Full rulle hela dagen

Idag har jag verkligen chockat mig själv, har fått sjukt mycket gjort & på en söndag dessutom.
Vi kom upp ganska tidigt & åt frukost sen körde vi iväg till IKEA för att handla lite små saker som jag behövde här hemma.
Kom hem & tänkte börja stor städa & jul pynta men så började Billy fundera och han kom fram till att han tyckte vi skulle ha ett större skrvibord nu när han köpt en helt ny data. Sagt & gjort iväg till IKEA igen.
Hem börja med städandet & julpyntandet tog en paus vid fem för att åka ner på jul skyltningen och kolla stämmningen där. Möttes upp med Mette, hennes bror och en annan så gick vi där en liten runda. Alltid så jävla kul att umgås med Mette, hon har bara sån härlig personlighet.
Körde sen hem igen & gjorde klart allt här hemma så nu är här sjukt fint & mest nöjd e jag nog med min vägg som jag fixade till lite snabbt.

      

Snyggt va?

Men är så klart nöjd med skrivbordet & jul pyntet i fönsterna oxå, riktigt mysigt e här nu.

  

Kalas hos mamma

Har varit hos mamma nu ikväll på kalas eftersom hon hade födelsedag tidigare i veckan. Trevligt va det, men det e det ju alltid hos mamma. Hon är en bra värdinna hon.

Nu e vi hemma igen & har inte riktigt nått planerat så det blir tv tittande som vi båda älskar sen sova vilket oxå det är en av våra hobbys.

Har beställt biljetter idag till TRANCE ENERGY och hotel är även det bokat. Längtar sjuuuukt mycket nu till Mars men det kommer garanterat att gå snabbt.


Fredags slött

Har haft en riktigt glida runt dag på jobbet idag vilket har varit skönt på ett sätt. Blev fast på Toyota i en timmes tid för när vi skulle hämta jobbe bilen som varit på lagning under dagen så va där nått galet med den men det fixade dom relativt snabbt.
Fick blåsa i morse precis när jag började skiftet, tant blå stod i mörket och viftade in mig med nån liten lys grej som hon hade i handen så fick jag som sagt blåsa & visa mitt körkort. Va som tur var ingen fara, ingen alkohol i blodet här inte, iaf inte under körning.

Nu måste jag rusa igen, ska hämta Billy på knutpunket. Yes, gott folk DET E FREDAG!


Hårt att vakna

Gissa om jag hade problem med att komma upp i morse, trodde inte det va sant när klockan ringde. Önskade så innerligt att det va en ond dröm men nej det va en ond morgon dessutom vakna jag upp med huvudvärk och kände mig rosslig i halsen. Fick va duktig som fasiken och dra på mig kläderna så att jag kunde köra till jobb.
Hela dagen på jobb har jag varit sjukt trött men så fort jag sluta fick jag super energi kändes det som, den energin är dock som bortblåst nu, är trött som tusan igen och ska snart hoppa i säng.

Har umgåtts med Bennie & Ronja nu några timmar efter jobb, saknar ju dom. Har inte haft så mycket tid att umgås den senaste tiden och det har känts lite tomt för jag e ju van vid att umgås med dom var varannan dag.

I morgon kommer min älskling hem, ska bli såååå skönt. Han har nog saknat mig extra mycket idag för han har ringt flera gånger och varit lite pipig men på ett sött vis, inte nått irriterande sätt.

Känns som om jag snart kommer att somna så jag säger godnatt här.

Tjej kväll

Onsdag & som vanligt så har det varit tjej kväll då vilket har bjudit på sjukt många skratt, lite fler än vanligt idag känns det som,
Har hänt en hel del idag faktiskt, först & främst så har jag jobbat och har haft med mig en lärling på jobb. Riktigt trevlig tjej som va positivt inställd till jobbet och då e det så klart alltid roligare att lära ut.

Tessan & Johan har köpt hus, eller ja dom ska skriva kontrakt sen men dom har tackat ja till erbjudandet. Super grattis!!!

