Bättre idag

Ryggen känns bättre idag och än så länge har jag inte haft ont i magen men snacka om att jag va trött i morse, fattade knappt var jag hade arslet.

Har varit på familja med mamma innan & fikat lite, eller ätit lunch blir det för vi åt båda wok. Orkade inte gå runt i så många affärer för jag kände mig helt slut, gör jag iofs fortfarande men jag kan inte lägga mig och vila för jag ska snart iväg till jobb.
Håller på och skickar iväg en himla massa ansökningar. Är det någon mer än jag som känner sig så jäkla oduglig när man håller på att skicka ansökning efter ansökning men aldrig får nått positivt svar tillbaka?
Huvudsaken är väl att man inte ger sig utan att man bara fortsätter att sända iväg dessa satans ansökningarna, det måste fan snart dyka upp nått jobb till mig i Danmark.

Längtar så sjukt mycket tills jag kan flytta över till Köpenhamn, tills jag & älsklingen har vårt eget hem.

Ont i ryggen

Har nog sovit väldigt konstigt för jag har as ont i min rygg, ska alldeles strax lägga mig ner i min säng och sova för natten. Känner att jag är mega trött oxå ändå sov jag 10 timmar inatt ca, somna vid tolv i natt & gick upp vid tio tiden i morse.

BTW lördagen va så jäkla bra, hade sjukt skoj och det va bara en massa underbara och roliga människor. Sånt gillar man verkligen. Glömde dock min kamera hemma hos Billy trots att jag precis hade laddat den för att jag skulle ha med den, så jäkla typiskt.

I veckan blir det jobb ända fram till fredag 15 - 23 varje dag, är ledig i helgen igen & då kommer Billy över till mig. Vi ska antagligen upp till Osby på lördag med mamma och Uno.
På onsdag har jag och älsklingen varit tillsammans i 1 år & 2 månader, saknar honom redan fast det är mindre än 12 timmar sen vi sågs, hoppas veckan går snabbt.


Earth Hour

Först & främst vill jag uppmärksamma att det är ikväll som det är earth hour och tycker att alla som kan ska delta i denna manifestation för att visa att man bryr sig om vad som händer med vår jord. Om där är någon som av någon märklig anledning har missat vad detta är så kan ni gå in på http://www.earthhour.org/home/se:sv 

Solen skiner & det är ett underbart väder idag, vaknade redan vid 5 i morse först och va mega pigg men somnade om sen igen och sov till halv åtta.
Har redan hunnit tvätta, började med det redan klockan åtta i morse sen har jag och älsklingen också varit och fått oss lite sol.

Billy hoppade precis in i duschen sen ska jag inte efter honom, ska köra här från Köpenhamn vid 2 tiden så vi har gott om tid på oss att komma till Guldborg. Kommer nog bli riktigt kul för det har det alltid varit när vi varit i sommarhuset.

Fick gjort en himla massa igår förutom att jobba så packa jag min väska, eller snarare slängde ner allt i en väska. Körde sen hem till Jasmina och lämnade välling till lilla Cassandra så va jag klart tvungen att stanna där ett tag och gulla med sötungen, hon är bara världens sötaste lilla flicka ever.
Körde sen hem till Ronja och lämnade hundgodis till Kenai, så glad han blev och så lite kel med honom oxå så klart efter det körde jag och tvättade mammas bil så den blev ren & fin lagom nu till detta underbara väder.
Började köra mot Köpenhamn men körde in om center syd för jag behövde en ny bh & ett par svarta leggings till det jag ska ha på mig idag.

Blev en ganska snabb summering av gårdagen där men jag hade inte tid igår att sitta vid datan, har varit full rulle hela veckan men det är okej med mig för jag älskar när jag har nått att göra. Nu ska jag in i duschen, ha en underbar helg

SKATTEN!!!!

