Andra gången jag vaknar

Jag som hade tänkt sova länge idag men det kan jag uppenbarligen glömma. Vaknade först vid tio i 6 och va mega pigg så jag gick upp och gjorde lite gröt till mig sen kunde jag somna om igen men nu har jag vaknat igen och är pigg igen.
Idag har vi en del att göra, vi ska först hem till en kill kompis och hälsa på honom, har inte sett honom på as länge sen ska vi till Field's med Brian och inhandla present till Anne & Beate och därefter ska vi hem och göra oss i ordning för att senare sticka på födelsedagsfest. Kommer säkert blir skit skoj och jag längtar riktigt mycket.
Hörs kanske mer senare

Cykel

Billy har fått hem sin cykel och håller på att sätta ihopa den nu. Han kände sig som ett barn på julafton sa han innan haha.



Jag har tvättat lite och resten av kvällen blir det väl bara att slappa. I morgon ska vi ut och köpa present till Anne & Beate för vi ska på födelsedagsfest för dom i morgon kväll och jag längtar.
Jobbe dagen gick väldigt bra och snabbt. Nu e jag ledig hela helgen och på måndag går jag på det nya schemat. Längtar faktiskt till att få testa på det nya och se hur det känns. Det va längesen jag längtade efter nått som hade med jobbet att göra men det gör jag faktiskt nu och det känns helt underbart.

Kvälls mat

Sitter hemma i mammas kök och håller på att värma lite mat, mega hungrig e jag och börjar bli ganska trött så det ska bli skönt att krypa ner under täcket och somna till vänner avsnitt.
Mamma är på väg hem, hon har varit och tränat lite handboll, så himla duktig min mamma. Nog inte många kvinnor som närmar sig 50 som fortfarande tränar handboll men min mamma är ju inte vilken kvinna som helst hon e ju wonder woman ;-)
Jag missa matchen idag mellan Danmark & Kroatien men älsklingen satt och såg den med Mads & Walle så han höll mig uppdaterad och det blev Kroatien som vann med 27-23.
Annars har denna dagen varit väldigt behaglig faktiskt förutom en kort incident tidigare på förmiddagen men eftersom resten av dagen har varit så skönt så känns det som om det andra inte har hänt.
Nu ska jag snart hoppa i säng, börjar ju tidigt i morgon. Hoppas ni sover gott, hörs mer i morgon.

SOL

Solen skiner utanför fönstret och det ger ett helt underbart ljus, gud vad jag längtar tills det är sol varje dag så att det lyser så här fint i lägenheten varje dag och värmen kommer.
Hörde att det va mycket snö i sverige, får mig säkert en chock när jag kommer dit senare idag. Här har oxå kommit snö men inte så överdriver mycket fast iofs kanske det är mer snö i nått annat område här i Köpenhamn, får se sen när jag beger mig ut.
Ska snart iväg till min tandläkare och prata med dom lite, ingen behandling eller undersökning idag som tur e.
Förresten fr.o.m måndag så startar jag på ett nytt schema på jobb, ska först köra det på prov i 2 veckor och går det bra så ska jag fortsätta på det. Hoppas verkligen det går bra för det hade varit en sån otrolig lättnad.
Sover hos mamma ikväll så vå hörs nog senare efter jobb.

Huvudvärk

Har riktigt ont i mitt huvud och inga värk tabletter. Tror jag har lite för mycket i mitt huvud, lite för mycket press. Vet inte hur jag ska lösa det men hoppas på det bästa, vad mer kan man göra.
Börjar sent i morgon så jag slipper gå upp så tidigt men kan ändå inte sova för länge för jag har en del som jag måste göra innan jag ska till jobb. Hade helst velat krypa ner under täcket och gömma mig i ett par månader eller nått i den stilen.
Hoppas vädret e lite bättre i morgon, nu ska jag nog bädda ner mig i sängen.

