Efter träningen

Skoja inte att mina fingrar är helt förstörda, ser ju ut som om någon har tuggat på dom & ont gör det om man rör vid det så därför låter jag bli.
Riktigt skoj är det iaf att träna, dock inte fys träningen i början men det är ett måste. Blev fan stolt över mig själv för jag sprang hela rundan (ca 3km) & va bland de första in, de ni *klappar mig själv på axlen*

Har slängt in kläderna i tvättmaskinerna nu & fått dom i spinn. Tur att det inte var så mycket att tvätta annars hade jag inte hunnit bli klar.

Snacka om att jag bara vill att det ska vara fredag efter jobb nu så att jag kan åka till Billy, vissa stunder blir jag nästan arg för jag tycker det e orättvist att jag ska behöva va ifrån Billy *haha* Ja lite barnslig man e ibland i sitt tänkande(?)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, man e ju inte allt för fräsch nu *pjuke*


Solig härlig dag

Vadå hårt att komma upp i morse, nä då inte alls *haha*
Snozade in i det sista sen fick jag slänga på mig kläderna, panik borsta tänderna & slira iväg till jobb för att hinna i tid.
Riktgit varmt blev det lagom till tolv & mina arbetsbyxor som va så varma och sköna i morse när det va lite kyligt blev helt plötsligt obekvämt varma & jag svettades på alla möjliga stället.

Är hemma nu & äter lite som vanligt, ska ta ett sista ryck snart och hoppas på att snabbt som tusan få ihop minst 5 till så att jag kan sluta så tidigt som möjligt.
Ska ju träna sen ikväll oxå klockan 6 och vill gärna hinna va hemma en liten stund innan jag måste dra igen.
Hoppas helgen blir super nice med as gött väder så att man bara kan slappna av och ta vara på den korta ledigheten man har =)


Hygge kväll =)

Har haft en hel mysig kväll med Ronja & Benny.
Först va vi iofs på väla efter jag slutat arbeta för jag skulle köpa en grej till Billy, 4 månade på söndag *woho* haha sen drog vi till den nya maxi nere vid Råå för att köpa lite godis men köerna va meeeega långa så vi stack till City gross istället och därefter drog vi hem till mig.

Har kollat på film What happens in Vegas, riktigt rolig film så den kan jag lätt rekommendera om man gillar komedi så klart. Ätit massa godis, jordnötsringar & druckit cola.
Nu har dom precis åkt hem & jag ska hoppa i säng för jag måste upp tidigt i morgon, ska ju arbeta igen.
Träning i morgon oxå efter jobb.

Natti natti

Hemma i Helsingborg

Är hemma & äter lite för tillfället och äter men ska snart fortsätta jobba.
Träffar inte Billy förrän på fredag nu =( Skit jobbigt att inte få se honom varje dag, inte för att jag känner att jag måste va med honom hela tiden utan det är mest kvällarna/nätterna som e jobbiga tycker jag.
Men fredag e inte så långt bort, är ju redan i övermorgon så jag tror jag överlever.

Ska träna i morgon igen, kunde inte träna i måndags för jag arbetade extra men i morgon kan jag. Ser faktiskt fram emot det som tusan.
Arbetar första skiftet denna veckan & det är ganska hårt att gå upp så himla tidigt. Börjar ju 06.00 på morgonen och det kvittar hur mycket jag sovit eller hur lite jag sovit, klockan sex på morgonen är jag ALLTID trött.

Arbetet kallar, hörs sen!

God eftermiddag

Shit vad jag har sovit gott men har svettats som fan, inte lika gott. Ska hoppa in i duschen nu & tvätta av mig sen måste jag dra iväg till jobb och arbeta lite.
Ska ringa Billy oxå och förklara läget så att han vet när jag kommer & så ikväll.

Det regnar fortfarande ute & det känns inte så värst frestande att gå ut & arbeta i detta men det e bara några få timmar så det känns inte så farligt.

Oj nu måste jag hoppa in u duschen, hörs kanske i morgon annars på onsdag.

Doktorn & arbete

Har varit hos min hudläkare i förmiddags. Bara vanligt rutin koll & allt såg bra ut så det e bara att fortsätta med medicinen som vanligt. Går snart in på 5 månaden av behandlingen så nu e det inte långt kvar.

