HIF i mitt hjärta!!!

image98

Vilken match det blev igår azzå, helt amazing ju 4 - 2 och ett jävla ryck va det kan jag ju lätt säga. Lyckan va total =)

Ska hoppa in i duschen nu & göra ve mig så jag e klar tills Billy kommer hem från skolan sen ska vi ut & gå på ströget & ha en mys pys dag. SOMMAR!!!!

HIF ikväll

Sitter hemma hos mamma nu & har precis betalt alla räkningar, alltid lika kul...NOT!
Har varit hos hudläkaren innan idag & det gick ju bra men måste till provtagningscentralen i Ängelholm på onsdag för att ta blod prov för jag kunde ju inte göra det i Helsingborg p.ga strejken.

Mamma springer runt där ute nu med gräsklipparen *hehe* Vill att klockan ska bli åtta nu så att vi kan sticka & kolla på fotbollen =D Fan azzå, hoppas verkligen HIF vinner ikväll annars kommer jag fan börja böla eller nått *haha*

Ska hem till Billy igen efter fotbollen, min underbara älskling e han =)
Igår kväll stack vi ut en runda & gick på ströget, riktigt mysigt va det faktiskt & mega skönt att komma ut och röra på mig lite.
Ska ut i morgon oxå men på dagen då istället. Hoppas det är mega fint väder i morgon så att jag kan gå med kjol, har verkligen saknat att kunna gå i kjol med bara ben. Har ju varit lite för kallt för det dom här senaste månaderna ;)

Kanske får en sak av Billy i morgon men det beror på om det/den finns där då *hihi* Kommer bli en underbart mysig dag i vilket fall som helst i morgon.




Kraftig penga brist =(

Skoja inte att detta är jobbigt, så fort jag tittar & räknar på mina räkningar så blir jag helt deppig.
Jobba bara 4 dagar förra månaden så det blev verkligen inte mycket pengar i lön.
Fick 3800 kr & jag har ca 9 000 kr i räkningar =S
Mitt humör är verkligen inte på topp just nu, blir ju en rolig månad detta.
Vist mamma hjälper mig ju men ändå...detta suger sjukt mycket.

Har sagt upp min hem telefon för 3 månader sen men ändå fortsätter dom skicka räkningar så jag måste ringa till dom i morgon & fråga vad dom sysslar med. Dom kanske tror att jag är svin rik & behöver slänga mina pengar på nått.
Ska även ringa till 3 & fixa med mitt abonnemang för innan har jag kunnat ändra det själv inne på min sida på tres hemsida men nu helt plötsligt så kan jag inte det längre.
Bara massa små problem heeeela tiden & det gör mig så lätt irriterad & känns som om jag bara inte pallar med det emellanåt men men, man måste ju.

Ska till läkaren i morgon oxå men får se om jag får nån ny medecin eftersom jag inte kunde ta blodprov nu i veckan p.ga strejken. Läkaren måste ju ha koll på mitt blod innan han kan ge mig nytt recept.

Men det kommer ju sånna här perioder hela tiden i livet & det e bara till att stå ut och kämpa sig igenom den här jobbiga tiden. Snacka om att pengar, eller bristen av pengar, kan få en att må sjuuuukt dåligt.

Har iaf bestämt mig för att skärpa mig ordentligt & inte handla en massa onödigt & inte ta nått på avbetalning eller annat slöseri med mina pengar. Måste verkligen tänka mig för så att jag slipper må dåligt över pengar i framtiden. Denna gången har jag iofs brist på pengar för att jag inte kunnat arbeta fullt ut eftersom jag blev av med körkortet ju men har alltid varit alldeles för oaktsam med mina pengar vilket har resluterat i att de tar slut efter halva månaden typ & så mår jag dåligt resten av månade tills nästa lön kommer, bara idiotiskt ju att hålla på så.


