heller inte va för svårt för då e det inte alls roligt.
Har suttit och spelat slut på battariet i mobilen idag, kan inte sluta när jag börjat. Väldigt beroende framkallande men jag älskar det!


God söndag allihopa

Hoppas ni haft en fantastisk helg. Mina har iaf varit bra och lite sorgligt att det e back to work i morgon igen, helgen flyger förbi allt för fort.
Denna veckan som kommer hoppas jag att vi får det samtalet som vi väntar på så att vi kan komma nån vart, känns lite som om vi har stått still nu de senaste 2-3 veckorna och jag vill gärna komma vidare och det vet jag att älsklingen oxå vill. Vi båda glädjer oss som små barn, vist e det härligt när man har massa planer och nått att se fram emot, det ger lite extra krydda i vardagen.

Måste tillägga att jag har världen snyggaste mamma, hon hennes vän va oxå och tog foto på the studio i lördags precis som jag, Lina & Tessan gjorde för ett tag sen. Vilka fina bilder det blev, inte konstigt att jag e stolt över henne hon ser inte alls ut som en som närmar sig 50 års åldern.

 

Fått sova länge

Idag har vi fått sova länge,länge,länge. Vaknade iofs först vid åtta tiden gick till affären vid nio tiden för att handla frukost. Gick hem och åt en god frukost och la oss för att sova lite mer.
Nu har vi gått upp för ca 1 timme sen och ska iväg till Fisketorv (shopping center) och se om jag kan hitta ett par Reebok skor som jag vill ha och så ska vi finna en present till Mia & Brian. Ska ju på inflyttningsfest hos dom idag.
Hörs kanske lite senare annars får ni ha en underbar dag & kväll =)

My bloody valentine 3D

Nu är jag hemma och weekend har startat för mig, så himla härligt. Ska inte tillbaka till jobb förrän klockan 15.00 på måndag =)

Ikväll ska vi på bio och se My bloody valentine i 3D. Är faktsikt lite nervös inför det för det va flera år sen jag såg en skräck film p.ga att jag dömmer alltid och när jag sett något obehagligt så dömmer jag om det och mina drömmar är väldigt påtagliga så det påverkar mig mega mycket och nu ska jag se det i 3D t.o.m vilket innebär att det kommer se ut som om det kommer ut ur skärmen.
Sa till Billy innan att om inte jag kan sova i natt så måste han va vaken med mig.

Just nu står gubben i duschen och gör sig ren så att vi kan gå ut och äta nått lite snabbt för båda två är mega hungriga och vi måste få nått i magen innan vi ska på bio.

Mina nya skor är as snygga, dock e dom lite hårda nu i starten men det blir bättre om någon dag eller 2.
Har kollat efter ny bil till oss och vi har hittat vilken sorts bil och model som vi vill ha så vi vet vad vi ska leta efter iaf.


Skorna då???

Trodde att lappen från posten ang. hämtning av mitt paket med skorna i skulle ha kommit idag. Det borde den ha gjort iaf för dom ligger nere på posten här men nej nej ingen lapp från posten men jag kan hämta dom ändå tror jag. Man kan nog göra på samma sätt som vi kan göra i sverige, bara man har kolli nummer.
Ska gå ner och prova iaf men vill först få tag i Billy och se när han kommer hem.
I morgon är det äntligen fredag, sista jobbe dagen denna veckan och sista dagen som jag måste gå upp tidigt denna veckan. Är väldigt imponerad över mig själv att jag har kommit upp klockan 5 varje morgon, stolt som tusan över mig själv. Trodde aldrig att jag skulle orka det & det har varit hårt men än så länge har jag klarat det, hoppas det fortsätter så.
Ska ringa älsklingen nu, hörs kanske senare. Idol ikväll igen,

Ny mobil & nytt danskt nummer

Har fått min mobil idag och har nu ett nytt danskt nummer. Har mitt svenska kvar ett litet tag till sen om ca 2 månader har jag bara mitt danska. Mobilen är så himla fin, är redan förälskad i den och den kan spela musik ganska högt faktiskt.
Mina skor ligger oxå nere på posten såg jag nu men det e försent att hämta dom nu, får hämta dom i morgon men då har jag nått att se fram emot då oxå.
Ska in och kolla på fotbollen snart igen, ville bara kolla internet liten snabbt först för jag har inte haft tid att sitta här alls idag.

