2 nya spel

Inhandlade 2 nya spel (Chronor Trigger & New Super Mario) till mitt nintendo DS när vi var ute på vår lilla shopping runda ska spela klart Zelda först innan jag ger mig på nått av dom andra.






Lördag morgon & ont i naken

Har sovit konstigt som attan i natt för jag har lite ont i nacken & upp i huvudet på min högra sida. bevis på att vänster är bättre än höger.
Har vaknat flera gånger för jag har drömt skit konstiga drömmarmen nu ska vi vakna upp helt och hållet för vi ska åka till shoppingcenter (Fields) och se om dom har nått skoj där men först ska vi äta frukost där.


1 vecka kvar

Om 1 vecka vid den här tiden sitter vi nog & äter någon stanns eller håller vi kanske på att checka in på hotelet, beror ju på när vi får lov att checka in. Hoppas dock rummen är lediga redan innan & städad så kan vi får checka in tidigt.
Fick meddelade av Lina i morse "En vecka baby :) puss" Snacka om att vi båda e lika uppspelta.

           

Vårt hotel som vi ska bo på, hoppas vi hamnar högt upp denna gången oxå.

Idag ska jag tvätta lite åt gubben min har jag lovat, han funkar verkligen inte utan mig men det är ju nästan lite skönt att veta.
I morgon (lördag) tyckte Billy att vi skulle gå ut på strøget & kolla in köpcentrum, är han världens bästa pojkvän eller vad?!
De flesta killar tycker bara det är jobbigt & besvärligt att gå i butiker och speciellt med oss tjejer men tror det är dom där Engell bröderna för Billys bror Brian är helgalen i shopping, han har sjukt mycket kläder.



Full fart

Ja idag har jag hunnit med en hel del faktiskt, gick upp vid åtta tiden någon gång. Fick packat det jag skulle ha med mig över till Köpenhamn.
Stack iväg & handla kattmat till Sessan för den va nästan slut och sen iväg till jobb för att arbeta lite extra, bara 3 timmar men gött med lite extra iaf.
Hem igen en snabb runda efter jobb och lämnade kattmaten, kelade lite med Sessan & åt lite, hade ju inte hunnit äta nått innan.
Begav mig iväg mot Trelleborg för att hämta lite saker hemma hos Aliana, stod och snackade lite med henne innan det va dax för mig att dra vidare mot Köpenhamn.

Nu e jag hemma hos Billy, hämtade nycklar av honom så att jag kunde komma in, han skulle träna nu efter jobb & sen skulle han träffa sin tjej kompis som han inte sett på riktigt länge.
Själv ska jag bara slappa, kolla lite efter jobb på internet och förhoppningsvis sända iväg nån ansökan om jag hittar nått som passar.

Har hittat Billys pass idag oxå vilket var en stor lättnad för annars hade han inte kunnat följa med till Holland då han aldrig hade hunnit få ett nytt pass i tid eftersom han först va tvungen att skaffa ett födelsebevis eftersom han inte hade nått annat person bevis. Körkortet hade gått i flera bitar för längesen & han har inte skaffat nytt än, lite långsam med saker & ting min kära man.

Kungen smygröker haha


Packa?

Nu är det 1 vecka & 2 dagar tills vi åker, funderade på om jag ska börja packa min väska lite smått men kom ganska snabbt fram till att det kanske är lite väl tidigt, vill bara så gärna att det ska bli nästa fredag.

Har betalt räkningar, varit & hämtat broms skivor till bilen & snackar med ordförande i föreningen. Nu ska jag bara få städat lite & ta mig en skön dusch sen tänkte jag bege mig till Liiniisen & våldgästa henne resten av dagen.

Fredag den 6/3-09 klockan 08.20 går flyget *woho*


Lång ledig....nästan..

Skulle egentligen varit ledig till måndag klockan 15.00 men ska jobba lite extra på torsdag för middag men bara 3-4 timmar, ska sammla in info så det kommer inte bli normal arbetsdag och kommer därför inte kännas så hårt.

Nu precis innan jag skulle sluta och va på väg mot kontoret så höll mitt hjärta nästa på att stanna för det sprang en katt över gatan precis framför min bil och jag tvärnitat så klart. Riktigt glad att jag inte körde på den för jag hade fan inte kunnat leva med mig själv då.