...och så klart  så va det mammas födelsedag och hon fick en liten present av mig när jag träffa henne en liten snabbis, fick oxå träffat min älskade bror för han och mamma hade varit och fikat & på liten shopping runda. Jag kunde ju inte följa med på det eftersom jag jobbade.
Hade iaf köpt Jan Guillous nya bok till mamma, hon hade nämnt tidigare att hon gärna ville ha den och mamma ska så klart få det hon vill ha.

På lördag släpps biljetterna till TRANCE ENERGY, som jag längtar dit. Kommer bli galet, sm alltid.
Nu måste jag sova, jobb tidigt i morgon igen.

Om några få timmar...

Om några få timmar e det min älskade mammas födelsedag, finns ingen bättre mamma än henne. Hon finns verkligen ALLTID där för mig när jag behöver henne & även när jag behöver henne lite mindre men det e ju så mammor ska vara, dom ska lägga näsan i blöt och bry sig om vad som händer med deras barn



Julefrukost

Helgen blev super bra, har varit i Sandras sommarhus hela helgen. Åt jul bord i lördags & snacka om att det va gott som tusan. Massa trevliga folk som kom så allt blev verkligen super lyckat.
Sov lite länge på söndagen så vi orkade inte köra hela vägen hem till Sverige, istället så sov vi över hos Billys bror & åkte hem igår istället.

Håller på & tvättar nu men det e klart när som helst. Har inte så många andra planer för dagen, är inte så super glad för att gå ut när det e så kallt emn det e fint att kolla på snön från sitt fönster.
Kanske drar upp min julbelysning & hänger upp den men egentligen ska man ju inte sätta upp den förrän på söndag då det e 1:a advent, snacka om att tiden går fort.

Oj, måste springa ner & hämta tvätten...

Efterlyst

Det är nog ett av de mest meningsfyllda program som finns. Tycker Hasse Aro är så klockren med sina repliker till de som begått mord & Leif GW är bara så underbar på sitt lilla vis.
Stör mig dock RIKTIGT mycket på den blonda tjejen som sitter & läser upp efterlysningar av olika slag, vet inte varför men hon e så sjukt störig, så ort hon dyker upp i rutan så stör jag mig. Hennes röst är det som stör en mest & sättet hon snackar på, guuuuud...va tråkig hon låter.

Bästa med programmet är att det hjälper till att lösa en hel del brott, mycket är ju klart tack vare att de visar foto på de som begått brotten, det borde man göra mer här i Sverige. Har någon gjort något grovt brott så ska de hängas ut.

http://www.efterlyst.tv3.se/

Väla med mamma

Ska iväg till väla nu & träffa upp mamma, fika och kolla runt lite grann sen måste hon köra iväg & jobba och jag måste hem och packa saker som jag ska ha med över till DK
Vädret ute är ju inte allt för glädjande men iofs så har jag hellre snö/hagel än regn, solen får oxå gärna titta tillbaka igen.
Hinner inte skriva med nu för mamma väntar säkert på mig redan.

Lazy

Blir smått irriterad på mig själv ibland för att jag e så himla lat, har inte varit utanför dörren idag, knappt haft på mig kläder.
Vist tog på mig när jag först gick upp idag vilket va runt 11-12 tiden, satte mig och åt lite frukost sen somna jag på soffan efter frukost. Vakna igen lite senare, tog av mig & la mig i sängen och somna där.
Har funderat flera gånger under dagen om jag kanske ska hitta på nått men det kommer inte längre än till den tanken.

Är sjukt sugen på choklad men så klart är jag alldeles för lat för att palla mig iväg & köpa det, ingen vänlig själ som har lust att komma med lite choklad till mig???

Hitta lite choklad som ja tror en del tjej kompisar hade blivit över förtjusta i


På besök

Har varit hos Mia & besökt henne idag tillsammans med Ann.
Alltid underbart att träffa henne, blir alltid på så bra humör när jag e där och vill aldrig åka därifrån när jag e där.
Skönt att kunna prata om minnen av Johan, saknar honom så klart extra mycket nu när man har pratat om honom men det är ju så det är. Jag vill kunna prata om minnen & höra om andras minnen, tycker det är viktigt att man håller det vid liv.

