Påske tam tam



Så är det äntligen onsdag och dax för påske tam tam =)
Jag ska starta min dag med att göra lite mat till mig och det ska jag göra vääääldigt snart för magen kurrar och har sig. Därefte åker jag över till los sverigos för att ta en snabb solning innan jag måste börja jobba.
Är så tacksam för att jag har en så himla bra chef, det går alltid att disskutera och ordna med honom det gör ju att man sporras ännu mer till att göra så bra som möjligt ifrån sig.
Känner mig inte alls stressad inför dagen nu längre vilket jag har gjort innan men tack vare att jag kunde få gå lite tidigare så har jag automatiskt kopplat av och hjärnan går inte på sånt högvarv som den gjort tidigare i veckan. Vi ska börja dagen med ett möte med Dogge, han e chef i Malmö och man ser inte honom så ofta så det ska faktsikt bli kul att se honom.
Min kära man är redan på jobb, han pussade mig hej då i morse som han alltid gör. Jag var som vanligt väldigt svårkontaktas där på morgon kvisten hehe. NU ses vi inte förrän på festen ikväll eftersom jag ska förfesta här hemma med Lina & Patricia och jag glädjer mig så sjukt mycket tills jag ser dom bägge två för jag har inte sett nån av dom på allt för lånt tid.


Hormon monster

Alltså ibland e vi kvinnor riktiga hormon monster sen tar det några minuter eller mer ibland tills man har lugnat ner sig och börjar tänka efter och fattar då inte riktigt vad fan man lacka ur för.

Har nästan precis kommit hem från jobb och dagen har flötit på bra i sin vanliga ordning. Blev inget solande idag, det hade jag helt enkelt inte tid till eftersom jag var för seg på förmiddagen så därför får jag försöka pressa in det i morgon istället.
Snackade lite med chefen innan och jag fick lov att gå lite tidigare i morgon vilket va sjukt snällt av honom för jag kände bara värsta stressen för att jag skulle hinna med allt. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig i morgon, allt jag har känns så tråkigt för jag har använt det så mycket. Har ju inte köpt nått nytt på as länge nu. Hade det bara varit lite varmare så hade man kunnat ha nått sommar plagg på men så varmt e det tyvärr inte än.
Får ta det i morgon under tiden som jag håller på och gör mig klar.
Nu måste jag se om där finns nått som jag kan äta.


Sola?

Ligger och funderar på om jg ska sticka och sola innan jobb eller inte, vill gørna men vet inte om jag pallar ta mig samman. Ska iaf fförst göra mat till mig sen ska jag nog över till bilka och panta lite burkar, har allt för mycket här hemma nu.

Igår gick jag 1 timme tidigare hemifrån för att ta mig till jobb och det var en jäkla tur att jag gjorde det för när jag kom in till huvudbangården så visar det sig att DSB har problem med hela sitt signal system så det står ingen information någonstanns. Alla springer runt som yra höns och vet inte vilken perong dom skall ta tåg ifrån eller vilken tid tågen kommer för den delen.
Normalt brukar det ta ca 1 timme att komma till Helsingör, igår tog det den dubbla tiden så i allt tog det 3 timmar istället för 2 att komma till jobb. Så jäkla dåligt, så ska det inte få lov att gå till, det ska bara funka smidigt med max ett par minuters förseningar.

Kort jobbe dag idag också och sen är det bara i morgon kvar att jobba. Längtar sjukt mycket till i morgon, då blir det fest med Lina. Det va allt för längesen vi såg så det kommer verkligen bli en bra dag i  morgon.

Kort arbetsvecka

God förmiddag på er, hoppas ni har sovit gott.
Jag har precis fått i mig lite mat och sitter här mätt och belåten. Jag ska snart sticka till jobb, har endast 3 korta arbetsdagar denna veckan. Har tagit semester på torsdag så det blir en lång ledighet för mig denna veckan.
Har fått ordnat med lite räkningar och tvättat en maskin tvätt, nu väntar jag bara på att torktummlaren ska bli klar.
Har inte fått beställt flyg biljetterna än så det får jag nog oxå se till att göra snart så att platserna inte tar slut.
Ska göra mig klar till jobb nu, hörs kanske mer ikväll annars hörs vi nog i morgon.

Lugn helg, så skönt!