Kalas =)

Så va man hemma igen från DK, jebbla rännande på mig va *haha*
Nä men hade lite att fixa här hemma & så ska jag på kalas sen klockan 4 hos Ronja för hon har fyllt år ju.
Först ska jag dock till väla med Hilajna & fika, sitter och försöker planera vad jag ska äta för nått när vi fikar *haha*

Fick iaf nanna med min bejbi inatt & helt underbart va det, älskar att sova vid hans sida.
Skit söt va han när han vakna, frågade om han hade sovit gott så sa han:

- Ja men jag drömde att du va dum

....
och så såg han så ledsen ut stackarn. Pussade & kramade på honom en himla massa för att få bort den kännslan man vaknar upp med när man har drömt nått jobbigt.
Han e bara för söt mitt hjärta, blir lycklig av att bara se på honom & när han ger mig ett av sina härliga leende så är jag i himelriket =)


Nu e det väla tajm *hihi*


I danmark...ovanligt eller =P

Ja då va jag hær igen *haha* Har inte min egen data med før det kænns onødigt att ta med den eftersom jag inte ær sæker på om den hittar nått internet eller ej.
Ska hem tidigt i morgon dock før jag har lite att fixa dær hemma med det blir væll att jag åker tillbaka hit på kvællen igen.

Har gått skit bra & snabbt på jobbet idag igen, duktiga som attan va vi =D Nu ska jag bara slappa resten av kvællen & førsøka komma i sæng i någerlunda tid så att jag pallar upp i tid i morgon.

Nu e det mat dax *slurp*

En dag i solen

Har varit ute & njutit av det fina vädret HEEEELA dagen. Börja ju med jobb från 6 på morgonen till klockan 13 & det gick bra som tusan + att dagen gick riktigt snabbt.
Åkte till väla efter arbetet för att hämta ut ny mobil, den gammla blev ju reklamerad & så kom Ronja & Benny till väla oxå för att fika lite med mig =)
Har varit ute med Benny & hans som sen resten av dagen, Ronja kunde inte följa med för hon skulle jobba =( men vi lyckades ha roligt ändå *haha*
Va på stranden & i skogen & sen på Burger king, har nog inte fått så här mycket frisk luft sen jag va liten typ *asg*
Har varit en toppen dag helt enkelt =D
Håller på med tvätten nu, lite mindre kul men det känns alltid nice som tusan när man har gjort det klart *hehe*

Följde med Tessan till garaget igår & tittade på när hon tvättade sin bil & vattnade Johan lite *haha*
Vadå att vi snackade mycket?! men då vet man att det är som det ska vara =P

I morgon ska jag hem till min Billy boy efter jobb *weeii* Saknar honom en himla massa, värst e det ju klart när man ska nanna men jag klarade mig fint i natt. Somnade konstigt nog snabbt som tusan & sov skit gott vilket va bra dock eftersom jag skulle upp tidigt.

Får se om jag kan skriva nått i morgon annars kanske jag skriver några rader på lördag, puss & hajje =)

Trött på internet

Är sååå trött på internet för tillfället, känner inte alls ork eller lust att sitta särskilt länge framför datorn. Det tar så mycket tid från ens liv egentligen & nu när det börjar gå mot sommaren så har man mindre & mindre lust att sitta inne vid datan ju, då vill man bara ut i det fina vädret.
Är hemma i min lya nu & har varit duktig & stor städat här, damsugit & torkat golv. Det behövdes verkligen men det känns som om det ändå inte blir riktigt rent eller så e det bara jag som e för petig när jag städar =S

Längtar inte till ikväll dock, måste sova själv då =( Hatar verkligen att sova själv nuförtiden. Hade en period då jag tyckte det va helt underbart men nu tycker jag bara det e pest & pina att behöva sova utan Billy =S

Har räknat ihop vad jag har i räkningar, alltid lika depprimerande & ännu värre denna månaden eftersom jag inte får någon lön =/ Som tur e så hjälper mamm mig ju men azzå mår as dåligt över att hon måste hjälpa mig hela tiden & så mår jag dåligt över det och när jag mår dåligt så klarar jag inte av att ta tag i nått typ så det blir en ond cirkel men ja, idag har jag iaf fått gjort lite & kommer få gjort lite mer i morgon.