Ikväll e det tjej kväll som alltid på onsdagar, blir hemma hos Helena idag men Lina kan inte komma för hon har gått & blivit sjuk. Lite tråkigt men bättre hon stannar hemma och blir frisk och så att hon inte smittar ner oss andra.

Måste ringa lite samtal nu så vi hörs kanske senare idag.

Tanken på dig

Kom att tänka på min pappa nu ikväll precis innan jag skulle sluta jobba för jag körde precis vid det området där pappa bodde.
Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag saknar honom, hans röst, hans skämt ja bara synen av min pappa.
Känns så orättvist att idioter som våldtar, ger sig på barn & djur, mördag och gör massa andra hemskheter får leva medans min pappa inte fått leva kvar bland oss.
Han skänkte endast glädje till folk runt omkring sig, aldrig något negativt.
Började gråta som ordentligt innan & en himla massa konstigt nog ringer min mamma, som på beställning, precis då och det behövde jag verkligen.
....älskar dig pappa....

Super duett

Duetten mellan Anna & Kevin va ju bara för jebbla bra, tycker att dom 2 är dom bästa i Idol utan tvekan.

Hur fan kan man glömma???

Hörde det på radion idag & nu hitta jag en artikel om det oxå.
Hur fan kan man glömma sin hund på det viset? Är tveksam på om jag tror på hans förklaring

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3772399.ab

Tidigt idag oxå!

Kunde sluta tidigare idag oxå, riktigt skönt för jag behöver verkligen vila min röst och det e lite svårt när man hela tiden måste svara i telefonen hela tiden.
Har varit hes i 3 dagar nu & det blir inte bättre, kanske skulle försöka att hålla tyst lite så kanske det hade gått över men alla som känner mig vet att det är i princip omöjligt för mig att vara tyst. Snackar alltid en himla massa.

Saknar Billy sjukt mycket, han kommer inte hem förrän i morgon & jag har inte snackat med honom på hela dagen.
Har hämtat fler grejer som han beställt till sin nya dator men det kommer nog komma en hel del fler saker för han ska bygga ihop den helt själv.

I morgon ska vi till min styv syrra Anna på 25 års fest, kommer nog bli skoj men jag vet inte om jag ska dricka, e rädd för att jag helt ska tappa rösten då för så klart snackar jag ännu mer när man får lite alkohol i blodet.

Skit dag

Idag har varit en sån dag då allt känns skit & jag bara vill ligga i sängen och dra täcket över huvudet.
Har dock varit tvungen att jobba hela dagen men kunde sluta tidigare, skulle slutat klockan 18.00 annars.
Körde in om macken på vägen hem & köpte chips, choklad & cola, de 3 magiska C.na som kan göra livet såååå mycket bättre.
Nu ska jag njuta av C:na


SJUUUUUUUKT trött

Va tvungen att gå upp lite tidigare för att hinna duscha innan jag ska till jobb, pallade inte i går kväll.

Saknar min Billy vid min sida sjukt mycket just nu!!!!!

Hade tjej kväll här hema hos mig igår,  Lina. Tessan, Helena & jag blev det som sammlades. Köpte mat på pizzerian men tog det me upp till mig.
Som vanligt blev det en hel lyckad kväll sååå...hmmm....vems hem blir nästa offer om 1 vecka då?

Nått mindre äckligt nu i natt va att jag vaknade av att jag inte mådde så bra. Sprang ut på toan och hälsade på Ulrik & ja sen va det inte mycket mer att göra än att hoppa i säng & sova lite till

Fick ett samtal av min mamma igår som jag först kände att det inte rörde mig i ryggen men sen har ja inte kunnat släppa det ur tankarna & irriterade som fan e det.
Vill väldigt gärna veta ved det e för person & se personen face to face, då kan vi ha en diskussion.
Är det inte irriterande när andra som man inte känner ska lägga sig i nån annans liv.
Jag har vänner som tar sjuk bra hand om mig & är rädda om mig och min mamma, hon finns alltid där för mig i vått & tårt, hamnar jag fel så vet jag att hon hade upptäckt det, för så har det sett ut de andra gångerna som jag blivit lite för nyfiken på livet.