Denna helgen har varit otroligt lugn och skön. Lördagen mös vi bara i soffan vilket vi har gjort mycket av idag oxå men vi har även varit och solat och därefter gick vi hem till Brian för att hälsa på honom en snabb sväng. Walle & Ulrik var oxå där.
Nu på kvällen har jag varit sjukt duktig och gjort mat till oss, hasselbackspotatis & ryggbiff i ugnen. Det blev så himla gott och Billy tyckte det va mega gott vilket så klart va skit kul att få höra.
Nu sitter jag här och väntar på att tvätten skall bli klar viket jag hörde nu att den faktiskt är så nu ska jag hänga upp den sen ska jag hoppa i säng.


Hemma mys

Efter en snabb & bra jobbe dag så var jag hemma vid 18 tiden. Har tittat på film med min kära man och myst i soffan. Är ledig i morgon, ska antagligen sola då och så ska vi nog hälsa på Brian en liten sväng.
Ska oxå beställa flyg biljetter i morgon så vi kommer hem från Kroatien i sommar =)
Har inte så mycket mer att skriva om idag så ni får ha en fortsatt skön lördags kväll/natt så hörs vi nog mer i morgon.

Våffeldagen

Har precis tryckt i mig lite våffla här hemma hos mamma tillsammans med henne. Det är ju våffeldagen idag och då ska man ju äta våfflor. Fick lite för mycket grädde på min första våffla så jag blev helt proppad redan efter den men tryckte i mig 1 till ändå.



Ska snart gå upp och lägga mig, börjar klockan 9.00 i morgon igen och jobbar till 21.00, precis som idag. Saknar min kära man men i morgon får jag se honom igen =)


Mys dag

Idag har jag bara & endast latat mig. Sov riktigt länge idag, tror klockan var 11 när jag bestämmde mig för att inte sova vidare. Gick ut och la mig i soffan och kollade på massa avsnitt av olika serier.
Älsklingen kom hem lite efter 16.00 och då stack vi in till Field's och köpte 3 filmer + massa gotte. Har kollat på en film och ska snart kolla på nästa, New Moon blir det nu. Den hade äntligen kommit ut och så klart måste jag bara ha den. Längtar till i sommar när Eclipse har premiär i biografen.
Nu ska vi mysa vidare, trevlig kväll =)

Massa planer

Gud vad jag har massa små planer som snurrar i huvudet. Det är både ang fest, resor, utflykter, utbildning/jobb. Jag är en sån människa som behöver ha massa planer att se fram emot och som jag ska fixa med annars är jag inte riktigt lycklig. Har en massa att se fram emot och det gör mig så himla glad. Närmas på schemat ligger påske tam tam, en fest, som är nästa onsdag. Jag ska först jobba men sen åker jag hem och gör mig klar här hemma samtidigt som jag förfestar med Lina och förhoppningsvis 2-3 andra tjejer =)

Inspiration = 0

Har inte haft nån lust att skriva och har heller inte haft nått speciellt att skriva om. Har precis kommit hem från jobb, blev ganska sent idag p.ga en del omständigheter.
Nu ska jag bädda ner mig bredvid min älskade man, älskar honom sjuuuuukt mycket <3

Fredags kväll

Nu har min kära man kommit hem och sitter och äter sin mat sen ska han göra sig i ordning. Han ska iväg med sin bror & 2 andra på nått underhållnings tjosan ikväll. Jag ska hem till Mads och våldgästa honom lite så jag slipper sitta här hemma helt själv och mobbad haha.
Har varit ganska rastlös hela dagen och inte vetat vad jag skulle göra men det problemet verkar löst nu.
Hoppas ni får en trevlig kväll =)


Morgon frisk!

Seriæst, jag vakna nu och är hur pigg som helst. Har satt igång en tvättmaskin för det behövdes verkligen tvättas. Nu ligger jag här med datan på magen och vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen.

Lunchade förresten med min barndomsvän igår, hon är 2 år yngre än mig och jag har kännt henne sen hon föddes. Så berättade hon att hon ska bli mamma i oktober, riktigt glad blev jag för hennes skull. Känns dock mega skumt att hon ska bli mamma, känns overkligt. Helt plötsligt blev vi vist vuxna, när hände detta egentligen?! Är iaf riktigt glad för hennes skull, nu e det verkligen nästan bara jag som e kvar. Det sa iofs min andra tjej kompis (Tettans) mamma till mig när vi va på barndop till Tettans lilla Oliver men jag väntar ett litet tag till känner jag.