Blev skit glad när jag såg vad jag skulle få tillbaka i skatt, en himla massa pengar ju snacka om att semestern är räddad, inte för att den var hotad innan precis men nu kan man va helt hundra på att det inte kommer gå fel, inte penga mässigt åtminstonde.

Har varit ganska trött hela dagen, försov mig i morse oxå för den delen, snacka om panik jag fick när jag vaknade. Upp snabbt som fasiken, han knappt reagera sen var jag i bilen på väg till jobbet.
Gick skit bra ändå på jobb och fick ihopa en hel del trots att jag va sen och slutade tidigare. Skulle till läkaren och ta cell prover, bara rutin undersökning så inget allvarligt.

Tvättade & städade bilen innan idag oxå, körde in om statoil och köpte en wunderbaum som jag hängde på backspeglen, mamma klagade på att det lukta rök och eftersom hon ska ha min bil i helgen igen så tänkte jag att jag skulle va lite snäll mot mammsen så hon slipper lukta på rök lukt.
Just det, köpte även nya torkarblad till både fram & bak, fick hjälp med att sätta på dom där fram för jag rede inte riktigt ut det men tittade på när han den andre gjorde det så nästa gång klarar jag nog det själv.

Kvällen har spenderats hemma hos Liiniisen, alltid lika mysigt. Jag kunde inte igår eftersom jag skulle träffa Sassa då, som jag inte hade träffat på as länge så därför bokade vi om vår onsdag till torsdag.
Jag & Tessan kanske inte va världens roligaste sällskap till slut för vi somna i soffan haha, lite trötta kanske så jag puffa till Tessan och fråga om vi inte skulle åka hem istället och det tyckte hon lät bra.

Nu sitter jag hemma, as trött fortfarande men va tvungen att fixa med mina räkningar kände jag och nu när det e klart så ska jag hoppa i säng. Hoppas ni sover gott.


Massa på gång

Har haft fullt upp nu i 2 dagar och har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datan nått alls. Fick en liten lucka nu men ska snart iväg en snabb runda igen innan jag ska hem och krascha i sängen för att sen gå upp as tidigt igen eftersom jag ska jobba.

Händer så mycket nu på en & samma gång så man blir helt trött i skallen men bättre att det händer nått än att det inte händer något alls.

Hinner inte skriva mer nu men förhoppningsvis hinner jag i morgon, om inget annat så borde jag ha lite tid på fredag iaf. Helgen blir lite svår för då ska vi va i en sommarstuga från lördag till söndag.

The Fast And The Furious 4

Gissa vilken film jag snart skall se, ja just det nya Fast and Furious filmen. Den kommer har premiär inom en snar framtid & bäst med denna filmen är ju att både Vin Disel & Paul Walker är med i denna.

Måndag & ledig

Äntligen ledig, shit det här ny schemat håller på att ta livet av mig. Tycker att det är riktigt jobbigt att jobba så som vi gör nu när man har varit van vid nått helt annat i 3 år. Känns som om jag knappt har någon fritid längre men man ska väl vara glad att man över huvud taget har ett jobb, hade aldrig pallat gå arbetslös.

Ska bara slappa heeeeela dagen & senare i eftermiddag eller kanske på kvällen t.o.m ska jag hem till Sverige för jag börjar jobba tidigt i morgon bitti igen. Känns inte alls så kul när man har jobbat hela helgen, är ju van till att få 2 dagars vila då men denna helgen va iaf bättre än förra för då fortdatte vi jobba måndag tisdag & onsdag fast att vi jobbat helgen oxå.

Nu e man iaf ledig 3 helger i rad, egentligen skulle det bara varit 2 enligt schemat men jag har tagit semester den 3 helgen. Om det är nått jag verkligen ogillar så är det att jobba helg.


Jobbe lördag

God morgon allesamman! Jag ska snart köra mot Helsingör och ta båten över till HBG, ska jobba hela dagen tyvärr men har iaf min lärling med mig så det blir kul.

