Jylland hela helgen

Håller på att packa väskan, vi ska ju åka till jylland idag och stanna där hela helgen. Billys föräldrar har fyllt år och ska hålla fest hemma hos dom. Är nervös som tusan för jag har aldrig mött hans föräldrar och han har ju själv inte sett dom på 2 år eller mer. Dom har inte så tät relation, den tätat familje realtionen har han med sin bror Brian som oxå bor här i Köpenhamn och han har heller inte sett dom på lika långt tid som Billy.
Billy har lämnat in papperna om låneansökan idag så nu håller vi bara tummarna men tror inte det skulle va några problem.
På tisdag ska vi kolla på ett hus som jag verkligen hoppas att vi kommer att köpa, har en sån magkänsla om att det kommer va det huset.
Ska förresten till tandläkaren på måndag, nu när man fyllt 26 och gift sig så börjar man bli gammal och tappar tänderna. Har verkligen tandläkar skräck vilket och har gjort att jag inte varit hos tandläkaren på mer än 6 år så det är nog på tiden nu.
Kommer nog inte kunna skriva nått alls när vi e på jylland för, hör & häpna, dom har ingen data och så klart inget internet. Hoppas ni får en super hyggelig weekend.


Det ni ville säga
Postat av: Leia

Hoppas huset är det ni söker.

2009-10-11 @ 12:23:12
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

...och ditt namn va?:
Remember me?

Mail adress: (bara jag som kan se det)

Din blogg:

Det du ville säga var?:

Trackback
RSS 2.0