Duktig som tusan

Jävlar va det e fint här hemma nu, e dock inte riktigt klart än för jag ska få upp lamoprna i taket oxå & förhoppningsvis blir det nu innan min födelsedag.
Storstädning har jag ägnat mig åt från igår till idag / måste säga att jag e sjukt stolt över mig själv. Borde dock putsa fönsterna men ja...jag får se om jag gör det eller inte.

Va på IKEA igår & köpte 2 till stolar till vårt köks bord men sen när jag kommer hem med dom så har jag köpt fel färg så jag fick åka tillbaka och byta men då hade de bara en stol kvar i den färgen som jag skulle ha fast jag hade tur för jag en av de som arbetar där när de skulle få in stolarna igen & de skulle komma redan nästa dag, idag då alltså.
Ska därför dit senare idag och införskaffa den saknade stolen.

Måste även köra över till DK sen för att inhandla dricka till min födelsedag =S Känner inte alls för att köra över idag men jag måste för detta e sista dagen som jag har tid med det för sen ska jag jobba, onsdag - fredag

Blö skit tråkigt att bara sitta & vänta på att klockan ska gå, finns inte ett skit att göra så här tidigt eller det som jag kunde göra har jag ju redan gjort.
Slapp på soffan ett tag då.

Jobbat hela dagen

...ja det e typ vad jag gjort idag...började vid tio & slutade nu precis vid tio.
Men shit vad det har gått bra idag på jobb, inte bara för mig utan för min kollega oxå. Helt sjukt vad mycket där va & göra och man behövde inte ens anstränga sig det minsta. Riktigt gött med såna dagar så man slipper känna nån press.

Har varit super duktig & gjort mat hemma idag, hör verkligen inte till vanligheten kan jag ju säga. Jag är usel på att laga mat & jag tycker heller inte det är speciellt kul...eller usel e jag kanske inte & lite kul kan det va....hmm....kan helt enkelt vara ärlig & säga att jag är för jävla lat för att laga min egen mat men jag måste ändra på det för min kropp behöver nog lite mer "ordentlig" mat.

Billy har varit skit duktig idag och satt upp köksbordet. Fy tusan va snyggt det blev, behöver bara 2 stolar till nu för det såg lite dumt ut med bara 2 stolar. 4 bör där va så det får jag fixa nu någon dag, har ju kvar lite på mitt IKEA handla kort så kan ta det på den notan.
Nu ska bara lamporna upp i taket + 2 små hyllor på väggen i badrummet sen har jag fått upp allt som ska borras upp. Är sjukt nöjd med min lägenhet. Trodde nog aldrig att jag skulle få allt det här gjort för jag är bäst på att skjuta upp saker.

Jobb i morgon igen sen ledig 2 dagar & därefter jobb i 2 1/2 dag för på fredag ska jag sluta tidigare eftersom det ju e min födelsedag *woho*

Shopping dax

Då va det dax att shoppa massa mat & annat nödvändigt + jag ska köpa färg till väggarna som jag ska måla.
Wish me luck....verkligen....

Idag e det 2 år sen pappa dog....Irenas & Josips (moster & kusin) födelsedag och 7 dagar kvar till min födelsedag. Jag skulle varit född idag oxå men jag bestämde mig för att stanna 1 vecka längre i mamma så därför blev det den 3:e oktober som böev min födelsedag istället.

Things to do....

Har saker som behöver göras men allt blev så mycket svårare nu när jag inte har nån bil. Har ju fått låna mammas bil ett tag nu men igår tog de tillbaka den så mina planer på att åka & stor handla gick åt skogen, tänkte även köra till rusta och köpa färg så jag kunde måla väggarna men det kan jag inte heller göra....
Glömde dessutom borren som jag skulle låna i mammas bil så borra upp köksbordet kan jag inte heller göra fast det hade jag inte kunnat göra själv ändå, det ska nog Billy göra för annars går det säkert åt pipan.
Tänkte stor städa oxå men jag ville först måla väggarna innan jag stor städar & för att tvätta golven behöver jag köpa rengöringsmedel till golvet för det e slut.
Vadå att mina planer gick helt åt skogen men va tusan får väll ta det lungt idag oxå.....
Ska spela match senare ikväll, första serie matchen så jag hoppas det går bra.