Usch känns som om det händer en hel del nu på en & samma gång, lite tuffare grejer som jag måste ta tag i och sammtidigt så måste jag hålla på att leta jobb. Har jag iofs gjort i veckan, har skickat iväg en hel del ansökningar men sen i torsdags så har det fått ligga lite på hyllan för jag har haft en del annat att tänka på.
Varför e det så att saker & ting alltid kommer på samma gång, hade det inte varit bättre om det hade varit lite utsprett så att man alltid hade nått att sysselsätta sig med men å andra sidan så blir det lite mer utmaning av det hela nu eller nått.

Ska göra lite ägg nu till min kära man, ha en underbar dag.

Snark Michella

Hade vist väckt Billy av mitt snarkande haha, som jag skratta i morse när han sa det, sen somna jag om som en stock. Snacka om att jag var trött, har sovit hårt som tusan men inte så konstigt eftersom förra natten blev väldigt sömn snål.

Idag har jag inga stora planer, ska bara slappa och ta det lungt, kanske spelar lite på mitt nintendo ds va längesen nu tycker jag.

Har inte så mycket att skriva idag så tänkte jag bjuder på en rolig bild istället



Inte mycket sömn

Ja vilken natt jag har haft, det blev inte mycket sömn för min del kan jag säga sen i morse tänkte jag att jag skulle vila lite, somna till i max en timme sen vakna jag upp igen och kände hur solstrålarna jobbade febrilt för att tränga igenom mina persienner och jag var inte det minsta trött längre. Det va bara till att hoppa upp & börja/fortsätta dagen. Tror dock att jag kommer vara svintrött ikväll & kommer somna som en stock men förhoppningsvis sover jag hårt och gott.

Håller på och tvättar för fullt här hemma hos Billy och har dragit några välbehövliga tag med damsugaren samt torkat av lite här och där. Här är redan tusen gånger frächare, vad e det med killar och deras lathet?

Underbar dag

Denna dagen har varit helt underbar än så länge. Började jobba redan klockan 6 i morse för jag hade bytat pass med min kollega.
Vaknar upp till ljus, underbara dagsljus och solen har strålat hela dagen, arbetet har gått sjukt bra...och ja just det....jag hitta en tusen lapp....

....ska fika med mina älsklings töser Tessan & Lina sen vid fem tiden och just nu sitter jag hemma hos Bennie och umgås med Kenai, världens bästa hund för er som inte vet.

Ikväll kör jag över till Köpenhamn hem till älsklingen. Jag e ledig torsdag & fredag så därför ska jag över till honom nu mitt i veckan.

Helt underbar dag!

Windows mailen

Först och främst...god morgon till er allihopa hoppas ni har sovit gott, uppenbarligen har jag sovit skit bra för när jag vakna för lite mer än 1 timme sedan så var jag hur pigg som helst.

Igår kväll när jag kom hem från jobb så satte jag mig vid datan en liten stund innan jag skulle hoppa i säng och medans jag sitter vid datan så åkar jag komma åt windows mail knappen så den startar upp, kan väl berätta att jag använder mig inte av den mailen alls så jag har inte varit inne på den ett dugg typ.
Blir lite förvånad över en hel del mail som jag fått som är rena kontaktannonser från massa tjejer i Ryssland och likande länder, bild & allt har de skickat med i mailen. Alla har lika dålig engelska och vad jag har kommit fram till så letar de alla efter sin dröm man...vilket uppenbarligen inte kan vara jag då.
Min tanke är dock var tusan har de fått min comhem mail ifrån??? Upptäckte att där va 3-4 mail som kommit fel som skulle kommit till några andra comhem mail adresser så därför drog jag slutsatsen att de måste fått tag i comhems kund lista med mail andresser & skickar iväg till alla möjliga i hopp om att få svar av nån desperat jävel.