I morgon ska jag städa här hemma, det behövs verkligen för det blir så lätt dammig & eftersom jag knappt e hemma nått så blir det svårt att hinna med att städa. Här e ju inte överdrivet skitigt men stör mig på allt katt hår som e lite överallt, Sessan fäller ju lite extra mycket nu eftersom hon bytar päls.

Blir tjej tajm i morgon igen, helt underbart. Älskar mina töser mer än något annat på denna jord. Känner mig så lyckligt lottad över att få ha dom två som vänner.


Lift me up

Hitta orginalet på Lift me up som Moby har gjort, älskar hans röst när han sjunger. Underbart när de gör låtar av andra orginal låtar. Ni får båda två så ni kan jämföra, självklart föredrar jag den andra, trance versionen men den första är oxå nice tycker jag. Den andra är en remix av Sesto sento




Män som hatar kvinnor



Igår va vi på förhandsvisning av Män som hatar kvinnor och det var verkligen en skit bra film, väldigt rå men och man mådde illa i ett par scener men den va sjukt bra och alla som såg den var nöjda, hörde inte ett enda klagomål.
Ska låna böckerna av mamma, inte den första men där är 2 andra som ingår i trillogin.
Råder alla att se den filmen, va nog den bästa filmen som jag sätt på väldigt länge

Är hemma på rast just nu, känns nästan som om att jag inte har tid till att ha rast idag för det går sååå segt idag, finns ju kanppt något att göra och jag får panik när det är så här. Ska snart köra igen så jag har några timmar på mig att försöka förbättra resultatet idag.

Ska jobba lite extra på torsdag för jag ska köra runt till de olika betalparkeringarna som vi har & sammla in info om automater för att kunna skicka den infon till huvudkontoret. Vi ska nämligen inte ha han om felanmälningarna längre, skönt på ett sätt men det kommer bli helt rörigt tror jag.

Bio & middag

Håller på att göra mig i ordning. Ska på förhandsvisning på bio idag klockan 13.00, vi ska se män som hatar kvinnor
Hoppas den är bra men det tror jag nog att den är, har inte läst någon av böckerna men det är nog bra tror jag för annars när jag har läst en bok & sen sett filmen så har jag blivit besviken på filmen.

Efter bion ska vi äta italiensk mat tror jag det va, blir en riktigt mysig söndag tror jag, inte så ofta man gör något på söndagar så det blir en trevlig omväxling åtminstonde.

Mindre än 2 veckor tills vi åker till Holland, det är helt sjukt så mycket jag längtar. I tankarna är jag redan där, det har jag varit i snart 2 veckor. Årets kickstart ha det varit de senaste åren.
Detta året ska vi in till Amsterdam en runda oxå, Billy har ju inte varit där inne och det var 2 år sen jag var där. Förra året va jag bara i Holland lördag till söndag så då hann vi inte med det.
Ska kolla in Red Light District, jag och Lina har sett det men inte Billy och det är nått man bara måste kolla in.

I Danmark igen

Nu e vi tillbaka i dk, tog bilen över ändå. Skulle egentligen tagit båt och tåg men Billy tyckte att vi lika bra kunde ta bilen vilket jag höll med om.
Har varit en runda hos Brian, Billys bror, för han hade lyckats låsa sig själv ute så Billy fick komma och öppna åt honom.

Har varit hos Uno & mamma innan och ätit svensk moussaka, svin gott. Blev riktigt mätt & belåten.
Uno har kollat på min bil lite & Billy hjälpte dom med deras router.

Nu ska jag slappan av med lite Zelda tänkte jag, kommit halvvägs typ, måste snart köpa fler spel innan det tar slut för annars kommer jag inte ha något att göra.

Sorry

Dåligt uppdatering igår, eller ingen uppdatering alls kanske jag ska säga men jag orkade bara inte sitta vid datan igår.
Eftersom jag gått upp så tidigt de senaste 3 dagarna så vaknar jag så klart tidigt idag och är hur pigg som helst och det är Billy oxå, han går ju alltid upp mega tidigt.

Hände inte så mycket igår, jobbade sen hämtade jag Billy på knutan och därefter tog vi hem och satt och spelade var för sig, riktigt sociala med varandra. Men så länge vi båda trivs så är det ju skit samma, ingen av oss är sån som vill sitta upp i knäet på varandra hela tiden.

