Kundtjänst

Igår innan vi kom in i Ekeby möbel affär så körde vi förbi loppisen i Ekeby för mamma behövde en sån glas kula till lampan i köket men dom hade ingen sån dock hade dom världens minsta kuntjänst, så kul vi hade åt det och jag va så klart tvungen att fota.



Ekeby möbelaffär tog ganska långt tid där inne att bestämma sig för allt som vi skulle ha, köksbordet & stolarna va det enda som va spikat redan från start sen va det en massa disskuterande fram och tillbaka men vi kom äntligen fram till beslut och det kommer garanterat se skit snyggt ut när vi väl får hem det vilket inte blir förrän i januari eftersom det e leveranstid på de flesta av möblerna.
Va tvugna att köra till IKEA efteråt för att köpa garderob för de hade inte så mycket garderober i ekeby. Garderobs letandet tog oxå tid men till slut blev vi äntligen klara där oxå och när vi hämtat ut garderoben och va hemma hos mamma igen va klockan nästan fyra på eftermiddagen (åkte till ekeby vid tio på morgonen)
Åt lite mat med mamma & Uno sen körde vi hemmåt. Kom hem vid halv sju tiden och började sätta ihop garderoben som tog sjuuuuukt lååååångt tid att sätta ihop, aldrig varit med om nått liknande. Vid tolv va vi klara med att sätta ihop garderoben och då hade vi iaf hållt på sen halv åtta. Snyggt blev det iaf, jag ska dock sätta i hyllorna och lite sånt idag.

Här har precis varit en snäll man och fixat vår diskmaskin så nu funkar den som den skall och så satte han fast listen oxå som va av och så skulle ha ta fatt i vice värden där nere nu och säga till att våra namn kommer upp på postlådan där nere & på dörren. Nu e det bara tvätt maskinen som ska fixas, eller gummit som sitter runt om där vid luckan. 

Det ni ville säga

Lätta ditt hjärta här:

...och ditt namn va?:
Remember me?

Mail adress: (bara jag som kan se det)

Din blogg:

Det du ville säga var?:

Trackback
RSS 2.0