Måste ringa till väla & se hur det går med min mobil, dom brukar ju skicka sms när det e klart men jag fick ju ingen låne mobil så det e ju lite svårt att få sms om man inte har nån mobil att ta emot det på =S
Måste ner till sjukhuset i morgon oxå & ta blodprov så att min läkare hinner få svaren till på måndag när jag ska dit.
Tvätt tajm i morgon oxå hmm...vad ska mer göras....jobb förstås först & främst. Från klockan 6.00 på morgonen till 13.00
Längtar tills på fredag så jag kan få nanna med Billy igen, saknar honom redan =S
Nä, måste kolla med present till Billy nu oxå för han fyller ju år nu den 10 Maj, typiskt att man inte har några pengar *suck*

Fan låter som jag e hel depprimerad men det är bara när jag tänker på det här med pengar annars mår jag skit fint *hehe*

Yr i huvudet

E helt yr i huvudet idag, helt skumt & trött som tusan e jag oxå *snark*
Är iaf hemma nu, kom precis hit. Ska va hemma några timmar sen ska jag tillbaka till Köpenhamn.
Känner inte för att göra nått för tillfället mer än att lägga mig ner & sova men det går inte.
All den här yrslen gör mig lite illamående oxå =S

Tog med min data hem till Billy i förgår men det va ju knappast lönt för igår försvann deras internet *haha* LIka bra att ta med den hem igen då ju =)

Usch, ska lägga mig på soffan en liten stund iaf...hörs kanske sen.

God onsdag på er =)

Har inte skrivit på några dagar för jag blev skit sne när bloggen krångla i söndags. Hade skrivit ett helt inlägg & när jag tryckte på spara & publicera så va jag tvungen att logga in igen & då va hela inlägget borta. Det enda som hade sparats va 1 eller 2 meningar.

Helgen va förresten helt underbar, musiken på festen va inte den fetaste men jag hade skit skoj ändå & Benny och Ronja hade oxå roligt sa dom vilket va det viktigaste för mig. Betydde otroligt mycket att dom hängde med & att dom gärna följer med fler gånger gjorde ju mig mega lycklig =)

Igår va jag hemma en runda & tvättade plus diskade lite, busade lite med katterna oxå så klart. Idag ska jag inte hem utan mamma ska in till katterna & se till så dom får mat sen sticker jag hem i morgon & ska försöka fixa med en del saker sen tillbaka hit till Köpenhamn.

Har varit så trött hela veckan, tror jag har en liten förkylning som ligger i kroppen för jag hade varit öm i kroppen hela veckan oxå men sen gör inte sängen som vi sover i det bättre heller. Den är alldelse för mjuk vilket inte alls e bra för kroppen speciellt inte för min känsliga rygg.

Nu ska jag se om man kan pigga upp lilla Billy för han springer runt här hemma & e på dåligt humör för allt har krånglat för honom idag typ.

WEEKEEEEND!!!

*haha* Gissa om lilla jag e lycklig nu för att det e helg, japp japp japp =P
Ska hoppa in i duschen nu & göra ve mig litta granna. Hoppas Benny & Ronja kommer snart, skit tråkigt att va själv ju & deras sällskap gillar jag som fasiken *hehe*
Fest ikväll då *weeiii*
Hörs kanske sen, får se om jag har tid =P


Kaffe

Kaffe är för tillfället min allra bästa vän. Är så sjukt trött, kunde ju först inte somna igår kväll trots att jag hade varit vaken sen halv 6 på morgonen.
Det e verkligen nått fel på mig för trots att jag kan varit vaken från tidigt på morgonen så blir jag alltid super pigg när kvällen kommer & får damp anfall typ & när jag ska upp tidiga morgnar så kvittar det hur mycket jag sovit för jag är ALLTID as trött om jag måste upp tidigt.