Skulle egentligen träna ikväll 18 20 men det kan jag inte för jag måste hoppa in & jobba i mellan 18 - 21 för där fattas folk på jobbet, likadant i morgon kväll men det e bara gött för mig för jag behöver alla pengar jag kan få.

Lämnade blommor & en present till mammsen igår för det va ju alla mammors dag då.
Trodde inte jag skulle bli klar tidigare på jobb men det blev jag så jag kunde åka ganska tidigt till Billy =D
Riktigt skönt va det att se honom igen, helt pirrigt va det först. Kändes nästan som första gången man ska ses, lite mesig man e ibland =P

Regnat hela dagen men inte e jag deppig för det. Kan ju va bra att det regnar oxå så att det inte blir nån torka & sånt tråkigt.
Hade jobbig dröm i natt men som tur va så hade jag Billy bredvid mig så det va bara till att krypa in i hans famn sen somna jag tryggt igen.
Irriterande dock att man drömmer en del saker som känns så verkliga när man drömmer dom för det sätter sig verkligen på ens huvud & kan ställa till det ordentligt.
Nu ska jag vila lite innan jag ska arbeta sen efter jobb ska jag åka till min älskling igen =)

Mys

Igår kväll åkte jag hem till Benny & Ronja med lite gotte sen kolla vi på American Pie 2 tillsammans. Trevligt som tusan men jag blev mega trött så efter filmen åkte jag direkt hem & hoppade i säng.

När jag låg i sängen så kunde jag höra bilar som gasade & hade sig från industri området, snacka om att det va mysigt. Riktigt nice att somna till ju så får verkligen hoppas dom kör där flera gånger när jag ska sova =)

Idag e det mors dag så GRATTIS MAMMSEN PÅ MORS DAG!!! vi ses en liten runda sen.
Ikväll efter jobb ska jag ÄNTLIGEN till Köpenhamn, hoppas verkligen arbetsdagen går snabbt. Nu ska jag köra till jobb, ha en underbart solig dag!

Träningsvärk

Har sån träningsvärk i mina ben, baksidan av låren. Riktigt jobbigt när jag går i uppförsbackar & trappor. Ryggen, armarna, magen...ja hela kroppen värker ju för tusan. Snacka om att min kropp har varit toltalt avslappnad i ett år.

Kom precis hem från jobb, skönt att kunna gå hem tidigare speciellt sånna här dagar då man inte är på topp humör. Mitt humör har varit lite lågt enda sedan jag vakna i morse & det har bara fortsatt hela dagen.
Kanske blir bättre om jag får lite mat i magen eftersom jag inte fått nån ordentlig måltid idag.

Morgondagen är snart här =D Kan knappt fatta att det e sant, helt sjukt vad man kan sakna nån och saknaden gör mig tjatig tycker jag. Känns som om jag bara pratar mer & mer om Billy ju mer jag saknar honom.

Va förresten en sväng hos Helena igår & sa hej till henne. Så himla kul att se henne igen, har faktiskt saknat henne en himla massa & den kramen satt verkligen där den skulle.

Dinner tajm!

Trött men måste jobba

Är helt slut i huvudet, känns som jag e bakfull nästan men det e jag inte för jag drack inte nått alls igår eftersom jag skulle jobba.
Har nog en förkylning vilandes i kroppen + så har jag träningsvärk på baksidan av låren. Har sovit skit dåligt inatt, vaknat hela tiden *suck*
Ska iväg till jobb nu, börjar nu klockan tio så jag har lite bråttom. Får höras mer sen =)

Fullspäckad dag

Har haft fullt upp hela dagen. började med att jag skulle vaxa benen & bikini linjen i morse vilket gick bra. Benen kändes typ inget men bikini linjen ska jag nog fan inte göra om för det gjorde fan ont azzå *haha*
Hon som vaxa va skit duktig & mega trevlig, Carita tror jag hon heter & det va på Electa spa jag gjorde det så henne kan ja rekomendera fler att gå till.

Har även varit ute & fikat med Sören idag, va mega längesen vi sågs sist så det va skit trevligt. Körde honom till Åstorp sen drog jag tillbaka till helsingborg.

Har varit på Familia med Benny & Ronja och sen körde vi till center syd. Hittade ett par gympa skor men mitt dumma nöt provade inte dom först så när jag kom hem & tog dom på mig så är dom för stora *suck* Nåja får åka & byta dom i morgon =)
Hittade bh & trosor på center syd, 2 set & grymt snygga & billigt va det oxå så jag e fett nöjd =D

Ska ut en liten runda med Rebecka nu ikväll men det blir inget festande för jag ska arbeta i morgon & på söndag oxå.
Har laddat på mitt abonnemangskort så att jag kan åka till Billy på söndag, längtar sjukt mycket. Känns lite som det gjorde i början när vi skulle träffas första gången efter att vi träffats på festen i januari.