Pendlandet

Så va man hemma igen, gick ändå ganska bra att pendla i morse förutom att jag fick sinne för jag hittade inte min bil nyckel som tur e så har jag en reserv som jag fick rota fram men jag måste hitta den andra den e ju här någonstans.
Mina skor har inte hunnit komma än men det trodde jag inte heller, hade bara hoppats.
Har förresten beställt ny mobil med nytt abonemang, danskt då alltså och den kommer nog denna vecka. Blev en sony ericsson denna gången, vill inte ha samsung igen. Den mobilen som jag egentligen ville ha är fortfarande skit dyr men man binder sig bara i 6 månader här sen kan man binda sig ytterligare 6 månader sen och få en ny mobil då för en billig peng, I love it =)


Nya mobilen som jag beställt hem

Lediga dagen förbi

Så då va denna lediga dag förbi och det e tillbaka till jobb i morgon bitti igen, ska upp redan klockan 5 i natt för att hinna till jobb =/ Så ofett det här känns men det e bara till att bita i det sura äpplet.
Har varit och lämnat in papper idag så inom en veckas tid kommer vi nog att få samtal så kan vi bestämma mer då.
Har suttit och kollat på fler hus, helt sjukt vilka hus det finns man vill ju ha dom allihopa. Ska bli intressant att se hur mycket vi får lov att låna. Snälla låt all bara gå snabbt nu.
Billy har hittat 2 par skor idag vilket han verkligen behövde och så hittade han några nya boxer som va as snygga. Jag som hitta dom egentligen, han har lite tråkig smak ibland så jag tänkte att jag får pusha på honom lite ;-)
Har beställt ett par skor till mig, ett par DC. Lite tidig födelsedagspresent från Billy till mig. Mindre än 1 månad kvar till min födelesedag ju.



Igår beställde jag det där proactive face grejset som dom gör reklam för en massa på tv, nu måste jag bara testa det om det verkligen är bra. Vill hitta nått som verkligen gör rent och håller skit borta från mitt ansikte.


Tråkig helg

Fy tusan vilken tråkig helg jag har haft, har jobbat både lördag och söndag. Kunde gjort något mycket roligare men nej nej =( så jäkla besviken fortfarande och det kommer jag nog vara ett bra tag till. Ville verkligen dit men ja, livet blir inte alltid som man vill *suck*
Jag hatar verkligen att jobba helg, skyr det som pesten, efter så många års helg arbete så vill jag slippa det för resten av mitt liv. Hoppas verkligen att jag snart hittar ett nytt jobb där jag inte blir tvungen att jobba helg så jäkla mycket. Hade vi bara jobbat 1 helg i månaden så hade man kunnat stå ut men nej vi jobbar 2 helger sen e ledig 2 och så rullar det på året om. Vi har heller inte helgdagar när andra normalt har det utan vi jobbar alla årets dagar, det suger fett.
Så nu har jag fått spy ur mig lite ilska, är bara så besviken på just denna helgen. Ny tag nästa vecka, tror jag kommer att dö då för jag jobbar förmiddag nästa vecka. Har fått lov till att börja 7 istället för sex och sen jobba 1 timme längre när jag har eftermiddag men jag måste ändå gå upp vid 5 mitt i natten. Snälla gud, låt mig hitta ett nytt jobb med normal arbetstider!!!

I morgon e jag ledig och då ska jag och Billy ut på lite ärende. Har lite papper som vi ska lämna och sånt. Har förresten fått mitt danska konto nu och snart har jag danskt mobil nummer oxå.
Längtar riktigt mycket till nästa helg för då e jag ledig och vi e bortbjudna hem till Brian & Mia. Tror det va housewarming dom skulle ha.

Annars har jag inte haft tid alls att sitta vid datan för jag har haft fullt upp hela tiden men å andra sidan har det väl inte hänt så överdrivet mycket som är så intressant för er att läsa om.
Ska hoppa in i duschen nu så att jag sen kan mysa ner mig i soffan och titta på tv.

Idag

Har varit ute på en liten shopping runda med Billy efter att han sluta jobba. Va först på Field's sen på fisketorv.
Billy köpte Wii Sports Resort och så köpte vi 2 blue-ray filmer.
Jag fann nya stumpor till mig för jag hade typ inga strumpor kvar och nu när det börjar bli kallt vått och ruggigt ute igen så behöver man ju nått som värmer tårna. Köpte även en bok på danska, blir ännu lättare att lära sig språket om man läser på danska oxå.
Nu ska jag ner i bilen och hämta våra kuddar och täcken.

Förresten så hatar jag regn och detta skit väder som vi har fått nu, det hade jag lätt kunna leva utan. Förstör ju allt!

Inte lust

Har inte haft & har fortfarande ingen lust att skriva nått här i bloggen. Kanske kommer inspirationen tillbaka snart...

RSS 2.0