Både insidan & utsidan

Mina bästa vänninor har det hela! Deras personligheter är så underbara, charm har de bägge två så det strålar om det. Finns alltid vid ens sida i vått & tort, sätter inga krav och de accepterar mig för den jag är, även för mina fel och brister, det är äkta vänskap & det är kärlek. 5 års vänskap är vi inne på ,om jag inte har helt fel för mig, så mycket vi har gått igenom och så många minnen. Känner mig så lyckligt lottad över att ha dem i mitt liv.
Förutom deras underbara personligheter, som hade varit nok för mig, så måste ni oxå hålla med om att jag har oxå sjukt snygga vänninor och det är ju bara pricken över i:et, dom har helt enkelt "The full package"









Stress

Det är svårt att inte stressa när man ska hinna med så mycket på en samma dag.
Har precis gjort mig klar & ska alldeles strax sticka ner & ta tåget in till huvudbangården och sen byta tåg och ta tåget mot Køge. Har verkligen fått skynda mig som fan, dom andra e redan där för det startade klockan 14.00 men jag va ju tvungen att jobba klart först och sen snabbt hem som tusan och som sagt göra mig klar.
Vi hörs inte mer idag så ha en super under dunder bra lördag. Puss & kram


Sömn tuta


Jag har faktiskt sovit riktigt gott men drömde en jätte konstig dröm precis innan jag vaknade. Minns alltid vad jag drömt om mer eller mindre och det kan verkligen påverka hela min dag beroende på vad jag drömmer om.
Som igår drömde jag nått om att jag mådde riktigt bra och resten av dagen mådde jag sjukt bra.
Sitter och äter lite stuvad mackaroner, gott som tusan och riktigt lätt att göra + det går snabbt att tillaga. Ska ta tåget halv 8, 4 1/2 timmes arbete idag bara, nice =)

Elite jag

Duktig som jag e så skrev jag 40 redan vid 3 men fick tidigast gå hem 5 fast jag gick hem kl 19.00 istället för jag ville spara 2 timmar till i morgon så att jag kan gå hem tidigare då eftersom vi ska på 30 års fest. Billy får sticka dit innan mig för det startar redan vid två tiden men jag kommer först kunna va där vid 18-19 tiden.
Har pratat med bästis idag när jag va på väg hem, saknar honom mega mycket. Blir ju inte att man träffas så mycket nu men han är ändå min bästis, världens bästaste bästis =)


Nack spärr

Stackars baby har nack spärr och har haft ont sen igår. Han kan knappt röra sig så ont han har så han blir nog hemma från jobb idag. Själv ska jag alldeles snart sticka iväg mot jobb, ska ta tåget halv åtta. Jobbar 9-21 idag oxå om jag inte hinner skriva 40 st tidigare för då kan jag sluta tidigast kl 17.00 Ska jobba i morgon oxå men inte så länge, det e bara från 10 till 17.30 =)
Ska på födelsedagsfest i morgon för Walle, han fyller 30 och blir en gammal man. Kommer nog bli kul för där e många som man känner som kommer och så kommer hela hans familj typ och dom har jag aldrig träffat för.
Nu måste jag göra mig klar så att jag inte blir sen.

Hemligt nummer

Någon med hemligt nummer har ringt mig vid 3 olika tillfällen, första gången var sent igår kväll och då hann det inte ens gå fram en signal, så bara att det blinka till i mobilen, innan personen la på och sen har det ringt idag vid 14-tiden när jag va på jobb och sen nu på kvällen vid 20-tiden när jag va på väg hem från jobb och hade mobilen på ljudlös. Hatar när folk ringer från hemligt nummer och speciellt när dom inte lämnar nått meddelande om man inte svarar. Eftersom personen har ringt 3 gånger så förmodar jag att det är viktigt och då borde dom fan lämna ett meddelande på telefonsvararen iaf.
Hemma nu iaf som ni kanske förstår. Billy sitter och spelar på sitt ps3 och jag sitter som vanligt med datan i knäet här i soffan. Har solat efter jobb & tänkte att jag ska sola lite snabbt i morgon oxå, projekt sommar har startat ;-)


Jag tog mig samman

Hör & häpna, jag tog mig samman och gick ner och handlade så nu har jag fått i mig frukost. Har haft en mysig förmiddag här hemma. Myser & njuter av våra nya möbler, är så sjukt nöjd att jag skulle kunna tjata och tjata om möblerna hur mycket som helst.
Nu ska jag göra mig i ordning så att jag kan sticka till jobb snart. 4 dagars jobb har jag framför mig innan jag kan hålla helg men vi är halvägs mot helgen nu iaf =) Ha en underbar dag.