Statiskt

Är verkligen nöjd med mitt hår men det hade varit så mycket enklare att uppskatta det om inte håret va så sjukt statiskt, den här frosten gör ju verkligen ingen nytta för håret över huvud taget. Verkligen mega irriteraden.
Håller på att sitter och räknar på timmar och ska slå ut det sen på ett år & i kvartal för att se så att det blir rätt antal i timmar, massa små uträkningar men det e faktiskt kul.
Älsklingen kommer nog hem vilken minut som helst och då får vi äta nått sen ikväll ska det kollas handboll på tv, Danmark möter Norge, heja danmark =)


Ledig dag, så underbart

God morgon på er, hoppas ni har sovit gott. Såg en ny serie som började på tv igår kväll, Flashforward, riktigt bra va den och man ville bara se vidare men får vänta tills nästa söndag.
Idag ska jag iväg och klippa mig och jag längtar sjukt mycket, ska snart upp och äta nått litet till frukost sen ska jag sticka hemifrån vid lite innan tio.
Lönen kom idag och den försvinner lika fort som den kom, får ju lite mindre en vad jag egentligen skulle haft eftersom jag är skyldig jobb pengar fortfarande så istället för 18 tusen så fick jag bara 14 tusen men det ska nog gå min kära make får ju desto mer + att denna månaden får han en veckas lön mer. Har iaf fört över pengar till mig svenska konto så att jag ska kunna betala mina räkningar som jag har där.
Ska va duktig och söka fler jobb idag, måste väl för tusan snart få tag i ett jobb med en lön som är minst lika bra som den jag har nu, minst 12 tusen danska utbetalt efter skatt gärna mer =)

Äntligen fri

Kom hem för en liten stund sen, kunde sluta tidigare idag eftersom jag va så duktig igår. Riktigt skönt att vara hemma och i morgon e jag ledig, kommer bli så skönt och jag ska äntligen klippa mig. Är spänd på vilket resultat det kommer bli men det märker vi i morgon någon gång efter kl 12 =)
Måste ner till nån myndighet i morgon oxå, är inte riktigt säker på vilken men jag ska prova där var jag fick mitt cpr-nummer iaf och se vad dom säger skulle det va fel ställe så kan dom säkert upplysa mig om vart jag ska gå. Ska även till min tandläkare i morgon och betala en räkning som jag helt glömt bort, ofett men det måste betalas, vill ju inte hamna i skuld någon stanns.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan resten av kvällen, får se om älsklingen joinar mig nån gång om han kan slita sig från sitt spel hehe


Twilight: ECLIPSE



Åhh....ännu en anledning att längta till sommaren

När kommer våren???

Seriöst alltså var fan tar värmen vägen? Ja jag vet att det inte kommer att va 20 grader varmt nu men snön kan iaf försvinnan och 5+ hade iaf inte skadat. Gud så trött jag e på detta vädret, känner mig instängd eftersom jag hatar att gå ut när det är kallt och därför helst inte går utanför dörren om jag inte måste.
Vilken tur att det finns många härliga serier som man kan titta på, har tjuvstartat på en ny serie som skulle ha premiär nu snart eller så har den precis haft det. Den heter The Vampire Diaries, japp ännu en sån där om vampyrer vilket passar mig utmärkt för jag har allltid tyckt om historier om vampyrer. Serien är faktiskt riktigt bra men inget slår twilight så klart.
Fick tvättat en himla massa igår men har lite kvar idag, skulle ju dela upp det vilket jag oxå gjorde. Ska dock inte sätta igång med tvätten förrän senare för nu ska jag fortsätta kolla på serier.