Sitter dock & dricker kaffe nu men blir hämtad vilken minut som helst. Sista dan för denna veckan =P
Bus ikväll med 2 av mina favoriter och förhoppningsvis en 3:e =)
Nej nu måste jag sticka, hörs senare idag!


So you think U can dance?!

Sitter & kollar på det nu, den scandinaviska verisionen då alltså. Bara ett par som har hunnit dansa & jag tyckte dom va ganska duktiga faktiskt =)

Har haft fint besök precis av Benny, Ronja & lilla Basse. Tror Ronja & Benny är dom som varit flest gånger i min lya om jag inte räknar med mamma & mig själv då förstås *haha*

Ska försöka komma ännu tidigare i säng ikväll än vad jag gjorde igår för det va helt sjukt va trött jag va i morse när jag skulle upp men upp kom jag iaf =D

Hoppas det går bra i morgon på jobb, att det flyter på som dom dessa två dagarna har gjort så kan vi sluta tidigare igen & då hinner jag med allt som jag tänkt göra innan det e dax att åka till DK.
Ronja & Benny ska komma hem till mig innan vi ska åka så att vi kan äta pizza tillsammans. Måste ha mat i magen innan man ska börja festa =)

Nu ska jag kolla vidare på so you think you can dance =D

Sluta tidigare idag oxå =P

E man bäst eller e man bäst, jag e fan bäst haha. Sluta redan klockan 3 idag =D
Har varit på väla & lämnat in min mobil för 3:e gången så nu blir den reklamerad men får jag en likadan mobil igen så känns det faktiskt som om det kan kvitta för det är fel på alla dom mobilerna ju =S

Fredag i morgon *yey* Ska til köpenhamn då. Behöver ladda på mitt pendel kort i morgon egentligen men ja....jag vetifan hur jag ska göra med det. Får höra med mamma om hon kan hjälpa mig med det.
Åhh....längtar tills jag får mitt körkort igen så slipper jag åka tåg & buss mer. Bättre med bil för tusan.
Fan hatar att va fattig, har minus 87 på mitt konto & det är inte ens mitten av månaden men det hade iofs gjort detsamma om det varit närma löningen för jag får inga pengar nästa lön eftersom jag inte kunnat arbeta =/

Nej upp med humöret lite nu, det e ju iaf fint väder =)

YES!!!!!!

JAG HAR HITTAT DEN *WEEEIIIOOO*
Den låg i min klädkammare uppe på en av hyllorna där jag har 3 förvaringslådor men när jag höll på att rota runder i garderoben i helgen så hade jag nere en av lådorna & ha under tiden antagligen lagt mobilen på hyllan & sen när jag satt upp den lilla förvarings lådan igen så har telefonen åkt längst in mot väggen =D

         


Klockrent =P

image93
Så himla bra & stämmer fan in på mig *haha*

Slutat arbetet för dagen

Japp det har jag gjort för vi har varit super duktiga idag & skrivit 42 lapp =D Skulle slutat kl 18.00 annars men slutade 16.00 istället, wünderbart helt enkelt.

Längtar tills på fredag för Ronja, Benny & Apell ska oxå med då till köpenhamn och parta lite. Kommer nog bli dunder skoj, kul för mig iaf att ha mina vänner med oxå.
Hoppas nu festen e bra oxå annars blir jag fan ledsen *haha*

Känns nästan onödigt att leta efter mobilen mer för jag blir bara mer & mer irriterad när jag letar och jag kommer definitivt inte att hitta den utan den kommer nog dyka upp när man minst anar det typ.

Vad ska man göra idag då...hmmz...har inga planer alls, går ju inte att lita på vädret precis heller så man vill ju inte bege sig ut någon stans.
Åhh....önskar verkligen att jag hade mitt körkort för det hade gjort allt mycket lättare men men....15:e maj måste jag vänta till. Som man bäddar får man ligga eller nått....