Köpa mjölk

Sitter och överväger om jag orkar palla mig ner till affären för att köpa lite mjölk så att jag kan få i mig lite frukost men jag är ju så himla lat att det nästan är löjligt.
Sitter i vår nya soffa och känner att jag inte alls vill till jobb för jag vill bara va här hemma land våra nya möbler men sånt e livet ibland. Börjar inte förrän kl 14 så det är ett par timmar kvar innan jag ska sticka.


De nya möblerna

Så va möblerna på plats & här kommer lite bilder. Har dock inte fått slängt ut den andra soffan än men det får vi göra så fort vi har tid.
















Arkitekter är inte alltid så inteligenta

Jag undrar seriöst vad arkitekten som ritade plantecknigen för detta huset tänkte på. En sak är säker iaf, han tänkte inte att folket som skulle bo här skulle ha några större möbler.
Vår nya soffa gick inte in i hissen, men det hade jag inte räknat med heller, den gick heller inte att få upp för trapporna för det är smala sprialtrappor. Billy fick komma hem från jobbet för att vi skulle komma på någon lösning tillsammans för killarna som leverera möblerna va ju tvugna att sticka igen.
Vi har iaf varit tvugna att skilja soffan åt i 2 delar, fick lossa bakpartiet (ryggstödet) från sittpartiet och då fick vi upp den. Nu ska vi bara få ihopa det igen. Billy har åkt hem till sin bror för att låna en häftmaskin och trälim, går allt som det skall så kan vi addera möbelsnickare till vårt cv =)
Möblerna är verkligen mega fina, ska ta några bilder vid ett senare tillfälle när allt står på sin plats.


Nu e dom här

Dom har kommit och är igång med att lasta hissen med dom första möblerna =D Snacka om att jag känner mig som ett litet barn på julafton, detta e det bästa som har hänt hitentills på detta året iaf. Känns helt overkligt men det e fan sant hehe.
Jag va uppe ganska tidigt, 8-tiden steg jag upp för att hoppa in i duschen så jag hann göra det innan dom skulle komma med möblerna. Har hunnit vika in tvätt som legat i färdig tvättad i tvättkorgen alldeles för länge.
Nu kommer jag hinna till jobb idag så jag behöver inte flytta min jobbe dag.
Längesen jag bjöd på ett smaskigt trance nummer så det ska ni få nu men för guds skull lyssna endast om ni har ordentliga högtalare med bra bas annars förstörs hela låten =)


Bizzare Contact - Out of your love

Möbler

Nästan precis hem kommen från jobb och vill bara att det ska bli i morgon så därför ska jag försöka sova nu direkt. Hörs mer i morgon, natti!


Städ tanten

Håller på att storstädar hela lägenheten och har bara lite kvar men tog en paus i väntan på att golvet ska torka så att jag kan ställa en del saker på plats och flytta på en del andra. Riktigt stolt över mig själv att jag äntligen har tagit tag i det, ska bara bli bättre på att göra det lite oftare.
I morgon e det back to work och det känns faktiskt inte så jobbigt, det nya schemat har verkligen gjort att jag mår en hel del bättre och det känns sjukt skönt.
På tisdag kommer våra möbler och dom skulle komma mellan 9-11 nån gång och då behöver jag förhoppningsvis inte flytta min jobbe dag till onsdag (då jag egentligen ska va ledig eftersom jag jobbar lördag) Ska flytta på möblerna som vi har här i v-rummet senare ikväll för i morgon jobbar jag hela dagen och har inte tid.