Min bil är förhoppningsvis klar i morgon, den skulle varit klar idag vid lunch tid men som vanligt e där alltid nått som går snett. Nu fattades det tydligen 2 eller 3 skruvar till luftmassemätaren så han va tvungen att beställa nya. Förstår inte vart tusan de har tagit vägen. Vad jag vet så är där ingen som skruvat av den innan.
Jaja, så trött på mercedes i vilket fall som helst. Bara massa kludd och de är svin dyra.
Detta blir nog min första & min sista mercedes ever!

MICHELLA

Placering på namntoppen 2007: Inte i topp 100
 Antal kvinnor med namnet i Sverige: 55
Antal män med namnet i Sverige: 0


Michella är en feminim form av Michelle som kommer från det hebreiska namnet Mikael som betyder "vem är som Gud". Michella kan också betyda den som bör respekteras och det finns även en gudinna som bär namnet.





Brud klänningen

Har aldrig varit mycket för bröllop och jag har alltid sagt att jag inte ska gifta mig. Förlovning är det längsta jag kunnat tänka mig men jag har lärt mig med åren att man aldrig ska säga aldrig....

...om jag nu skulle gifta mig nån gång så tror jag att jag har hittat den klänning som jag vill bära på mitt bröllop...

Royal Satin

Klänningen är från forever yours & modelen heter Royal satin

10 dagar

Idag e det 10 dagar kvar, ja jag vet att det e ett jebbla tjatande på mig & min födelsedag men det råka va den ända högtid som jag bryr mig om. Vist det e ingen högtid för nån annan men för mig e det & jag har en liten tanke om att om jag tjatar om det tillräckligt mycket så kommer andra oxå snart ha det som sin högtid.....eller not...

Mår lite sådär idag, känner mig lite illamående så fort jag e uppe & rör på mig, jebbla Lina som smittat mig helt säkert azzå. Den lilla saken slickade på mitt glas i lördags i hopp om att göra mig sjuk och fan jag tror hon lyckats ganska bra.
Ska ta & lägga mig ner nu igen.

Ville mest säga att jag har de underbaraste vännerna som finns utan tvekan *massa kärlek*

Stand up komedi

Igår va vi över i Köpenhamn & kollade på stand up komedi, skit skoj va det. Förstod inte allt men nästan & han va skit duktig. Kommer inte ihåg nu vad han heter.

Idag har jag spelat träningsmatch, gick faktiskt ganska bra men jag tappa gnistan lite i andra halvlek men då fick andra spela lite mer istället. Slutade iaf med att vi vann med 20 - 13
Ska spela imorgon igen mot samma lag men på deras hemma plan, kommer nog bli hårt med 2 matcher på en helg men det är kul så jag tror jag överlever ;)

Nu ska vi snart börja göra oss i ordning för vi ska hem till Therese ikväll & fira att hon har fyllt år nu i veckan. Kommer nog bli skoj men kan inte bli för långvarig eftersom jag har match i morgon igen.

Blir en kortis idag eftersom jag måste fixa & dona med mig själv nu så att man ser lite anständig ut.

Ingen tid

Har inte haft någon tid alls idag till att sitta vid datan. Började jobba 6 i morse sen efter jobb va det direkt iväg till träningen som sen va slut klockan 20.00 och då körde jag och hämta Billy på knutan för han kom tillbaka från Danmark. Va tvungen att köra in om city gross för jag hade glömt & inte heller haft tid att handla tidigare på dagen, kom sen hem & har hunnit äta & duscha. Ska snart i säng men ska först fixa med Billys mat som han ska ha i morgon.

Bästaste bäste vän

Idag e det min bästaste bäste väns födelsedag =)
Har ringt & sjungt för henne i morse & hon tyckte det va SÅÅÅÅÅ vackert eller hur Therese?!

favvo bild

Besök

Igår va jag på besök hos Tettan i hennes nya lya, vist den e inte så ny längre men jag har inte varit hemma hos henne på år & dar känns det som. Sist jag va hemma hos henne så bodde hon iaf i en annan lägenhet.
Den nya lägenheten är riktigt mysig, sån lite kringelikrånglig som jag gillar men även öppen planlösning mellan kök & vardagsrum och så har hon en hel mysig balkong nu. Slut betyg: tummarna upp =)

annars

Har varit mega duktig idag, slängt ut en hel del som inte ska va här (äntligen) Nu till nästa lön ska jag köpa lite färg & måla de väggarna som jag har planerat att måla. Hoppas nu bara det blir snyggt annar kommer det nog kännas en smula jobbigt.
Ska snart iväg på träning, tränade igår oxå & sen e det träning på torsdag igen & i helgen ska vi ha två träningsmatcher, en på lördag och en på söndag. Kommer nog va helt slut efter denna veckan men det e skönt att ha nått att göra.
Tillbaka till jobb i morgon, känner inte alls för det. Vet inte vad det e med mig men jag e så TRÖTT på mitt arbete & det blir inte bättre....vad tusan gör man???




