Möbel dagen e här

Idag e det äntligen dax, vi ska åka och kolla på möbler och köpa också förståss. Hoppas vi kan få möblerna snabbt så att det äntligen börjar likna ett hem där hemma hos oss.
Jag och billy vaknade först vid 6-7 tiden och va mega pigga men så somna vi om nån timme till för det va lite väl tidigt att gå upp då.
Nu har vi nästan precis ätit frukost och väntar bara på att mamma ska bli klar med sina morgon bestyr eller vad man ska kalla det, hon kallar det själv att "hon ska vakna"
Detta blir en bra dag känner jag.

Det ni ville säga
Postat av: Tess

De är ju runt i asien i typ 6 veckor, thailand, vietnam o tjosan hoppsan. Han var hemma hos micke o camilla först men deras minsta katt e lite halvstörd. Hon jagar honom HELA tiden. Slår på honom osv. Han fick inte en lugn stund. Så han började kissa och bajsa lite varstans för han fick inte vara ifred på toaletten heller. Här e de bara lite fräsning när de kommer för nära. Annars ligger han o trycker under soffan. Men får iaf vara ifred. Verkar rätt trött, så de blir väll bättre om någon dag eller två.. Så åkte o hämta honom. Hade inte detta funkat hade vi fått boka in honom på kattpensionat. Blev de några möbler ?

2009-12-06 @ 17:28:12
URL: http://missplaymate.blogg.se/
Postat av: mamma

och vi var inte sena till affären :)

2009-12-07 @ 08:14:20

Lätta ditt hjärta här:

...och ditt namn va?:
Remember me?

Mail adress: (bara jag som kan se det)

Din blogg:

Det du ville säga var?:

Trackback
RSS 2.0