Det va dock skit kul att sitta & läsa dom, några små utdrag ska jag bjuda på:

"My name is Irina!
You have interested me! You beautiful the man and I shall be very glad to communicate with you and to learn a lot of new about you!..........."

"..............I search a man for all my life for long relationship. Possible
having found out about each other more we can join. I'm looking for a
serious relationship, so please don't reply, if you aren't serious as
well................"
 
".................My name is Sona. I'm from Armenia. I am 27 years        
old. I have never been married and have no children. I am pretty,          
quiet, kind and sociable girl. I would be interested to talk with you      
and know you closer..........."


Har ca 20 st olika sånna mail med all världens dåliga engelska och alla har bilder. Någon mer som råkat ut för detta fenomen?




Ny vecka nya tag.....trött...

 Gud vad jag e trött hela tiden tycker jag, eller inte i lördags då va jag pigg som tusan men alla dessa andra dagarna har jag känt mig så trött oavsett hur mycket/lite jag har sovit. Ganska irriterande med tanke på att för någon vecka sedan var jag pigg hela tiden och behövde inte många timmars sömn. Jobbigt när det skiftar på det viset.

Älsklingen åkte tillbaka till Köpenhamn nu i morse, han började jobb nu klockan nio. Har haft en mega mysig helg, trotts jobb. Gjort mat till oss myst i soffan på kvällarn och hör & häpna, Michella har till & med haft ljus tända. Lite romantisk kan man tydligen vara ändå.

Träffade på en italienare igår när jag jobbade & när jag förklarade att jag inte är överförtjust i romantik & att jag själv inte är speciellt romantisk av mig så sa han - Oh sorry, then you don't know life
Hade inte förväntat mig att jag viste vad livet va redan i den här unga åldern men kanske sen någon gång fast det kommer uppenbarligen aldrig att ske eftersom jag inte är den romantiska typen.
Har aldrig varit det & skulle bli väldigt förvånad om jag blir det, lite romantik är okej men inte för mycket, det blir för sliskigt för min del och för mesigt mjäk mjäk....

Tvätten är i full gång och frukost ska stoppas in i munnen inom de närmsta minuterna.


Mästerkock & vårkänslor

Shit vilket underbart väder vi har haft idag, känns helt overkligt att det va snö oväder för 2 dagar sen. När det är så här vårigt eller när solen skiner över huvud taget så tänker jag alltid på Tessan, vet inte varför, antagligen för att hon e min lilla solstråle.

Jobbar idag & i morgon 9 - 21 men just nu e jag hemma på lunch och håller på att göra mat till mig och Billy, gjorde mat igår oxå och ska göra mat i morgon med. Helt plötsligt har det smugit in sig en liten hemmafru i Michella och Billy e nöjd som tusan.
Man kan inte annat än att vara glad när man vaknar upp bredvid det lilla yrhuvudet. I morse när jag vaknade och slog upp ögonen låg han och stirrade på mig med ett fånigt smil på läpparna, antagligen var han glad för att jag vaknade till liv.

God fredag

Jahapp ännu en dag då man varit ledig & inte haft ett skit att göra, hade fan varit så mycket bättre om man hade jobbat alla vardagar & ledig på helger för nu när jag e ledig en del av dagarna mitt i veckan så har jag fan inte ett skit att göra för alla andra jobbar ju.

Har iaf fått damsugit här hemma och förbetett maten som jag ska göra sen. Nu väntar jag i princip bara på att Billy ska komma & han har ju inte ens slutat än, han slutat klockan 17 sen ska han åka hela vägen hit oxå.

"bön" Snälla Lucifer ge mig ett jobb i danmark inom en snar framtid

Ja just det jag har bytt sida, ber numera till Lucifer, än så länge har det gått strålande, började förra helgen när vi va i Holland och den helgen blev ju verkligen suverän så jag fortsätter på den linjen.
Har tänk och starta upp Lucifers vittne, tror vi hade blivit en sotr grupp väldigt snabbt. Skall erövra världen bara för sakens skull.