Önske lista

Nu e det 17 dagar kvar & jag tänkte tråka ut er lite med en önskelista....alltså saker som jag önskar mig till min födelsedag:

¤ GPS (garmin)

¤ Canada Goose  Chilliwack Parka jacka (röd eller svart)
http://www.annonsera.nu/search.php?type=1&id=7402


¤ Digital kamera (svart eller silver, slimad)

¤ Nintendo DS lite (svart, silver eller vit)

¤ Fotbad (sån med olika massage steg)

¤ Dolce Gabbana - Light blue (parfym)

¤ Riskokare (riktigt dålig på att koka ris)

¤ Säsong 3 av Grey's anatomy eller O.C

¤ Presentkort
(sport affär, till piercingar, klädaffär typ Gina Tricot eller annat)

Levis Twisted

levis 

Gillar dessa jeansen som tusan, de är både för killar & tjejer.
Sitter grymt snyggt på killar & om möjligt ännu snyggare på tjejer.
Har dock hört att de ska utgå i modellen =/ Helt pissigt att det ska vara på det viset

Ledig idag

Idag e man ledig, har jobbat helgen så då e jag alltid ledig måndag & tisdag. Skönt men hade hellre alltid varit fri på helgerna.
Håller på & tvättar men skulle bara ta lite "panik" tvätt idag för jag missa tvätt tiden i fredags, hade mina tankar nån helt annan stans då. Resten av tvätten tar jag på onsdag kväll, då har jag mer ork & tid.

Helgen har så klart varit lugn eftersom jag har jobbat men har inte alls varit på humör denna helgen, inte hela veckan för den delen. Allt det här med Johans död & begravningen och allt har tagit ganska mycket på ens mående men jag hoppas att det vänder nu så att jag åminstonde känner att jag kan göra bra ifrån mig på jobb för det har jag verkligen inte gjort förra veckan.

18 dagar kvar till min födelsedag =D Billy har fått höra mig tjata om min födelsedag i typ 3 månaders tid eller nått så han om nån kommer nog va jävligt glad när min födelsedag e förbi.
Ska hämta tvätten nu sen äta lite frukost, magen börjar gnälla känner jag.

Dåligt sömn

Har sovit så dåligt inatt, vaknar hur många gånger som helst & drömt en himla massa om Johan.
Begravningen igår va jätte fin men det va tungt, minns inte när jag grät så mycket senast, antagligen på pappas begravning....
Det va skönt att träffa Johans familj, världens underbaraste e dom, härligare familj får man verkligen leta efter.
Känner mig helt psykiskt utmattad och har ont i magen, känns som om man vandrar runt i en bubbla för huvudet är lixom avdommnat eller hur man ska säga...svårt att förklara.

Har iaf världens underbaraste kille här hemma som får gör allt för att få mig på bra humör, han vakna ju upp frisk som en nötkärna. Själv vakna jag upp på ett riktigt bitch humör känner jag och det har ju klart att göra med denna oroliga natten & drömmarna jag har haft.

Ska göra ve mig nu & sticka till jobb, lite panodil först så att min mage lugnar sig lite.

IDOL uttagning



Seriöst, denna tjej e endast 16 år & hon låter som en full vuxen kvinna och som en världsvan artist.
Så jäkla söt när hon börjar gråta i slutet, man vill ju bara krama om henne.
Hon kan gå riktigt långt....

Tråkigt

Jag har det sååå tråkigt, tycker inte om när jag e ledig & Billy inte e hemma. Saknar honom sjukt mycket då. Ja jag vet att jag e tråkig men jag kan inte hjälpa det.
Har inte lust att göra nått, har bara legat & sovit hela dagen men tänkte att nu får jag ta mig tusan rycka upp mig från soffan/sängen och göra nått.
Ska ringa Vicky och se vad hon gör, har ju lovat att komma och hälsa på så om hon har tid nu så ska jag palla mig dit.