Vem är du ,som inte ens känner mig, som ¨springer  till min mamma & snackar med henne om saker som rör mig.
Jag är dessutom 25 år nu och vad jag vet så e man både byx myndig, körkortsklok & mogen nog att handa min sprit på det fina systembolaget, alltså räknas jag in i vuxenvärlden & är förmyndare över mig själv.
Det enda du lyckas åstakomma är oro hos min mamma vilket hon verkligen inte ska behöva sådär i onödan.

Rast

Är hemma på rast nu men den e tyvärr redan snart över, jobbar till sex ikväll sen blir det mys kväll med tjejerna hemma hos mig ikväll.

Julbord med arbetet är bokat, blir på scandlines båtarn den 20 dec, kommer garanterat bli skit trevligt för vi är ett skit bra gäng som jobbar tillsammans och det är verkligen inte ofta som vi gör nått tillsammans allihopa därför längtar jag lite extra, tycker det e mysigt när vi väl hittar på nått tillsammans.

Står helt still i min skalle nu så jag skriver mer en annan gång.


Älskar

Älskar mina töser, Tessan & Lina, behöver aldrig tveka på att dom finns där för mig och kan alltid snacka om allt med dom. I morgon e det dax för vår onsdag kväll igen. Denna gången hemma hos mig med mat från pizzerian här på ättekulla.

Extra...

Ska jobba extra idag för jag hoppas in för en kollega som är bortrest. Synd bara att det är så jävla pissigt väder rent ut sagt.
Jag har kommit fram till att jag har sovit ALLT för mycket för jag har ingen energi till nått.


Läste precis en artikel & seriöst jag känner att jag skulle kunna kräkas när som helst, vilka vidriga människor det finns:
http://www.kvp.se/Nyheter/1.1364894/har-erbjuds-expressens-reporter-att-ha-sex-med-en-hund

Ibland....

...e det hemskt hur lat jag egentligen är, har inte gjort ett smack idag. Vist jag har ringt de 2 viktiga telefon samtalen som jag behövde göra men utöver det så har jag inte gjort ett smack.
Finns ju inget att göra heller, inte som lockar mig. Har försökt i hur långt tid som helst att hitta en hobby, nått som verkligen intresserar mig men än så länge så e det lika blankt som alltid.

I morgon ska jag jobba extra vilket är ganska skönt så att jag inte bara sitter & tråkar hela dagen. Är inte alls glad för den här tiden på året, det e så mörkt, blött, kallt & tråkigt och jag blir ännu tråkigare än årstiden.

Bild dagbok

Eftersom jag fått ny kamera nyligen så tänkte jag göra ett ärligt försök med att använda min bilddagbok igen.
Har inte använt den på länge men har nu hunnit lägga in några bilder.

http://golddigga.bilddagboken.se/

Idag händer inte så mycket, ska bara fortsätta slappa som jag gjort i några dagarn nu, är lat av mig normalt men nu när jag har varit sjuk har jag varit enormt lat.

Måste ringa till Jet & få nytt tank kort och så måste jag ringa till nån data shop som Billy hade beställt någon grej från för att kolla om beställningen verkligen gått igenom.

Fars dag

Sorry men jag bryr mig inte ett dugg om denna dagen & ja, det är för att jag inte har en egen pappa längre så jag har valt att bara ignorera denna dagen men för vad det nu är värt....

Grattis på fars dag pappa, älskar dig & saknar dig!

Söndag slapp

Har sovit fram till nu men känner mig lite bättre nu. Är inte så tung i huvudet längre, fortfarande trött men det kan oxå va för att jag sovit så mycket.