Idag ska vi hem till mamma & Uno vid 2 tiden, Uno ska kolla min bil och se vad som behövs köpas för att fixa min bil så att den klara ombesiktningen. Är så glad för all hjälp jag får av honom med bilen, han har hjälpt mig så sjukt mycket, hade jag inte haft hans hjälp så hade jag bara haft skrot just nu & varit tvungen att åka lådbil för att ta mig runt.
Ska äta hemma hos dom oxå sen på kvällen ska vi åka till Danmark igen för i morgon ska vi gå på bio på dagen och sen ut & äta med Brian och Anne.

Torsdagen den 19/2-09

Har precis tagit en dusch & gjort mig klar för att hoppa ner i sängen och spela lite DS innan jag ska sova, är helt beroende av det redan. Har jobbat från 06.00 till 18.00 och har under hela arbetspasset längtat till att jag skulle sluta så att jag kunde komma hem & spela.

Har varit & hälsar på hemma hos Bennie lite nu ikväll, Ronja & Fredrik va oxå där och så klart Kenai, världens bästa hund. Va lite trevligt att snacka av sig lite men kände att jag var trött så jag blev inte så långvarig där idag.

I morgon kommer älsklingen, längtar riktigt mycket efter honom. Har blivit allt för van vid att ha honom vid min sida hehe. Nu blir det sängen för mig. Sov gott


Animal Rescue

Har varit en intressant dag började med att när jag jobbade i morse & körde runt i Ängelholm så såg jag en hund som sprang runt helt ensam, den gick fram & tillbaka och över en korsning två gånger, ena gången så kom det en lastbil och mitt hjärta höll på att stanna för jag trodde det va kört för den lilla hunden men den klara sig & jag fånga in den och stoppade in den i min bil och ringde polisen.
Den lilla vovven fick åka med mig i en halvtimmes tid ca innan polisen hade lyckats lokalisera ägaren som ringde upp mig så allt fick ett lyckligt slut, jag åkte & lämnade hunden till sin ägare.


Den lilla vovven i min jobbe bil

Har även hämtat ut min Nintendo DS idag och har hunnit spela lite & jag är redan helt såld, tycker det är skit kul. Håller på att spela The legend of Zelda. Blir att köpa massa spel till det nu.
Fick tipset att spela Mario, har kollat på det oxå så det blir antagligen nästa spel som jag köper.

Tessan & Lina har precis åkt härifrån, har haft tjejkväll med mat & gotte som vanligt. Blev hemma hos mig för jag var tvungen att tvätta.
Vi har kollat på Efterlyst men inte tusan har Insider börjat än, någon som vet var det programmet tar vägen???


Hemma igen

Ska ju jobba i morgon klockan 6 på morgonen så jag va tvungen att åka hem nu på kvällen tyvärr men det e skönt att va hemma hos Sessan oxå, världens bästa katt e hon. Längtar tills vi kan flytta över så att hon oxå får komma med.

Har fått avin så att jag kan hämta ut mitt paket i morgon, ett alldelse eget Nintendo DS Lite i vit får även ett spel till, Zelda gammal klassiker. Vill bara att det ska bli i morgon så att jag kan hämta ut det sen vill jag att det ska bli helg så att jag har tid att spela på den



Natti natti

Internet borta

Sorry har inte kunnat skriva nått förrän nu för internet har inte funkat här men det visade sig bara vara en kontakt som hade hoppat ut. Jag kollade inte det själv för jag trodde att Walle hade kollat upp det vilket han tydligen inte hade gjort för han när han ringde & började skälla på dom i kundtjänst till hans internet leverantör så sa dom men du är uppkopplad här enligt vad vi kan se, kollade han kablen, smart as.

Jag har varit upp ganska tidigt men somnade om i 2-3 timmar till och gick till slut upp vid nio tiden tror jag att klockan var. Har hunnit med att tvätta & ska snart iväg och handla in lite mat. Billy har gjort misstaget & lämnat sitt kort i mina händer.
Nej men allvarligt, ska handla in mat som han behöver till sin träning & så skrev han att jag oxå ska köpa mat till mig själv så att jag har nått att äta här vilket låter som en bra idé.