Helt ofattbart azzå

Jag fattar inte detta, vart fan kan mobilen vara??? Blir fan snart knäpp i huvudet. Riktigt irriterande e det, har letat som en galning men den finns inte nån stans, hur fan kan det vara möjligt???
Är hemma på lunch nu från jobb & letar ännu mer men nä inte finner jag den. Börjar bli riktigt arg nu faktiskt men den enda jag kan va arg på e mig själv =S
Behöver verkligen den mobilen, hade varit "bättre" om jag blivit av med min andra *suck*

Snart dax att arbeta igen & det har gått skit bra idag =D Riktigt stolt över mig själv & min lärling som jag har med mig. Han har iofs blivit upplärd en hel del av Fredde innan och måste säga att Freddan har gjort ett bra jobb för han e duktig, lärlingen då alltså *haha*

Går ju bra för mig....

....att komma nån vart idag...NOT! Sitter fortfarande i morgon rock & har inte gjort ett smack alls idag & känner mig väll ganska överflödig här i världen just idag men ähh...what tha hell...skit i det *haha* Kan inte alltid va på högvarv måste väll sammla krafter ibland antar jag =P

Har förresten fått svar från länsrätten ang. körkortet & jag fick inte det förkortat så det blir den 15:e maj som jag får tillbaka körkortet men å andra sidan så e det ganska snart nu ju, har ju snart gått halva tiden & det har gått snabbt som attan tycker jag.
Ska dock inte köra för fort i fortsättningen, nix pix, får va en sölkorv om jag så måste för bli av med körkortet igen tänker jag inte & så e det med det!!!

Sov dag *haha*

Det e ju helvilt vad jag e bra på att sova *haha* Borde arbeta med att prov ligga sängar eller nått liknande *hehe*
Ska strax äta lite sen måste jag tänka på att åka hem så det inte blir för sen eftersom jag ska upp tidigt på morgonen för att jobba i morgon =)
Känns lite B att behöva gå upp så tidigt men jag får iaf arbeta  vilket känns riktigt gött.

Billy stack ner innan för att köpa proppar till propp skåpet & när han kommer tillbaka så har han köpt snickers till mig, snacka om att jag sken upp sov värsta solen *haha* Vadå glad för chocklad =P

Nu måste jag äta lite, magen kurrar som tusan!

Sömntuta

Ja det e nog jag det för fy tusan vad jag kan sova *haha* Gick upp för typ 30 minuter sen.
Har varit så sjuuukt trött men ibland måste man vara det oxå eller ganska ofta kanske, det är ju en av min & Billys hobby, att sova *haha*
Speciellt när man sover middag, man sover alltid så sjuuukt gott då =)

Ska hem sen & leta efter min mobil hade jag tänkt, har lite ideer om var den kan befinna sig *haha*
Snacka om att jag e duktigt förvirrad av mig men jag får väll ursäkta mig med att jag faktiskt håller på & städar upp i köket för att få lite ordning där.
Ska ju ha upp glasbordet men jag måste först rensa i de lådor som jag haft där så just nu ser det ut som ett bomb nedslag i köket & jag misstänker att mobilen ligger i den röran nån stanns =D

Hemma hos Billy

Japp nu e jag hær igen, ovanligt eller inte =P
Har dock nannat hos mig i helgen & fått gjort en massa i lægenheten så kænner mig nøjd som tusan. Fick dock inte gjort allt men det e sånt som jag kan gøra sjælv sen.
Så småningom ska sængen oxå komma høgre upp men det får jag ta sen nær jag har pengar till att køpa brædor & sånt som behøvs till det & så fixar Billy resten =D

Va på kina igår ju & smarrigt som tusan va det. Massa mys med min Billy boy *hihi* Ringde till Tessan & skulle kolla vad hon skulle gøra. Hon & Liiniisen skulle ut & kolla broom broom och jag & Billy hængde på.
Hade skoj som tusan men det har jag ju alltid med mina flickor & att Billy va med gjorde bara det ænnu bættre =)

Idag har jag & Billy sovit halva dagen typ, søndag ju *haha* Har dock lyckats slarva bort min ena mobil i min stæd røra & så har jag glømt att starta den innan så det går inte att ringa till den før att lokalisera den. Svin irriterande men men, hittar den væll snart hoppas jag. Tills dess så vet ni att mitt 3 nummer ær ur funktion før tillfællet.