Skit väder sabbar tvn

Alltså vem har beställt det här skit vädret? Jag har försökt att hålla en utredning tidigare ikväll & ringt runt till en del som man känner för att förhöra mig om det är dom som beställt vädret men alla som jag snackat med nekar till att det skulle vara dom dock har inte Rebecka svarat när jag ringt henne så hon är än så länge min starkaste misstänkta person.

Inte nog med att det är skit väder, snö & kallt, det har dessutom sabbat sändningarna på tv:n så tv3 kanal 5 6:an, MTV ja alla de bra kanalerna är ur funktion, tur man har vänner boxarna vid sådana här tillfället.

Jobb & tjejkväll

Hela förmiddagen bestod av jobb, utbilda lite och sen det gammal vanliga som jag alltid gör när jag jobbar, inte så spännande.
Eftermiddagen har varit lite roligare kan man lungt säga har spenderat den med mina favoriter Tessan & Lina, kärleken till dom 2 är obeskrivlig. Har skrattat som galningar åt Tessans lilla Zlatan, helt galen den katten men sjuuuukt söt.
Äntligen har jag fått sett Pusher, har tagit mig några år men nu så. Skit bra film men slutar as konstigt tyckte både jag & Lina.
Blir inget långt inlägg nu för jag är mega trött & ska bara hoppa ner i sängen så snabbt som möjligt.

Tillbaka

Nu känner man att man e tillbaka i verkligheten, gårdagen va lite deppig men så är det alltid när jag kommer hem från Trance Energy.
Detta året va bara det bästa året ever, fy fan va skoj vi har haft & som vi har skrattat från det att jag & Lina började köra härifrån Helsingborg tills dess att jag släppte av henne igen hemma hos henne på söndag kväll.
Alltid lite tråkigt att komma hem när man har haft det så underbart men har en himla massa foton som jag kan kolla på vilket gör en på bättre humör.
Har jobbat eftermiddag igår & förmiddag idag så har inte haft tid att slänga upp några bilder innan men nu så har jag slängt upp de flesta på min facebook & tänkte även slänga upp några här.

Enjoy......



     


   



  

Sönder dansad

Det värker i heeeeela kroppen men det var fan värt det. Snacka om att Billy, Lina & jag har dansat sönder oss totalt och jävlar vilken rolig helg vi har haft från början till slut. Det blir verkligen bara bättre & bättre för varje år som går, detta året har varit det bästa hitentills, jobbigt att det är ett helt års väntan nu igen till nästa gång men jag ska iaf dit igen.
Tråkigt som fan att vara hemma i vardagen igen dock, man vill bara tillbaka.

Har tagit en himla massa foton som kommer att komma upp men inte just nu för jag ska slappa lite i soffan innan jag måste köra till jobb =/

Hemma men snart borta

Precis hemkommen från jobb och ska hoppa rätt ner i säng för jag måste snart upp igen, ska köra här från Helsingborg vid 5 - halv 6 tiden så måste ta vara på tiden som jag får sova nu inatt.

Kommer inte blogga nått mer denna helgen så länge jag är i Holland, kanske på söndag när vi e tillbaka, beror på hur trött jag e då.
Hoppas ni får en super duper underbar weekend för det ska ta mig tusan jag ha!!!!


Michella goes blond





Vad tycker vi om detta, Michella som blondin???? WTF???

I'll fly with you

God morgon hoppas ni har sovit gott själv har jag sovit helt okej. Jag har ett nog fått ett personligt väckar ur i mitt huvud för jag har vaknat vid 8 - 9 tiden varje morgon den senaste tiden och är hur pigg som helst.