30 min

Om 30 min börjar jag jobba. Har precis ätit lite frukost och ska snart göra mig i ordning innan jag kör till jobb. Slutar kl 21 ikväll och sen har jag weekend =) Tråkigt nog har jag inga planer än för helgen men det kommer förhoppningsvis.
Nästa vecka bokar vi våra flygbiljetter hem från Kroatien, vi åker ju bil ner med mamma & Uno sen flyger vi hem för Billy måste tillbaka till jobb. Mamma & Uno stannar som vanligt i 4 veckor, tänkt om man själv hade kunnat göra det.


Lill Lördag

Sitter hemma hos mamma i soffan och har precis fått i mig en färdigrätt. Ska kolla runt lite på nätet innan jag ska gå upp och lägga mig för kvällen. Har ett långt pass i morgon, 9-21, sen efter det så håller jag weekend.
Har noll planer för helgen, tar den som den kommer.
Annars har det inte hänt nått kul idag, har bara jobbat och innan dess sov jag. Sov lite längre än jag hade tänkt mig för jag hade vist glömt att ställa klockan.
Har tyvärr inte mycket mer att skriva om idag så vi hörs i morgon istället =)

Pinsamt Reinfeldt





Ja, Reinfeldt, du har all anldening till att klia dig i huvudet för vad har du nu ställt till med?!

Att gå emot sin egen regering och be turkarna om ursäkt för att regeringen i Sverige röstade för att det var folkmord är ju bara så pinsamt. Det är ju hans egen regering som röstat för det, han har ju själv varit för det, innan han själv blev statminister och uppenbarligen miste sin "stake" Skämmigt & pinsamt!!!!

God morgon på er förresten. Jag är pigg och vaken, ska åka tidigare hemifrån idag för jag måste in till huvudbangården för att fixa nytt tågkort och nu ska jag ha ett danskt för det kan jag lika bra ha och då kan jag få det hemskickat sen varje månad istället.
Semestern är så gott som bestämd, v.28 ska vi vara i Kroatien, jag och Billy kommer få ha huset för oss själva. Tror det kommer bli sjuuuukt mysigt, saknar Kroatien för jag har inte varit där alls förra året, 2 år sen sist.
Har även tagit semester v.30 & v.31 och då ska jag mest vara hemma och slappa förutom helgen v.30 för då blir det mest troligen VuuV som vi åker till i år igen =)

Sol & ingen feber

Febern e borta idag, hade lite igår kväll men inget alls idag. Har kollat ett par gånger nu och jag känner mig inte heller febrig längre. Näsan är dock fortfarande irriterande för den rinner och då måste jag snyta mig hela tiden sen blir jag täpt i näsan och då ryker nässprayen fram sen är man snart tillbaka till rinnande igen.

Igår var jag riktigt huslig av mig här hemma, gjorde både mat och bakade en kaka. Är ganska förvånad över att jag lyckas för köket är inte min starka sida, kanske för att jag saknar intresse av att laga mat. Jag tycker mer om att äta maten än att laga den.

Ska iväg till jobb om ca 1 timme. Förhoppningsvis hittar jag mitt bankkort annars är det kört för mig i morgon så håll tummarna.

Nästan frisk?

Kanske kanske har man nästan blivit frisk, har inte haft nån feber idag tror jag, det har iaf inte känts så. Nyser lite och näsan rinner men min hals känns oxå bättre.
Tar det ändå lungt idag och slappar i soffan bara, kollar en himla massa serie avsnitt och senare idag hade jag faktiskt tänkt göra lite mat.
Riktigt fint väder utanför, känns verkligen att sommaren snart är här =)

Feber


Gud vad jag tycker synd om mig själv, feber och skit. Trodde det skulle vara över nu, jag har aldrig haft feber så här länge och jag är redan sjukt trött på det. 3 dagar med feber det måste va nått slags rekord för min del och gud vad jag kan gnälla om det.
Hade tänkt göra mat till oss idag men det kan nog min kära man glömma för jag orkar inte stå och göra nån mat över huvud taget.
Han gnällde på mig att jag inte hade empati när han va sjuk men jag kan ju lungt säga att han inte är ett dugg bättre själv, han förväntar sig att jag ska va som jag brukar vara.
Har förresten blivit av med mitt bank kort vilket är sjukt dålig tajming för på tisdag måste jag köpa nytt tågkort för det e sista dagen på mitt gammla men det blir lite svårt när jag inte kan hitta kortet och har jag inget nytt tågkort så kan jag inte ta mig till jobb =( Det flyter inte på så bra just nu för mig känns det som haha

Usch och tvi =(

Jag har blivit sjuk, jag som aldrig är sjuk och nu har jag verkligen blivit sjuk. Det har hållt på sen igår och bara blivit värre. Började ju med ont i halsen i går morse sen tror jag att jag fick lite feber under dagen igår men kollade aldrig det då. Jobbade ändå hela dagen igår och trodde jag skulle orka med idag och min korta dag i morgon oxå men jag va tvungen att avbryta efter halva dagen idag för jag va helt slut i kroppen.
Åkte hem till mamma först och fick i mig lite mat, drog mig för att åka hem för det e ju så långt och det e inte så fett att åka så långt när man är sjuk. Nu har jag nästan precis kommit hem och ska bädda ner mig i soffan.
Billy e inte hemma för han e och bowlar med Michelle, Simon och några andra, de firar Michelle för hon fyller 30 på söndag.


