Jobbat hela dagen

...ja det e typ vad jag gjort idag...började vid tio & slutade nu precis vid tio.
Men shit vad det har gått bra idag på jobb, inte bara för mig utan för min kollega oxå. Helt sjukt vad mycket där va & göra och man behövde inte ens anstränga sig det minsta. Riktigt gött med såna dagar så man slipper känna nån press.

Har varit super duktig & gjort mat hemma idag, hör verkligen inte till vanligheten kan jag ju säga. Jag är usel på att laga mat & jag tycker heller inte det är speciellt kul...eller usel e jag kanske inte & lite kul kan det va....hmm....kan helt enkelt vara ärlig & säga att jag är för jävla lat för att laga min egen mat men jag måste ändra på det för min kropp behöver nog lite mer "ordentlig" mat.

Billy har varit skit duktig idag och satt upp köksbordet. Fy tusan va snyggt det blev, behöver bara 2 stolar till nu för det såg lite dumt ut med bara 2 stolar. 4 bör där va så det får jag fixa nu någon dag, har ju kvar lite på mitt IKEA handla kort så kan ta det på den notan.
Nu ska bara lamporna upp i taket + 2 små hyllor på väggen i badrummet sen har jag fått upp allt som ska borras upp. Är sjukt nöjd med min lägenhet. Trodde nog aldrig att jag skulle få allt det här gjort för jag är bäst på att skjuta upp saker.

Jobb i morgon igen sen ledig 2 dagar & därefter jobb i 2 1/2 dag för på fredag ska jag sluta tidigare eftersom det ju e min födelsedag *woho*

Det ni ville säga
Postat av: SANNA

kika gärna in på min blogg sötnos! (=

2008-10-01 @ 18:14:47
URL: http://tanzanit.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

...och ditt namn va?:
Remember me?

Mail adress: (bara jag som kan se det)

Din blogg:

Det du ville säga var?:

Trackback
RSS 2.0