Överdrivet mycket

Alltså jag kan inte förstå att man kan ha så mycket tvätt när man bara är 2 st men sen å andra sidan så har jag inte tvättat på ca 2 veckor så det kanske inte e så konstigt. Har iaf kommit igång med tvätten och har hela denna dagen och nästa på mig om det behövs, tänkte dela upp det på 2 dagar eftersom jag inte har så mycket plats att hänga upp tvätten på.
Längtar tills älsklingen kommer hem så att vi kan mysa lite, har knappt sett varandra på hela veckan och inte i helgen heller för den delen för då jobbade jag precis som jag ska göra denna veckan.
Vecka 3 nu så nu är det max 1 månad kvar tills vi får möblerna, hoppas verkligen dom kommer tidigare det hade varit sjukt nice men med vår otur så blir det säkert vecka 7 men jag fortsätter hoppas.
Ska klippa mig på måndag kl 12, har inte varit hos frisören sen i sommras tror jag det va, har iaf inte klippt mig sen jag flyttade hit och det va i september. Mitt hår är verkligen i behov av stor hjälp men som tur e så känner man ett par stycken tjejer här som är frisörer.

Fixa mat

Nu ska jag fixa lite mat till mig innan man ska iväg till jobb igen. Varje dag känns som en dålig rutin =/
Är iaf ledig i morgon och på fredag, känns som om det va en evighet sen jag va ledig så det ska bli riktigt skönt. Har massa tvätt som måste tvättas så hela ledigheten kommer att va fullbokad. Ska slappa på soffan oxå och bara vara lat. Nä men tänkte skicka ut några fler jobb ansökan oxå.
Har inte så mycket inspriation till att skriva för tillfället, e inte humöret på topp så har jag heller inte så mycket lust att skriva här heller. Hörs antagligen mer i morgon

Trött tröttare tröttast

Det är ju hur irriterande som helst att jag är trött hela tiden, det kvittar hur mycket jag sover och hur skönt jag har sovit jag är ändå trött hela tiden.
Ska snart åka till jobb igen, gud vad jag längtar efter semester och ledighet eller iaf efter att slippa åka så långt till jobbet varje dag.
Har inte planer alls i denna veckan mer än att jag ska jobba, e  ledig torsdag och fredag & så jobbar jag helgen igen. Nästa vecka på måndag så ska jag klippa mig vilket jag inte gjort sen i sommras och jag längtar så himla mycket.

Max 4 veckor

Nu är vi redan inne i vecka 3 på detta nya året och det är max 4 veckor kvar innan vi får våra nya möbler. Skulle få dom senat vecka 7.
Jag har jobbat i helgen + att jag inte har varit helt på toppen så jag har inte orkat blogga något. Hade en djävuls huvudvärk i lördags och den vägrade ge med sig så det slutade med att jag gick hem tidigare från jobb för att sova. Slocknade nästan direkt när jag kom hem och sov så hårt att jag försov mig på söndagen =( verkligen en dålig weekend.
Va inte hemma förrän efter 1 01.00 inatt och va mega trött, åt lite och sen somna jag som en stock och har sovit fram till 11 tiden. Vaknade tack vare att jag ställt väckar klockan annars hade jag nog inte vaknat nu heller, är helt slut fortfarande. Den här jäkla förkylningen får gärna försvinna snart så man kanske får tillbaka lite ork och slutar vara så trött.
Är inne på sista boken igen förresten, har snart redan kommit halvvägs. Fast att jag läst den en gång innan och vet vad som kommer hända så är den fortfarande lika bra tycker jag och jag har verkligen svårt för att släppa den.

Jobbe weekend

Tänkte göra mig klar för att hoppa i säng nu så att jag inte är så trött i morgon när jag måste upp för att åka till jobb, japp det stämmer det är dax för ännu en weekend som endast består av arbete, arbete och åter igen arbete
Idag har jag inte gjort något vettigt alls, har bara varit en sån slappe dag. Låg i pyjamas på soffan tills Billy kom hem sen palla jag mig in i duschen och fick på mig andra kläder.
Fixade lite att äta till mig och älsklingen sen har vi slappat tillsammans resten av dagen. Svårt att komma på nått att göra när man försöker va sparsam för nästan allt man gör nuförtiden kostar pengar ju och så ska jag jobba helg vilket begränsar möjligheterna ännu mer. Tur att vi har varandra iaf =)
Hoppas ni har en super trevlig fredagskväll så hörs vi förhoppningsvis mer i morgon.