Sjuk?

Tror seriöst att jag e sjuk, vet inte om mamma har nån termometer så jag kan kolla tempen men det får jag gå ner och undersöka.
Har sovit sjukt dåligt inatt igen, ont i halsen har jag och är halt om halvt täppt i näsan och nässprayen ligger så klart där hemma. Mitt huvud känns tungt som en tegelsten, vist e det härligt när man vaknar upp och mår så här.
Ska slänga i mig lite frukost sen måste jag sticka till jobb.


Försovit mig =/

Jag har lyckats försova mig, skit irriterande. Har sovit så dåligt inatt och är fortfarande sjukt trött. Vaknat hela tiden och är på ett jäkligt dåligt morgon humör känner jag.
Har ont i min hals oxå =( Ska jobba 12 timmars pass idag och i morgon sen har jag lördagen att jobba oxå. Usch vill verkligen inte, känner mig helt slut i min lilla kropp men man måste ju.
Snälla nån säg att dom ringer i morgon ang. arbetet PLZ PLZ PLZ PLZ!!!!!

Väntan

Intervjun gick bra men nu är det den här väntan innan man får svar som är kvar och den är riktigt jobbig. Tänk om jag inte får det, då vet jag inte vad jag tar mig till, känns som om jag verkligen behöver få det här jobbet om inte jag ska gå sönder om ni förstår vad jag menar.

Älsklingen & jag har haft en mysig hemma kväll, kollar på film. 2012, ingen av oss hade sett den innan och den var faktiskt riktigt bra dock får jag panik när jag ser sånna filmer. Tänk om det verkligen inträffar, usch, hemsk tanke och jag måste nu neutralisera min hjärna lite med Two and a half men annar kommer jag inte kunna somna.

Nervös

Är mega nervös, om 3 timmar ska jag vara på arbetsintervju och jag har precis suttit och kollat upp vägbeskrivningen dit. hade varit så mycket enklare om jag hade haft en bil så hade jag bara kunnat ha en gps med mig i bilen men nu får jag istället försöka hitta dit med hjälp av tåg, buss & gå men det ska nog gå. Sticker i god tid så att jag har tid att gå vilse oxå om det nu händer.

Till jobb

Jaha, då va det dax att palla sig iväg till jobb. Har verkligen ingen lust alls, så himla tråkigt att behöva åka hela vägen till Sverige. Gud som jag längtar tills jag får ett nytt jobb här i DK
Helgen va nice, födelsedagsfesten va ganska rolig men hade faktiskt haft större förväntningar men det kan ju inte alltid va super duper, så länge det va okej så är det ändå godkännt =)
Igår låg jag och älsklingen hemma i soffan och kollade på film hela dagen. Åt mat, godis & mös en himla massa. Behövde verkligen det men nu känns det nästan för jävligt att man måste tillbaka till jobb haha.
Hörs kanske med ikväll när jag e hemma igen.

Cheryl Cole

Denna tjej e sjukt söt och hennes låt fight for this love är faktiskt riktigt bra.


Gamalt skol resultat

Jag googlade mitt namn innan, med mitt gammla efternamn och hittade en skit rolig sak. Om ni klickar på länken nedanför och bläddrar ner till Åk 8 Flickor så hittar ni mitt namn haha.

http://212.181.9.250/upload/Barn%20&%20Utbildning/Varag%C3%A5rdsskolan/Resultat%203%20km/3km9798.pdf

Väckt av en grinig man

Blev väckt av min kära man som kom in och va lite gnällig för att han bränt ryggen lite igår när han sola så han har inte kunnat sova ordentligt eftersom det gör ont. Jag har sagt till honom så många gånger att han ska va försiktig när han solar första gången men nej nej, inte lyssnar han på sin kära wife.
Igår kväll beställde vi hem lite mat och åt det medans Billy satte på Terminator 4:a, själv tog jag min data in i sovrummet och la mig och tittade på några avsnitt av two and a half men tills jag somnade.