Mysig lördag

Lördags eftermiddagen/kvällen blev jätte mysig. Michele & Simon hämtade upp oss här hemma efter att dom hade varit och handlat på Field's sen körde vi hem till dom och fixade ihop lite mat och ett par drinkar. Va hemma strax efter tolv nån gång och hoppade direkt i säng. Riktigt skönt att bara haft en lugn helg.

Michele & Simon har fått ett nytt husdjur/damsugare i julklapp av Micheles föräldrar och det är en sån som jag och Billy snackat om att vi skulle skaffa. Det är en sån självgående damsugare och just den som dom har är av märket iRobot, det är oxå en sån som jag och Billy vill ha.


Idag händer inte allt för mycket, kl 16.30 börjar dom sända de avsnitt av Flashforward som har gått dom senaste söndagarna och så avslutas det med ett nytt avsnitt kl 21.00 så det har vi planerat att vi ska titta på för vi har missat nått avsnitt nån söndag.
Älsklingen sitter och spelar och jag ligger i soffan och tänkte se om jag kan kolla på några avsnitt av en serie.


Fisk, nej tack

Provade att äta fisk igår, tänkte att mina smaklökar kanske har ändrat mening. Hade fått en påse med en lax & potatismix av mamma som man skulle steka. Redan när jag höll på att steka det så kunde jag känna att fisk lukten inte tilltalade mig men tänkte att det kanske smakar gott ändå för det ser ju faktiskt gott ut, fisk kött. Prövade att äta, inte bara en tugga utan tog ett par stycken men till slut blev det bara för outhärdigt, fisk smaken bara växte och växte i munnen och till slut höll jag på att klökas så nej, Michella äter fortfarande inte fisk.
Bakada även rulltårta igår, med sån smörfyllning som smakar chocklad & kaffe och den blev faktiskt riktigt god. Skulle bara haft lite mindre sån smörkräm i och jag höll på att bränna rulltårtsdegen i ugnen mendet gick att rädda och Billy tyckte oxå om den. Liten husmor känner man sig som =)
Idag ska vi hem till Michele & Simon och hälsa på dom, bara umgås och slappa. Blir nog lite rödvin på det tror jag.


Inte förrän på tisdag

Godmorgon på er allihopa, har ni sovit gott. Själv känns det som om jag kan sova och sova och sova men blir aldrig riktigt utvilad.
Igår eftermiddag/kväll började det snöa....igen. Man är ganska trött på den nu kan jag lungt säga, jag som inte ens tycker om snö från början. Jag är en sol människa, får aldrig nog av sol och värme men kyla och snö det får jag nog av innan det ens hunnit komma.
Förresten så hade det blvit nått fel ang. leveransen för den skulle inte komma förrän vecka 8, var och vem som gjort fel det veti tusan men det e skit samma för nu har vi fått en dag och på tisdag kommer äntligen våra möbler. Kommer bli helt sjukt när dom äntligen står här, just nu känns det så overkligt
Väntar på att vice värden skall komma nu klockan 10.00 och förhoppningsvis äntligen fixa alla dom små problemen som här e med lägenheten. Förutom det har jag inga stora planer för i helgen, blir mest slappa och ta det lugnt vilket känns väldigt skönt. Kanske ska baka nått i helgen, gubben låg och gnällde lite igår kväll att han ville ha kaka så kanske kan jag hitta nått smarrigt och inte allt för komplicerat recept.

Incident

Igår hände det en sak på jobb som gjorde att jag fick åka hem igen, va helt slut när jag kom hem så jag somna nästan direkt och sov ända till i morse.
Nu är det ny dag och nya tag så ska snart iväg till jobb igen. Har bara idag och i morgon kvar sen e det weekend för mig =) Hoppas ni får en bra dag.


Giraff överraskelse

Ålborgs zoo har fått en ny "liten" medlem, en ny giraff blev född där utan att skötarna viste om att giraffen Jonna var gravid. Så himla söt, vill ni läsa mer om det kan ni gå in på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6608533.ab



Sitter just nu och äter lite lunch, snart dax att åka till jobb igen. Hoppas att dom ringer från möbelaffären idag. Om dom inte ringt senast på torsdag eftermiddag så ringer jag till dom. Helgen skall vi bara spendera hemma och njuta av våra nya möbler. De 2 nästkommande helgerna ska vi på 2 födelsedags fester, först e det Walle sen helgen efter e det Fætter som skall firas.