Tittade på film igår, Alvin & gänget, lite barnslig men jag tyckte den va rolig sen va det ett måste för mig att se den för det är en klassiker för mig. Kollade alltid på chippmunkarna när jag va liten & jag fullkommligt älskade dom.
Har kvar dom på VHS nån stans, ska leta upp dom någon dag bara för det.

Händer inte överdrivet mycket idag, ska bara va hemma & ta det lungt. Vill vara säker på att jag är helt frisk i morgon så att man kan starta veckan på en ny kula med mer energi.

Inte så bra

Mår fortfarande inte så bra, har försökt att jobba på hela dagen men till slut kände jag att jag inte orkade mer så jag fick packa ihop mig & sticka hem istället. Har precis kommit in genom dörren och har tänkt lägga mig på soffan strax.

Bli lite ompysslad av sambon, som tur e så e det helg så nu har jag någon som tycker synd om mig. Det ska man ha när man är sjuk.

Innan idag när jag jobbade så ringde Billy mig bara för att säga att han älskar mig blir man glad då eller. Mitt tunga huvud kändes lite lättare för stunden åtminstonde.

Har funderat en hel del varför folk säger/skriver en del saker, är det bara för att provocera eller tänker mäniskor bara sig inte för hur de uttrycker sig ibland. Fast så länge man kan stå för man har sagt och ge förklaring på vad man menar med det man säger/skriver.
Jag är en person som snacka mycket, har alltid älskat att prata & nyfiken är jag men jag kan stå för det jag säger och ge förklaringar på det jag menar bara folk frågar mig.
Kommer dock tillfällen då jag är så trött på att ifrågesätta vad en person menar att jag helt enkelt inte orkar mer för det kommer ändå dyka upp tusentals fler sånna tillfällen igen.


God morgon

Mår inte helt hundra idag känner jag men måste upp & jobba ju. Har ingen feber åtminstonde men huvudet känns fortfarande tungt & halsen är känns torr & rivig.
Har sovit oroligt, vaknat flera gånger men det som har varit skönt är att varje gång jag har vaknat så har min älskling legat bredvid mig.
Nu ska jag äta lite frukost sen måste jag köra till jobb, 12 långa timmar framför mig.

Sov dax

Besviken på att Lars åkte ur idol, han va verkligen inte den sämsta ikväll, han är en av de som har bäst sångröst av alla de som är med i idol men han kommer nog att lyckas ändå.
Har sjungit med en hel del i singing bee till Billys stora miss nöje
Nu ska vi krypa ner i sängen, jobb för mig i morgon, hela helgen för den delen.
Natti natti


Mår bättre

Än så länge känns det som om jag mår bättre idag. Riktigt skönt för Billy kommer hem idag ju & jag vill inte va trött och hängig när han e hemma.
Har dock lite känningar i halsen fortfarande & huvudet känns lite konstigt fortfarande men febern är borta känns det som.

Ska göra mat idag till mig & älsklingen, Taxos gratäng hade jag tänkt prova. Har aldrig gjort det förr så det kommer verkligen bli spännande och hoppas det kommer smaka gott oxå.

Ska lägga mig i sängen lite till, måste vila så mycket som möjligt så att jag blir friskare snabbare.


Klipp

Sitter här i min sjukdom & kollar på lite klipp från youtube, sjukt bra sida btw, och fick fram ett klipp med Anna från idol. Hennes första möte med juryn. Reaktionen från Anders Bagge är ju sjukt rolig.

Feber

Usch, har gått & blivit sjuk. Vill inte.... Har lite feber, huvudet värker och känns tungt som ett bowlingklot. Näsan är halvt om halvt tilltäppt & halsen river.
Fan vad jag tycker synd om mig själv nu, blir sjukt ynklig när jag e sjuk. Vill bara att nån ska komma & ta hand om mig fast helst av allt så vill jag slippa va sjuk. Håller på och försöker kurera mig själv redan, panodil, c-vitamin, tabletter för halsen, nässpray (har dock inte vågat mig på nässprayen än för jag har lite problem med sånt)
Håller även på att göra lite soppa till mig nu, det om nått brukar göra susen. Jag ska fan va frisk till i helgen för då e det jobbe dax igen.