Solen lyser redan på husväggarna, det ser vekligen fint och framför allt så ser det VARMT ut, synd bara att det inte är speciellt varmt när man det går ut i det men det kommer. Man får ju ta en sak i taget, nu har vi iaf fått SOL

Ska till födelsedagsfest idag i Marielyst och jag glädjer mig sjukt mycket. Har dock ett stort klädproblem, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har verkligen försökt att komma på nått men jag behöver helt enkelt nya kläder vilket jag verkligen inte har råd med för tillfället. Vi får se ikväll vad det blir, en överraskning helt enkelt.

Jobb samtal

Fick precis samtal igen från det jobbet som de ringde om tidigare i veckan och på onsdag nästa vecka ska jag på jobb samtal. Glädjer mig sjukt mycket till det, håll nu tummarna för mig att jag får det. Jag berättar mer om jobbet om jag får det, inte så lönt att skriva en massa om det om jag inte får det ju men jag hoppas verkligen att jag får det. Ny utmaning här i livet och skulle jag få det så ska jag börja läsa danska på kvällarna så att jag kan lära mig det snabbare och ordentligt.
Nu ska jag ta på mig och sen köra och hämta älskling från jobb för vi ska iväg och sola. Mitt projekt operation sommar håller i sig och nu har jag vädret med mig oxå för solen har ju börjat titta fram mer och mer.

Mat tjuv

Har slutat jobb och befinner mig nu hemma hos mamma & Uno i Mörarp. Ingen av dom är hemma dock för mamma är på nått möte som vanligt och Uno är i verkstaden tror jag. Jag ska ha med min bil över till DK eftersom jag behöver den nu i helgen, den ska dock tillbaka till Sverige efter helgen för den ska ju, som jag nämt förr, säljas.
Håller på och värmer en färdigrätt som jag tänkte kränga innan jag kör, har oxå varit nere i källaren i frysarna och rotat fram lite magt som jag tjuvar med mig. Dom har ju sjuuukt mycket mat, 3 frysar fulla. Dock olika storlekar på frysarna. Dom har en som stor som man öppnar locket uppeifrån och sen har dom en sån stor som står och så en liten till som står.
Min helg har startat nu och jag har dessutom ledigt på måndag så jag har verkligen låååååång weekend. Hur underbart som helst, ska njuta varenda sekund. Nu ska jag äta sen ska jag köra hem till Köpenhamn.

SOL!

Solen e här och den har hållt på och strålat ett bra tag nu, e det inte underbart? Tänk att solen kan göra dig en så lycklig. Jag har sovit som en sten, snacka om att jag har varit trött dom här dagarna, är fortfarande trött men ville gå upp så att jag hinner vakna till liv lite innan jag ska åka iväg till jobb.
Har precis ätit lite lasange och nu sitter jag och äter lite glass och dricker cola. Väntar fortfarande på att jag ska få samtal tillbaka ang. tid men än så länge har jag inte hört nått. Jag som är så otålig, har ju inget tålamod alls så detta håller på att göra mig lite galen.
Redan onsdag idag & snart e det weekend igen, snacka om att det går snabbt i veckorna.

Grå dag

God morgon på er. Hemskt vad grått & tråkigt det va utanför idag då, lite trist men jag är iaf glad över att snön nästan är helt borta.
Ska jobba idag men börjar inte förrän 14.00 och jobbar till 22.00 Jobbar måndag-torsdag denna veckan, endast 4 dagars arbete sen håller jag lång weekend.
Försökte hitta min tandläkar räkning så att jag kunde betala in den men så klart så hittar jag inte den, skit irriterande. Jag va typ hundra på att jag hade lagt den på ett ställe men uppenbarligen har jag flyttat. Får be dom skicka en ny om jag inte hittar den nu i veckan.

Uppdattering kl 11.00
Vilken dunder start på veckan det blev helt plötsligt. Fick samtal från ett jobb som jag skickat ansökan till i januari och jag ska dit på samtal nu i veckan nån gång. De skulle återkomma med tid och bara en liten stund efter att vi lagt på så ringer Billy till mig och berättar att hans chef hade kallat in honom på samtal och sagt att han skulle få 1000kr i löneförhöjning för att han är så duktig på sitt arbete. Det va redan meningen att han skulle stiga 1000 kr vid den årliga höjningen men nu stiger han med det dubbla så han kommer alltså stiga med 2000kr i månaden. Sjukt bra start på veckan eller vad tycker ni?

RSS 2.0