Hemma igen

Brors födelsedags firande va jätte trevligt och mysig. Fick smörgåstårta och till efterrätt en mega god tårta som jag oxå fick med mig en bit av hem. Det va verkligen en härlig stämmning med massa snackande skrattande, riktigt mysigt va det faktiskt.
Nu är jag och älsklingen hemma igen, kom hem för en liten stund sen. Resten av kvällen blir det bara typisk söndags slappning. Börjar inte förrän klockan 14.00 i morgon så jag får lite sovmorgon men ska ändå försöka komma upp vid 8-9 tiden så att jag kan hinna tvätta lite.
Hoppas ni har haft en underbar weekend, hörs nästa vecka ;-)


Valentines day!


Ville passa på att önska alla en glad alla hjärtans dag, hoppas ni har det mysigt med nära och kära idag.
Själv ska vi hem till mamma sen men det är iofs mest för att fira min brors födelsedag, 29 år blir han, börjar bli gammal hehe

Fick flyttat borden och stolarna igår vilket känns riktigt skönt, har ju stått här sen nyår. Snacka om att det blev mycket plats här igen. Nu vill jag bara att det ska bli nästa vecka och att dom ringer från möbel affären och meddelar vilken dag dom kommer. Känns helt overkligt att vi ska få våra möbler, har ju väntat så länge.

Hörde på nyheterna igår eller om det va i förgår att den svenska riksbanken tänker höja räntorna snart, tror det va till sommaren och redan nu har det gett resultat på den svenska kronan för den har redan blivit en del starkare vilket känns helt underbart för nu blir min svenska lön värd ännu mer i dk. Hoppas det fortsätter att stiga lite till för den svenska kronan har ju varit löjligt låg ett bra tag vilket resulterar att våra pengar knappt e värda ett skit.


Snabb & härlig jobbe dag

Arbetsdagen gick sjukt snabbt & smidigt. Nu har jag precis kommit hem och vi ska flytta Brians bord & stolar, som har stått här sen nyår, hem till honom igen + 4 andra stolar som ska hem till Mads. Vi får ju våra möbler nästa vecka, finally, vet dock inte vilken dag.
I morgon ska vi hem till mamma och fira Michels födelsedag, ska få smörgåstårta och vanligt tårta.
Sorry är lite arg just för tillfället på Billy för han skulle va hemma nu så vi kunde flytta möblerna direkt men så sitter han hemma hos Mads och tyckte att jag skulle hämta honom där. P.ga detta så har jag inte lust att skriva nått mer så vi får höras en annan gång.


Jobb & & inget annat

Har jobbat från morgon till kväll idag så jag har varken kunnat eller haft nån tid till att sitt vid nån data tidigare under dagen.
Kom nästan precis hem och skulle bara snabbt in och kolla på nätet för jag ska snart sova igen eftersom jag har en lång dag i morgon oxå. Sen e det bara en kort lördag som jag oxå ska jobba och därefter håller jag weekend =)

Mat till jobb

Håller på och gör spagetti & köttfärssås, ska äta nu ikväll men gör det framför allt för att jag ska ha mat till jobbet i morgon och på fredag. Har även gjort scones igen innan idag, känner mig nästan som en liten husmor.
Brände precis mig lite på fingrarna när jag skulle lyfta av locket, svin varmt ju. Man e ju inte allt för van vid att stå i köket ocg tänker väl inte alltid efter.
Har suttit och kollat runt efter bilar på nätet idag, måste snart ha en bil innan jag blir galen. Ingen fancy bil bara nån liten billig en som rullar UTAN problem, har ju alltid sån otur med bilar. Bil MÅSTE jag ha, känner mig inte komplet utan bil, jag utan bil det är inte jag. Ja ni fattar vad jag menar =)

Fri dag

Gütten morgen allesamman =)
Idag har jag min lediga dag och har inte nått speciellt planerat. Ska iaf göra mat som jag ska ha till i morgon och fredag när jag har mina 12-timmars pass. Tycker faktikt mycket bättre om 12 timmars passen för dom flyter på så lätt utan någon stress och dom gör oxå att jag behöver jobba mindre dagar än om jag hade jobbat vanlig 8 timmars dagar.
Försöker få ner en ringsignal till min mobil men det funkar inte, står hela tiden nätfejl, sjukt irriterande. Får kanske försöka på något annant vis.