Har redan hunnit dubbel kolla min packning och snart ska jag iväg och sola, få den sista tutchen av brun färg till Trance Energy, kan inte fatta att vi åker i morgon, det kommer bli sååååå underbart

Lämnar er med en gammal klassiker från min sida


Mega trött

Är helt slut nu & ska hoppa ner i säng alldeles strax. Måste ju först kolla nätet lite och skriva en liten rad i bloggen innan jag kan avsluta dagen.
Magen har inte gjort ont idag men den är inte helt bra än. Har kunnat känna av oroligheter i magen hela dagen, det rimma haha va inte riktigt meningen men lite kul va det iaf.
Chefen har kanske rätt, allt det här med magen kanske beror på inre stress men hur fan stressar man ner inre stress??? Vem vet det kanske försvinner nu till helgen när man kommer bort ett tag, då brukar man koppla av på ett helt annat vis.

Tvättade innan idag så nu har jag packat klart det jag ska ha med mig i helgen, ska bara dubbel tjecka allt i morgon och så blir det en runda till solariet innan jobb.

Trevlig morgon

Vaknade ganska tidigt typ vid åtta tiden och var helt utvilad men inte så konstigt somna ju ganska tidigt igår.
Känner mig fortfarande lite konstig i magen men ska se hur det känns efter att jag ätit lite frukost.
Hoppas verkligen jag kan jobba för jag pallar inte sitta hemma men jag vill inte bli mer sjuk för det har jag INTE tid med.

Va inne på aftonbladet innan & kollade lite nyheter & vist det har redan börjat, kungen ber oss om mer pengar för att finansiera hans dotters bröllop. Kungafamiljen är vårt lands största soc fall.....


Dålig i magen

Magen krånglar som bara den, snacka om dålig tajming. Hoppas det gått över till i morgon och om inte i morgon så iaf till på fredag för jag vill fan inte va sjuk nu...
Har lite illamående som ligger i halsen & kör, ont som fasiken i magen, nä nu hoppar jag ner i sängen.



Is it a ghost???

 

Tror ni på spöken? Ni som inte gör det, får den här videon er att tvivla?
Själv e jag en av dom som faktiskt tror på spöken eller själar eller vad man nu väljer att kalla det.

Sola

Ska snart dra ner i stan & sola sen ska jag in om espresso house och inhandla lite frukost.
Vaknade för 10 - 20 minuter sen helt av mig själv, hade glömt att ställa klockan igår kväll, va så jäkla trött. Tog inte många minuter innan jag föll i sömn, glömde även sätta timer på tvn.
Händer inte så mycket mer spännande idag heller, ska bara jobba sen 15 - 23 precis som igår, så blir det t.o.m torsdag.
I morgon blir det tvätt innan jobb så då startar jag nog min packning oxå om jag inte redan gör det idag, får se sen. Inte så intressant för er kanske men ändå.

Satans katthår, överallt e det ÖVERALLT, jag städade ju precis innan jag åkte till Köpenhamn. Blir fan galen!

God kväll

Helt slut känner jag mig, har nästan precis kommit hem från jobb och ska bara ät lite sen ska jag hoppa direkt ner i sängen.
Sola i morgon innan jobb och kanske packa lite.
Torsdag blir det fika med tjejerna =)
Orkar inte skriva mer här ändå inte hänt så mycket idag. Sov gott!

God morgon

Jag har tänkt mig att sova lite längre, ska bara hålla Billy lite sällskap innan han ska till jobb. Själv börjar jag inte förrän klockan 15.00 idag, känns riktigt gött måste jag säga.
Bara 4 dagar kvar tills vi ska flyga till Holland, shit som jag glädjer mig till det fast det kanske ni redan märkt eftersom jag tjatar om det e vart & varannat inlägg.

Igår hade jag inte alls lust att sitta vid datan, hade ont i min mage från & till hela dagen vilket bidrog till att jag kände mig helt utslagen så jag låg mest i sängen och tittade på tv, hann oxå med att spela lite nintendo.

Har varit en ganska lugn helg men det är skönt faktiskt, måste spara på krafterna till nästa helg för då ska det minsann dansas.

RSS 2.0