Nu ska jag över till Helena och säga hej till henne. Ha en super nice kväll.

Ont i fingrarna

Har fått blåsor på alla fingrar på vänster handen utom "fuck you" fingret *haha* och på tummen & lillfingret har skinnet gått bort så det svider som tusan men det va fan riktigt kul att träna igen så på måndag kör jag på igen =)
Konditionen är ju inte den bästa & benen kändes som spagetti ett tag men det går över efter några träningar.

Va & hälsade på Ronja & Benny efter träningen, ville inte hem direkt för det e ju så tomt här hemma plus att jag trivs som tusan i deras sällskap. Har fan alltid kul & garvar åt allt.
I morrn ska vi 3 till Familia & titta på skor *hehe*

Som ni ser så har jag designat om bloggen lite men pallade inte mer för när det inte går som man vill riktigt efter några försök så ger jag upp *haha* Inget tålamod till sånt =P
Blev ändå nöjd med reslutatet, hoppas ni kan se det nu oxå.

Vaxning i morgon klockan tio på morgonen så det blir en ganska tidig morgon i morgon oxå men inte så tidigt som det hav varit de 2 senaste dagarna.
Längtar som tusan till söndag kväll, ska få se min bejbi, världens finaste Billy =)
Måste hoppa in i duschen nu sen ska jag nog krypa ner i sängen.


Blodprov, aj aj aj....

Har varit & tagit blodprov i morse i Ängelholm. Jävlar vilket blåmärke jag har efter det =( Ser helt hemskt ut + att det är en bula oxå.

Ska sätta igång & städa nu är det tänkt men jag har verkligen stora problem med att komma igång med det. Tänkte jag skulle skriva detta inlägget sen ska jag sätta på lite musik & städa som en galning *haha*

Lönen blev ändå ganska okej denna månaden med tanke på att jag inte har arbetat så mycket. Tack vare mammsen så klara jag mig. Har sagt det förr & jag kommer säga det miljoner gånger till, jag har den bästa mamman i världen och nu menar jag inte enbart för hon hjälper mig med pengar & sånt nu utan på alla sätt & vis.
Hon finns alltid där, jag kan lita på henne, hon har aldrig sagt "jag lovar" och sen inte hållt det & dessutom har hon alltid varit en hel cool mamma.

Ska träna klockan 18.00 ju, är MEGA nervös *haha* Skoja att jag kommer va helt död sen efteråt & undra om jag kommer palla springa ens *haha* Jaja om jag inte pallar nu så e det bara till att kämpa på & få upp konditionen igen, jag ger mig inte i första taget. Envis som tusan e man & det e fan en bra egenskap =)


Pink - Dear Mr. President



Riktigt bra text & riktigt bra framfört. Eloge till PINK!!!!

Lång dag...

...och än e den inte slut =/ Inte för att det varit nån dålig dag, tvärtom, det har varit en helt underbar dag men nu har jag inget mer att göra denna dagen & har därför stationerat mig här hemma.
Riktigt tråkigt att va här hemma helt ensam, saknar Billy alldeles för mycket nu *suck* Men inte många dagar kvar nu tills jag får träffa honom igen & pussa på honom i mängder =D
Ska även sjunga en himla massa för honom, kan ju inte göra det nu under veckan när jag inte träffar honom så jag har en massa sång att ta igen *haha*

Har träffat en himla massa idag, först Benny. Han skulle hjälpa mig med brännprogram & sen skulle han följa med mig till sjukan för jag skulle ta blodprov men dom strejkar ju igen så det kunde jag inte så det blev lite mat istället.
Ska köra till Ängelholm tidigt i morgon bitti istället & ta blodprov på hudmottagningen.