Läntar till värme & stranden

Nu har jag börjat min anti vinter kampanj eller min sommar kampanj kan man väl oxå kalla det beror på vilket sätt man vill se det på. Det de handlar om är enkelt, jag är sååååå trött på vinter kyla, alla dåliga väder och vill, nej förlåt, jag behöver sommar och värme nu så jag börjar lite försiktigt med en sommar bakgrund sen får vi se vad nästa steg blir. Antagligen blir det at börja sola igen, bli brun och fin sen blir det väl nån soldans o.s.v
Jag tror starkt på den här kampanjen och det viktigaste är väl att man har en övertygelse, en tro på det man håller på.

Avatar



Har precis kommit hem från bion, såg AVATAR och fy vad bra den va. Billy är helt lyrisk här hemma och kan inte smälta den. Undra om han kommer kunna sova haha.
Filmen är verkligen värd att se och man ska helt klart se den i 3D
Nu e det sängen för mig, i morgon e jag ledig så vi hörs nog en del då =)

Sjuklingen & jag

Har varit & handlat medicin till sjuklingen inne i sovrummet. Han va på jobb i morse men fick gå hem därifrån för han är fortfarande jätte dålig. Ligger och hostar så att han kräker och näsan rinner, tror han har feber idag oxå men jag e inte säker för jag har inte kollat idag. Inhandlade panodill, hostmedicin & nässpray till honom och nu håller jag på att göra soppa till honom.

Känner mig lite dum eftersom att jag har svårt att hantera sjuka människor, det går bra i 2-3 dagar sen börjar jag bli irriterad och besvärad. Usch vad hemsk jag känner mig men jag kan inte hjälpa det det e bara så jag känner. Har själv aldrig varit sjuk mer än max 3 dagar så kanske därför jag har svårt hantera det.

Ordningen verkar vara tillbaka på jobb nu när alla andra människor e tillbaka på sina jobb och det känns jäkligt skönt för fy tusan vad det e tråkigt att arbeta när där inte finns något att göra. Dagen idag bara flög fram & helt plötsligt så skulle jag sluta. Ska upp tidigt 2 morgnar till sen e jag ledig i 2 dagar och därefter e det jobbe helg.

Ska kolla soppan nu och fixa med lite andra saker. Hörs kanske senare annars får ni ha en super nice kväll.


Inte mjölk

Nu har vi fått bekräftat att mani inte ska ha någon mjölk iaf. Gjorde te till honom innan med mjölk i vilket resulterade i att han kräkte så efter det fick han te utan mjölk och det gick fint.

Har bäddat rent här i sängen för det behövdes verkligen efter att min kära man har legat här och svettats. Min sida va ren men det kändes ändå ganska oläckert så jag bytte allt.
Sitter här i sängen och gottar mig med godis och cola, funderar på om jag snart ska sova för jag ska ju upp mega tidigt i morgon. Har förmiddagen denna veckan och det hade faktiskt varit skönt om jag inte hade varit allt för trött i morgon.


kanye west - heartless


Soppa

Jag & Billy har precis ätit lite soppa och nu e vi tillbaka i sängen igen. Jag sitter iofs upp med datan i knäet men Billy ligger invirad i sitt täcke och tittar på tv. Stackarn e sjuk och han blir ju så klart väldigt ynklig då, får hoppas att han mår bättre i morgon.

Har inga planer alls för idag, ska bara slappa genom att sitta vid datan, kolla tv och läsa min bok. Söndagar är verkligen tråkiga, känns som om man bara går och väntar på att det ska bli måndag för det finns inget att göra och när det e kallt ute så vill jag heller inte gå ut. Va ute en snabb runda innan för att handla och höll på att frysa röven av mig, jag e verkligen inte gjord för sånt här kallt väder.

Get Rich Or Die Trying

Jag och Billy har precis kollar på 50 cents film, Get rich Or die Trying och den är bara så jäkla bra. Blev helt rör flera gånger i filmen. Billy hade sett den förr men inte jag, jag hade inte ens märkt att han hade den och har haft den hela tiden. Har ni inte sett den så se den, har ni sett den, se den igen för den e fan värd det.