Ska hem till Sverige sen ikväll igen för jag ska upp tidigt i morgon bitti & jobba tyvärr, hatar tidiga morgnar men som jag alltid skriver, man måste göra nått för att få in lite pengar.
Tror min present har kommit men hinner inte hämta ut den idag eftersom jag kommer hem så sent så det får bli i morgon istället, glädjer mig enormt mycket till att få hämta ut den, har velat ha sån mega länge.


Idag har Walle födelesdag förresten så, Tillykke Walle =)


Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Michella

2. Ett ord på fyra bokstäver: Makt

3. Flicknamn: Miranda

4. Pojknamn: Martin

5. Yrke: Militär

6. Färg: Mint grön

7. Klädesplagg: Morgonrock

8. Mat: Müsli

9. Sak i badrummet: Mint tandkräm

10. Plats/stad: Miami

11. En orsak att vara sen: Minnesförlust

12. Något man skriker: MAMMA!!!

13. Film: Miss Secret Agent

14. Något man dricker: Mojitos


15. Band: Millencolin

16. Djur: Mops

17. Gatunamn: Minörgatan

18. Bil: Mercedes

19. Sång: Miss Independent

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Mini Golf


Nu utmanar jag:

Tessan, Rebecka, Lina & Mette


Tröttsamt

Har sovit dåligt 3 nätter i rad nu, fattar inte vad mitt problem är, varför kan jag inte bara sova bra. Försöker komma på om det finns nått i mitt liv som kan påverka min sömn men kan inte komma på nått så jag fattar verkligen inte vad problemet är!!!!!

Tänkte att det va lika bra att stiga upp, ska kolla några ghost whisperer avsnitt sen ska jag börja på mitt lilla möblera om projekt, det är lite väl tidigt än för att starta upp det så därför får det vänta. Hoppas det blir bra men det tror jag nog det kommer bli, mycket bättre än det e nu iaf.

Är förresten i Danmark nu igen, åkte hit igår kväll efter att jag slutat jobb. Billy är iväg på jobb redan, hjan stack ganska tidigt eftersom han skulle träna innan precis som han brukar.

Sovit dåligt

Har sovit dåligt 2 dagar i rad nu, drömt en himla massa & vaknat flera gånger så till slut blev jag trött på det & tänkte att det e lika bra att gå upp.
Har precis ätit lite frukost & ska snart iväg till jobb, ju tidigare jag börjar desto tidigare kan jag ju sluta så nått gott kommer ur det här iaf.

Igår kväll kunde jag sluta tidigare så fick snabba mig hem och göra vid mig blixt snabbt för att sen sticka ner i stan & möta upp mamma & de andra. Hamnade på Sam's bar till slut och åt svin god plankstek.
Träffade Michel så både jag & mamma fick säga grattis till honom så det gjorde faktiskt dagen helt fulländad.

Ikväll ska vi över till Köpenhamn igen efter att jag slutat jobba men vi tar bilen för vi ska ha med oss Billys vikter, Walle ska låna dom när han ska till Norge i 4 månader för att göra klart det sista på sin utbildning.

Happy Valentine's day

Så va det alla hjärtans dag, min & älsklingens 2 valentines day som vi firar tillsammans. Vi ska ut & äta ikväll med mamma, Uno & 2 andra men först ska jag jobba klart. Är bara hemma på lunch nu men ska snart köra igen.
Har fått en present av Billy men den kommer inte förrän på måndag eller tisdag eftersom vi beställt den så avslöjar då vad det är, nått som vi båda har glädje av.


Otur???

E det någon som råkat ut för något idag, haft mer otur än vanligt? Jag har iaf inte märkt något av att det varit fredag den 13:e men jag har heller inte varit speciellt aktiv idag så jag har ju minimerat riskerna kan man ju säga.
Har bara legat & kollat på avsnitt av Ghost Whisperer och så har jag tvättat åt min kära man medans han varit på jobb.

Nu är vi hemma hos mig i Sverige, längesen älsklingen var här för vi e ju alltid i Danmark numera men han ville följa med över för att det va alla hjärtans dag i morgon och då ville han gärna va med mig, riktigt sött av honom.
Tror nog han har saknat sitt PS3 en hel del, han håller på och pillar med det nu, ska antagligen spela nått av alla de spelen som han har vilket jag tycker är skönt för då får jag tid till att hålla på med det jag vill som att skriva lite här & sen kolla några fler avsnitt av GW, tror jag har blivit lite smått beroende av den serien igen.