Hörs kanske sen...

Tidig morgon

Snacka om att jag kände mig helt färdig nu i morse när Billy väckte mig. Har kört honom till knutpunkten så att han kan åka till jobb sen va jag & handla lite på city gross.
Ska äta frukost nu sen ska jag lägga mig & vila lite till, e ju ledig idag så då kan jag passa på att vila ut mig eftersom jag har känt mig lite halv krasslig de senaste dagarna.

Var för övrigt på fest i lördags i Köpenhamn. Snacka om att där va varmt, deras AC funkade inte men shit va kul jag hade och ett extra stort + va ju att Bennie och Ronja va med =)
Efterfesten blev hur ball som helst, hade så jäkla kul Synd bara att det tar slut & man måste pela sig hem men å andra sidan så kommer det ju fler gånger =P

2 dagar kvar till Johans begravning, vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Har inga kläder som passar till sånna tillfällen.....kommer väl på nått.

Mat....

Annonsen




Riktigt fin va den tyckte jag & symbolen högst upp passade så perfekt för att va till Johan.

Denna dagen har bara varit jobbig, trött som tusan i morse & en massa saker har gått snett och humöret har ju inte varit det bästa.
Har varit en sån dag ni vet när massa små ting går fel och man blir hur irriterad som helst...PMS liknande humör.
Men nu ikväll har jag haft det lungt & skönt, kollat på IDOL auditions och herregud vilka människor det finns. Som jag har skrattat.

Sista jobbe dagen för veckan i morgon, ska bli så skönt för jag känner mig helt färdig. I helgen ska jag bara ut & va vild, tycker jag att ni andra oxå ska vara.

Träning & träning

Tränade i går kväll & det gick lite bättre än förra veckan tyckte jag, ska träna ikväll oxå och tycker faktiskt det är ganska kul. Har alltid mest gillat matcherna men för att spela matcher så måste man träna & jag behöver dessutom träna en hel del tycker jag eftersom jag ska spela kant istället och det har jag inte gjort förr.

Annars idag då??!!...har inte gjort ett skit, lite tråkigt måste jag erkänna men har inte haft nått att göra ju.
Mamma ska komma & lämna bil till mig sen, snart hoppas jag så kan jag hänga med Bennie & Ronja till Ängelholm en sväng men det får vi se sen.

Har hittat en sida där man kan köpa wax apparater :

http://b4beauty.dk/group.asp?group=814&sub=814

Startpaket 1 vill jag verkligen ha men det kostar oxå lite mycket så jag kan lätt nöja mig med startpaket 2

Gratis bio???

Sugen på att få gratis bio biljetter eller vinna nått annat fint pris? Kolla då in länken här nedanför =)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=69133


Efter helgen

Helgen blev jätte lyckad, var iväg med Billy & hans arbete på hotel Legoland. Var inne en liten sväng på lego land oxå men inte så att vi hann åka massa attraktioner dessvärre.
Ska lätt dit igen, verkar as kul och hotelet var hur mysigt som helst, jag verkligen ÄLSKAR hotel.
Fick riktigt god mat & massa dricka och så fick vi leka lite lekar på dagen, trodde först inte jag skulle uppskatta det där med lekar så mycket för jag brukar inte tycka om det men det blev verkligen skit skoj.
Mådde som jag förtjänade igår dock.

I starten när vi kom dit så spelade dom "Fly on the wings of love" på repeat flera gånger vilket var lite kännslomässigt jobbigt för den låten påminner jätte mycket om Johan, fick kämpa med att hålla tårarna borta. Lite pinsamt att börja böla där mitt bland allt folk & ingen fattar vad som händer.

Har varit på jobbet en runda idag oxå & jobbat lite extra för jag skulle utbilda en av mina kära kolleger på de nya handdatorerna som vi ska använda nu istället för att skriva kontrollavgifterna för hand.
Annars ska jag inte göra så mycket, kan inte träna för Billy har ingen nyckel hem & jag måste därför va hemma när han kommer hem från jobb idag. Får träna i morgon istället om jag kan då för jag har ingen bil heller.

Hoppas ni haft en bra helg & att det gick riktigt vilt till

RSS 2.0