Annars har dagen varit väldigt lugn, jag har gjort rent lite här hemma och tvättat all vår smuts tvätt. Har även fått sänt en jobb ansökan så jag är ganska nöjd med mig själv idag måste jag säga.
Har inte varit utanför dörren idag för det är alltså för kallt för mig, jag går bara ut i kylan när jag måste som när jag ska jobba annars blir jag helst inne. Man skulle varit björn så man kan gå i ide på vintern. GE MIG SOMMAR & VÄRME!

Stackars Billy har blivit sämmre igen, han måde lite bättre i torsdags och igår men idag är han helt slut och hostan har kommit tillbaka igen. Tycker så synd om honom, det suger verkligen att vara sjuk. Själv har jag riktigt ont i mit huvud nu på kvällen och det blir bara värre och värre känner jag så det e nog snart dax att hoppa i säng och vila.
Hoppas ni alla har en underbar lördag, vi hörs mer i morgon.

Borstar tänderna!

Sitter här i soffan nu och borstar tänderna, snart dax igen att bege sig mot jobb. Tänkte att jag skulle gå ganska tidigt idag så att jag kan va säker på att jag inte blir sen, förhoppningsvis.
Ansökan tar jag och skriver i morgon istället när jag har massa tid på mig och även kan få lite hjälp och tips från älsklingen.
Verkligen svårt att ta sig samman och sticka till jobb när man redan längtar hem när man sitter här i soffan haha.

Har många funderingar nuför tiden, mycket handlar om mig själv och min egen person. Vad jag kan göra för att bli en bättre människa. Inte i andras ögon utan för min egen skull, för att jag själv ska känna mig som en bra människa. Håller verkligen på att ransaka mig själv, längesen jag hade en sån här period sist men antagligen har jag tappat bort mig själv nån stanns på vägen den senaste tiden vilket gör att jag inte känner mig helt nöjd med den jag själv är. Självransakan har alla behov för lite då & då antar jag. För mig är det iaf viktigt att jag kan stå för den jag är och det jag gör.
Ha en underbar fredag eftermiddag så hörs vi kanske lite senare.

Fredag =D

Nu e det fredag igen och helgen är här, vist jag ska jobba först men helgen är ändå här. Ska börja denna förmiddagen med att kolla på en film sen ska jag skriva en ansökan och därefter e det bara jobbet som väntar en, spännande ;-)

På språng

Så va det dax att sticka på jobb igen. Har fått sett Twilight denna förmiddagen så dagen börja bra ;-)
Har fått sålt både min sonyericsson mobil (w715) och min gammla samsung mobil på tradera. Trodde inte jag skulle få så mycket som jag fick för dom men fick sålt W715 för 1200 & samsungen (som funkar fint men är mega repig) för 410 kr så jag e mega nöjd.
Ska ringa till lönekontoret idag och snacka med henne där, måste få rätt på det här nu med hur vi ska fylla i ob:n så att det bli rätt hädanefter och så måste jag fråga henne en sak ang semester dagar som man har kvar.
Hoppas ni får en fantastisk dag

Taio Cruz – Break Your Heart



Börjar dagen med denna härliga låten, hörs lite senare ;-)

Okej dag ändå

Nu e jag hemma & dagen har väl varit ganska okej trots allt. Va typ inget alls att göra på jobb, förstår inte varför vi ska vara full personalstyrka på sånna slöa dagar. Snacka om personalkostnader men det e ju inte min huvudvärk =)
Trodde älsklingen skulle sova när jag kom hem men han satt upp i sängen när jag kom hem och klaga på att han inte kunde sova, han har väl sovit allt för mycket dom senaste dagarna när han bara legat hemma och varit sjuk.
I morgon ska jag titta på Twilight innan jobb, har snart läst ut boken för andra gången och känner att jag behöver se filmen, har jag iofs velat i över en vecka nu men inte riktigt haft tid men i morgon så.

....och det fortsätter...

