Svin influensan

Det e ju ett himla tjat om det här med svin influensan för tillfället vilket kanske inte e så konstigt eftersom så många blivit drabbade. Det tjatas om att man ska vaccinera sig och va uppmärksam på symptomerna och det e ju sjukhusen och de som arbetar där som varnar oss som mest, det e dom som kommer med uppmaningar att man skall va försiktigt men det är oxå dom som sänder hem dom som kommer och söker vård för att dom har starka symptom och så säger dom att nej du har inte svin influensan du har det här eller det där så patienterna går ju hem för att sen komma tillbaka igen när dom blivit ännu sämmre och blir antligen hemskickade ytterligare 1 gång till eller så är personen så sjuk då att det inte finns en chans att rädda dennes liv.
Läser artikel efter artikel där sjukhuset har sänt hem dom som kommit för att söka vård, då baggateliserar sjukvårdspersonalen deras syptom vilket har lett till att dom har dött.
Dom varnar ju själv för den här influensan men ändå tar dom inte människor seriöst, hur kan man leva med det på sitt samvete efter att personerna t.o.m dör. Hade dom fått vård direkt hade dom kanske haft en chans.
Det hjälper ju inte att man bara vaccinerar hela befolkningen man måste även vårda dom som faktiskt redan blvit sjuka, skrämmande att det finns så dålig vårdpersonal.
Man ska bara stå på sig som privat människa och kräva att dom ska ge en vård, jag hade inte lämnat sjukhuset förrän jag hade fått den hjälpen jag ville ha och förtjänade.
Hur många mer ska behöva dör p.ga läkare som slarviga i sitt arbete och inte lyssnar på sina patienter???

Artikel från dagens aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/article6126052.ab

Det ni ville säga
Postat av: vesna.blogg.se

jaa =)

2009-11-15 @ 17:37:07
URL: http://vesna.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

...och ditt namn va?:
Remember me?

Mail adress: (bara jag som kan se det)

Din blogg:

Det du ville säga var?:

Trackback
RSS 2.0