Fullt upp hela tiden

Har haft allt för mycket att göra & den senaste tiden, för mycket som måste hinnas med innan min födelsedag. Känner mig halvt sönder stressad men förhoppningsvis så blir det lugnt igen efter denna helgen.

Har alla 4:a stolar nu till vårt köksbord men Billy får fixa bort vickandet på den sista stolen som jag köpte. Skruvade ihopa den själv igår men den står inte jämt på marken, försökte att fixa till det själv men det gick inte & jag har heller inte så mycket tålamod.
Skulle få upp lamporna oxå men behöver få tag i en bättre borr. Tror dock inte jag hinner med det till på fredag dessvärre.

Efter jobb ska jag äntligen få lite frisyr igen, Ronjas styv mamma ska klippa mig. Färgade håret i måndags, Ronja hjälpte mig. Tack som tusan för det gumman.
Ska oxå tvätta ikväll så det blir stressigt idag oxå & även i morgon & likaså på fredag, hoppas inte man får en hjärtattack eller nått för att jag stressat för mycket och haft mycket i tankarna den senaste tiden.

Har tänkt & ta foto av lägenheten snart & lägga upp det här så att ni kan se hur det ser ut. Lovar att jag ska försöka göra det snart men jag skulle iofs helst vilja ha upp lamporna först.

Det ni ville säga
Postat av: Din bästaste vän

Hej gommiz varför får jag aldrig vara med i din blogg? Jag vill också få vara med skulle vilja ha ett helt inlägg om bara mig =D. Älskar dig Bästaste vännen

2008-10-02 @ 11:44:21

Lätta ditt hjärta här:

...och ditt namn va?:
Remember me?

Mail adress: (bara jag som kan se det)

Din blogg:

Det du ville säga var?:

Trackback
RSS 2.0