Om 3 veckor vid den här tiden så är vi i Holland, närmare bestämt i Utrecht, kan inte fatta att det är mindre än 1 månad kvar som jag längtar, kommer säkert bli en fantastisk resa denna gången oxå, det har det varit alla de andra 4 åren så varför skulle detta året va sämre, tror & hoppas att det kommer bli ännu bättre än nått av de andra åren.

Redan torsdag

Shit vad denna veckan har gått snabbt, redan slutet på torsdag & det känns som om man knappt hunnit blinka.
Ska tyvärr jobba i helgen men kommer nog få det mys ändå för älsklingen följer med över till Sverige i morgon.
Ska kolla film nu tillsammans, hörs sen...

Hos älsklingen

Ja då va man tillbaka i Danmark hemma hos älsklingen. Han är lite sjuk idag och det kan man märka på han humör, lättirriterad som tusan, datan funkar inte riktigt som den skall, nått med ljudet och han har inte riktigt tålamod till sånt när han e sjuk.

Själv har jag varit extremt lat idag, skulle egentligen iväg med mamma i förmiddags men mamma ringde och avboka för hon va allt för trött vilket jag kan erkänna att jag själv oxå var för jag sov till klockan ett idag. Tror jag har en förkylning som ligger i kroppen för jag känner mig trött, slö & öm i kroppen och då brukar det vara nått virus som spökar.

En trött Michella

Shit vad jag va trött idag då, kom inte upp för att tvätta i morse, det va helt omöjligt att få mig själv till att resa mig upp så jag sov vidare istället.
Har precis varit i duschen en sväng & måste nu lägga in en snabbare växel så att jag hinner i tid till bil besiktningen.
Hörs senare, adios!

Bilder från maskeraden



Så såg jag ut på maskeraden i fredags, hitta några till men lägger upp dom i min bilddagbok om ni nu känner för att titta på dom så är adressen http://golddigga.bilddagboken.se

Saknar Billy riktigt mycket nu ikväll, hur långt tid ska det gå innan jag hittar nått i Danmark?! Vill ju inte heller hoppa på vad som helst bara för att det ska va så för då vet jag att jag kommer att vantrivas och jag är inte så sugen på att starta mitt lov boende i Danmark på det viset.


I morgon måste jag upp tidigt för jag ska tvätta klockan sju, fanns inga andra lediga tider som passa mig när jag bokade så då får man ju ta det som finns även om det är as tidigt på morgonen.

Onsdag ska jag över till Billy igen, hoppas mamma kan mata Sessan då annars får jag be Bennie att göra det om han kan förståss.



En hel hög av oss, dock inte alla


Vaken och tid att köra

Så då var man uppe från sängen & ska snart ta och köra hem till Sverige för att jobba, känner verkligen inte för det vill bara vara kvar här. Saknar dock min katt, om jag bara kan hämta henne och ha henne här med mig så hade allt varit perfekt, då hade jag inte behövt åka hem men sånt e tyvärr inte fallet.

Hittade en utbildning som jag gärna hade velat gå men nej nej det fick jag inte för man får inte ha fyllt 25 år innan man startar utbildningen. Verkligen ett tecken på att man börjar blir gammal. Blev iaf skit besviken för det var en utbildning som jag verkligen ville ta & om jag har lust till att gå i skolan så e det verkligen nått jag vill göra eftersom jag alltid annars har hatat skolan.

Måste packa ihop nu & köra mot los sverigos vo hörs.

Mys söndag

Har haft en så underbar söndag, hela denna weekend e fulländad, helt perfekt. Massa kvalitetstid med min älskling.
Vi har ätit sushi nu ikväll, så sjuk gott e det, blev en del över men det kan man bara äta sen för slänga det gör vi aldrig, allt för gott för att slängas.
Ska tillbaka till Sverige i morgon igen för jag ska arbeta klockan tolv, glädjer mig inte ett dugg till det vill bara va kvar här. Längtar tills den dag då jag slipper åka fram & tillbaka, till den dag då jag har mitt hem här i Köpenhamn.
För tillfället känns det som om det aldrig kommer hända, känns helt omöjligt ju men jag måste bara lära mig att ha lite tålamod, nått som jag har väldigt lite av.