Har fikat med mammsen idag oxå, alltid lika nice. Min mamma e lätt den bästa, så jävla rolig e hon.
Därefter körde jag ut till Bjuv en runda & sa hej till Jessica =D Mega längesen jag träffade henne ju så det va extra nice att se hennes söta nylle igen *hehe*

Har beställt tid för vaxning av ben & bikini linje, skulle egentligen dit i morgon klockan 11.00 men de ringde precis därifrån & ändrade tiden till på fredag klockan 10.00 Känns som om det kommer göra sviiiiiiin ont men vill man va fin får man lida pin eller vad det nu heter =P

Blir stor städning i morgon iaf, det MÅSTE göras & jag har massa tid över i morgon.


image103
Love is in the air *hihi*


Riktigt bra humor *hahaha*


Träning igen

På torsdag ska jag börja träna igen *haha* Fatta jag som inte tränat eller spelat nått sen förra sommaren ska börja träna igen.
Min gammla tränare ringde mig innan idag & undrade om jag hade lust att börja träna i Rydebäck för det laget som han tränar nu & jag va inte sen på att nappa för vad jag minns så är det ett bra lag så kände mig väldigt hedrad att han ringde & frågade =)
Är mega nervös men vet att det kommer bli skit skoj, älskar ju handboll & att spela matcher är nått utav det bästa jag vet. Kan nog dock räkna med att jag får sitta mycket på bänken när vi börjar spela matcher eftersom jag inte tränat eller spelat på länge men det är helt okej för mig, bara jag får va med lite.

Gick lite segt idag faktiskt på jobb, va lite svårt att få ihop lappen men till slut lyckades jag & kunde sluta klockan tio istället för tolv =D Är ledig nu i 3 dagar sen ska jag jobba lördag & söndag. Längtar tills jag kan åka till Billy igen, saknar han jätte mycket =(
Som tur e så har man så många underbara vänner vilket gör att saknaden inte känns så jobbig när jag e med dom =)

Ska upp mega tidigt & tvätta i morgon, ända lediga tiden som jag hade tid på men jag kan iofs sova mellan tvättarna om jag känner för det *haha*
Nä om man ska ta & bädda ner sig nu, min kropp känns tung & trött.
Hörs i morrn =)

Ont i kroppen

Är helt öm i hela kroppen & vetifan vad jag gjort med mitt knä azzå för det värker som fasiken *hmm...*
Orkade inte gå upp när jag skulle, hade ställt klockan på åtta men jag va helt död då, känner mig fortfarande mörbulltad men måste upp.

Saknar Billy, riktigt tomt att vakna upp utan honom & att veta att jag inte kommer se honom förrän på söndag känns ganska tungt måste jag erkänna men men, that's life.

Nej nu måste jag göra ve mig, hörs kanske sen. Ha en super nice dag =)

Denna dagen förbi

Nu är snart denna dagen slut & det har faktiskt varit en mega bra dag tycker jag =) Tyckte t.o.m det va lite mysigt med lite regn, jag som alltid annars tycker det e mega jobbigt när det regnar, speciellt när jag jobbar men icke idag nej.
Har fått mitt nya körkort idag oxå, blev helt okej faktiskt men det e nog tack vare att fotot är svart vitt plus att fotot är lite suddigt så man ser inte så tydligt *hehe*
Har fått låna mammas bil för min bil krångla ju, sepe jobbigt men vad gör man.

Har reda fått visa mitt nya körkort för fabror blå =D Fick blåsa oxå & jag va nykter *haha*

Har varit & sagt hej till Benny 2 gånger idag oxå *haha* Nä men tog en cigg med honom. Ronja kom ut & sa hej oxå första gången men andra gången palla hon nog inte.

Ska snart hoppa i säng för jag ska upp tidigt hade jag tänkt så att jag kommer upp i tid. Ska ta blod prov i morgon igen *suck* och sen tänkte jag hälsa på Tessan på hennes praktik och sen ska jag börja arbeta klockan 11 istället för 12 för jag måste va i Ängelholm klockan 12

Nej nu ska jag bädda ner mig, blir dock tomt som tusan. Saknar Billy, vill ju inte nanna utan honom men men...blir nog en lång vecka det här =S Kommer inte träffa honom förrän tidigast söndag kväll men man står ju ut, kommer bara bli typ 100 gånger bättre sen när jag ser honom igen *hihi*

Sov gott allihopa =)


KÖRKORTET ÅTER =P

Har kört runder en himla massa idag, först på arbetet så klart & sen efter arbetet oxå =D
Älskar verkligen att köra bil, man känner sig så fri på nått sätt & att sitta och dunka på med musik i bilen gör det ännu bättre *hehe*
Hoppas verkligen att jag aldrig blir av med det igen, gäller dock att jag i fortsättningen håller hastigheten & inte kör typ 92 på 50 väg som jag gjorde nu i februari då jag blev av med körkortet. Får som sagt skylla mig själv.