Kamera alltid redo

Satt här & funderarde lite och jag ska nog börja med att ta med min kamera var jag än ska så att man alltid är redo på att föreviga ett ögonblick med en blixt. Det e ju trots allt skit skoj att kolla igenom bilder, nya som gammla.

Har varit hos Liiniisen nu ikväll & myst, Lina, Tessan, Helena & jag. Krängt massa gotte & glott på tv. Älskar våra kvällar, även om vi inte gör överdrivet mycket så är det bara så skönt att få umgås.

Nu e man hemma igen & redo för att hoppa i sängen, i morgon ska jag skicka lite jobb ansökningar.

Förresten så sa Billy att han hade en liten present till mig & jag e så sjuuuukt nyfiken men får inte den förrän på fredag eftersom han inte e hemma förrän då, hoppas det går överdrivet fort till fredag.

Obama

Grattis till Barack Obama, USA's nya president.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/usavalet/article3699210.ab


Kim Larsen - Joanna

Hel underbart mysig låt (dock ej Kim Larsen som sjunger i de klippet som jag har i inlägget)
 



Ta' mig med til dit drmmeland
der hvor man ka' drmme
Og ta' mig med ud i verdens larm
der hvor man ka' larme

Ta' mig med til Joanna
ta' mig med
ta' mig med
ta' mig med
Hvis det er der hvor man
ikke bare skal passe sig selv

Ta' mig ud p det store hav
der hvor man ka' svmme
Og ta' ig op i den tynde luft
der hvor man ka' svve

Ta' mig med til Joanna
ta' mig med
ta' mig med
ta' mig med
Hvis det er der hvor man
ikke bare skal passe sig selv - ja s

Ta' mig med til Joanna
ta' mig med
ta' mig med
ta' mig med
Hvis det er der hvor man
ikke bare skal passe sig selv

Ta' mig ud i den grnne skov
der hvor man ka' spire
Og ta' mig med ind til storbyens jag
der hvor man ka' jage

Ta' mig med til Joanna
ta' mig med
ta' mig med
ta' mig med
Hvis det er der hvor man
ikke bare skal passe sig selv

TA' MIG MED

TA' MIG MED

....

Saknar Billy så otroligt mycket.....


Helgen

Lördagen blev skit bra, hade mega kul hemma hos Simon & Michele som jag träffade för första gången. Alla de andra som var där va även dom nya ansikten för mig och det var nice att träffa nytt folk, tyckte att alla va mega trevliga.
Va inte lika roligt när vi va ute för det stället vi va på, In, va så fullsmockat att man knappt kunde röra sig och jag får panik på sånt.

Kom hem till Sverige igår kväll vid sju tiden. Hoppade direkt i säng & mös hela kvällen, ville ju ta vara på den sista tiden vi hade tillsammans innan han va tvungen att åka igen.
Körde honom till stationen i morse & har känt mig helt nere sen dess. Hade varit helt underbart om vi hade haft lägenhet i köpenhamn så hade jag haft min Billy hos mig varje dag, Saknar honom överdrivet mycket idag.

Nu ska jag äta lite sen måste jag jobba igen.
Hoppas ni haft en nice weekend

9 månader

Idag har jag & Billy 9 månader, helt sjukt vad tiden går fort hoppas det blir minst lika många månader till.
Vi har precis varit & köpt ett spel till honom som han velat ha skit länge så nu ska han spela ett tag & jag ska iväg med Rebecka till Familia när hon e klar med det hon skulle göra först.

Va skit duktig igår & storstädade här hemma + tvättade sen hämtade jag Billy vid åtta på kvällen på sationen så hade vi mys kväll hela kvällen bara han & jag.

Ikväll ska vi till Köpenhamn, ska på födelsedags fest hos en av Billys vänner & så ska vi ut till ett uteställe som jag inte kommer på för tillfället vad det heter men det kan jag uppdatera er om sen efter att vi har varit där.

Nu ska jag skämma bort mig själv med lite cola, chips & Grey's

RSS 2.0