Super nice weekend

Sorry att jag inte skrev något igår men efter ganska hårt festande om fredagen resulterade till att jag och älsklingen i princip bara låg i sängen hela dagen igår, riktigt skönt va det dock. Man ska kunna unna sig sådana dagar ibland, för min del är det viktigt iaf.

Maskerad festen i fredags blev verkligen lyckad, jag hade det så sjukt roligt och allt bara klickade, det var faktiskt riktigt längesedan som jag var så här super nöjd. Mina kläder satt helt perfekt, blev så snyggt. Ska visa bilder senare men det tar kanske lite tid för jag hade inte med min kamera men jag ska få alla bilderna som blev tagna senare vet tyvärr inte när det blir men jag hoppas det blir snart.

Idag har jag och älsklingen inte några speciella planer, sitter just nu vid vars en data för båda han och jag hade några saker som vi behövde fixa, fast iofs Billy har alltid nått han behöver fixa med sin data, han kommer alltid på nått nytt som han vill göra med det, riktigt IT nörd men jag är stolt över honom & han e min snygga IT nörd.



Efter mitt & Billys första år tillsammans så känner jag t.o.m mer än innan att Billy är den rätta för mig, har aldrig haft det så bra med någon och just att man efter ett helt år tillsamman fortfarande kommer så bra överrens, vi bråkar så klart nån gång då och då men det är verkligen inte ofta, detta har aldrig hänt förr och det känns så skönt att jag inte ens kan komma på något ord som verkligen kan beskriva det.
Älskar min fina ängel, världens underbaraste pojkvän, Billy!



 


Stay ups

Har äntligen fått köpt mig ett par stay ups, hittade inte såna som jag ville ha från början men blir nog ändå snyggare med såna vanliga svarta. Längtar riktigt mycket till i morgon, hoppas verkligen det blir skoj så man får mer smak för sånt här.

Lampan på bilen är bytt så nu har jag halvljus igen på båda sidorna & inte bara på höger. Ibland tar saker & ting tid men huvudsaken är ju att det blir gjort.
Dock irriterad som fan på skit mercedes, alltså inte min bil utan firman här i Helsingborg. Dom tog betalt för 2 nya skruvar när dom bytte luftmassemätaren för det fattades tydligen 2 till den plastkåpan som sitter över, men tror ni att där va några skruvar...nej just det. Svinigt gjort, är så trött på dom, bara skit hela tiden.

Har även hunnit med en liten solning, ville få lite till färg till i morgon, är redan ganska brun men man blir ju aldrig nöjd, inte jag iaf jag är en sån person som bara får mersmak hela tiden
Ska strax börja packa ihop mina grejer som jag ska ha med mig till DK nu över helgen. Just det, har fått mitt brobizz så i morgon tar jag bron över istället för båten, ska bli lite spännande och en aning skönare faktiskt.

Längtar tills jag får träffa älsklingen igen, saknar att han honom närma men jag reder mig ganska fint själv ändå, har alltid varit lite av en ensamvarg. Hade jag varit djur så hade jag nog inte varit något flock djur men hade velat ha nån polare att snacka med iaf.


Underbar kväll

Har spenderat hela kvällen med mina två favoriter Tessan & Liiniisen.
Tessan var först hos veterinären med Zlatan så då passade jag och Lina på att smita in på väla en liten snabb runda, Lina hitta ett par fynd haha
Drog sen hem till Tessan & har spenderat hela kvällen med att äta kolla på stand up komedi med Björn Gustavsson och som alltid sjukt många skratt.

Ska försöka sova nu direkt för jag ska upp tidigt i morgon igen, snart fredag. Längtar som tusan dit sen e det bara 1 månad kvar tills vi åker till Holland, kommer bli helt underbart.

Hemma

E hemma nu igen, har precis bäddat ner mig i min underbara säng (finns inget som slår ens egen säng) och ska sätta på några avsnitt av ghost whisperer, har andra säsongen hemma nu, har bara haft första innan & legat på latsidan med att skaffa andra men nu så....

Riktigt skönt att va hemma i igen, älskar mitt hem e bara så tråkigt att jag inte har Billy med mig men det e nog bara sunt att va ifrån varandra ibland och vi ses ju ändå igen på fredag.
Så nu säger jag godnatt till er allihopa, hoppas ni sover gott!