Har varit med Rebecka en massa idag, åkt runder lite hit & dit, riktigt kul. Har verkligen saknat henne, vi har alltid bara en massa skit för oss *haha* Åkte ut en runda till verkstan sen & hälsade på Tessan & Johan så där va denna dagen fulländad *hehe*

E hemma nu & ska snart krypa ner i sängen så att det inte blir för sent, ska upp tidigt i morgon igen & jobba och efter jobb ska jag hem till min underbara Billy =D
Han va förresten mega duktig i dag & klara sin ena examen, fick näst högst betyg i den betygskalan som dom har. Den e lite annorlunda jämförrt med hur vi har det men iaf, jag blev sjukt glad & stolt över honom, han e bara så himla duktig, bästaste Billy *hehe*

Ska till en stuga i danmark nu i helgen, kommer nog bli mega mys tror jag. Ska bli skönt att bara koppla av & ta det lungt, känns som om vi behöver det ;)
Nej nu kallar sängen på mig, helt slut i huvudet känner jag, det har fått arbeta mer än vad den gjort på länge idag *hehe*
Sov gott allesamman !!!!!


Långt jag kommit då =P

Jag har verkligen inte rört mig långt idag *haha*
E fortfarande kvar i sängen, har iofs varit i köket tidigare i morse för att fixa med frukost annars har jag bara legat här i sägen med datan i knäet & snackat med en massa på msn plus tittat runder lite på internet =)

Ska hem idag men jag vet inte vilken tid än, måste ju ha min bil idag för jag ska köra till jobb i morgon bitti, fatta JAG SKA KÖRA!!!! gissa om lilla majje längtar tills i morgon *hihi*

Billy e i skolan & pluggar, han ska ha examen i morgon sen på fredag har han ett annat prov oxå så han har en hel del att göra min stackar bejb, men duktig som tusan är han =)

image102
Världens finaste & underbaraste pojkvän, älskar honom!

Nu ska jag se om jag hittar nått att äta, hörs kanske sen.

LG viewty =P

image99


     

Så ser min nya fina mobil ut =)

Verkligen längesen

Ja det va inte igår jag skrev nått i min blogg precis. Har inte haft nått internet här hos Billy & när jag varit hemma har jag inte haft datan med mig för jag har bara varit hemma & vänt så det har känts onödigt att ha med datan fram & tillbaka.

Hittade dock internet idag så tänkte att jag kanske skulle försöka mig på att uppdatera lite =P
I lördags fyllde älsklingen 29 år, gammal gubbe *hihi* Jag fixade till med mat här hemma hos honom, tacos blev det för det va så lätt att göra & speciellt när vi va så många.
Va iaf skit trevligt, stack ner i parken här senare på kvällen där dom hade massa musik, tivoli & annat skoj därefter gick vi tillbaka hit hem till Billy & förfestade lite för att sen dra ut till halvandet på fest.
Det va en riktigt bra & som vanligt kunde man inte sluta dansa =D

I söndags va vi ute i solen heeela dagen, har fått massa färg, Billy har nog fått lite för mycket sol men inte så farligt trots allt *hehe*
I måndags va vi båda helt slut så vi tillbringade större delen av dagen i sängen *haha* Vadå mys töntar *hehe*
Idag har jag inte gjort så mycket vettigt heller, ska tvätta e det tänkt men jag har inte pallat mig ner än. Latast i stan eller vad =P
Billy e hos sin klass kamrat & pluggar, duktigt som tusan e han =)

I morgon ska jag hem för jag ska arbeta på torsdag & då får jag även mitt KÖRKORT tillbaka *weeeiiiiiooooo* Sug på den ni *haha* Som jag längtar, kan fan inte fatta att det redan gått 3 månader. Tiden går snabbt när man är lycklig ;)

Har fått en mobil av Billy oxå förresten, LG viewty =D Den e så jävla fin & jag e så mega glad för den. Den är inte låst heller så jag kan använda mitt svenska nummer i den oxå =P
Jag & Billy har pratat en himla massa & har en del planer för framtiden, hoppas allt går bra nu bara. Är typ alltid nervös för att nått ska gå åt helvete =S
Nej om jag kanske ska ta mig samman & springa ner till tvätt stugan *hehe*

RSS 2.0