Har kollat fotboll med mammsen nu ikvæll, HIF møtte Halmstad & spelade tyværr lika =( Jebbla skit az¨, skit sne blev jag men men, bættre det æn att førlora antar jag =S
Åkte till Billy efter matchen & ja nu e jag hær & ska vara social med min bejbi *massa kærlek*

Fix & doning

                                

Billy & majje började dagen med en as god frukost som jag då fixade till =D Därefter bar det av mot väla.
Först in på rusta & köpte linolja för att smörja in möblerna som jag ska ställa på balkongen sen vidare till IKEA för att köpa en hel kropps spegel. De jag hade hinnan välte ju katterna så dom gick i tusen bitar typ.

Baby har satt upp speglen nu, fint som tusan blev det & jag oljade in möblerna under tiden. Nu har vi gett oss på det här med mig tv *haha* Ska äntligen få upp den på väggen, bara sådär lite mer än 3 månader efter att jag flyttat in *hehe* Bättre sent än aldrig dock =P
Han e så duktig min Billy boy, tog lite kort på honom innan när han borra som ni ser högst upp.

Har garderoben kvar att rensa & så ska vi plocka upp mitt gladbord från källaren och ställa det i köket, kommer nog bli skit snyggt tror jag. Måste även få bort lådorna från köket, kanske blir idag det oxå, får se *hehe*
Sen e det det där med städning oxå, skit kul.....NOT!!! men det måste göras, vet dock inte jag ska göra det idag eller i morgon kanske jaja det märker vi =P

Bio ikväll??? Ja vi har snackat lite löst om det, vill åtminstonde äta kina, va nog nån månad sen sist så känner att det e dax nu igen. Nej nu ska jag se om han kanske behöver lite hjälp =)

Bebis


image90

En av mina barndomsvänner ska bli mamma & jag e sååå glad för hennes skull.
Har dock svårt att se henne som mamma, inte för att jag inte tror att hon kommer bli en bra mamma tror hon kommer bli en av de bästa mammorna, utan för att vi har växt upp tillsammans & ser oss fortfarande inte som "vuxna" lite svårt att förklara men hoppas ni fårstår vad jag menar *hehe*
Hoppas allt går bra & att hon snart slipper illamåendet.
Massa kärlek till dig gumman!

Hemma i lyan

Så nu har jag kommit igång med tvätten iaf. Behöver städa här hemma oxå men det gör jag i morgon hade jag tänkt, pallar inte idag. Vadå lat lixom =P

Åhh...vill att Billy ska komma, skit tråkigt att va själv ju *haha* Men han kommer inte förrän ikväll som sagt.
Jahapp vad ska lilla majje hitta på nu då medans man väntar på tvätten =S
My god det e verkligen tråkigt att tvätta, speciellt när man e ensam hemma. Hade det varit nån annan här så hade man haft nån att babbla loss med...nån frivillig som vill komma hit??? *hehe*

Hörs lite senare...

Brända bullar

Gjorde frukost till mig innan & skulle varma bullar på sån toaster men så glömde jag så klart bort dom så dom blev mega bränad & det va rök i hela lägenheten.
Har öppnat fönsterna här så att det ska bli lite tvärdrag *hehe* Luktar lite när man råka bränna nått ju =P

Idag ska jag hem & tvätta, det är typ vad denna dagen går ut på *haha* Inte så himla spännande men det kan inte alltid va fläkt & fart antar jag'
Billy kommer oxå hem till mig idag men han kommer senare på kvällen för han ska först jobba klart sen träna & därefter kommer han =D

Blir en lugn helg som tusan denna helgen vilket känns skönt. Ska inte på nån fest & inte festa över huvud taget.
Blir kina & bio i morgon antagligen & sen på söndag e det back to Köpenhamn men Billy åker över före mig för jag ska kolla fotboll med mammsen *hihi*
Vill ju inte missa HIF:s första hemma match =P

Nu ska jag titta lite tv sen får jag snart packa ihop mina saker så jag kan åka hem till los ättekulla =)

Bilder & dagen

     
Två bilder på mig från bröllopet i helgen. Vilken skillnad det blir när man klär upp sig lite.