Kostym fixad

Så ja då har jag varit duktig & fixat kostym till på fredag, blev en polis dress istället men är ändå ganska nöjd med mitt val. Kanske slänger upp en bild på det efter fredag.
Tog dock över 1 timme för mig där inne i affären, va ju helt inställd på den dressen som jag hade beställt från början & när jag har ställt in mig på nått så har jag väldigt svårt för att ändra mig.

Har bytat örhängena som jag fick av Billy oxå, köpte ett par runda istället men halsbandet har jag behållt, skit fint så det ville jag absolut inte byta.

Har kommit igång med att tvätta nu, behövdes verkligen för stackaren har ju glömt hur man tvättar eller helt enkelt bara blivit för lat. Tror på det sistnämnda men det e lika bra att vi håller det så här redan nu så att han inte får för sig att beblanda sig med tvätten när vi sen bor tillsammans för det kan han glömma att han får.

Lite mat i magen behöver jag nu för den kurrar otroligt mycket.

Skulle upp tidigt...

Jag som skulle upp tidigt idag, mest för att det inte ska vara så jobbigt att gå upp tidigt i morgon då jag ska jobba från klockan sex på morgonen men men inte kom jag upp i tid, vist har klockan ringt men jag har bara tryckt snoze & vägrat gå upp.
Vaknade för en timme sen av meddelande istället, fick värsta rycket & flög upp ur sängen, in i duschen för att bli ren & fin. Håret kändes alldeles bläää så jag var tvungen, har precis ätit lite frukost oxå. Ska iväg sen med Anne & Louise och fixa den satans maskerad kostymen, håll nu tummarna för mig.

Katten Zlatan

Var & besökte Tessan igår förresten i deras nya hus, behövs tapeseras om & lite sånt men annars e det ett skit fint hus verkligen. Kommer bli så snyggt när dom sen gör vid där, lite avis e man allt men mest av allt e jag glad för Tessans & Johans skull.
En liten kise katt hade dom skaffat sig, världs söt är den lille krabaten och han bara sprang runt & lekte hela tiden. Zlatan heter han, mycket sötare än den riktiga Zlatan & jag tror fan han hade blivit en jävel på fotboll om han bara hade varit en människa.
Lite hungrig nu men orkar inte riktigt göra någon mat, dilemma....

Kappan efter vinden

Det e rätt intressant att se hur folk vänder kappan efter vinden, hur saker & ting passar när inte det första allternativet är ett allternativ längre.
Har fixat en liten låda till mig här, fick panik på när alla mina saker låg huller om buller i väskan.
Ska antagligen måla i köket sen, lite jobbigt för just idag har jag inte alls lust till det, har haft det de andra dagarna men idag vill jag bara göra så lite som möjligt.

Dåligt spel

Såg bara sista halvlek igår av finalen men det räckte för fy vad dåligt Kroatien spelade, fummlade bort massa bollar. Kastade bort ännu fler, jag jag var riktigt besviken & det känns hårt att säga det men Frankrike förtjänade att vinna....

Har nästan precis vaknat & sitter nu och kränger en skål med Choco Rice och tittat på tv men där finns inte riktigt något att titta på.

Fick present av Billy igår, ett halsband & ett par örhängen. Riktigt sött av honom och att han försökt hitta nått som jag tycker om. Halsbandet gilla jag men örhängena va inte min stil så dom ska jag byta ut, får nog bli i morgon för det känns inte som om jag kommer röra mig vädigt långt idag.
Ska dock tvätta idag men det gör jag oxå senare. Här e svinkallt inne för Walle har sitt ena fönster vidöppet så jag har stängt in mig på Billys rum så att här inte ska bli så kallt, vem fan har fönstret öppet när det är så här kallt ute + lämnar det så & går hemifrån.??

1 ÅR IDAG!

1 YEAR OF HAPPINES, 1 YEAR WITH YOU!



Idag har jag & älsklingen varit tillsammans ett helt år, kan inte fatta att tiden gått så snabbt. Det har varit ett helt fantastiskt år och jag hoppas verkligen att vi kommer få fler minst lika ina år tillsammans.
Som ni märker har jag kommit upp i tid & kommer därför kunna sluta tidigt idag för att komma över till älsklingen innan klockan blir allt för mycket.


Denna bilden är tagen samma dag som vi blev tillsammans


RSS 2.0