Är fortfarande på dåligt humör och nu måste jag snart åka, jätte kul verkligen. Tror det är det faktum att jag måste åka över till Sverige hela tiden som gör att jag blir på så dåligt humör.
Har fortsatt att skicka in ansökningar men än så länge har jag inte fått nått svar. Tror det e meningen att jag ska helt gå i bitar och gå in i väggen eller vad tusan det heter.
Vi får se hur det e med mig när jag kommer hem ikväll, hörs kanske senare.

God jävla morgon

Har sovit så jäkla dåligt, vaknat hela tiden och detta har bidragit till att jag e på ett sådant där charmigt humör. Så ska man till det satans jobbet sen oxå, snälla nån skjut mig. Jävla skit väder e det ute oxå, istället för att det blir varmt nån gång och den där skit snön försvinner. Seriöst detta kommer säkert bli en underbar dag...NOT....

Sängdax

Dax för mig att hoppa i säng nu, känner mig väldigt tung och trött i huvudet. Glädjer mig inte alls till morgondagen för då ska jag ut i kylan och över till Sverige för att jobba igen. Som jag läntar till sommar och värme, längtar efter att kunna gå i shorts & linne men ändå svettas, lilla jag e inte gjort för sånt här kallt väder.
Älsklingen har fastnat vid datan & sitter och spelar och jag vill inte störa honom för han har lyckats koppla bort att han e sjuk nu medans han spelar.
Hoppas ni sover gott så hörs vi i morgon.


Mani sjuk

Stackars mani e fortfarande sjuk, tråkigt som tusan e det för han bara sover och sover hela tiden och det har han gjort i snart 4 dagar. Jag har inte varit på topp heller men nu känner jag mig mycket bättre och är pigg och vaken så därför e det ju mega tråkigt att sitta här helt ensam.
Försöker luska ut vad som e fel med ob:n och jag har suttit och läst en del i avtalen som jag hittade men enligt det så verkar det inte va sånt fel som jag trodde. Åh, blir galen. Dom borde  bara ha en skiss på jobb om hur man fyller i skiten så hade det varit tusen gånger enklare men förhoppningsvis kan vi fixa det efter att jag rett ut det här med en del hjälp från olika håll.
Nu ska jag titta på family guy med gubben om jag kan få liv i honom =)

2010






Välkommen till ett nytt år, 2010, känns så skumt när man säger det.
Jag har varken haft ork eller lust att skriva här förrän nu så ni får ursäkta min lilla "ferie" här från bloggen. Hoppas ni alla hade ett riktigt fett nyår, jag hade det fetaste nyår ever. Hade så sjukt kul och vill bara spola tillbaka tiden så att man kan få återuppleva det igen.
Började med att vi va här hemma hos oss, 14 st som åt, dansade och hade sjukt skoj. Senare nån gång efter tolv så drog vi vidare till Roskilde, hem till 2 vänner som vi känner. Taxi turen dit va cden bästa taxi turen ever, shit snacka om glad för en taxi tur men hade ni varit med så hade ni förståt varför.
Träffade as måga som vi kände i Roskilde och vi dansade som galningar hela natten. Billy lyckades dra på sig en trevligt förkylning som han dock har smittat mig med, tack älskling, så nu har vi legat hemma i sängen i ett par dagar och inte gjort nått alls. Börjar bli ganska rastlös och hoppas verkligen att jag kan va tillbaka till jobb i morgon för jag orkar verkligen inte ligga hemma mer.
Denna eller nästa månad får vi våra möbler, med vår otur så blir det säkert nästa månad men i vilket fall som helst så e det inte långt kvar nu.
Där har blivit nått fel med min OB och problemet är att vi inte är riktigt säkra på var felet/felen ligger så det kan ta ett tag att reda ut det men man kan ju alltid hoppas på att jag får tillbaka massa pengar haha.
Nu måste jag & älsklingen pälsa på oss och gå ner till affären för vi har inget att äta här hemma eftersom vi inte varit utanför dörren på typ 4:a dagar. Hörs kanske senare.


RSS 2.0