Grape frukt

Sitter och äter en grape frukt och ska snart sticka ner till tåget för att åka till jobb.
Har varit så skönt att sova, as always, i morgon kan jag oxå sova för då e jag ledig.
Hade tänkt att sticka in till banken ( i sverige) idag men jag gör det på torsdag eller fredag istället. Ska lägga om mitt lån.
Ringde till ekeby möbelaffär igår och skulle kolla vilken dag våra möbler skulle bli levererade men det kunde hon inte svara på än, dom ringer 1-2 dagar innan så får man bara se till att vara hemma då så mest troligen måste jag be chefen om nån dag ledigt nästa vecka eller så kan jag bara flytta en av mina jobbe dagar till en annan.
Idag jobbar jag bara från 14 till 21 så det blir en ganska kort dag.
Måste packa ihopa mig nu så jag hinner ner. Ha en super bra dag.

Påkörd

Håller på att värma lite mat här hemma hos mamma, jobbar men håller rast just nu.
Tidigare idag, i början på arbetspasset så blev jag påkörd bakifrån vid en rondell. Som tur va så hände inget allvarlig, har bara haft lite huvudvärk under dagen och arbetsbilen verkar ha klarat sig från skador tog dock hans uppgifter ifall det skulle va nått problem.
Det e bara katterna som e hemma, mamma är i stan på nått möte förmodar jag och Uno han e nog och jobbar.
Själv har jag drygt 3 timmar kvar av denna arbetsdagen sen kan jag åka hem och krypa ner under täcket bredvid min kära man och så börjar jag inte förrän klockan 14.00 i morgon =)
Hoppas ni haft en bra dag, hörs nog inte mer förrän i morgon.

Kvällsmat

Så nu har vi fått i oss kvällsmat och är båda två mätta och belåtna.
Har klippt Billys vax hår innan, tycker verkligen inte om att göra det men vad gör man inte för gubben sin som för den delen börjar bli väldigt tunnhårig uppe på huvudet.
I morgon startar jag veckan med ett 12 timmars pass och jag ser faktiskt fram emot det, hela mitt nya schema ser jag fram emot för det är så mycket bättre än mitt gammla. Jag trivs mycket bättre med 12 timmars passen för dom är inte alls så stressiga som dom korta passen. Jag har inga problem med att få ihop de lapp jag skall sammtidigt som jag har tid till att köra på andra små ställen som jag inte hinner med annars.

Ikväll har jag och en annan person fått snackat ut och rätt ut de frågetecken som fanns och det känns sjukt skönt för det har funnits frågetecken under en längre tid och jag har velat ta upp det med denna personen men jag har helt enkelt dragit ut på det för jag viste inte hur jag skulle konfrontera personen och framför allt viste jag inte var jag skulle börja men nu är det uträtt och det känns sjukt skönt.

Mys i v-rummet

Igår kväll låg jag och älsklingen och tittade på film i den tillfälliga skit soffan som vi har och då fick vi båda en brilljant ideé. Vi tog madrasserna inne från sängen och la dom på golvet mellan soffan och tv:n och bäddade ner oss där. Mega mysigt va det och det slutade med att vi båda somna där och sova där hela natten.
Nu sitter jag här på madrasserna som fortfarande ligger här på golvet och vi får se, kanske sover vi här i natt igen.
Vi ska iväg en runda till Field's senare, dom har söndagsöppet idag och vi har en massa tom flaskor som vi måste få bort. Skulle egentligen fått pantat dom i fredags redan när vi va och handla men så klart glömde vi dom då.
Om 1 vecka så ska vi va hemma hos mamma och fira min brors födelsedag och om 2 veckor från nu så kommer vi ha våra möbler.