Ska snart ta & åka hem en runda hade jag tänkt, tänkte göra det mycket tidigre först men jag fastnar alltid ju *haha* Bejb e på jobb nu, han skulle dit direkt efter skolan. Fan hade tyckt att det varit riktigt jobbigt om jag hade först gått i skolan från morgonen & sen direkt efter skolan sticka till jobb för att arbeta till klockan nio på kvällen

Sitter & kränger lite chips & dricker cola, dock avslagen cola men den e kall iaf *hehe*

Snart helg igen då jag & har inga speciella planer, ska dock sova hemma hos mig i helgen vilket va längesen vi gjorde. Måste sätta upp tv:n och försöka ställa i ordning lite mer där hemma. Ska rensa i min garderob oxå vilket kommer bli svårt som tusan för jag hatar att slänga kläder men det måste göras.

Oj, höll ju på att glömma att på söndag e det fotboll med mammsen oxå ju, HIF spelar sin första hemma match denna säsongen =P


Trött michella

Hemskt vad jag va trött idag då. Hade tänkt gå upp ganska tidigt & åka över till sverige för att sticka till kontoret en runda igen men jag har inte pallt gå upp från sängen förrän för typ en halv timme sen.
Gör dock inte så mycket för jag har inget kvar att göra på kontoret, har redan gjort klart allt ju.

Får svar i nästa vecka hur det blir med mitt körkort, om jag får tillbaka det tidigare eller om det blir den 15:e maj som jag först fick dom på.
Hoppas jag får den tidigare så jag kan börja jobba kanske redan den 1 Maj på mitt eget schema =)

Har precis gjort frukost till mig själv & ska äta smarriga mackor nu sö vi hörs sen.


Klar på kontoret

Jebblar va duktig jag e då *haha* Har ställt i ordning allt på kontoret nu på 2 dagar bara =D Världigt stolt vöer mig själv *hehe*
E hemma nu igen & ska duscha och byta om sen ska jag hem till Billy & nanna där i natt igen, like always =P
Vill absolut inte sova själv mer än nödvändigt, typ nästa vecka kommer jag va tvungen att sova hemma själv tis, ons & tors natt för då jag ska börja jobba 6 på morgonen.

Har nog inte så mycket att skriva idag, har iaf inte tid att sitta här i vilket fall som helst så jag får skriva mer sen kanske annars i morgon =)

Ni får titta på denna fina bilden istället med min mamma & brud buketten som jag fånga =D

image87

Äntligen funkar det igen ju

Lite störigt när bloggen inte funkat på så länge men den som väntar på nått gott.....väntar alltid för länge *haha*

Har jobbat lite idag, ställt i ordning på det nya kontoret. Har ju flyttat till nya lokaler som är mycket bättre. Ljust & fint och större yta. Ligger uppe på berga =)
Ska arbeta i morgon & torsdag oxå sen ska jag arbeta varannan vecka ons - fre from nästa vecka tills jag får tillbaka mitt körkort & kan köra på mitt vanliga schema....

Hade skrivit en himla massa men så flippa bloggen...som vanligt *suck*
Har inte tid att skriva om det nu heller för jag måste ner till apoteket & hämta ut min medicin.

2 månade med Billy idag dock & lustigt nog fick jag mitt nya bank kort idag som jag hade beställt med bild på mig & Billy, skit fint btw.

Har lite bilder från helgens Kroatien resa i min bilddagbok om ni vill titta

RSS 2.0