I want summer

Jag vill så gärna att det ska bli sommar, min längtan efter sommar är obeskrivlig. Jag saknar att kunna va ute utan att frysa, gå i tunna kläder till långt in på kvällen. Kunna va ute vid denna tiden och det är fortfarande ljust, gud alltså, jag tror aldrig jag längtat så här mycket efter sommaren.
Är för den delen sjukt uttråkad, är inte van vid att bara sitta hemma när det är helg för antingen har jag jobbat eller så har vi varit iväg på nått festligt. Känner inte för att festa heller men det är svårt att vänja sig vid att bara va hemma och slappna av när man inte gjort det på väääääldigt långt tid.
Tänkte göra lite mat till mig och gubben sen. Har förresten bakat scones idag och det gick förvånansvärt bra och det va ju sjukt lätt att göra så det är nog något som jag tänker göra fler gånger.

Bara lördag

Så va det inte mer än lördag och det är mer än halva helgen kvar. Har inga stora planer vilket faktsikt är riktigt skönt. Håller på att tvätta lite och har satt igång diskmaskinen. Snacka om att det är sjukt skönt att ha diskmaskin, kommer nog ha svårt att leva utan diskmaskin efter att ha haft det.
På måndag ska jag ringa banken och lägga om mitt lån så att jag inte behöver betala lika mycket i månaden, det e bara tills jag har fått ordning på det ekonomiska sen så kan man ändra det igen.
Vaknade först mega tidigt idag "tack vare" min kära man som va uppe och rumstrerad vid 6 tiden. Han har ju vant sig vid att gå upp allt för tidigt eftersom han tränar och så innan jobb, inte klok den människan.
Jag ska nog kolla runder lite efter jobb nu och skicka ut några ansökningar. För ovanlighetens skull så har hoppet lämnat mig innan viljan, känns onödigt att skicka ut men jag fortsätter ändån bara för sakens skull.

Bestämd!

Vet ni vad, jag har bestämt mig, bestämt mig för att lyckas här var jag bor nu. Inte nödvändigtvis i samma lägenhet men här i Köpenhamn för att bo i Köpenhamn har varit en dröm som jag haft under flera år, ända sedan jag va 17 år faktiskt så inte fan tänker jag ge upp den drömmen nu när jag äntligen är här.
Ni kanske tänker att ja men du har ju uppnått din dröm du bor ju i Köpenhamn och vist till en vis del har jag ju gjort det men det jag menar är att jag inte ska överleva här jag ska BO här. Jag behöver inte bli löjligt rik även om de oxå är en dröm (som känns lite svårare att uppnå) men jag ska iaf ha pengar så att jag slipper och oroa mig över det. Vist att pengar inte är orsaken till all lycka men face it utan pengar är du fan inte lycklig, jag är inte det iaf jag blir seriöst djupt olycklig långt in i hjärtat. Kan kanske bero på att jag e matrialist ut i fingerspettsarna. Jag älskar saker och jag verkligen älskar mina saker, jag skaffar inte saker för att andra ska se vad jag har jag gör det för att det gör mig lycklig och det handlar inte enbart om stora dyra saker nej nej, alla mina saker har betydelse för mig. I varje sak jag har ligger ett minne, en kännsla en doft, alla mina saker gör mig lycklig och varje ny sak som jag köper gör mig lycklig. Kläder är så klart svårast att göra sig av med, gammal klädesplagg som jag inte använt på ur många år som helst som vem som helst hade kunnat kasta utan att blinka men för mig gör det nästan fysiskt ont när jag tvingar mig göra mig av med dom. Jag skänker iaf mina gammla kläder till nån behövande för att bara kasta dom på sophögen det hade jag aldrig klarat.
Men jag tänker lyckas här som sagt och då kan jag skaffa mig en livs garderob, en garderob så stor att jag aldrig behöver kasta nått plagg ;-)

Try Sleeping With A Broken Heart

Wünderbar!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ingen lust

Humöret är inte på topp vilket tyvärr påverkar min lust att skriva här i bloggen + att jag har inte så mycket tid nu när jag ska jobba och sånt. Hörs mer när humöret är lite bättre och jag har mer tid!


RSS 2.0